- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #245.921
Çok geçmiş olsun. ALLAH daha iyi etsin insALLAH. Bende seviyorum hepiniziKizlar haberler guzel babamin nefes testi islem oncesine gore oldukca artmis suan ucaktayim ankaraya donuyorum keyfimiz yerine geldi nefes almakta biraz zorlansa da dr cok normal asil etkiyi 1 aya goreceksiniz dedi ist gelmisken eminonunde kahve de aldim gecen banu mu ayse mi biri yazmisti aklima dustu ordan babami adana ucagina bindirdim ben de ankara ucagina 1 ay sonra gene istanbuldayiz benden haberler bu kadar iyi ki varsiniz sizi cok seviyorum kizlar yaa
Yeni evin hayırlı olsun. InşALLAH çok mutlu huzurlu bir yuvan olur. ALLAH tamamına erdirsin. Diyet, sağlıklı beslenmek vs bende de pek kalmadı. Uykusuzluk başıma vuruyor gece sahurda 1 bardak süt ve su içip yatıyordum. O da gaz yapınca şimdi sadece 1 hurma ve su ile yapıyorum samuru. Iftarda abartmıyorum ama içim benimde rahat değil.Selam kızlar ben geldim dün evimi temizledik bi de oructum akşama kadar öldüm bugün de nöbete geldim bacaklarımı et kesmiş çok acıyor neyse bahaneleri geçeyim diyet hak getire çok yorulunca dayanamadım iftar ve sonrası ne bulduysam yedim 2 gündür çok abarttım herşeyi bu yüzden çok mutsuzum
Geçmiş olsun canım. Bu yaz hastalığı çok illet oluyor. Aman dikkat et kendineMerhaba kızlar bende kac gündur aktif olamadim takimda..
Şifayıda kaptım yaz geliyor derken hastalandım!!
---
morordek Ne sıkması canım burada kendini rahat hissedip herseyini paylasman bizi mutlu eder..
@toplight Kaptan'ım 1 ay sonra kontrole gittiginizde cok daha iyi sonuclar alırsınız insallah..
Etrafindaki herkes cok şanslı Kaptan'ım senin gibi bir insana sahip oldukları icin.
Aman Şeyma su diyorsun ya... geçen gece farkettim sadece orucumu açarken 1 yudum su içmişim. Sahurda da dayandım suya ama ne çare aç aç gitmiyorSagol canımcım. Bu arada gecmis olsun, hava degisimi hasta mi etti?
Iste saldırmamak lazımsu ic bol bol mideyi suyla doldur
Bak şimdi oranın kokusu geldi burnuma. Taze çekilmiş kahve kokusu. Bende uzun zamandır gitmememistim bir uğrama vakti gelmişCanim banu yerine ben tarif edeyim eminonunde balikekmekciler varya altgecitten geciyorsun misircarsisina dogru icine girmeden sag taraftan gidiyorsun zaten kokudan anlarsin kurukahveci mehmetefendi onunde 30-40 kisi kuyruk oluyor az once yaptim mis gibi nasil guzel kokuyor
canim o sizlerin guzelliginizden iyi dusuncenizden hep karsilikli gecmis olsun dikkat et kendine
KesinlikleKizlar tek tek alintilayamadim ama cok tesekkur ederim hepinize mutluluk paylasinca cogaliyormus
Mehmet Efendinin mudavimiyiz bizde. Ondan başkası olmaz.Canım kaptanınız yerini tarif etti zaten
Kahve orada devamlı taze öğütülüyor ve dışarda satılan paketli Mehmet efendi de gayet güzel ama bu taze çok daha güzelben genelde 5 liralık paketlerden alıyorum ( büyükler daha az satıldığından belki beklemiştir diye ufaklardan 2 tane alıyorum her gidişimde ve baya gidiyor gerçi biz her haftasonu içiyoruz genelde Eminönüne tabi Ramazanda pek fırsat olmuyor yoğunluktan )
Hem içimi daha güzel hemde mis gibi kokuyorben şekersiz bile büyük bir zevkle içiyorum hatta ufak fincan kesmiyor artık beni ufak nescafe fincanlarına yapıyorum Sabah akşam benimde garanti ama bazen 3 ü de buluyor
Kesinlikle tavsiye ederim ( artık misafirliklerde bile tadından Mehmet efendi mi değilmi anlar oldumhatta Annemde bazen kahve dediklerinde Mehmet efendi değilse içmem diyorum direk ona bile arada alıp bir paket bırakıyorum geldiğimizde içeriz diye )
Canım cumaya kalmış 1 günyarın çok dikkat et ve iftardan sonra bol bol su iç Bütün gün aç olunca bazen insan kendini durduramayabilir ama okadar emek verdin kaçamak yapacağın zaman onu düşün zaten bir anlık bir şey emin ol 5 dakika dayanırsan zaten o istek de yok oluyor
Bu arada evinide güle güle kirletmis gibi olmuştur şimdi
Çok geçmiş olsunUmarım çok fazla sıkıntı vermeden şifa bulursun
