- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #246.881
yok canım orayı yıkar bahçe yaparız diyorlar...kalıcılar yaniEvleri eskiyse tadilat yaptirip donerler geri insallah..
yok ya bildiğin gibi değil ben bayraklı o benden de bayraklıŞekercim o zaman kendi kuralların olduğunu hissettirmekten başka şansın yok.
İstediği zaman gir çık yapmamaya alıştıracaksın ama baştan yapmazsan sonra bir daha mümkün değil.
kolay gelsin kaptanımKizlar bugun tum gun bahcede idim evi biraz yerledtirfik elektrik baglsntisi yspildi yarunda su baglanacak haftayadan sonra cuma aksamlari gidip pazar sksami donecegiz @hedef38beden cnm golbasinda bahce aldik ev yaptirdik oraya evdeki fazla esyalar gitti cnm
Bugun bahcede temixlik esya yerlestirme ve capa yaptim
Hemde ilk orucumu bugun tuttum biraz zorladi ama bakalim gun asiri tutarim olmazsa
wendy cnm iftar oncesi tartildim 70.9 ciktim 3 gubdur wc ye ciksmiyorum duzenim bozuldu iyice
amin canım yapacak bişey yok malesefnilsub tstlim allah buyuktur bi kolayligini verir tatlim
öyle nasıl pişman oldum akşam onu bırak mide artık istemiyo inan sabaha kadar geçmedi şişkinliğimHayatım ALLAH yardımcın olsun. Gelme denmez. Evine girse girme denmez. Zor bir durum. Söylediklerini duymamaya çalış. Zor ama....
Birde sinirlendin diye yedin cısları. Peki ne oldu. Kv üzüldü aman nilgün cıs yemesin diye vaz mi geçti? Hayır. Olan sana oluyor. Emeklerini çöpe atma. Duyma canım duyma. Eliptigini yap. Yürüyüşünü yap. Diyetini yap. Gerisini boşver. Hayırlısı olsun yine de. InşALLAH evlerini tadilatını yaptırıp giderler.
hahahah sen anlarsın halimdenBen de bilişim üzerine doktora yapıyorum, meslektaş sayılır mıyız
Hadi insallah, ağzından bal damlıyor adeta
Allah kolaylık versin Nilgunum, diyecek baska da bi sey bulamadım vallahi
günaydınn ortimGünaydın fıstıklar
günaydın canımGünaydın hanımlar
Way kaptanım süpersin :) izinde kilo almamışsın o koşturmacaya hemde :)
yok emri vaki yaptılar birden ...nilsub eşinle mi karar vermişler? Emrivaki gibi ne bu böyle ya? Sana soran yok mu?
Alt kata bizim kızlar gelcek dolu de, bize söz vermiştin.
sorma canım bugun 2 kat daha fazla dikkat edicemnilsub yine kendine etmişsin kuzucum yaa, menü falan paylaşılmış mis gibi, suyu sporu tam, sonra cıss yiyince vazgeçti mi kv gece gece inşallah meto şaşırtması algılar vücutta anlamaz ne olduğunu. Bugün mutlaka saf protein tarzı belli kalıplı bişi yapta at biran önce içindeki kalorileri.
kolay gelsin canım zor olur ama geçen ben yaptırdım 5 gün kolumun üzerine yatamadımGünaydınnnn
Bugun Umut beyleri 1 ay kontrolüne goturecegiz. Bu hayattaki 30. günü bugünhepatit aşısı var galiba bir de. Cok șen saatler bizi bekliyor aşıdan sonra degil mi? savas boyalarımızı sürdük, her türlü huysuzluga hazırız
Ahahahaha kız cok alemsin valla cok güldüm. Kızlara söz verdim desinmis
günaydınnnGünaydın kızlar..
