- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #245.981
Yaaa mükemmel görünüyorsun harika olmuşsun inşallah devamı da gelir müthiş gidiyorsunKızlar size yılbaşında ve bugün çektiğim fotoyu öncesi sonrası olarak ekliyorum. Bir on kilo daha verdiğimde yine eklerim inşallaahhhhh. Özellikle aynı kıyafetleri giydim nasıl görünecek diye, oha dedim kendimeeeee.
Eki Görüntüle 2003266
Suan sonrası dıye koydugun fotoyu öncesi dıye koyacagın ve ona da O HAAAAAA dıyecegımız zaman yakındır ben dıyım sanaCanımmmmsağolun valla sayenizde bu kadar azimle devam edebildim. Yoksa çoktaannn koyvermiştim yine.
65 ilk hedefımSende süpersin serveycim, tebrikleerr, hedefin kaçtı?
Ay valla çok sağol çikilatacım, nasıl güzel enerji veriyorsunuz anlatamam. inşallah dediğin gibi daha veririm de yine sizden böyle güzel övgüler alırım, bir 10 kilo daha verdikten sonra tabiiiYaaa mükemmel görünüyorsun harika olmuşsun inşallah devamı da gelir müthiş gidiyorsun
Aayyy kuzum ağzından bal damlıyor kızzSuan sonrası dıye koydugun fotoyu öncesi dıye koyacagın ve ona da O HAAAAAA dıyecegımız zaman yakındır ben dıyım sana
Eh bir şey kalmamış, senin hedefi daha önce görürüz canımmm65 ilk hedefım
Profilimdekı tartıyı cekıp koymam yakındır inş
Sonra hedefı 63 e cekecegım inş
Ben bekliyorum, hadi ekle ekleValla ben defancynancy gibi aynı kıyafetlerle kıyaslayabılecegım bır foto yok ama çok eskı bır foto gordum gecende ılk oğluma yenı doğum yapmıştım o halimle şimdikini atayım gorun
Üsttekiler öncesi (soldakınde ortada, sagdakınde ise en bastayım)Valla ben defancynancy gibi aynı kıyafetlerle kıyaslayabılecegım bır foto yok ama çok eskı bır foto gordum gecende ılk oğluma yenı doğum yapmıştım o halimle şimdikini atayım gorun
Ramazanda korursam sonrakı bır ayda goruruz inşEh bir şey kalmamış, senin hedefi daha önce görürüz canımmm
Vermek zor degılfancynancy cim ben bunu hep yaptım ama koruyamıyorum
İnş bu sefer 1 yıl aynı kıloda kalmak ıcın ıgrasırsam snr sabıtlenır artık
Koruma donemınde burada olurum buranın cok faydası var
Ayy benim de bu kadar ince olduğum zamanlar gelir inşallah çok güzel görünüyorsunEki Görüntüle 2003388
Üsttekiler öncesi (soldakınde ortada, sagdakınde ise en bastayım)
Alttakiler şimdi
Ooooo sende çok vermişsin serveycim, zaten yüzünden çok belli oluyor. Valla bu halinde fıstık gibi maşallahEki Görüntüle 2003388
Üsttekiler öncesi (soldakınde ortada, sagdakınde ise en bastayım)
Alttakiler şimdi
Yaparsın sen ya, ben sana inanıyorum.Ramazanda korursam sonrakı bır ayda goruruz inş
Doğum gunum 24 temmuzda inş basarmış olurum
Birde koruması var değil mi. Benimde buralardan pek ayrılmaya niyetim yok uzunca bir süre.Vermek zor degılfancynancy cim ben bunu hep yaptım ama koruyamıyorum
İnş bu sefer 1 yıl aynı kıloda kalmak ıcın ıgrasırsam snr sabıtlenır artık
Koruma donemınde burada olurum buranın cok faydası var
Gelir tabiii kuzucum, hepimizin o günleri de gelecek.Ayy benim de bu kadar ince olduğum zamanlar gelir inşallah çok güzel görünüyorsun
Mezun ol ama rapor vermeye devam et o zaman, ayrılma takımdan canım.Aynen canım. 3. Mezun oluşum olacak, artık kararliyim tekrar almak istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?