- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #246.001
Hep aynı seyler işteAynen canım. 3. Mezun oluşum olacak, artık kararliyim tekrar almak istemiyorum...
Trsekkur ederım canımAyy benim de bu kadar ince olduğum zamanlar gelir inşallah çok güzel görünüyorsun
Yetısırsın can can ben de sana guvenıyorumOoooo sende çok vermişsin serveycim, zaten yüzünden çok belli oluyor. Valla bu halinde fıstık gibi maşallah
Yaparsın sen ya, ben sana inanıyorum.Gerçekten.
Birde koruması var değil mi. Benimde buralardan pek ayrılmaya niyetim yok uzunca bir süre.
Bende sana yetişmeye çalışır birlikte korumaya geçeriz inşallaaahh.
Olur canım yarın ogleden sonra tartilip bildirKızlar evim için iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah hepimizin yuvasını huzurlu etsin inşallahBugün kvdeydim o yüzden tartilamadim yarin akşamüstü tartılsam olmaz mı ?
Tamam canım gördüm bildirimini, yanına da mezun olmak istiyor yazarız. Insallah bir daha hiç almazsın kiloları :)
Dr takip ediyormu Aysecigim? Belki kullandığın ilacın dozunu degistirir. Yada artık sen hasta değilsin ilacı bırak falan der. Bunlar olabilen şeyler.sağlıklı beslenmekten zaten düşüyorvücud alışkın homini yemeye,tansiyon şekerde tavanlarda şimdi ise düzenli beslenmeye geçip kilo da verince ikisi de düşüşlerde bu geçiş süreci de haliyle dengemi bozuyor bir süre alışana kadar devam edecek sanırım aman normale dönsünler de yaşarım bu süreci sorun değil
Nice mezuniyetler ve hayırlı güzel günlerini de gör inşALLAH:)kızlar selam oğlumun mezuniyeti vardı az önce ordan geldik yanımda o var o yüzden pek giremeyebilirim bu akşam tartılın bakalım oruçlu olanlar iftardan önce bu arada toso dan ve burcu dan da hiç ses çıkmadı dimi
FerahKızlar size yılbaşında ve bugün çektiğim fotoyu öncesi sonrası olarak ekliyorum. Bir on kilo daha verdiğimde yine eklerim inşallaahhhhh. Özellikle aynı kıyafetleri giydim nasıl görünecek diye, oha dedim kendimeeeee.
Eki Görüntüle 2003266
Kuzucum sen hep güzelsin :) maşallah sana.Eki Görüntüle 2003388
Üsttekiler öncesi (soldakınde ortada, sagdakınde ise en bastayım)
Alttakiler şimdi
Süpersin wendi***5. Takım 520. Etap***
servey (69,8/ / /% )
0zlem (74,3/ / / % )
moni (94,9/ / /% )
fancynancy (76,5/ / /%)
Cikilatacanavari (79,8/ / /%)
lydznp (84,9/ / /%)
hedef38beden(82,5/ / /%)
BuRCuCuKkK (53,8/ )geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü
TopaLsoLucaNn (69,0/)geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü
5. Takım Ortalama: %
nilsub (78,5/ / /% )
morordek (70,4/ / /% )
wendigo (67,8/66,1 /1,7 /% 2,51)
blanche_ea( 60,4/ / /% )
Eki Görüntüle 2003388
Üsttekiler öncesi (soldakınde ortada, sagdakınde ise en bastayım)
Alttakiler şimdi
Süpersin wendi
canım az kaldı 2 li rakamlara düşüsün inşallah bayramda daha da altını göreceksin tatlımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri şu mübarek ayın ve günün hürmetine sizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah
Bu sabah bende diyetisyende gördüğüm rakamın 1 tık altını evdeki tartıda gördüm ( manyakmıdır nedir ille önce Sibelde görecek bir rakamı sonra bana kendi gösterecek)
Şükür en azından gecikmeli de olsa eksi gösteriyor her hafta ve 2li rakamlara az kaldıkça ben her hafta dahada heycanlanıyorum
İnşallah bu Bayram çifte bayram nasip eder Rabbim ondan sonra da inanıyorum çok daha zevkli ve kolay gidecek kilocuklar
İyi varsınız kızlar yaaAyşeyle birlikte çok çok motive ediyorsunuz bizleri
Sizleride ayrı ayrı tebrik ediyorumzaten fıstık gibi hatunlarsınız dahada fıstık gibi oluyorsunuz hedefe ulaştıkça Darısı bizlerinde başına
Ahanda bir fıstık daha
İnşallah banada nasip olur bu kadar güzel rakamları görmek ve en önemlisi sağlıklı, hafif bir hayat sürmek
ee wendicim hadi baklım gidecek bu kilolar çok sevindim tatlımkorkmuştum sabah daha fazla çıkarım diye ama +300 çıktı sadece, şaşırdım sevindim, bol su içmiştim dün, ödemleri çözdüm sanırım.
ee wendicim hadi baklım gidecek bu kilolar çok sevindim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?