- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #2.421
kallıste canım gunaydın, ne guzel yazmıssın.sadece buse degıl bende cok seyler cıkardım kendım adıma.motuvasyonum cok ıyı bu hafta ama ıstahım cok fena dun azıcık bı acık kapı bıraksam neler yerdım ama bırakmadım kendımı sabahda uyandıgımda hıc acıkmamısdım ama canım garıpseyler cekıyodu.bugun bıraz dısarda vakıt gecırmek evden mutfakdan uzaklasmak ıyı gelecek dıye dusunuyorum.oglen dısarda yerım heralde ama kacırmıycam sozzz:Saruboceq:
kadıs canım gunaydın .ya ne dıyecegımı bılmıyorum bu konuda .ama lutfen bu kadar zamandır bırlıkdeyız herseyımızı paylasıyoruz buda hayttan bır durum kırgınlıklar kızgınlıklar olabılır ama sınerjımızı bozmayalım kadıs, kallıste.
akşam kitap okurken bu konuya rastladım dur bu gece yine aynı konuya bakayım yarın yazayım çünkü bu et baharat makarna yiyecekleri ayrım yaparak olan düşkünlüğümüzü anlatıyordu...et manyagı oldum cıkdım son zamanlarda.tahlıllerımı yapdırsam cok ıyı olacak ama tırsıyorum.
biliyorum sende başkaları için beni şutluyosun
aslında diyet modu da değildi benim ki
bir kaç gün yeyip bir kaç gün diyet yapmakla yerimde sayıp kilomu korudum de mii
ama var ya dün üzüntüden 500 gr vermişim
şaştım
kallisim bu cuma size elvada dicem canım
karnemle birlikte 5. atıkımın ilk mezunuyum yüzüp yüzüp kuyruğuna gelippp
kaçmak olmaz de miii
kadisim sana bir ey yazmak istiyorum ve unutmamak için son mesajım olarak alıntı yaptım bunu geldiğimde yazacağım...bu arada şahsım adına yersiz yere takım ruhunu bozduğum için özür dilerim sizlerden
ama kopmak kolay değil arakdaşlar beni inşallah mezun olpu giderken sizlerde anlıcaksınız
birde kovulunca oy oyyyyyy bunu hazmetmek çok zorrr
ama kovmasada gitmezdim haaa
ağzıma aldığım her lokma da sizin dediğiniz laflar geliyo aklıma ve bırakyorum
sizin derken kallisin daha çok
korkulu rüya
hakkaten bunun zincirleri var haaa rüyama girdi geceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?