- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #245.961
Ayyy müthişsin kuzummm nasıl incelmissin, muthis bi fark var. İnşallah coook coook daha guzel olacakKızlar size yılbaşında ve bugün çektiğim fotoyu öncesi sonrası olarak ekliyorum. Bir on kilo daha verdiğimde yine eklerim inşallaahhhhh. Özellikle aynı kıyafetleri giydim nasıl görünecek diye, oha dedim kendimeeeee.
Eki Görüntüle 2003266
Kuzucum seni de tebrik ederim. Bence o hızlı gelenler hızlı gidiyorlar işte gayey normal :)Sabah bi daha tartılayım olmazsa, tüm su vs gidince fazla mı eksi geldim acaba diye düşünüyorum. Gerçi bunlarda bana fazladan bi anda gelmiştiler ya.
Kizlar tartildiniz mi iftar oncesi kilolar ne durumda haydii dokulun bakalim hic ses yok
Kızlar size yılbaşında ve bugün çektiğim fotoyu öncesi sonrası olarak ekliyorum. Bir on kilo daha verdiğimde yine eklerim inşallaahhhhh. Özellikle aynı kıyafetleri giydim nasıl görünecek diye, oha dedim kendimeeeee.
Eki Görüntüle 2003266
Süpersin canım, bir daha hiç gelmesin insAllah o kilolar...
Ayyyy inşallah canım, teşekkür ederimmmmm. valla bende kendimi ufalmış görüyorumGeliyor kaptanım :)
İnanamıyorum kız sende öyle böyle bi fark var ki maşallah yani :) inşallah o eski dönemlere hiç dönmezsin. Bayıldım bayıldım :) ufalmışsın resmen.
tişkür ederimmm canımmmAyyy müthişsin kuzummm nasıl incelmissin, muthis bi fark var. İnşallah coook coook daha guzel olacak
Kuzucum seni de tebrik ederim. Bence o hızlı gelenler hızlı gidiyorlar işte gayey normal :)
Canım benim sağol, inşallah gelmesinler. Tabi benim dikkat etmem lazım, gelip üstüme yapışmıyorlar yaBildirimi bugün mü yapalım kaptanim?
Kızlar size yılbaşında ve bugün çektiğim fotoyu öncesi sonrası olarak ekliyorum. Bir on kilo daha verdiğimde yine eklerim inşallaahhhhh. Özellikle aynı kıyafetleri giydim nasıl görünecek diye, oha dedim kendimeeeee.
Eki Görüntüle 2003266
Bence de fazla eksik değilsindir canımSabah bi daha tartılayım olmazsa, tüm su vs gidince fazla mı eksi geldim acaba diye düşünüyorum. Gerçi bunlarda bana fazladan bi anda gelmiştiler ya.
Yap tabiiii, bana acayip motivasyon oldu akşam kocamı kapıda eski foto ve yeni benle karşıladımHarikasın canım yaaacidden çok çok büyük fark var tebrik ederim Bende bir ara öncesi sonrası yapayım :) banada motivasyon olur farkı görürsem
Yap tabiiii, bana acayip motivasyon oldu akşam kocamı kapıda eski foto ve yeni benle karşıladımiyice kafayı yedi demiştir kesin hahahaa.
Yaa evet nasıl farklı görünüyor değil mi? Eski tişörtlerimden bazıları büyük geliyor artık ve giremediklerine de sığmaya başladım, darısı hepimizin başınaaaaa. Hala daha yolum var ama bu kadarıyla bile bu kadar mutlu olduysam ooohhoooo hedefime ulaştığımda nasıl olurum bilmiyorum.
Canım dikkat edersen hic bir sıkıntı olmaz.Ben hic dikkat edemedim.Neden kaynaklandi bilmiyorum ama orada kendimi surekli ac hissettim,surekli biseyler yemek istedim. Gitmeden once oyle degildi şu anda oyle degil.İnşallah çok güzel günler geçirirsin evinde çikilatacım.
Güzel heyecanlar bunlar..
Yolla gitsin ördekcim.
