- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #246.701
Lavaş bana öyle dokunmuyor canım bendeki durumları hiç sorma hedefcim, bugünde güme gitti. Niye böyle oldu anlamıyorum. Yani sabahım gayet iyiydi ama öğlen fena oldu. Çok aç kalınca gerçek anlamda gözüm dönüyor. Kızın karne günü diye atladım araları öğünü falan eve gelince fena oldu. İnşallah yarın düzeltmeye başlayacağım. Çünkü böyle kendimi mutsuz hissediyorum
Senin nasıl gidiyor?
selam kızlar
hava yağmadan yürüyüşümü yaptım geldim
2 gündür yağmurdan sebep yürüyemiyordum, oh iyi geldi miss
İftara doğru 77.9 ü gördüm ama liste çıkmıştı
Size yetişmeye çalışıyorum canımBravo çikilatacım
Menulerimi kaçırıyorum sık sık ama ı kadar yoğunum ki sürekli temizlik alışveriş nöbetler kendiliğinden inmeye başladım şükürler olsunTebrikler çikilatacım. Haftaya yansır fazlası. Çok iyisin.
Neredeyse yediğin hiçbir şeyin besin değerı yok vücut böyle olduğunda aldigini direk depoluyor sıkıntı ondan kaynaklanıyor bence. Akşamlar serin oluyor 15-20 dk bile olsa yuruyebilirsin benceŞimdi rezil menümü yazayım da ne diyecekseniz deyin ben bir kendime geleyim.
Öncelikle, havaların ısınması ile benim spor olayım bitti.
Sıcağa hiç dayanamıyorum.
O nedenle yapacağım tek şey ağzımı tutmak!!
Sabah:
- 3 tane evet bildiğiniz 3 tane kıymalı milföy
Ara:
- Maden suyu
Ara:
- Sade Kahve
Öğle:
- Meyveli yoğurt
Ara:
- Sade Kahve
Ara:
- Sade Kahve
- 1 kare bitter
Akşam:
- Müsli+ yarım muz
- 3-4 tane patates kızartması (Eşim, yapıyorsun ama yemiyorsun boğazımdan geçmiyor dedi. Baktım içine sinmiyor mecburen yedim.)
Ara:
- Maden suyu
- 3 litre kadar da suyum var
O müsliler beni doyurmuyor kuzucum, çabuk acıkıyorum. Birde yulafa alerjim var, arada sırada tüketmeye çalışıyorum. 1 tane haşlanmış yumurta beni ondan daha çok tok tutuyor inanır mısın.Dediğin gibi açlık sürelerini uzatmamak önemli Fancycim.
Bu arada herkeste işe yarar mı bilmiyorum ama güne müsli ile başlayınca hiç kaçamak yapasım gelmiyor.
Yine, farklı bir öğünde tüketirsem sonrasında gayet iyiyim. Müslinin içerisine de kafama göre yarım meyve atıyorum. 1 tatlı kaşığı da tarçın.
Ben de sanırım arada kaçamakları abartabiliyorum.
Bu sıralarda çok yoruluyorum kafa olarak. O da yemek olarak kendini gösteriyor. Aslında canım da istemiyor ama niye böyle oluyor anlamıyorum.
Ay bende öyleyim, oturduğum yerde, hep bi totomu devirip uyuma hallerindeyim, Allah Allaaahhh yaa.bende çok zor yürüdüm,sırf bu haftaki 4 gün olan yürüyüşlerimi tamamlayabileyim diyegündüz çok yoruldum 11 de de uykum geliyor
Kuzucum hakikatten bu ne? Hani sabah tamam, yenişsin ama sonrası? Öğlen bir kase çorba içseydin, ne bileyim akşam da olabilir ya da et + salata falan yapsaydın. Sabahkini telafi etmeye mi çalıştın. :)Şimdi rezil menümü yazayım da ne diyecekseniz deyin ben bir kendime geleyim.
Sabah:
Ara:
- Maden suyu
Ara:
- Sade Kahve
Öğle:
- Meyveli yoğurt
Ara:
- Sade Kahve
Ara:
- Sade Kahve
- 1 kare bitter
Akşam:
- Müsli+ yarım muz
- 3-4 tane patates kızartması (Eşim, yapıyorsun ama yemiyorsun boğazımdan geçmiyor dedi. Baktım içine sinmiyor mecburen yedim.)
