Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay canım ne işi ayağım çok ağrıyo birde aşı olan kolum kıpırdatınca çok ağrıyo deliricem bir aşı bu kadar ağrı yaparmı ya

yapıyo ya, kol hem şişiyo hafiften ve ağrısı da çok oluyo maalesef. geçmiş olsun canım. mahmutla uzak kaldınız bu ara.

Günaydınlar
Yok kuzucum ya, hiç olur mu öyle şey. bizde kendi bildiğimiz kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz sana canım.
Evet ya sagolun cidden cok iyi geliyor sizin tecrubelerinizden faydalanmak
Bu arada pamuk gibi olmuştur yıkanınca, bizim içinde öpüp mıncır Umutcuğumuzu
Operim tabi kii
ohh miss sıhhatler olsun kuzuya
Sagol monisim
Cok iyisiniz yine tebrik ederimmm
Ben ulaşamayacağım galiba bu hedefe
Aşkolsun Şeyma aileyiz derken.... bizle de paylaşacaksın tabi ki :)
Sagol kuzum
Gectiniz mi yeni şantiyeye? Kolay gelsin
Gunaydin kizlar yine ben yollarda
Istanbula gidiyorum
morordek tatlim rahatlamistir kuzu ama biraz gec olmadi mi ilk banyosu biz gobek dustugu gun yaptirdik da hep
moni cok guzel gidiyo tatlim seninde banusunda helql size

Ayy ne uyumuştur kuzucuk, göbeği yeni mi düştü ki? Neden yıkamadınız?
Kaptanım ve wendicim aslında 1 haftalikken göbeği düştü ama doktor göbeğinin iyice kurumasını bekleyin ıslak kalınca yakmak zorunda kalıyoruz dedi. Gecen cumartesi kontrolde gosterdigimizde de 2-3 gun daha bekleyin demişti ondan biraz gec oldu ilk banyosu. Yoksa bize kalsa coktan yikayacaktik

anladım kuzucum, güzelce uyudu mu bari? o da rahatlamıştır.

fancynancy ciss ne yedin ki o kadar spor yaptin merak ettim
lydznp tatlim kolay gelsin yeni santiye
Kizlar valla ben sizleri olmayan kizkardeslerim yerine koydum kizsanizda hoslanmasanizda sizlerle paylasiyom herseyi
Cicibebe ve Nutella geçen günde yaptım aynı şeyi, bir daha yemeyeyim diye. 48 dk Leslie ile 425 kalori yaktım ama yediğim herhalde 550-600 kaloriydi. Cicibebe çok kalorili bisküvi, elimde de koca paket olunca dibini görecektim neredeyse
Eliptiğe standart kilo verme sporum gözüyle baktığım için, ekstra bir şeyler yapma ihtiyacı duydum. Zıplamayı da günde 300-400 e çıkarıp aklıma geldikçe 50şer setten yapayım diyorum. Çok faydalıymış kilo vermek için zıplama, öyle diyorlar.

Aminnnn ne güzel dualar etmişsin canım.

ay canım ne işi ayağım çok ağrıyo birde aşı olan kolum kıpırdatınca çok ağrıyo deliricem bir aşı bu kadar ağrı yaparmı ya
Evet o aşı çok ağrı yapar. Benim 3 günden önce kendine gelemez kolum. Bu arada benimde son doz tetanoz aşım kaldı. Temmuz da benimki de

Yeni şantiye p.tesi inşALLAH.
Demek bizim göbek kanaması banyodan oldu. Ben oğlanı 3 kızı 1,5 günlükken başladım yıkamaya. Her gün yıkanırlar o günden beri. Oğlanda değil ama kızın göbeği kanamıştı. K vitamini tekrarı yaptılar sonra bir daha kanamadı. o zaman bizim dr. da" bu vitanin kanı pıtılaştırır. tekrar kanarsa yarayı yakarız" demişti.

Evet baya rahat uyudu gece :)

oy çok sevindim, gerçi sen niye uyuyo ki acaba derdinden rahatça uyumamışsındır ya :)

Yok henüz geçmedim. Proje md.müz "p.tesiye geçin. O zaman kadar servisler ayarlanır" demiş. Galiba servisle gideceğim. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim

sevin ama araba kullanmamazlık yapma, hafta sonu da olsa arada al arabayı 2 tur at. olmaz öyle. unutuluyo herşey zamanla. bana da solumdan bi araba çarpmıştı, hafif bişi ama, resmen sol aynaya bakmaya korkuyodum geçti hemen ama.

Benim kaza da araç pert olmuştu. Yanımda arkadaş vardı ve ben ona birşey oldu diye çok korkmuştum.

İyi eğlenceler canım :)

Teşekkür ettim wendigocum.

Bugun Umut'a ilk banyosunu yaptırdık, umarım biraz rahatlar kuzucuk

Ya ben de görmemiş gibi her seyi burdan mı paylaşıyorum diye bi sorguladim kendimi şu an ama hosgorursunuz herhalde

Paylaş tabi ki ördekcim.
Burası sonuçta sadece bir kilo verme grubu değil ki.
Normalde belki de çevremizdekiler paylaşmadığımız pek çok şeyi burada paylaşıyoruz. Belki de o nedenle bu kadar güzel.

Bu arada ne sevimli olmuştur banyo sonrası.

Hiç bilmiyorum fancycim. :)
Antalya diye çıkıyoruz ama yol ne gösterecek bakacağız.

Ya, aslında ben erken rezervasyon olayını çok beğeniyorum ama biz hiç programlı olamıyoruz. O nedenle hiç girişmiyoruz o işe ama çocuk falan olunca programlar daha net oluyor sanırım.

Ayy ne güzel olur kiloları da verip rahatça gitmek.

Cıssı görmeyince süper
iyi tatiller tatlım

ohh miss sıhhatler olsun kuzuya

Çok sağ ol monicim.

Ne kilolar verdiniz ve monicim. Helal olsun size.

Hadi bakalım yeni listeniz hayırlı olsun.

Gunaydin kizlar yine ben yollarda
Istanbula gidiyorum
morordek tatlim rahatlamistir kuzu ama biraz gec olmadi mi ilk banyosu biz gobek dustugu gun yaptirdik da hep
moni cok guzel gidiyo tatlim seninde banusunda helql size

fancynancy ciss ne yedin ki o kadar spor yaptin merak ettim
lydznp tatlim kolay gelsin yeni santiye
Kizlar valla ben sizleri olmayan kizkardeslerim yerine koydum kizsanizda hoslanmasanizda sizlerle paylasiyom herseyi

Kaptanım güzel haberlerini bekliyoruz.
Ne kızması yahu. Anlatacaksınız tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…