- 23 Ağustos 2012
- 14.719
- 38.930
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #245.881
ay canım ne işi ayağım çok ağrıyo birde aşı olan kolum kıpırdatınca çok ağrıyo deliricem bir aşı bu kadar ağrı yaparmı ya
sağol canım ay sorma mahmutu unuttum bu arayapıyo ya, kol hem şişiyo hafiften ve ağrısı da çok oluyo maalesef. geçmiş olsun canım. mahmutla uzak kaldınız bu ara.
Evet ya sagolun cidden cok iyi geliyor sizin tecrubelerinizden faydalanmakYok kuzucum ya, hiç olur mu öyle şey. bizde kendi bildiğimiz kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz sana canım.
Operim tabi kiiBu arada pamuk gibi olmuştur yıkanınca, bizim içinde öpüp mıncır Umutcuğumuzu
Sagol monisimohh miss sıhhatler olsun kuzuya
Cok iyisiniz yine tebrik ederimmmiyi geceler kızlar
ay anca oturabildim pc ye
evet gelelim sibelle olan randevuma
beklemediğim halde az da olsa kg gitmiş
ayşe
geçen hafta:95,6
bu hafta:94,8
fark:0,8
yağ:0,3
banuş
geçen hafta:106,6
bu hafta:105,7
fark:0,9
yağ:0,8
Ben ulaşamayacağım galiba bu hedefe1 MAYIS 2 HAZİRAN AYLIK HEDEF LİSTESİ
@servey>>67,0
@0zlem >>69,0
@inatettimolacak>>58,5
moni >>94,0
fancynancy >>73,0
@Cikilatacanavari>>78,0
lydznp >>80,0
@BuRCuCuKkK>>52,0
hedef38beden >>77,0
@TopaLsoLucaNn>>65,0
nilsub >>78,0
wendy >>??
morordek >>68,0
kızlar bu liste hem cuma hedeflerimizi kapsıyor hem de aylık hedeflerimizi
bakalım kimler aylık hedeflerine ulaşabilecek
Sagol kuzumAşkolsun Şeyma aileyiz derken.... bizle de paylaşacaksın tabi ki :)
Gectiniz mi yeni şantiyeye? Kolay gelsinIşten geliyorum iftar hazirligi. Sonrasında biraz minnak prensesle vakit geçir cuuuup yatak. Bu gece biraz gözüm açıldı bir yazayım dedim. Haftaya yeni şantiye yoğun tempo pek katılım sağlayamam gibi geliyor. Dikkat edin kendinize ve sevdiklerinize
Kaptanım ve wendicim aslında 1 haftalikken göbeği düştü ama doktor göbeğinin iyice kurumasını bekleyin ıslak kalınca yakmak zorunda kalıyoruz dedi. Gecen cumartesi kontrolde gosterdigimizde de 2-3 gun daha bekleyin demişti ondan biraz gec oldu ilk banyosu. Yoksa bize kalsa coktan yikayacaktikAyy ne uyumuştur kuzucuk, göbeği yeni mi düştü ki? Neden yıkamadınız?
Kaptanım ve wendicim aslında 1 haftalikken göbeği düştü ama doktor göbeğinin iyice kurumasını bekleyin ıslak kalınca yakmak zorunda kalıyoruz dedi. Gecen cumartesi kontrolde gosterdigimizde de 2-3 gun daha bekleyin demişti ondan biraz gec oldu ilk banyosu. Yoksa bize kalsa coktan yikayacaktik
Cicibebe ve Nutellafancynancy ciss ne yedin ki o kadar spor yaptin merak ettim
lydznp tatlim kolay gelsin yeni santiye
Kizlar valla ben sizleri olmayan kizkardeslerim yerine koydum kizsanizda hoslanmasanizda sizlerle paylasiyom herseyi
Aminnnn ne güzel dualar etmişsin canım.Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Malum Ramazandan dolayı topikler daha bir sakin özellikle bizimkisiKızlar hem çok yoğun hemde oruçtan halsiz düşüyor :) bende ayağı yanmış kedi gibi sabah erkenden kalkınca sizlerede bir bakayım diyorum her defasında
Maşallahgayet güzel sohbetiniz ilerliyor
Valla sizin takımda benim için çok değerliAllah razı olsun ilk günden beri Benide takımdan ayırmadınız Ayşeyle birlikte çıktığımız bu yolda her fırsatta motive ediyorsunuz ve inancımızı her defasında daha bir sağlam hale getiriyorsunuz
Rabbim hepinize şu mübarek günlerin hürmetine gönlünüzden geçenleri en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn
Cumaya kaldı 2 günİnşallah hepimiz çok çok güzel rakamlar görürüz tartılarda
Teşekkürler canımSanada kolay gelsin Rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip eder inşallah...Aminnnnnnn
Çoook geçmiş olsun canım.ay canım ne işi ayağım çok ağrıyo birde aşı olan kolum kıpırdatınca çok ağrıyo deliricem bir aşı bu kadar ağrı yaparmı ya
Sorma canım odun gibi oldu kolum eliptik te yapamıyorumÇoook geçmiş olsun canım.tetanoz ağrı yapr canım ya, bende hep 2-3 gün ağrımıştı.
Evet baya rahat uyudu gece :)anladım kuzucum, güzelce uyudu mu bari? o da rahatlamıştır.
Yok henüz geçmedim. Proje md.müz "p.tesiye geçin. O zaman kadar servisler ayarlanır" demiş. Galiba servisle gideceğim. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedimgünaydın canım, geçtin mi işe? araba ne zaman kalıyo sana?
