Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy müthişsin kuzummm nasıl incelmissin, muthis bi fark var. İnşallah coook coook daha guzel olacak
Sabah bi daha tartılayım olmazsa, tüm su vs gidince fazla mı eksi geldim acaba diye düşünüyorum. Gerçi bunlarda bana fazladan bi anda gelmiştiler ya.
Kuzucum seni de tebrik ederim. Bence o hızlı gelenler hızlı gidiyorlar işte gayey normal :)

Kizlar tartildiniz mi iftar oncesi kilolar ne durumda haydii dokulun bakalim hic ses yok

Bildirimi bugün mü yapalım kaptanim?

Süpersin canım, bir daha hiç gelmesin insAllah o kilolar...

Geliyor kaptanım :)

İnanamıyorum kız sende öyle böyle bi fark var ki maşallah yani :) inşallah o eski dönemlere hiç dönmezsin. Bayıldım bayıldım :) ufalmışsın resmen.
Ayyyy inşallah canım, teşekkür ederimmmmm. valla bende kendimi ufalmış görüyorum yok yani asla dönmek istemem bir daha tombiş halime, hedefime ulaştıktan sonra da ki inşallah çok uzun sürmez, takılıcam etrafınızda, bırakmıcam sizi

Harikasın canım yaaa cidden çok çok büyük fark var tebrik ederim Bende bir ara öncesi sonrası yapayım :) banada motivasyon olur farkı görürsem

Harikasın canım yaaa cidden çok çok büyük fark var tebrik ederim Bende bir ara öncesi sonrası yapayım :) banada motivasyon olur farkı görürsem
Yap tabiiii, bana acayip motivasyon oldu akşam kocamı kapıda eski foto ve yeni benle karşıladım iyice kafayı yedi demiştir kesin hahahaa.
Yaa evet nasıl farklı görünüyor değil mi? Eski tişörtlerimden bazıları büyük geliyor artık ve giremediklerine de sığmaya başladım, darısı hepimizin başınaaaaa. Hala daha yolum var ama bu kadarıyla bile bu kadar mutlu olduysam ooohhoooo hedefime ulaştığımda nasıl olurum bilmiyorum.

Kilo takibimi resimli saklayabilmek için Mobil yüklemeler albümüne resimlerimi ekledim :) hatta bir tanede öncesi sonrası yaptım inşallah bir kaç ay sonrada çok çok daha büyük farklar görünür

Canım dikkat edersen hic bir sıkıntı olmaz.Ben hic dikkat edemedim.Neden kaynaklandi bilmiyorum ama orada kendimi surekli ac hissettim,surekli biseyler yemek istedim. Gitmeden once oyle degildi şu anda oyle degil.
Supersin canim daha ince fotograflarinida gorecegiz insallah..
Özlemcim öğünlerin süper valla tebrik ederim canım. Allah tutan herkesin orucunu kabul etsin.
Sagolasin canım.. Amin

*5. Takım 520. Etap***

servey (69,8/69,3/0,5/%0,72)
0zlem (74,3/ / / % )
moni (94,9/ / /% )
fancynancy (76,5/ / /%)
Cikilatacanavari (79,8/ / /%)
lydznp (84,9/ / /%)

hedef38beden(82,5/ / /%)
BuRCuCuKkK (53,8/ )geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü
TopaLsoLucaNn (69,0/)geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü

5. Takım Ortalama: %

nilsub (78,5/ / /% )
morordek (70,4/ / /% )
wendigo (67,8/66,1 /1,7 /% 2,51)
blanche_ea( 60,4/ / /% )

O haaaa cuşşşş falan oldum yanııııııı
Süpersınnnnnn
Sana gelsınnn
Tebrıklerrrrrrrr

Süpersın yavrum tebrıklerrrr

İnşallahhhh sizinkileri de görelim ama tamam mı yalnız olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…