kızlar bir sürü cıss patlattım kusacağım çok fena oldumay sinirlerim çok bozuk kv ler evimin ilk katına taşınacakmış aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yan evlerde bile sinirlerimi zıplatıyodu alt katımda burdan çıkmazzzzzzzzz evleri eskiymiş buraya geçiceklermiş.. ay çok moralim bozuk anlatamam başım çatlıyo sinirden eliptikte yaptırmaz sen ne yapıyon bu ses ne diye ayy delireceğimmmm
Tek derdim eliptik değilki canım ya hiç anlaşamıyoruz gerçekten sinirden başım çatlıyo çocukların dolapta bir sürü cısları vardı hepsini yedim midem bulanıyor.. Kalbim ensemde atıyor sanki ağrı kesici içtim ama faydası yok
Ay birde görseniz herşeye karışır...makinede çamaşır görse bitmiş as der o derece...ben sanki salağım bittiğini algılayamıyorum
Ben stresten şişer davul gibi olurum..
Günaydınnnn
Bugun Umut beyleri 1 ay kontrolüne goturecegiz. Bu hayattaki 30. günü bugünhepatit aşısı var galiba bir de. Cok șen saatler bizi bekliyor aşıdan sonra degil mi? savas boyalarımızı sürdük, her türlü huysuzluga hazırız
Evet ya anlayabiliyorum, yerinde olmak istemezdim :)hahahah sen anlarsın halimden
Saat değil, günleri say diyosun yanikolay gelsin canım zor olur ama geçen ben yaptırdım 5 gün kolumun üzerine yatamadım
Günaydınnnn
Calpol alma günümüz geldi demekAma söz vermişti biz gelelim demiştik alt katım boş buyurun gelin demişti o da, söz değil mi kullansın, belki geliriz
Aşı içinde korkma canım, huzursuzlanırsa calpol verirsin mis gibi uyur. Pek sıkıntı olmuyo bebişlerde.
merak etme ördeğim bişecik olmaz bizim bebiş kaç aşı oldu ateş bile yapmadıCalpol alma günümüz geldi demek
Bence baktin biraz mizlaniyor hemen daya ağrı kesici ateş dusurucuuyuGünaydınnnn
Yemin ederim tıpkı benim kafa ya bayılıyorum şöyle düşünen insanlara ben üzüleceğime o üzülsün kafasıSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Kursa gitmek için hazırlanmadan sizlere de bakayım dedim
Bugün 05:00de uyandım ne işim varsa artıktabi bizim takımda in cin top oynuyor haliyle Kızlar Ramazanda pek uğrayamıyor tabi benim tuzum kuru oruçsuz olunca
Umarım hepimiz için bol eksili güzel bir hafta olur
Kuzum hani biraz argo olacak ama Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın diye bir laf varkendini de yırtsan mide fesatı geçirene kadar da yesen o kaynana gelecek
Önüne geçemeyeceğiniz açıkça ortada zaten ama sen aksine ona sinirlendikçe kendini stres atmak için spora verirsen belki faydası bile olur
Emeğine yazık etmeKız benim KV gibi fena olmasın hatun senelerce boşatmak için elinden geleni ardına koymadı hatta evime gelip yüzüme bile bağırdı boşa benim oğlumu diye normalde o dönem ota çoka sinirlenip çıldıran ben o gün peygamber sabrı derler ya o hesap bir sakinim anlatamam yaktım bir çigara Allah aşkına Anne senin benle derdin ne, hayır boşanınca oğlun mutlu mu olacak sanıyorsun ( ki o ana kadar ben ciddi ciddi boşanmayı düşünüyordum hatta o dönem bir tek o konuda eşimle anlaşıyorduk ) adam boşanmayı bile benle konuşurken ayrı eve çıkmaktan söz ediyor sanıyormusun yanına gelecek tekrar dedim hatta boşanmayı ben istiyorum ve oğlun sırf vazgeçeyim diye Türkiyenin öbür ucuna Antalyaya bile taşınmayı teklif etti dedim kadın tabi hala saydırıyor küfürün biri bin para en son en sakin halimle valla boşacaktım ama sırf sana inat boşamıyorum oğlunu dedim kadın tabi şok söylene söylene evine gitmişti hatta bir daha adim atmayın evime oğlumuda istemiyorum senide diye
