- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #246.281
Başka spor turu yapmıyorsun dimi..ben niye sıkılaşmıyorum yahuuu..Ben ona bağlıyorum kuzucum, başka türlü sıkılaşamazdım herhalde
Yok, arada Leslie falan yapıyorum ağırlıkla olanınıdan, sende biraz esnemeli egzersizlere yönelebilirsin Nilgüncüm, yoga başlangıcı veya pilates. Hafif hafif yaparsın. Boyun kaçtı kuzucum, benim 169, birde bacaklarımda sıkıntı yok tüm sorunum göbek, kol ve göğüs bölgemBaşka spor turu yapmıyorsun dimi..ben niye sıkılaşmıyorum yahuuu..
1,60 canım evet aslında ebrunun 3 k sını yapsam bütün malzemelerim varYok, arada Leslie falan yapıyorum ağırlıkla olanınıdan, sende biraz esnemeli egzersizlere yönelebilirsin Nilgüncüm, yoga başlangıcı veya pilates. Hafif hafif yaparsın. Boyun kaçtı kuzucum, benim 169, birde bacaklarımda sıkıntı yok tüm sorunum göbek, kol ve göğüs bölgem
sakin ol canım kahvaltıda yemişşsin şimdi derin nefes al bunlar diyetini bozmak için bahane değilKızlar sabah sabah moralim bozuldu bugün. Tartıldım ve 78,9 çıktım.
Nasıl olur bu aklımı yiycem vallahi. Çokta abartmadım hafta sonu. Sinirlendim sabah kahvaltıda ne bulduysam artık yedim başlarım böyle aşkın ızdırabına deyip. Hafta arası ver sonra hafta sonu al. Olacak iş mi? Şimdi de hem üzüntüden hemde pişmanlıktan çökmüş haldeyim yani.
Oğlanda bir huysuz yani anlatamam, kızımda agresifleşti bana karşıhiç yapmadığı hareketleri yapıyor, herşeye karşı çıkıyor. Ooffff. Hepsi birden geliyor gelinceeeeee.
Biri bana öğünlerim için kızabilir mi lütfen. Ne yersem yiyeyim artık yüzsüzlük edip paylaşıcam ve beni yerden yere vurabilirsiniz. Monicanım sen saçlarımı tokmakla başlayabilirsin.
sabah tartımın pillerini değiştirdim ama kahvaltıdan sonra diye tartılmadım yarın sabaha artıkKızlar pazartesi bildirimleri nerde,?
Birazda pilates yap o zaman tatlım, eliptiğini de yap. Çok yormadan kendini, birini sabah birimi akşam fln yaparsın istersen. Çok yorulunca insana zor geliyor ertesi gün tekrar egzersiz yapmak. Bana öyle oluyor ya da bilemiyorum.1,60 canım evet aslında ebrunun 3 k sını yapsam bütün malzemelerim var
İnşallah yakarım Nilgüncüm. Sağol canım.sakin ol canım kahvaltıda yemişşsin şimdi derin nefes al bunlar diyetini bozmak için bahane değilöğlen ve akşamı normal diyet düzenine dön canım olan oldu hem sabah olduğu için akşama yakarsın
Biraz sabır canım biraz sabır. Bir de istikrar yoksa olmuyor. Bu arada ben dün ölçülerimi aldım. Almasaydım da olurmuş. Göbek 1cm ıncelmiş gerisi aynı.Başka spor turu yapmıyorsun dimi..ben niye sıkılaşmıyorum yahuuu..
Kızlar sabah sabah moralim bozuldu bugün. Tartıldım ve 78,9 çıktım.
Nasıl olur bu aklımı yiycem vallahi. Çokta abartmadım hafta sonu. Sinirlendim sabah kahvaltıda ne bulduysam artık yedim başlarım böyle aşkın ızdırabına deyip. Hafta arası ver sonra hafta sonu al. Olacak iş mi? Şimdi de hem üzüntüden hemde pişmanlıktan çökmüş haldeyim yani.
Oğlanda bir huysuz yani anlatamam, kızımda agresifleşti bana karşıhiç yapmadığı hareketleri yapıyor, herşeye karşı çıkıyor. Ooffff. Hepsi birden geliyor gelinceeeeee.
Biri bana öğünlerim için kızabilir mi lütfen. Ne yersem yiyeyim artık yüzsüzlük edip paylaşıcam ve beni yerden yere vurabilirsiniz. Monicanım sen saçlarımı tokmakla başlayabilirsin.
iftar oncesi tartılcam canım..Kızlar pazartesi bildirimleri nerde,?
Kızlar pazartesi bildirimleri nerde,?
Tamam kızalım o halde. Ana öğünlerin genelde iyi ama aralarda kahve yanındaki kaçamakları azaltabilirsin bence :)Kızlar sabah sabah moralim bozuldu bugün. Tartıldım ve 78,9 çıktım.
Hahah cok sirinmis yahu :)Temsili olmayan ben..
iftar oncesi tartılcam canım..
ben napıyım sizi bilemedimKızlar sabah sabah moralim bozuldu bugün. Tartıldım ve 78,9 çıktım.
kızlar olsa bildirimler de olur kızlar kayıpKızlar pazartesi bildirimleri nerde,?
bak bu da bahaneRegl öncesi kiloları benimle beraber.
Cuma: 82.0
Pazartesi: 83.5
kızlar olsa bildirimler de olur kızlar kayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?