Evet o aşı çok ağrı yapar. Benim 3 günden önce kendine gelemez kolum. Bu arada benimde son doz tetanoz aşım kaldı. Temmuz da benimki deay canım ne işi ayağım çok ağrıyo birde aşı olan kolum kıpırdatınca çok ağrıyo deliricem bir aşı bu kadar ağrı yaparmı ya
Aman çok unutmayın birbirinizi sonra dillere düşersin baksağol canım ay sorma mahmutu unuttum bu ara
Yeni şantiye p.tesi inşALLAH.Günaydınlar
Evet ya sagolun cidden cok iyi geliyor sizin tecrubelerinizden faydalanmak
Operim tabi kii
Sagol monisim
Cok iyisiniz yine tebrik ederimmm
Ben ulaşamayacağım galiba bu hedefe
Sagol kuzum
Gectiniz mi yeni şantiyeye? Kolay gelsin
Kaptanım ve wendicim aslında 1 haftalikken göbeği düştü ama doktor göbeğinin iyice kurumasını bekleyin ıslak kalınca yakmak zorunda kalıyoruz dedi. Gecen cumartesi kontrolde gosterdigimizde de 2-3 gun daha bekleyin demişti ondan biraz gec oldu ilk banyosu. Yoksa bize kalsa coktan yikayacaktik
Çocuğun derdi banyo yapmakmışEvet baya rahat uyudu gece :)
Evet baya rahat uyudu gece :)
Yok henüz geçmedim. Proje md.müz "p.tesiye geçin. O zaman kadar servisler ayarlanır" demiş. Galiba servisle gideceğim. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Benim kaza da araç pert olmuştu. Yanımda arkadaş vardı ve ben ona birşey oldu diye çok korkmuştum.oy çok sevindim, gerçi sen niye uyuyo ki acaba derdinden rahatça uyumamışsındır ya :)
sevin ama araba kullanmamazlık yapma, hafta sonu da olsa arada al arabayı 2 tur at. olmaz öyle. unutuluyo herşey zamanla. bana da solumdan bi araba çarpmıştı, hafif bişi ama, resmen sol aynaya bakmaya korkuyodum geçti hemen ama.
Benim kaza da araç pert olmuştu. Yanımda arkadaş vardı ve ben ona birşey oldu diye çok korkmuştum.
Amin kimseye yaşatmasın böyle şeyler inşALLAHonunla geçmiş olsun canım, allahım bi daha yaşatmasın. kötü bi olay.
İyi eğlenceler canım :)
Bugun Umut'a ilk banyosunu yaptırdık, umarım biraz rahatlar kuzucuk
Ya ben de görmemiş gibi her seyi burdan mı paylaşıyorum diye bi sorguladim kendimi şu an ama hosgorursunuz herhalde
Aminnnn canım
Yolculuk nereye şekerim? Bizde erken rez ile tatilimizi aldık, Eylül'de gideceğiz inşallah bir aksilik çıkmazsa. 3 ayım var, 6 kilo versem ayda 2'şer kilodan süper olacaakkk.
Yok kuzucum ya, hiç olur mu öyle şey. bizde kendi bildiğimiz kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz sana canım.
Cıssı görmeyince süperMenümü de yazayım.
Kahvaltı
2 yumurtadan peynirli omlet
Cıssss
Öğle
1 büyük kase Yoğurt çorbası pirinçsiz
Ara
Türk kahvesi sade
Akşam
2 kepçe tavuk suyu çorba
1 tane z.yağlı enginar
2 yk humus
Ufak bir parça haşlanmış tavuk
Ara
Filtre kahve
Chia lı ayran (yaptım ama içermiyim bilmiyorum)
Su: 2,5 lt
Spor: 40 dk eliptik, 48 dk Leslie burn body fat 3 mile (bunu cısss ım yüzünden yaptım), 150 zıplama, 150 jumping jack
iyi tatiller tatlım
ohh miss sıhhatler olsun kuzuya
iyi geceler kızlar
ay anca oturabildim pc ye
evet gelelim sibelle olan randevuma
beklemediğim halde az da olsa kg gitmiş
ayşe
geçen hafta:95,6
bu hafta:94,8
fark:0,8
yağ:0,3
banuş
geçen hafta:106,6
bu hafta:105,7
fark:0,9
yağ:0,8
yeni listemi paylaşayım
uyanınca
1 bardak oda sıcaklığında su
Kahvaltı
2 dilim beyaz peynir yarım yağlı
1 adet tuzsuz etimek
1 fincan yeşil çay
bol maydanoz tabağı
10 adet kiraz
ara
10 adet kiraz
1 fincan ılık su
öğle
bol salata
5 yemek kaşığı et sote 120 gr ızgara et ya da 4 yumurta büyüklüğünde köfte
1 kase cacık+1 y.k chia tohumu +1 t.k zerdeçal
Ara
1 kutu aktivya ananaslı
ara
1 fincan türk kahvesi sade
1 adet hurma ya da 3 adet gün kurusu kayısı ya da 1 adet kivi ya da 1 dilim ananas
Akşam
bol yeşil salata+1y.k çörek otu+1t.k zerdeçal
4 yemek kaşığı etli sebze yemeği ya da 120 gr et ızgara ya da 4 y.k kıymalı tavuklu sebze yemeği
1 kase cacık ya da 2 y.k yoğurt
ara
1 çay bardağı enginar suyu
1 adet kivi
su:3 litre
hareket:haftada 4 gün 45 dk yürüyüş
fancynancy ciss ne yedin ki o kadar spor yaptin merak ettim
lydznp tatlim kolay gelsin yeni santiye
Kizlar valla ben sizleri olmayan kizkardeslerim yerine koydum kizsanizda hoslanmasanizda sizlerle paylasiyom herseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?