- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #246.341
Ooo eksilere düşüyoruz wendicim hadi insallah devamı da gelir :)Bende tartı sonucumu yazayım;
Cuma; 66,1
Güncel; 65,9
Fark; -200
Etimek uzeri italyan ne kız?Kahvaltı
Bunu yazmıyorum kızlar
Ara
Filtre kahve
Öğle
Yeşil çay
Ara
1 muz
1 etimek üzeri İtalyan
Akşam
Taze fasulye
1,5 etimek
Ara
2 küçük haşlanmış mısır
Su: 2 lt yi geçti
Spor: 45 dk eliptik, 200 zıplama
Coook gecmis olsun canım, iyi olmana sevindim :)Kizlaarrr...
Ben geldimm
Ameliyat,sislik,bir miktar morluk,dikisler atel hersey bitti bugun cok şükür..
Kusura bakmayin sizi merakta biraktim..
Ameliyat oldugum gun ciktim hemen eve.ilk iki gun zorlu gecti biraz.yuzum cok sisti atel burnumu sıktı basim ağırdı filan.. ama simdi cok iyiyim sagolun gecmis olsun dilekleriniz icin
Acaba o etimek uzeri italyan salata olmasin hani mayonez bezelye olaGünaydın :)
Ooo eksilere düşüyoruz wendicim hadi insallah devamı da gelir :)
Etimek uzeri italyan ne kız?
Coook gecmis olsun canım, iyi olmana sevindim :)
Kizlar slm elazigdatim sabah 6 ucagi ile ankaraya donecegim bugun malatya darendeye gittik geldik bayaa yorucu idi bu arada toso mesaj atmis oglu rahatsixlanmis bisuru operasyon gecirmis 13 gun yogun bakimda kalmis normal odaya gecince aklina biz gelmisiz cumaya taburcu olmayi bekliyorlar oglu simdilik iyi imis hepinize selami var evine gecince aramiza donecek haber vereyim dedim
Cnm bugunde guzel sonuc alacaksiniz eminim bu arada yazamadim kizkardesin konusunda allah islah etsin diyorum benim kizkardesim yok ama allah kardes gibi bir gelin vardi insallah seninki de duzelirSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün malum Ayşeyle hesap verme günümüzİnşallah çok güzel sonuçlarla döneriz
Ramazanda diyete uymak biraz daha zor oluyor ( malum oruçluda olmasak dışarda bir şey yiyip içilmiyor eee evde de oruçlu olanlar olunca hep gizli saklı yemek zorundayızYine şükürler olsun ki her hafta gidiyor ve eminim Ramazandan sonra çok daha güzel rakamlar göreceğiz )
Çok çok geçmiş olsun arkadaşaRabbim bir daha evladıyla sınamasın....Aminnnnnnn
İnşallah çabucak toparlanır da oda aranıza tez zamanda aranıza döner
Bugun de fena sayılmazdı kaptanım, sahurdan sonra uyumakta zorlandı ama huysuzluk yapmadı neyse ki :) oyaladik biraz, sonra uyuduGunaydinlar ankaraya dondum baktim ben gunu yariladim kimsecikler kalkmamis daha
Ordegim umut pasa nasildi bu gece
ohh afiyet olsun şekerimkızlar menüm..
kahvaltı 1 dilim çavdarlı tbe 1 domates 2 kk peynir maydanoz 2 kupa yeşil çay bol limonlu
ara sade türk kahvesi
öğlen bir but derisiz yağsız 1 kase cacık
ara 2 yk yoğurt 1 yk chia 10 kiraz
akşam 1 kase cacık 2 kepçe sebze çorbası 1 yk lor 2 parmak çavdarlı tbe
(çorbaya 3 kabak 1 havuç 1 soğan biraz bulgur biraz kırmızı mercimek salça 2 yk zeytinyağı koydum düdüklüde pişirdim süper olmuş bayıldım)sağolmoni
su 2 bitti
spor 40 dk eliptikmidem ağrıyor hala geçmedi yaaa
geçmiş olsun canım oldu bitti budaKizlaarrr...
