Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dediğin gibi açlık sürelerini uzatmamak önemli Fancycim.
Bu arada herkeste işe yarar mı bilmiyorum ama güne müsli ile başlayınca hiç kaçamak yapasım gelmiyor.
Yine, farklı bir öğünde tüketirsem sonrasında gayet iyiyim. Müslinin içerisine de kafama göre yarım meyve atıyorum. 1 tatlı kaşığı da tarçın.

Ben de sanırım arada kaçamakları abartabiliyorum.
Bu sıralarda çok yoruluyorum kafa olarak. O da yemek olarak kendini gösteriyor. Aslında canım da istemiyor ama niye böyle oluyor anlamıyorum.

Şimdi rezil menümü yazayım da ne diyecekseniz deyin ben bir kendime geleyim.
Öncelikle, havaların ısınması ile benim spor olayım bitti.
Sıcağa hiç dayanamıyorum.
O nedenle yapacağım tek şey ağzımı tutmak!!

Sabah:
- 3 tane evet bildiğiniz 3 tane kıymalı milföy

Ara:
- Maden suyu

Ara:
- Sade Kahve

Öğle:
- Meyveli yoğurt

Ara:
- Sade Kahve

Ara:
- Sade Kahve
- 1 kare bitter

Akşam:
- Müsli+ yarım muz
- 3-4 tane patates kızartması (Eşim, yapıyorsun ama yemiyorsun boğazımdan geçmiyor dedi. Baktım içine sinmiyor mecburen yedim.)

Ara:
- Maden suyu

- 3 litre kadar da suyum var

Bravo çikilatacım
Size yetişmeye çalışıyorum canım teşekkür ederim
Tebrikler çikilatacım. Haftaya yansır fazlası. Çok iyisin.
Menulerimi kaçırıyorum sık sık ama ı kadar yoğunum ki sürekli temizlik alışveriş nöbetler kendiliğinden inmeye başladım şükürler olsun

Neredeyse yediğin hiçbir şeyin besin değerı yok vücut böyle olduğunda aldigini direk depoluyor sıkıntı ondan kaynaklanıyor bence. Akşamlar serin oluyor 15-20 dk bile olsa yuruyebilirsin bence

O müsliler beni doyurmuyor kuzucum, çabuk acıkıyorum. Birde yulafa alerjim var, arada sırada tüketmeye çalışıyorum. 1 tane haşlanmış yumurta beni ondan daha çok tok tutuyor inanır mısın.
Bu sıralar kaçamaklarımı çok abarttım, yine aman yarın dikkat ederim moduna girmeye başlıyorum. O yüzden yarından itibaren saat başı tekmil vermeyi planlıyorum hepinize. Şu tarçın bir bende mi işe yaramıyor nedir anlamadım
Yorgunluk, sıkıntı vs çok etkiliyor, bu sıralar benimde kafam bozuk biraz ondan mıdır acaba diyorum kendime. Neyse yarın güzel şeyler başarabilmek için yeni bir gün, inşallah kafalar düzelir öğünler de

Kuzucum hakikatten bu ne? Hani sabah tamam, yenişsin ama sonrası? Öğlen bir kase çorba içseydin, ne bileyim akşam da olabilir ya da et + salata falan yapsaydın. Sabahkini telafi etmeye mi çalıştın. :)
Beni sorma, hocanın dediğini yap yaptığını yapma demiş atalarımız menü bile paylaşmaya yüzüm yok o derece. Aahhh ahhh. Çok sinirim bozuldu, ben yatıyorum. (Kaçıyorum)
Hadi kızlar hepinize iyi geceler, iyi sahurlarrrr

Off çikilatacım haklısın ama mantıklı şeyler yiyesim yok.
Yediğim şeyler de ya kalorili ya sıkıntılı.
Garip bir mod oldu yemek içmek.

Akşam değil de mümkün olunca baya baya gece çıkıyoruz 2 gibi ya da sabah 5-6 gibi.

İşte kişiden kişiye fark oluyor tabi.
Özellikle diyet sürecinde yumurtadan çok pis soğuyorum gitmiyor.

Dediğin gibi önce kafa.
Kafada sıkıntılar olunca yemek de kopup gidiyor.
Bende de duygusal yeme sıkıntısı var.

