Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende de var wc sorunu canım zor oluyo ..
haha 2 günde 2,5 kg almışsan benim 30 günde 7 kg rekorumu kırarsın

4 günlük yolculuk tatil 3 kilo olarak dönmüştü bana valla, tebrikleri kabul ederim, ye iç yat işte
Yolculuk da ödem yapar ki bence normal sartlar sayılmaz o :) evde normal hayatına devam ederken diyorum ben. Ferah'ta da öyle degisik bi durum yok bildiğim kadarıyla, o yüzden demistim :) yoksa tatilde ben de alırım

Yolculuk da ödem yapar ki bence normal sartlar sayılmaz o :) evde normal hayatına devam ederken diyorum ben. Ferah'ta da öyle degisik bi durum yok bildiğim kadarıyla, o yüzden demistim :) yoksa tatilde ben de alırım

Doğru canım, denerdim aslında ama ne gerek var şimdi dimi böyle çılgınlıklara, önemli olan 2 günde 2,5 kilo verebilmek, ahh nerdeee. cumaya şöyle güzel bildirimler yapabilsek keşke.

nilsub sen de memlekete gidip kuymak yiye yiye almıştın unutmuyoruz tabi

valla nilsub 1.liği kimseye kolay kolay kaptırmazsın sen, boşuna çabalama :) sabit gel yeter başka bişi istemiyoruz senden, bak hala gitmedi o kuymaklar.

çok sevdi beni bırakmıyo kuymaklar

bu sefer çok yeme kuymağı sakın :) ne zaman gidiceksiniz? eşin geliyo mu? annemler istanbulda diyodun sanki, nereye gidiceksin sen bu durumda? babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
annemler normalde ist canım yazdan yaza samsuna geçiyolar denize çok yakın ev .. bende onlar samsuna gittikleri için samsuna peşlerinden yok eşim kalacak ben çocukları alıp gidicem
yok ağustos başı gibi düşünüyorum nasipse

Geçmiş olsun Özgecim.
Nasıl memnun musun burnunun yeni halinden?

Kaptanım kolay gelsin.
Ayy, çok zor çocuklarla sınanmak.
İnşallah sağlığına bir an önce kavuşur.

Ben de çok çabuk artı görüyorum fancycim.
Hiçbir şey yapmadan +1,5 çıkabiliyorum.
Bir de kaçamak yaparsam çok rahat +2-4 görebiliyorum.
Nasıl bir bünye anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…