Ara:
- Maden suyu
Size yetişmeye çalışıyorum canımteşekkür ederim
Menulerimi kaçırıyorum sık sık ama ı kadar yoğunum ki sürekli temizlik alışveriş nöbetler kendiliğinden inmeye başladım şükürler olsun
Neredeyse yediğin hiçbir şeyin besin değerı yok vücut böyle olduğunda aldigini direk depoluyor sıkıntı ondan kaynaklanıyor bence. Akşamlar serin oluyor 15-20 dk bile olsa yuruyebilirsin bence
O müsliler beni doyurmuyor kuzucum, çabuk acıkıyorum. Birde yulafa alerjim var, arada sırada tüketmeye çalışıyorum. 1 tane haşlanmış yumurta beni ondan daha çok tok tutuyor inanır mısın.
Bu sıralar kaçamaklarımı çok abarttım, yine aman yarın dikkat ederim moduna girmeye başlıyorum. O yüzden yarından itibaren saat başı tekmil vermeyi planlıyorum hepinize. Şu tarçın bir bende mi işe yaramıyor nedir anlamadım
Yorgunluk, sıkıntı vs çok etkiliyor, bu sıralar benimde kafam bozuk biraz ondan mıdır acaba diyorum kendime. Neyse yarın güzel şeyler başarabilmek için yeni bir gün, inşallah kafalar düzelir öğünler de
Kuzucum hakikatten bu ne? Hani sabah tamam, yenişsin ama sonrası? Öğlen bir kase çorba içseydin, ne bileyim akşam da olabilir ya da et + salata falan yapsaydın. Sabahkini telafi etmeye mi çalıştın. :)
Beni sorma, hocanın dediğini yap yaptığını yapma demiş atalarımızmenü bile paylaşmaya yüzüm yok o derece. Aahhh ahhh. Çok sinirim bozuldu, ben yatıyorum. (Kaçıyorum)
Hadi kızlar hepinize iyi geceler, iyi sahurlarrrr
hahah yalan mı canımyalnız enişte çok uyanıkmış çok feci yerden vuruyo banuşu kg verdin mi ayağına
bende çok zor yürüdüm,sırf bu haftaki 4 gün olan yürüyüşlerimi tamamlayabileyim diyegündüz çok yoruldum 11 de de uykum geliyor
Geçen gün bir diyetsyenin yazısında okudum. Diyor ki; tartılma işlemi 8 ila 10 saat açlıktan sonra yapılmalı arka 17 saat açlıktan sonra aşırı su kaybı olduğu için ölçüm doğru olmayacaktır diyor. Bu şok diyetten sonra da vücut hemen her yediğini tutuyor ya onun gibi sanıyorum. Ama bizim başka şansımız yok işten çıkıp gelemiyoruz tartılmayaİftara doğru 77.9 ü gördüm ama liste çıkmıştı
Sen hep böyle yapıyorsun ama hedefcigim. Beslemiyorsun gecistiryorsun. Böyle olmaz. Hergun protein, sebze, tahıl grubu ve meyva tuketmelisin. Bu şekilde elbette kilo verebilirsin. Ama sonra verdiklerini fazlasıyla alırsın. Yazık sana da emeklerine de. Sabah yumurtanı peynirin ye. Yoğurt tüketmişsin ama saadece arada değil öğünlerine de ekle. Ayrıca müsli muz kahvaltıda olur güne enerjik başlamamı ve uzun süre tok kalmanı sağlar. Sebzeden alınan vitaminlerden başka lifde alıyoruz. Bağırsaklar için faydalıŞimdi rezil menümü yazayım da ne diyecekseniz deyin ben bir kendime geleyim.