Bizim evde ve eşimde garip bir durum var.
Ağlayan, uyumayan çocuklar eşime geldiği gibi mayışıyor, gülücükler atıyor, sonunda da uyuyor.
Komşumuzun çocuğu çok zordu.
Sabah 5-6'ya kadar ağlardı.
Ben bazen alayım da az uyu diyordum.
Bize geldiği gibi az etrafa bakınıyor, oynuyor uyuyordu ilginç bir şekilde.
Sonrasında 3-4 deneyimde daha aynı şey olduğunu fark ettik.
Çok geçmiş olsun Özlemcim.
Kendine dikkat et, çok fena bir dönem.
Ben iyileştim ama hala sesim gidik.
Çok teşekkür ettim kaptanım.
Alayım ben kesin İstanbul'a uğrarsak.
Mis gibi içeriz.
Ayy ne güzelmiş.
Bu noktada kahve molası vermiş bulunmaktayım.
Ben de kahvede, çayda şeker hiç kullanmam. Sevmiyorum. O acısı ve kokusu yok mu? Nasıl seviyorum anlatamam. :)
Sok monicim gözümüze sok. Ulaşamadık işte.
Ayy ayy, tartıl bakalım bugün kaç çıkacaksın şeker.
Ben de aynı korku ile yola çıkacağım ama elimden geldikçe dikkat etmeye bakacağım.
Supersin canim daha ince fotograflarinida gorecegiz insallah..Kızlar size yılbaşında ve bugün çektiğim fotoyu öncesi sonrası olarak ekliyorum. Bir on kilo daha verdiğimde yine eklerim inşallaahhhhh. Özellikle aynı kıyafetleri giydim nasıl görünecek diye, oha dedim kendimeeeee.
Eki Görüntüle 2003266
Sagolasin canım..Özlemcim öğünlerin süper valla tebrik ederim canım. Allah tutan herkesin orucunu kabul etsin.
O haaaa cuşşşş falan oldum yanıııııııKızlar size yılbaşında ve bugün çektiğim fotoyu öncesi sonrası olarak ekliyorum. Bir on kilo daha verdiğimde yine eklerim inşallaahhhhh. Özellikle aynı kıyafetleri giydim nasıl görünecek diye, oha dedim kendimeeeee.
Eki Görüntüle 2003266
Süpersın yavrum tebrıklerrrr***5. Takım 520. Etap***
servey (69,8/ / /% )
0zlem (74,3/ / / % )
moni (94,9/ / /% )
fancynancy (76,5/ / /%)
Cikilatacanavari (79,8/ / /%)
lydznp (84,9/ / /%)
hedef38beden(82,5/ / /%)
BuRCuCuKkK (53,8/ )geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü
TopaLsoLucaNn (69,0/)geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü
5. Takım Ortalama: %
nilsub (78,5/ / /% )
morordek (70,4/ / /% )
wendigo (67,8/66,1 /1,7 /% 2,51)
blanche_ea( 60,4/ / /% )
Bence yarın tartılma gayet guzel işte moralini bozmaSabah bi daha tartılayım olmazsa, tüm su vs gidince fazla mı eksi geldim acaba diye düşünüyorum. Gerçi bunlarda bana fazladan bi anda gelmiştiler ya.
O haaaa cuşşşş falan oldum yanııııııı
Süpersınnnnnn
Sana gelsınnn
Tebrıklerrrrrrrr
Canım dikkat edersen hic bir sıkıntı olmaz.Ben hic dikkat edemedim.Neden kaynaklandi bilmiyorum ama orada kendimi surekli ac hissettim,surekli biseyler yemek istedim. Gitmeden once oyle degildi şu anda oyle degil.
Supersin canim daha ince fotograflarinida gorecegiz insallah..
Sagolasin canım..Amin
Sende süpersin serveycim, tebrikleerr, hedefin kaçtı?Ben de ıftara 2 saat kala tartıldım tam ıftarda olsa demek kı daha da eksık olurdu bu kadarı bıle yettı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?