Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Başka spor turu yapmıyorsun dimi..ben niye sıkılaşmıyorum yahuuu..
Yok, arada Leslie falan yapıyorum ağırlıkla olanınıdan, sende biraz esnemeli egzersizlere yönelebilirsin Nilgüncüm, yoga başlangıcı veya pilates. Hafif hafif yaparsın. Boyun kaçtı kuzucum, benim 169, birde bacaklarımda sıkıntı yok tüm sorunum göbek, kol ve göğüs bölgem

Kızlar sabah sabah moralim bozuldu bugün. Tartıldım ve 78,9 çıktım.
Nasıl olur bu aklımı yiycem vallahi. Çokta abartmadım hafta sonu. Sinirlendim sabah kahvaltıda ne bulduysam artık yedim başlarım böyle aşkın ızdırabına deyip. Hafta arası ver sonra hafta sonu al. Olacak iş mi? Şimdi de hem üzüntüden hemde pişmanlıktan çökmüş haldeyim yani.
Oğlanda bir huysuz yani anlatamam, kızımda agresifleşti bana karşı hiç yapmadığı hareketleri yapıyor, herşeye karşı çıkıyor. Ooffff. Hepsi birden geliyor gelinceeeeee.
Biri bana öğünlerim için kızabilir mi lütfen. Ne yersem yiyeyim artık yüzsüzlük edip paylaşıcam ve beni yerden yere vurabilirsiniz. Monicanım sen saçlarımı tokmakla başlayabilirsin.

1,60 canım evet aslında ebrunun 3 k sını yapsam bütün malzemelerim var

sakin ol canım kahvaltıda yemişşsin şimdi derin nefes al bunlar diyetini bozmak için bahane değil öğlen ve akşamı normal diyet düzenine dön canım olan oldu hem sabah olduğu için akşama yakarsın

1,60 canım evet aslında ebrunun 3 k sını yapsam bütün malzemelerim var
Birazda pilates yap o zaman tatlım, eliptiğini de yap. Çok yormadan kendini, birini sabah birimi akşam fln yaparsın istersen. Çok yorulunca insana zor geliyor ertesi gün tekrar egzersiz yapmak. Bana öyle oluyor ya da bilemiyorum.

yeter mi?

Tamam kızalım o halde. Ana öğünlerin genelde iyi ama aralarda kahve yanındaki kaçamakları azaltabilirsin bence :)
Temsili olmayan ben..
Hahah cok sirinmis yahu :)

selam çıtırcıklar
oğluşumu havaalanından alıp geldimbir kaç gündür trafik yok istanbul da çok şaşırtıcıerkenden yazlığa kaçtı herhalde millet

ben napıyım sizi bilemedimtartıda o rakamı görünce iştahının kesilmesi lazımken sen ye aferimkız saç kalmıcak yolmaktan kafanızdagerçi ben artık yolmayayım nasıl olsa bayram gelince kendinizi yoluk yolcaksınız ben naptımmm diye
canımıniçi neden böyle yapıyosunuz hani hayalleraynı hataya düşmek yok,olmuş bitmiş yolumuza bakıcaz

Kızlar pazartesi bildirimleri nerde,?
kızlar olsa bildirimler de olur kızlar kayıp
Regl öncesi kiloları benimle beraber.

Cuma: 82.0
Pazartesi: 83.5
bak bu da bahane şekerim isteyince ödem şişkinlik falan olmazben de regliyim dikkat ettiğim için tartıda + görmüyorummesaj alınmıştır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…