Sabah:
Ara:
- Maden suyu
Ara:
- Sade Kahve
Öğle:
- Meyveli yoğurt
Ara:
- Sade Kahve
Ara:
- Sade Kahve
- 1 kare bitter
Akşam:
- Müsli+ yarım muz
Ara:
- Maden suyu
Eee... tabi artık yaşlı başlı insanlarsınız popisinizi dönüp erken erken uyumalısınız. Hem uyku kilo vermeyi hızlandırırSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece 23:30da eve girdik ama okadar uykum var dı ki hemen yatıp uyudum
Şükür yemektede fazla kaçırmadım1 kepçe kadar çorba, 3 adet köfteli patlıycanlı şiş 1 kaşık kadar da patates ve bol salata tabiki
Tatlılardan ağzıma dahi sürmedim( ben giderken Güllaç götürdüm oda Tiramisu yapmış )
Kendimle yine gurur duydumDemek ki cidden isteyince oluyormuş eskiden olsa güllaç sevmiyorum diye tiramisudan gayet okkalı bir dilim alırdım
Bu arada masada eşiminde dikkatini çekti ( beni masa altından dürttü) kızkardeşim ben ne yediysem miktar olarak aynısını yedi ve normalde oda tatlıyı çok severken ağzına bile sürmedi hatunun aklı çıkıyor ondan daha zayıf olacağım diye gerçi bekarkende öyleydi millet bana tombiş dediğinde deli gibi sırıtırdı şimdi resmen etekleri zil çalıyor
Ay sabah sabah bende koptum
Çok çakaldır kendileriGerçi büyük kızım bazen deng geliyor o an dönüp bana diyor sen var ya sen az değilsin hep bu adamı sen baştan çıkarıyorsun az uslu dur diye kıza göre ben ayartıyorum adamı Kız valla göbişim ufalmışmı diye şeettiydik diyorum heee heee bende yedim hadi rahat durun popişinizi dönüp yatıp uyuyun yaşlı başlı insanlarsınız diyip odasına gider
Ay şimdi yazınca fark ettim biz harbi çatlak bir aileymişiz
Sorma Ayşem bende aynıyımeskiden sabahlara kadar oturan ben artık 22:30da başlıyorum saatte bakmaya ya uykum geldi ama daha çok erken az direneyim diye ama sabahda 6 dediğin an hortluyorum
Şükür en azından uyku düzene girmiş oldu
Günaydın kızlar. Yine bir minibüs koltuğundan yazıyodum size. Ben bu işi sevdim aslinda işe araba ile gitsem sizden hep uzak kalacaktim. C.tesi işe gitmeyi sevmiyorum ama ne yapacaksın. Dünyayı pardon patronu biz kurtaracağız
bende açken ben değilim feci gözüm dönüyoLavaş bana öyle dokunmuyor canım bendeki durumları hiç sorma hedefcim, bugünde güme gitti. Niye böyle oldu anlamıyorum. Yani sabahım gayet iyiydi ama öğlen fena oldu. Çok aç kalınca gerçek anlamda gözüm dönüyor. Kızın karne günü diye atladım araları öğünü falan eve gelince fena oldu. İnşallah yarın düzeltmeye başlayacağım. Çünkü böyle kendimi mutsuz hissediyorum
Senin nasıl gidiyor?
olsun haftaya canımİftara doğru 77.9 ü gördüm ama liste çıkmıştı
ne geçmek bilmeyen bahar yorgunluğuymuş ayol pert etti biziOh oh ne güzel. Havalardan mıdır nedir çok fenayım, aşırı yorgun hissediyorum ve sürekli uykum varsporda yapamadım bugün ama koşturmalı geçti, halim yoktu.
aferin monimize
bende sıkılıp stres olunca yiyenlerdenim bizi bu stresler bu hale getirdiDediğin gibi açlık sürelerini uzatmamak önemli Fancycim.
Bu arada herkeste işe yarar mı bilmiyorum ama güne müsli ile başlayınca hiç kaçamak yapasım gelmiyor.
Yine, farklı bir öğünde tüketirsem sonrasında gayet iyiyim. Müslinin içerisine de kafama göre yarım meyve atıyorum. 1 tatlı kaşığı da tarçın.
Ben de sanırım arada kaçamakları abartabiliyorum.
Bu sıralarda çok yoruluyorum kafa olarak. O da yemek olarak kendini gösteriyor. Aslında canım da istemiyor ama niye böyle oluyor anlamıyorum.
çok kötü bir menü bişey yememişsinki fazla kahve var canımŞimdi rezil menümü yazayım da ne diyecekseniz deyin ben bir kendime geleyim.
Sabah:
Ara:
- Maden suyu
Ara:
- Sade Kahve
Öğle:
- Meyveli yoğurt
Ara:
- Sade Kahve
Ara:
- Sade Kahve
- 1 kare bitter
Akşam:
- Müsli+ yarım muz
Ara:
- Maden suyu
evrene pozitif düşünce yollayalım kız güzel düşünelim güzel olsun inşALLAHO müsliler beni doyurmuyor kuzucum, çabuk acıkıyorum. Birde yulafa alerjim var, arada sırada tüketmeye çalışıyorum. 1 tane haşlanmış yumurta beni ondan daha çok tok tutuyor inanır mısın.
Bu sıralar kaçamaklarımı çok abarttım, yine aman yarın dikkat ederim moduna girmeye başlıyorum. O yüzden yarından itibaren saat başı tekmil vermeyi planlıyorum hepinize. Şu tarçın bir bende mi işe yaramıyor nedir anlamadım
Yorgunluk, sıkıntı vs çok etkiliyor, bu sıralar benimde kafam bozuk biraz ondan mıdır acaba diyorum kendime. Neyse yarın güzel şeyler başarabilmek için yeni bir gün, inşallah kafalar düzelir öğünler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?