Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah kuzucum, 1 ay mı kalacaksın?

Geçmiş olsun Özgecim.
Nasıl memnun musun burnunun yeni halinden?

Daha çok yenidir, şişlik inmemiştir daha, umarım memnun kalır :)

Ben de çok çabuk artı görüyorum fancycim.
Hiçbir şey yapmadan +1,5 çıkabiliyorum.
Bir de kaçamak yaparsam çok rahat +2-4 görebiliyorum.
Nasıl bir bünye anlamıyorum.
Ay hedefciğim benim bünyem utanmasa nefes alıyorum.diye şişecek o kadar bizim gibi bunyeler omur boyu mahkum diyete...

Doğru canım, denerdim aslında ama ne gerek var şimdi dimi böyle çılgınlıklara, önemli olan 2 günde 2,5 kilo verebilmek, ahh nerdeee. cumaya şöyle güzel bildirimler yapabilsek keşke.
Ahah bence de almayı değil vermeyi deneyelim
Of çok sıkıldım, nerdesiniz ey hanımlar?
Aaa biz cok eğleniyoruz evde bebeyle umut'u yıkadık, annem simdi uyutmaya çalışıyor, ben cok yoruldum azcık yaticam

kızlar günün ilk menüsü benden gelsin...

kahvaltı 2 dilim çavdar karışımlı tbe 1 domates 2 kk peynir 1 rafadan yumurta bol limonlu maydanoz
(birde dün hem çilek hem kayısı reçeli yaptım kahvaltıda 1 er tk tadlarına baktım)

ara sade türk kahvesi

öğlen 2 kepçe sebze çorbası 2 kepçe bezelye tavuk etli 2 bardak ayran

ara sade türk kahvesi bol tarçınlı 1 kuru incir

akşam 1 kase bezelye 1 kase pul biberli naneli yoğurt

su 2 bitti

spor 30 dk eliptik
yeşil çayımıda birazdan demlicem içerim 2 kupa

Güzel menü canım, akşamdan ekmeği çıkarmışsın anladığım :) niyetli değil misin kız, günü ne ara kapattın :)

Bi yerde okumuştum; dukanda falan da diyodu; hem öğle hem akşam, ya da üstü üste ertesi gün menüleri aynı olmasın diye, senin genelde öğle/akşam aynı mı oluyo?

yok canım mide ağrısı tutuyor beni çok uzun aç kalınca yok ya bugun böyle denk geldi başka bişey pişirmeye uğraşmadım biraz önce kapadım dükkanı normalde öğleni akşamı ayrı tutmaya çalışıyorum ama her zaman olmuyo..

Hadi bakalım, sabret sabaha güzel tartı sonucu ver inşallah, acıkırsan yoğurt ye, hatta yoğurdu kesin ye bence, en azından yatmadan önce.

hem evde olanlar için zor sürekli ayrı şeyler pişirmek hem ayrı bir bütçe hem ayrı zaman istiyor 1 tencere yemeği ne yapayım ertesi günde yiyiyoruz malesef

hem evde olanlar için zor sürekli ayrı şeyler pişirmek hem ayrı bir bütçe hem ayrı zaman istiyor 1 tencere yemeği ne yapayım ertesi günde yiyiyoruz malesef

Doğru canım, sende diyet moduna rağmen bi artı bi eksi olunca söyleyim dedim. Dur bakalım güzel rakamlar gelecek sanki senden :)

İnşallah kuzucum, 1 ay mı kalacaksın?

Daha çok yenidir, şişlik inmemiştir daha, umarım memnun kalır :)

O da doğru wendigocum.
İnsan sabırsızlanır beklerken insin diye.

Ay hedefciğim benim bünyem utanmasa nefes alıyorum.diye şişecek o kadar bizim gibi bunyeler omur boyu mahkum diyete...

Aynen aynen canım.
Verirken 500 gram 500 gram gidiyor.
Alırken maşallah 3'er 5'er..

+2 yi tahmin ediyorum da -4 ü öğretir misin hedefcim :)

Şimdi canım, eline bir bıçak alıyorsun.
Artık göbeğin mi popon mu fazlaysa ince ince kenardan kesmeye başlıyorsun.

Selam kızlar
Henüz yoldayım raporu eve gidince vericem
Sibelden sonra banuşla avm ye gittikyürüdük sohbet ettik güzeldi selfie çektik yükledim albüme görebilirsiniz

Ohh ne güzel monicim. Bakacağım hemen şimdi.

bende 30 dk eliptik yaptım şimdi ay ayağımdan ötürü 10 gün yapmadım hemen kondüsyon sıfıra düşmüş

Ayy ayy deme ya.
Ben de ne zamandır yapamıyorum.
Sıcak ve solunum yollarımdaki tıkanıklıktan ne zamandır yapmıyorum. Benim de durum kötüdür.

Çok da kaçamak yapmadim nobet tuttum çıkınca hiç uyumadan şehir dışına çıktık ondan bence tamamen uykusuzluk hala uykusuzum kronik uykusuzluk yaşıyorum

Yeme beni çikilatam.
Aldın mı yanına yoksa çikilataları. Yedin durdun mu bütün gece?

Şaka bir yana uykusuzluk çook fena ödem yapıyor. Bende de öyle etki gösteriyor.
Bol ananas tavsiye ederim.

sorma canım eliptik yaparken 70 dk duymayan ben 30 dk zor dayandım
kızlar şimdi yürüyüşten geldim oğluşum ağaçtan dut istedi menüme ek 7-8 dut yedim şimdi ama çok güzeldi dutlar olmuş misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…