Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok geçmiş olsun. ALLAH daha iyi etsin insALLAH. Bende seviyorum hepinizi

Yeni evin hayırlı olsun. InşALLAH çok mutlu huzurlu bir yuvan olur. ALLAH tamamına erdirsin. Diyet, sağlıklı beslenmek vs bende de pek kalmadı. Uykusuzluk başıma vuruyor gece sahurda 1 bardak süt ve su içip yatıyordum. O da gaz yapınca şimdi sadece 1 hurma ve su ile yapıyorum samuru. Iftarda abartmıyorum ama içim benimde rahat değil.

Geçmiş olsun canım. Bu yaz hastalığı çok illet oluyor. Aman dikkat et kendine
Sagol canımcım. Bu arada gecmis olsun, hava degisimi hasta mi etti?

Iste saldırmamak lazım su ic bol bol mideyi suyla doldur
Aman Şeyma su diyorsun ya... geçen gece farkettim sadece orucumu açarken 1 yudum su içmişim. Sahurda da dayandım suya ama ne çare aç aç gitmiyor
Bak şimdi oranın kokusu geldi burnuma. Taze çekilmiş kahve kokusu. Bende uzun zamandır gitmememistim bir uğrama vakti gelmiş
Kizlar tek tek alintilayamadim ama cok tesekkur ederim hepinize mutluluk paylasinca cogaliyormus
Kesinlikle

Mehmet Efendinin mudavimiyiz bizde. Ondan başkası olmaz.

Yarın iftardan önce mı tartılacagız
Evet canım :)

Gunaydinnn
Kızlar bugun iftar oncesi tartılmayı unutmayın. Unutan olursa artık yarın öğleden sonrayı beklemek zorunda kalırız mecburen :) tabi bu dedigim oruc tutanlar icin gecerli

Yarın iftardan önce mı tartılacagız
Evet Veysosum
Aman Şeyma su diyorsun ya... geçen gece farkettim sadece orucumu açarken 1 yudum su içmişim. Sahurda da dayandım suya ama ne çare aç aç gitmiyor
Aaa ben oruc tutarken en cok susuzluga dayanamıyorum. O yuzden iftarda da ilk suya saldırırım :) herkesi kendim gibi sandım galiba

P.tesi, salı günü susuzluktan tansiyonum düştü. 9/5 di. O günden sonra en az 1lt içmeye çalışıyorum çok şükür tansiyon falan düşmüyor

Günaydınlaar :)

Aaa ben oruc tutarken en cok susuzluga dayanamıyorum. O yuzden iftarda da ilk suya saldırırım :) herkesi kendim gibi sandım galiba

aynen bende öyleyim, iftarda ne içersem o ama, sonra içemiyorum maalesef. yemek yerken ne içersem kar misali dayıyorum suya kendimi. sonra dinlenmeden sofra toplanmıyo ama

rabbim mutluluk huzur içinde oturmayı nasip etsin inşallah
Kizlar tek tek alintilayamadim ama cok tesekkur ederim hepinize mutluluk paylasinca cogaliyormus
babacığının iyi sonuçlarına sevindim canım tekrardan çok çok geçmiş olsun
Günaydın kızlar..
Gecmis olsun dilekleriniz tesekkur ederim..
geçmiş olsun tatlışım

P.tesi, salı günü susuzluktan tansiyonum düştü. 9/5 di. O günden sonra en az 1lt içmeye çalışıyorum çok şükür tansiyon falan düşmüyor
suyu çoğaltman lazım ayşecim,ben tansiyon ve şeker düşüklüğü yaşıyorum 10 küsür gündür baş dönmelerim oluyor

1 litreyi ben sadece iftarda içiyor olabilirim
aynen bende öyleyim, iftarda ne içersem o ama, sonra içemiyorum maalesef. yemek yerken ne içersem kar misali dayıyorum suya kendimi. sonra dinlenmeden sofra toplanmıyo ama
Ben her daim içebiliyorum ya, hatta bu kadar su icmeye ve tuvalete çıkmaya seker hastası mıyım acaba diye cok düşünmüşümdür :) gebelikte de bi ara yüksek çıkmıştı ya aha dedim korkulu rüyam gercek oldu. Neyse ki bi sey yokmus, suyu cok seviyorum demek :)

***5. Takım 520. Etap***

servey (69,8/ / /% )
0zlem (74,3/ / / % )
moni (94,9/ / /% )
fancynancy (76,5/ / /%)
Cikilatacanavari (79,8/ / /%)
lydznp (84,9/ / /%)

hedef38beden(82,5/ / /%)
BuRCuCuKkK (53,8/ )geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü
TopaLsoLucaNn (69,0/)geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü

5. Takım Ortalama: %

nilsub (78,5/ / /% )
morordek (70,4/ / /% )
wendigo (67,8/ / /% )
blanche_ea( 60,4/ / /% )

B blanche_ea canım, 2 gün cee diyip kayboldun takım içi listede olur musun kaptanımız karar versin

suyu çoğaltman lazım ayşecim,ben tansiyon ve şeker düşüklüğü yaşıyorum 10 küsür gündür baş dönmelerim oluyor
Maalesef canım bunlar susuzluktan Senin neden 10 gündür böyle? ilaç alıyorsun sağlıklı besleniyorsun?
yarın aylık ölçü günümüz
ölçülerinizi alıp bildirmeyi unutmayın
Ayy bir de o vardı dimi.... Özgeciğimiz ne durumda acaba? inatettimolacak nasıl oldun canım?
Olabilir. Ben de düzenli içmeye başlayınca sapıtabiliyorum su konusunu
Aha ben ölçülerde de birinci olacağım

*Şeyma'ya not: 3 aylık hazır büyümüş bebe doğurdun maşallah sübhanalla. o kadar da olsun

sağlıklı beslenmekten zaten düşüyorvücud alışkın homini yemeye,tansiyon şekerde tavanlarda şimdi ise düzenli beslenmeye geçip kilo da verince ikisi de düşüşlerde bu geçiş süreci de haliyle dengemi bozuyor bir süre alışana kadar devam edecek sanırımaman normale dönsünler de yaşarım bu süreci sorun değil

Bende Ankara'dan geldigim gun Salı günü tartıldım 77'yi gördüm.4 gunde 3 kilo fazla cikmak cok kotu bir durum. Şu an 75'im.. insallah iftar oncesi eksi gorurum.
Oruc tutmaya bugun baslayabildim. Bugun iftar oncesi tartilirim.Yarinda oglen saatlerinde tartilirim.Hangi sonuc iyi ise onu paylasiriz listede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…