Şimdicik, 2 nedenim var.
1. ve en büyüğü vicdan azabı. Hadi telafi edeyim dedim.
2. nedenim ise; kahvaltı 14 gibi ancak yapıldı. :)

İyi geceler şekerim. Yarın görüşmek üzere.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün gece 23:30da eve girdik ama okadar uykum var dı ki hemen yatıp uyudum
Şükür yemektede fazla kaçırmadım 1 kepçe kadar çorba, 3 adet köfteli patlıycanlı şiş 1 kaşık kadar da patates ve bol salata tabiki
Tatlılardan ağzıma dahi sürmedim ( ben giderken Güllaç götürdüm oda Tiramisu yapmış )

Kendimle yine gurur duydum Demek ki cidden isteyince oluyormuş eskiden olsa güllaç sevmiyorum diye tiramisudan gayet okkalı bir dilim alırdım

Bu arada masada eşiminde dikkatini çekti ( beni masa altından dürttü ) kızkardeşim ben ne yediysem miktar olarak aynısını yedi ve normalde oda tatlıyı çok severken ağzına bile sürmedi hatunun aklı çıkıyor ondan daha zayıf olacağım diye gerçi bekarkende öyleydi millet bana tombiş dediğinde deli gibi sırıtırdı şimdi resmen etekleri zil çalıyor

hahah yalan mı canımyalnız enişte çok uyanıkmış çok feci yerden vuruyo banuşukg verdin mi ayağına

Ay sabah sabah bende koptum
Çok çakaldır kendileri Gerçi büyük kızım bazen deng geliyor o an dönüp bana diyor sen var ya sen az değilsin hep bu adamı sen baştan çıkarıyorsun az uslu dur diye kıza göre ben ayartıyorum adamı Kız valla göbişim ufalmışmı diye şeettiydik diyorum heee heee bende yedim hadi rahat durun popişinizi dönüp yatıp uyuyun yaşlı başlı insanlarsınız diyip odasına gider

Ay şimdi yazınca fark ettim biz harbi çatlak bir aileymişiz

bende çok zor yürüdüm,sırf bu haftaki 4 gün olan yürüyüşlerimi tamamlayabileyim diyegündüz çok yoruldum 11 de de uykum geliyor

Sorma Ayşem bende aynıyım eskiden sabahlara kadar oturan ben artık 22:30da başlıyorum saatte bakmaya ya uykum geldi ama daha çok erken az direneyim diye ama sabahda 6 dediğin an hortluyorum
Şükür en azından uyku düzene girmiş oldu

İftara doğru 77.9 ü gördüm ama liste çıkmıştı
Geçen gün bir diyetsyenin yazısında okudum. Diyor ki; tartılma işlemi 8 ila 10 saat açlıktan sonra yapılmalı arka 17 saat açlıktan sonra aşırı su kaybı olduğu için ölçüm doğru olmayacaktır diyor. Bu şok diyetten sonra da vücut hemen her yediğini tutuyor ya onun gibi sanıyorum. Ama bizim başka şansımız yok işten çıkıp gelemiyoruz tartılmaya

Sen hep böyle yapıyorsun ama hedefcigim. Beslemiyorsun gecistiryorsun. Böyle olmaz. Hergun protein, sebze, tahıl grubu ve meyva tuketmelisin. Bu şekilde elbette kilo verebilirsin. Ama sonra verdiklerini fazlasıyla alırsın. Yazık sana da emeklerine de. Sabah yumurtanı peynirin ye. Yoğurt tüketmişsin ama saadece arada değil öğünlerine de ekle. Ayrıca müsli muz kahvaltıda olur güne enerjik başlamamı ve uzun süre tok kalmanı sağlar. Sebzeden alınan vitaminlerden başka lifde alıyoruz. Bağırsaklar için faydalı

Eee... tabi artık yaşlı başlı insanlarsınız popisinizi dönüp erken erken uyumalısınız. Hem uyku kilo vermeyi hızlandırır

Kolay gelsin sana canım Maalesef elemanlar çalışır patron zengin olur her zaman
Benim eşimde 18 senedir aynı adamın yanında çalışıyor eskiden şirket daha kalabalıkken eşim yan bağlarını yırttığında 20 gün işe gidemedi de 5 kişi onun tek başına yaptığı işi yapamadılar Patronu en son isyan etmiş yahu bu adam bunu tek yapıyordu bir işi beceremediniz diye şirket iflas ettiğinde bile eşim yanından ayrılmadı 6 ay maaşsız çalıştı yeni şirket kurulduğunda 100 kişiden kaldı bir tek eşim
Heee hakkını yiyemeyiz eşim ne zaman kendini iyi hissetmese ( şu 2 sene evvel ki beyin felcinden sonra ) işe gitmediği olur 1 gün o zamanda patronu ses etmez eee biliyor tabi öyle bir elemanı tekrar bulamayacağını

bende açken ben değilim feci gözüm dönüyo
İftara doğru 77.9 ü gördüm ama liste çıkmıştı
olsun haftaya canım

Oh oh ne güzel. Havalardan mıdır nedir çok fenayım, aşırı yorgun hissediyorum ve sürekli uykum var sporda yapamadım bugün ama koşturmalı geçti, halim yoktu.
ne geçmek bilmeyen bahar yorgunluğuymuş ayol pert etti bizi
fancynancy şeker 45 dk yürüyüş
aferin monimize
bende sıkılıp stres olunca yiyenlerdenim bizi bu stresler bu hale getirdi
çok kötü bir menü bişey yememişsinki fazla kahve var canım
evrene pozitif düşünce yollayalım kız güzel düşünelim güzel olsun inşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…