- 23 Ağustos 2012
- 14.725
- 38.945
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #246.381
annemler normalde ist canım yazdan yaza samsuna geçiyolar denize çok yakın ev .. bende onlar samsuna gittikleri için samsuna peşlerinden yok eşim kalacak ben çocukları alıp gidicem
yok ağustos başı gibi düşünüyorum nasipse
Geçmiş olsun Özgecim.
Nasıl memnun musun burnunun yeni halinden?
Ay hedefciğim benim bünyem utanmasa nefes alıyorum.diye şişecek o kadar bizim gibi bunyeler omur boyu mahkum diyete...Ben de çok çabuk artı görüyorum fancycim.
Hiçbir şey yapmadan +1,5 çıkabiliyorum.
Bir de kaçamak yaparsam çok rahat +2-4 görebiliyorum.
Nasıl bir bünye anlamıyorum.
Ben de çok çabuk artı görüyorum fancycim.
Hiçbir şey yapmadan +1,5 çıkabiliyorum.
Bir de kaçamak yaparsam çok rahat +2-4 görebiliyorum.
Nasıl bir bünye anlamıyorum.
Ahah bence de almayı değil vermeyi deneyelimDoğru canım, denerdim aslında ama ne gerek var şimdi dimi böyle çılgınlıklara, önemli olan 2 günde 2,5 kilo verebilmek, ahh nerdeee. cumaya şöyle güzel bildirimler yapabilsek keşke.
Aaa biz cok eğleniyoruz evde bebeyleOf çok sıkıldım, nerdesiniz ey hanımlar?
evet canım ağustos başı giderim sonunda dönerim nasipseİnşallah kuzucum, 1 ay mı kalacaksın?
Daha çok yenidir, şişlik inmemiştir daha, umarım memnun kalır :)
bende 30 dk eliptik yaptım şimdi ay ayağımdan ötürü 10 gün yapmadım hemen kondüsyon sıfıra düşmüş25 dk yürüdüm bende tempolu. İnşallah Cuma'ya güzel bi rakam görürüm
Ahah bence de almayı değil vermeyi deneyelim
Aaa biz cok eğleniyoruz evde bebeyleumut'u yıkadık, annem simdi uyutmaya çalışıyor, ben cok yoruldum azcık yaticam
evet canım ağustos başı giderim sonunda dönerim nasipse
kızlar günün ilk menüsü benden gelsin...
kahvaltı 2 dilim çavdar karışımlı tbe 1 domates 2 kk peynir 1 rafadan yumurta bol limonlu maydanoz
(birde dün hem çilek hem kayısı reçeli yaptım kahvaltıda 1 er tk tadlarına baktım)
ara sade türk kahvesi
öğlen 2 kepçe sebze çorbası 2 kepçe bezelye tavuk etli 2 bardak ayran
ara sade türk kahvesi bol tarçınlı 1 kuru incir
akşam 1 kase bezelye 1 kase pul biberli naneli yoğurt
su 2 bitti
spor 30 dk eliptik
yeşil çayımıda birazdan demlicem içerim 2 kupa
yok canım mide ağrısı tutuyor beni çok uzun aç kalınca yok ya bugun böyle denk geldi başka bişey pişirmeye uğraşmadım biraz önce kapadım dükkanı normalde öğleni akşamı ayrı tutmaya çalışıyorum ama her zaman olmuyo..Güzel menü canım, akşamdan ekmeği çıkarmışsın anladığım :) niyetli değil misin kız, günü ne ara kapattın :)
Bi yerde okumuştum; dukanda falan da diyodu; hem öğle hem akşam, ya da üstü üste ertesi gün menüleri aynı olmasın diye, senin genelde öğle/akşam aynı mı oluyo?
yok canım mide ağrısı tutuyor beni çok uzun aç kalınca yok ya bugun böyle denk geldi başka bişey pişirmeye uğraşmadım biraz önce kapadım dükkanı normalde öğleni akşamı ayrı tutmaya çalışıyorum ama her zaman olmuyo..
hem evde olanlar için zor sürekli ayrı şeyler pişirmek hem ayrı bir bütçe hem ayrı zaman istiyor 1 tencere yemeği ne yapayım ertesi günde yiyiyoruz malesefGüzel menü canım, akşamdan ekmeği çıkarmışsın anladığım :) niyetli değil misin kız, günü ne ara kapattın :)
Bi yerde okumuştum; dukanda falan da diyodu; hem öğle hem akşam, ya da üstü üste ertesi gün menüleri aynı olmasın diye, senin genelde öğle/akşam aynı mı oluyo?
yok erken yattığım için acıkmıyorumHadi bakalım, sabret sabaha güzel tartı sonucu ver inşallah, acıkırsan yoğurt ye, hatta yoğurdu kesin ye bence, en azından yatmadan önce.
hem evde olanlar için zor sürekli ayrı şeyler pişirmek hem ayrı bir bütçe hem ayrı zaman istiyor 1 tencere yemeği ne yapayım ertesi günde yiyiyoruz malesef
ay inşALLAH canım çabalayıpta eksi görememek acayip moral ve motivasyon bozukluğu yapıyor cumaya kadar tartılmayacağımDoğru canım, sende diyet moduna rağmen bi artı bi eksi olunca söyleyim dedim. Dur bakalım güzel rakamlar gelecek sanki senden :)
Çok da kaçamak yapmadim nobet tuttum çıkınca hiç uyumadan şehir dışına çıktık ondan bence tamamen uykusuzluk hala uykusuzumÇikilatacım neler yaptın bakalım hafta sonu? İtiraf zamanı
İnşallah kuzucum, 1 ay mı kalacaksın?
Daha çok yenidir, şişlik inmemiştir daha, umarım memnun kalır :)
Ay hedefciğim benim bünyem utanmasa nefes alıyorum.diye şişecek o kadar bizim gibi bunyeler omur boyu mahkum diyete...
+2 yi tahmin ediyorum da -4 ü öğretir misin hedefcim :)
Selam kızlar
Henüz yoldayım raporu eve gidince vericem
Sibelden sonra banuşla avm ye gittikyürüdük sohbet ettik güzeldi selfie çektik yükledim albüme görebilirsiniz
bende 30 dk eliptik yaptım şimdi ay ayağımdan ötürü 10 gün yapmadım hemen kondüsyon sıfıra düşmüş
Çok da kaçamak yapmadim nobet tuttum çıkınca hiç uyumadan şehir dışına çıktık ondan bence tamamen uykusuzluk hala uykusuzumkronik uykusuzluk yaşıyorum
sorma canım eliptik yaparken 70 dk duymayan ben 30 dk zor dayandımO da doğru wendigocum.
İnsan sabırsızlanır beklerken insin diye.
Aynen aynen canım.
Verirken 500 gram 500 gram gidiyor.
Alırken maşallah 3'er 5'er..
Şimdi canım, eline bir bıçak alıyorsun.
Artık göbeğin mi popon mu fazlaysa ince ince kenardan kesmeye başlıyorsun.
Ohh ne güzel monicim. Bakacağım hemen şimdi.
Ayy ayy deme ya.
Ben de ne zamandır yapamıyorum.
Sıcak ve solunum yollarımdaki tıkanıklıktan ne zamandır yapmıyorum. Benim de durum kötüdür.
Yeme beni çikilatam.
Aldın mı yanına yoksa çikilataları. Yedin durdun mu bütün gece?
Şaka bir yana uykusuzluk çook fena ödem yapıyor. Bende de öyle etki gösteriyor.
Bol ananas tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?