Ben geldimm
Ameliyat oldugum gun ciktim hemen eve.ilk iki gun zorlu gecti biraz.yuzum cok sisti atel burnumu sıktı basim ağırdı filan.. ama simdi cok iyiyim sagolun gecmis olsun dilekleriniz icin
gezenti kaptanım Allah kolaylıklar versinKizlar slm elazigdatim sabah 6 ucagi ile ankaraya donecegim bugun malatya darendeye gittik geldik bayaa yorucu idi bu arada toso mesaj atmis oglu rahatsixlanmis bisuru operasyon gecirmis 13 gun yogun bakimda kalmis normal odaya gecince aklina biz gelmisiz cumaya taburcu olmayi bekliyorlar oglu simdilik iyi imis hepinize selami var evine gecince aramiza donecek haber vereyim dedim
Insallah canım benim, sen dusebildigin kadar düş bebis de gelir inşallah :)inşallah ördekcim, benimde isteğim o yönde. inşallah Allahım bebiş nasip eder, o gelmeden bende düşebildiğim kadar düşerim.
sağol canım akşam erken yattım sabah kalkınca geçmişti şükürGeçmiş olsun ortim .
sağol canımselam kızlar
sibelcimizle randevumuza az kaldı
versin gazı yollasın biziiyi alıştık gazla çalışıyoruz artık
ohh afiyet olsun şekerimbende iftar için yapayım çorbayı mercimek de ekliyim ki yiyebilsinler
geçmiş olsun canım oldu bitti buda
gezenti kaptanım Allah kolaylıklar versin
aleyküm selam kuzuyada çok çok geçmiş olsun
Insallah canım benim, sen dusebildigin kadar düş bebis de gelir inşallah :)
Tekrar geçmiş olsun canım.Kizlaarrr...
Ben geldimm
Allah şifa versin T TopaLsoLucaNn , çok geçmiş olsun.Kizlar slm elazigdatim sabah 6 ucagi ile ankaraya donecegim bugun malatya darendeye gittik geldik bayaa yorucu idi bu arada toso mesaj atmis oglu rahatsixlanmis bisuru operasyon gecirmis 13 gun yogun bakimda kalmis normal odaya gecince aklina biz gelmisiz cumaya taburcu olmayi bekliyorlar oglu simdilik iyi imis hepinize selami var evine gecince aramiza donecek haber vereyim dedim
Azıcık dikkat edersen almazsın canım. Artık Ramazan'dan sonra bol bol yaparsın sporunu.Bende spor yok canım hatta dıkkat etmek de yok ınş kılo almamm ramazandafancynancy
İtalyan salatası kız, gerisini yazmayı unutmuşumGünaydın :)
Etimek uzeri italyan ne kız?
Coook gecmis olsun canım, iyi olmana sevindim :)
EveetttAcaba o etimek uzeri italyan salata olmasin hani mayonez bezelye olafancynancy dogru mu tahmin :)
Yavaş yavaş düzene giriyor herhalde Umutcuğun uykuları. Maşallah maşallahBugun de fena sayılmazdı kaptanım, sahurdan sonra uyumakta zorlandı ama huysuzluk yapmadı neyse ki :) oyaladik biraz, sonra uyudu
Tahmin ettim aslında da oyle görünce takılmak istedimİtalyan salatası kız, gerisini yazmayı unutmuşum
Bilmiyorum valla bazen uykuya dalamiyor, ölüyor uykusundan ama uyumuyor kerata :) sabah da çok zorlandık, iste yavas yavas degisiyor :)Yavaş yavaş düzene giriyor herhalde Umutcuğun uykuları. Maşallah maşallah
Bence direkt kg degildir o kuzum, ödem olabilir ya da iste wc'dendir. Dedigin gibi 2 gunde 2.5 kg almak baya zor bi isBu arada sabah tartıldım kızlar 77,9 çıktım. ??? Dün 78,9 dum.
Dünden beri de wc yok bende. İnşallah bugünkü fazlalığımda ondansa çok sevineceğim. İnsan 2 günde 2,5 kilo alamaz herhalde değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?