- 23 Ağustos 2012
- 14.725
- 38.945
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #246.361
Bence direkt kg degildir o kuzum, ödem olabilir ya da iste wc'dendir. Dedigin gibi 2 gunde 2.5 kg almak baya zor bi is
Kilo almak kolay da 2 günde 2.5 kg alınmaz ya normal sartlarda :) gene de alırım diyorsan tebrik ederimbence değil, ben alabilirim, ne var ki kilo almada
Kilo almak kolay da 2 günde 2.5 kg alınmaz ya normal sartlarda :) gene de alırım diyorsan tebrik ederim
bende de var wc sorunu canım zor oluyo ..Bu arada sabah tartıldım kızlar 77,9 çıktım. ??? Dün 78,9 dum.
Dünden beri de wc yok bende. İnşallah bugünkü fazlalığımda ondansa çok sevineceğim. İnsan 2 günde 2,5 kilo alamaz herhalde değil mi?
haha 2 günde 2,5 kg almışsan benim 30 günde 7 kg rekorumu kırarsınBu arada sabah tartıldım kızlar 77,9 çıktım. ??? Dün 78,9 dum.
Dünden beri de wc yok bende. İnşallah bugünkü fazlalığımda ondansa çok sevineceğim. İnsan 2 günde 2,5 kilo alamaz herhalde değil mi?
katılıyorumbence değil, ben alabilirim, ne var ki kilo almada
aaaaaaaaaa sen geçmişsin beni4 günlük yolculuk tatil 3 kilo olarak dönmüştü bana valla, tebrikleri kabul ederim, ye iç yat işte
Yolculuk da ödem yapar ki bence normal sartlar sayılmaz o :) evde normal hayatına devam ederken diyorum ben. Ferah'ta da öyle degisik bi durum yok bildiğim kadarıyla, o yüzden demistim :) yoksa tatilde ben de alırım4 günlük yolculuk tatil 3 kilo olarak dönmüştü bana valla, tebrikleri kabul ederim, ye iç yat işte
ay sorma yine gidicem samsuna ne yaparım bilmem bol bol yüzeyim bari gidince
Yedigin kadarını yaksan yeter bizeay sorma yine gidicem samsuna ne yaparım bilmem bol bol yüzeyim bari gidinceyoksa beni atacaksınız takımdan
Yolculuk da ödem yapar ki bence normal sartlar sayılmaz o :) evde normal hayatına devam ederken diyorum ben. Ferah'ta da öyle degisik bi durum yok bildiğim kadarıyla, o yüzden demistim :) yoksa tatilde ben de alırım
çok sevdi beni bırakmıyo kuymaklarDoğru canım, denerdim aslında ama ne gerek var şimdi dimi böyle çılgınlıklara, önemli olan 2 günde 2,5 kilo verebilmek, ahh nerdeee. cumaya şöyle güzel bildirimler yapabilsek keşke.
vallanilsub 1.liği kimseye kolay kolay kaptırmazsın sen, boşuna çabalama :) sabit gel yeter başka bişi istemiyoruz senden, bak hala gitmedi o kuymaklar.
çok sevdi beni bırakmıyo kuymaklar
annemler normalde ist canım yazdan yaza samsuna geçiyolar denize çok yakın ev .. bende onlar samsuna gittikleri için samsuna peşlerinden yok eşim kalacak ben çocukları alıp gidicembu sefer çok yeme kuymağı sakın :) ne zaman gidiceksiniz? eşin geliyo mu? annemler istanbulda diyodun sanki, nereye gidiceksin sen bu durumda? babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
Kizlaarrr...
Ben geldimm
Ameliyat,sislik,bir miktar morluk,dikisler atel hersey bitti bugun cok şükür..
Kusura bakmayin sizi merakta biraktim..
Ameliyat oldugum gun ciktim hemen eve.ilk iki gun zorlu gecti biraz.yuzum cok sisti atel burnumu sıktı basim ağırdı filan.. ama simdi cok iyiyim sagolun gecmis olsun dilekleriniz icin
Kizlar slm elazigdatim sabah 6 ucagi ile ankaraya donecegim bugun malatya darendeye gittik geldik bayaa yorucu idi bu arada toso mesaj atmis oglu rahatsixlanmis bisuru operasyon gecirmis 13 gun yogun bakimda kalmis normal odaya gecince aklina biz gelmisiz cumaya taburcu olmayi bekliyorlar oglu simdilik iyi imis hepinize selami var evine gecince aramiza donecek haber vereyim dedim
Cuma 78.8
Pazartesi 79.5
+700
kilomu akşam yazayım sibelin raporunu vereceğim nasılsaben duşumu alıp hazırlanıp yola koyulayım
güzel bir gün olsun hepimiz için
Bu arada sabah tartıldım kızlar 77,9 çıktım. ??? Dün 78,9 dum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?