- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #246.661
sağol canım ay yakın olsanız seve seve yapardım sizedeellerine sağlık nilgünüm, ne güzel peynir kız o maşallah becerikli hatunum benim.
yok canım ist oturuyodum herşey market fastfoodsen bunları kimden öğrendin nilgün? annen falan yapar mıydı kv'mi öğretti yoksa sana
sağol canım ay yakın olsanız seve seve yapardım sizede
yok canım ist oturuyodum herşey market fastfoodburaya gelince baktım herkes yapıyo eli kolu sıvadım bende deneyeyim bari dedim aaaaaaaaaaaa sonra yaptım baktım çokda güzel yapıyorum başladım bir ucundan yoğurdumu peynirimi zeytin zamanı zeytinimi tarladan alıyorum tuzlayıp bekletiyorum falan işte köyde oturmanın nimetleri
yok yaa unuttum sabahtoplight kaptanım hani tartılıcaktın? kandırdın mı beni?
yok yaa unuttum sabah
tartılırım unutmazsam yarın
tamam canım buünün cuma olduğunu bile buraya gelince hatuırladımyarın olmaz artık kaptanım, ya pazartesi ya da cumaya bekliyorum ben
aklımdaydı kaptanım ekledim şimdimoni tatlım hedefleri yazmışın ama kg nu yazmamışsın
Valla ben cok taraflı yazıyor olabilirim su an. Tecrubeli anneleri örnek almak lazım. Malum ben 27 güne dayanarak ve lohusa kafasıyla böyle konuşuyorum :) ya da ne bileyim ben kendimi öyle avutuyor olabilirim :)
Kaç kilo tartayım? Paket mi yapalım?
bu ne Ferah? Tatlının üstüne iradeyi de mi yiyeceksin
A aaa ciss yokKutlarım seni
Ahahahaaaaa burcum boğaya koptumSabah sabah okuyunca çok güldümcidden tam çuk oturmuş
Ben Balık burcuyum ve ancak bu kadar güzel anlatılır
Kızkardeşim ve kızlarımın ki de tam uygunmuş
https://sonsuzsifa.com/blog/gunluk-mesajlar/kadnlar-ve-burlar-glmekten-ldm-kesn-okuyun
İnşallah canım.Kızlar günaydın bol eksili bir gün olsun herkese.
Ben c.tesi gördüğüm 84.5 i bugün göremedim. Ama acayip bir şişlik var. Wc'ye çıkamıyordum kaç gündür bu sabah birazını hallettim ama o şişlik devam ediyor. Karnım gerildi taş gibi oldu. Dolunayın etkisimi acaba dedim. Dün akşam da sabittim yine. Ben sıkıldım artık ve ramazandan sonra tekrar eski formuma kavuşup spora asılacağım. Çok pis hırs yaptım
Aaayyy Nilgün çok fenasın vallahibence enişte pamuk göbeği kontrolü bahane ediyo yol yapıyo
Ne kadar güzel görünüyor, afiyet olsun canım.Eki Görüntüle 2006591
Kızlar yaptığım peynirim tuzlayıp suya koyacağım 13 kg sütten 2kg yakın çıktı saf peynir marketten aldıklarıma hiç güvenmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?