Bende bugün nedense başladım burnumu çekmeyedediğin gibi yaz geliyor derken nezle oluyorum bende sanırım
Evet canım :)Yarın iftardan önce mı tartılacagız
Evet VeysosumYarın iftardan önce mı tartılacagız
Aaa ben oruc tutarken en cok susuzluga dayanamıyorum. O yuzden iftarda da ilk suya saldırırım :) herkesi kendim gibi sandım galibaAman Şeyma su diyorsun ya... geçen gece farkettim sadece orucumu açarken 1 yudum su içmişim. Sahurda da dayandım suya ama ne çare aç aç gitmiyor
P.tesi, salı günü susuzluktan tansiyonum düştü. 9/5 di. O günden sonra en az 1lt içmeye çalışıyorum çok şükür tansiyon falan düşmüyorGunaydinnn
Kızlar bugun iftar oncesi tartılmayı unutmayın. Unutan olursa artık yarın öğleden sonrayı beklemek zorunda kalırız mecburen :) tabi bu dedigim oruc tutanlar icin gecerli
Evet Veysosum
Aaa ben oruc tutarken en cok susuzluga dayanamıyorum. O yuzden iftarda da ilk suya saldırırım :) herkesi kendim gibi sandım galiba
Aaa ben oruc tutarken en cok susuzluga dayanamıyorum. O yuzden iftarda da ilk suya saldırırım :) herkesi kendim gibi sandım galiba
rabbim mutluluk huzur içinde oturmayı nasip etsin inşallahSelam kızlar ben geldim dün evimi temizledik bi de oructum akşama kadar öldüm bugün de nöbete geldim bacaklarımı et kesmiş çok acıyor neyse bahaneleri geçeyim diyet hak getire çok yorulunca dayanamadım iftar ve sonrası ne bulduysam yedim 2 gündür çok abarttım herşeyi bu yüzden çok mutsuzum
babacığının iyi sonuçlarına sevindim canım tekrardan çok çok geçmiş olsunKizlar tek tek alintilayamadim ama cok tesekkur ederim hepinize mutluluk paylasinca cogaliyormus
geçmiş olsun tatlışımGünaydın kızlar..
Gecmis olsun dilekleriniz tesekkur ederim..
suyu çoğaltman lazım ayşecim,ben tansiyon ve şeker düşüklüğü yaşıyorum 10 küsür gündür baş dönmelerim oluyorP.tesi, salı günü susuzluktan tansiyonum düştü. 9/5 di. O günden sonra en az 1lt içmeye çalışıyorum çok şükür tansiyon falan düşmüyor
1 litreyi ben sadece iftarda içiyor olabilirimP.tesi, salı günü susuzluktan tansiyonum düştü. 9/5 di. O günden sonra en az 1lt içmeye çalışıyorum çok şükür tansiyon falan düşmüyor
Ben her daim içebiliyorum ya, hatta bu kadar su icmeye ve tuvalete çıkmaya seker hastası mıyım acaba diye cok düşünmüşümdür :) gebelikte de bi ara yüksek çıkmıştı ya aha dedim korkulu rüyam gercek oldu. Neyse ki bi sey yokmus, suyu cok seviyorum demek :)aynen bende öyleyim, iftarda ne içersem o ama, sonra içemiyorum maalesef. yemek yerken ne içersem kar misali dayıyorum suya kendimi. sonra dinlenmeden sofra toplanmıyo ama
Aha ben ölçülerde de birinci olacağımyarın aylık ölçü günümüz
ölçülerinizi alıp bildirmeyi unutmayın
Dikkat mi ben inşALLAH sabit gelirim diye dua ediyorumgünaydın şekerler
tartıya kaldı bir gün azami dikkat edelim çıtırcıklarım
Maalesef canım bunlar susuzluktansuyu çoğaltman lazım ayşecim,ben tansiyon ve şeker düşüklüğü yaşıyorum 10 küsür gündür baş dönmelerim oluyor
Ayy bir de o vardı dimi.... Özgeciğimiz ne durumda acaba?yarın aylık ölçü günümüz
ölçülerinizi alıp bildirmeyi unutmayın
Olabilir. Ben de düzenli içmeye başlayınca sapıtabiliyorum su konusunu1 litreyi ben sadece iftarda içiyor olabilirim
Ben her daim içebiliyorum ya, hatta bu kadar su icmeye ve tuvalete çıkmaya seker hastası mıyım acaba diye cok düşünmüşümdür :) gebelikte de bi ara yüksek çıkmıştı ya aha dedim korkulu rüyam gercek oldu. Neyse ki bi sey yokmus, suyu cok seviyorum demek :)
Aha ben ölçülerde de birinci olacağım
sağlıklı beslenmekten zaten düşüyorMaalesef canım bunlar susuzluktanSenin neden 10 gündür böyle? ilaç alıyorsun sağlıklı besleniyorsun?
Ayy bir de o vardı dimi.... Özgeciğimiz ne durumda acaba?inatettimolacak nasıl oldun canım?
Olabilir. Ben de düzenli içmeye başlayınca sapıtabiliyorum su konusunu
*Şeyma'ya not: 3 aylık hazır büyümüş bebe doğurdun maşallah sübhanalla. o kadar da olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?