Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yetısırsın can can ben de sana guvenıyorum

Bir emzirme seansindan merhaba
Kızlar evim için iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah hepimizin yuvasını huzurlu etsin inşallah Bugün kvdeydim o yüzden tartilamadim yarin akşamüstü tartılsam olmaz mı ?
Olur canım yarın ogleden sonra tartilip bildir
Kaptancanlarim toplight morordek ben yüzdemi yazdım, ikiye bölünecek sanırım. Bir de mezun olmak istiyorum
Tamam canım gördüm bildirimini, yanına da mezun olmak istiyor yazarız. Insallah bir daha hiç almazsın kiloları :)

***5. Takım 520. Etap***

servey (69,8/69,3/0,5/%0,72)
0zlem (74,3/74,7/-0,4/ %-0,54)
moni (94,9/ / /% )
fancynancy (76,5/ / /%)
Cikilatacanavari (79,8/ / /%)
lydznp (84,9/ / /%)

hedef38beden(82,5/ / /%)
BuRCuCuKkK (53,8/53,1/0,7/%0,65)geçen etap bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü, mezun olmak istiyor
TopaLsoLucaNn (69,0/)geçen etap bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü

5. Takım Ortalama: %

nilsub (78,5/ / /% )
morordek (70,4/ / /% )
wendigo (67,8/66,1 /1,7 /% 2,51)
blanche_ea( 60,4/ / /% )

Kızlar ben ofisimi toparlamaya başladım. Yarında yeni ofisimize yerleşecekmişiz. Şimdilik PC kapanır yarına AL
Dr takip ediyormu Aysecigim? Belki kullandığın ilacın dozunu degistirir. Yada artık sen hasta değilsin ilacı bırak falan der. Bunlar olabilen şeyler.

Nice mezuniyetler ve hayırlı güzel günlerini de gör inşALLAH:)

Ferah kız ne güzel küçülmüşsün sen öyle bayıldım maşallah sana fıstık fıstık

Süpersin wendi

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri şu mübarek ayın ve günün hürmetine sizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah

Bu sabah bende diyetisyende gördüğüm rakamın 1 tık altını evdeki tartıda gördüm ( manyakmıdır nedir ille önce Sibelde görecek bir rakamı sonra bana kendi gösterecek )
Şükür en azından gecikmeli de olsa eksi gösteriyor her hafta ve 2li rakamlara az kaldıkça ben her hafta dahada heycanlanıyorum

İnşallah bu Bayram çifte bayram nasip eder Rabbim ondan sonra da inanıyorum çok daha zevkli ve kolay gidecek kilocuklar
İyi varsınız kızlar yaa Ayşeyle birlikte çok çok motive ediyorsunuz bizleri

Sizleride ayrı ayrı tebrik ediyorum zaten fıstık gibi hatunlarsınız dahada fıstık gibi oluyorsunuz hedefe ulaştıkça Darısı bizlerinde başına

Eki Görüntüle 2003388
Üsttekiler öncesi (soldakınde ortada, sagdakınde ise en bastayım)
Alttakiler şimdi

Ahanda bir fıstık daha
İnşallah banada nasip olur bu kadar güzel rakamları görmek ve en önemlisi sağlıklı, hafif bir hayat sürmek

canım az kaldı 2 li rakamlara düşüsün inşallah bayramda daha da altını göreceksin tatlım
korkmuştum sabah daha fazla çıkarım diye ama +300 çıktı sadece, şaşırdım sevindim, bol su içmiştim dün, ödemleri çözdüm sanırım.
ee wendicim hadi baklım gidecek bu kilolar çok sevindim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…