Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

seni bilmem ben o çiklat canavarına yenilmeyeceğim
Ensendeyim canım dikkat et

Ahahahah ohh yapama eliptik pıt diye geçeyim seni

Ensendeyim canım dikkat et

Ahahahah ohh yapama eliptik pıt diye geçeyim seni
Tek derdim eliptik değilki canım ya hiç anlaşamıyoruz gerçekten sinirden başım çatlıyo çocukların dolapta bir sürü cısları vardı hepsini yedim midem bulanıyor.. Kalbim ensemde atıyor sanki ağrı kesici içtim ama faydası yok

Çok teşekkür ettim canımcım.
O şekilde yapayım yarısını.

Nilgüncüm ne desem bilemedim ki.
Ben arada mesafenin her zaman iyi olduğunu düşünenlerdenim.
Sağ olsun çok iyidir benimkisi ama mümkün değil yakın yapamam.
Alt katında olması da tam olay ama sanırım ev onların değil mi? Gelmeyin denilmez ki.
Siz başka yere falan taşınamıyor musunuz?

Sorma gitsin bekarken eşim ile kp yaptırmış tapusu eşimde ama oda annesi ne gelme demez bende diyemem gelmeyin diye...ay zor zamanlar benim bekliyor yok canım burası bildiğin koy herkesin kendi evi...

Sorma gitsin bekarken eşim ile kp yaptırmış tapusu eşimde ama oda annesi ne gelme demez bende diyemem gelmeyin diye...ay zor zamanlar benim bekliyor yok canım burası bildiğin koy herkesin kendi evi...

Ay birde görseniz herşeye karışır...makinede çamaşır görse bitmiş as der o derece...ben sanki salağım bittiğini algılayamıyorum

Şekercim o zaman kendi kuralların olduğunu hissettirmekten başka şansın yok.
İstediği zaman gir çık yapmamaya alıştıracaksın ama baştan yapmazsan sonra bir daha mümkün değil.

Kizlar bugun tum gun bahcede idim evi biraz yerledtirfik elektrik baglsntisi yspildi yarunda su baglanacak haftayadan sonra cuma aksamlari gidip pazar sksami donecegiz hedef38beden cnm golbasinda bahce aldik ev yaptirdik oraya evdeki fazla esyalar gitti cnm
Bugun bahcede temixlik esya yerlestirme ve capa yaptim
Hemde ilk orucumu bugun tuttum biraz zorladi ama bakalim gun asiri tutarim olmazsa
wendy cnm iftar oncesi tartildim 70.9 ciktim 3 gubdur wc ye ciksmiyorum duzenim bozuldu iyice

Ay birde görseniz herşeye karışır...makinede çamaşır görse bitmiş as der o derece...ben sanki salağım bittiğini algılayamıyorum
Hayatım ALLAH yardımcın olsun. Gelme denmez. Evine girse girme denmez. Zor bir durum. Söylediklerini duymamaya çalış. Zor ama....
Birde sinirlendin diye yedin cısları. Peki ne oldu. Kv üzüldü aman nilgün cıs yemesin diye vaz mi geçti? Hayır. Olan sana oluyor. Emeklerini çöpe atma. Duyma canım duyma. Eliptigini yap. Yürüyüşünü yap. Diyetini yap. Gerisini boşver. Hayırlısı olsun yine de. InşALLAH evlerini tadilatını yaptırıp giderler.

Evet ördekcim. Sende mi yoksa?
Ben de bilişim üzerine doktora yapıyorum, meslektaş sayılır mıyız
morordek yakın inan cok yakın inşALLAH
Hadi insallah, ağzından bal damlıyor adeta
Allah kolaylık versin Nilgunum, diyecek baska da bi sey bulamadım vallahi

Kaptanım sizin bağırsak florası ne durumda. Tedavi bitti mi?

nilsub yine kendine etmişsin kuzucum yaa, menü falan paylaşılmış mis gibi, suyu sporu tam, sonra cıss yiyince vazgeçti mi kv gece gece inşallah meto şaşırtması algılar vücutta anlamaz ne olduğunu. Bugün mutlaka saf protein tarzı belli kalıplı bişi yapta at biran önce içindeki kalorileri.

Günaydınnnn
Bugun Umut beyleri 1 ay kontrolüne goturecegiz. Bu hayattaki 30. günü bugün hepatit aşısı var galiba bir de. Cok șen saatler bizi bekliyor aşıdan sonra degil mi? savas boyalarımızı sürdük, her türlü huysuzluga hazırız
nilsub eşinle mi karar vermişler? Emrivaki gibi ne bu böyle ya? Sana soran yok mu?

Alt kata bizim kızlar gelcek dolu de, bize söz vermiştin.
Ahahahaha kız cok alemsin valla cok güldüm. Kızlara söz verdim desinmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…