Hee ne oldu hatun baktı o uğraştıkça biz birbirimize daha çok bağlandık, kötü gününde de benden başkası yanında olmadıanladı hatasını ve inan kaç sene oldu o günden sonra bir daha o oldu bana git öte demeyi bırak Kızım diyor başka bir şey demiyor ( eskiden benden şu diye bahsederdi )
Bir destur demeseydim bir 10 sene daha geçerdi o şekilde
Şimdi 1 hafta aramadığım an hemen arar kızım iyimisin diyeo güne kadar iğne almamış olan hatun çıkarır harçlık verir dursun lazım olur hem sen her yere beni arabayla götürüyorsun araba su yakmıyor der hatta geleceği zaman bile önce eşine bir danış der oğluna müsaitmi bak emrivaki yapma eşine der
Ama inan o hale gelene kadar çok sabrettimhem hak etmediği halde iyilik yaptım ( anlamıyordu ilk zamanlar ) hemde yeri geldi duracağı yeri söyledim terbiye sınırları içinde Şimdi eşim hep diyor senin yerinde başkası olsaydı çoktan çekip gitmişti, Allah razı olsun Anneminde doğruyu görmesini sağladın hakkını asla ödeyemez diye
Çok çok geçmiş olsun canıminşallah şu anda daha iyisindir
Taşınma muhabbetti olduğunda çaktırmadan lafını söyleay niye rahatsız olayım sonuçta herkesin kapısı ayrı gibilerinden senin sinir olduğunu anlarsa daha çok üzerine gelir iş mi söylüyor ay benim şu an şu işim var sana zahmet sen asıver de bak bir daha as diyormu sana üzerine kalacak diye
Az yüzsüzlüğe bağladığın an aman yine yukarı çıkarsam iş kitleyecek der gelmezYemekleri ayrı yemek konusunda eşine ısrar et yoksa daha beter olur hee baktın birlikte yemek muhabbeti yapıyorlar ay ne olacak Anam yapar bende yıkarım bulaşıklarını yukarı çıkmadan ne olacak de bak 3 - 4 kereden sonra çağırıyormu ha bire bende yiyecekler korkusundan
Bol bol su iç dengelenir o canımNo stres yes hareket hadi bakalım
Allah yardımcın olsun canımhuysuzluk bugün farz o zaman kuzuya :) bu arada zaten doktorda söyler de hafif ateş yaparsa panik yapmayın genelde aşıdan sonra mutlaka o gece hafif yapar
oy oy ne güzel telaşlar bunlar az kaldı evine yerleşmeyeKızlar bugün ceyizlerimı tasiyacaz çok heycanli orda minik bir yuva olusuyor resmen ve bu yuva sanki benim elimden çıkıyor. Akşam aldığım herşeyi kutuladik aldıklarıma bakıp bakıp bir çocuk gibi sevindim yineiçim içime sığmıyor sanki bir de bugün aylardır almaya çalıştığımız arabayı alabiliyoruz sonunda nisanlimla çifte mutluluk yaşıyoruz
yok tatlım bu seyahatlrden ilaçlarımı düzenli kullanamıyorum sanırım o yüzden düzen bozuldu bu sabah itibari ile başladımKaptanım sizin bağırsak florası ne durumda. Tedavi bitti mi?
aynen aslında ben tartıya çıkmaya korktum 73-74 olmuşumdur diye ama değilmişGünaydın hanımlar
Way kaptanım süpersin :) izinde kilo almamışsın o koşturmacaya hemde :)
Hayırlısı olsun inşALLAH iyi günlerde kullanın ve huzurla sağlıkla oturun inşALLAHKızlar bugün ceyizlerimı tasiyacaz çok heycanli orda minik bir yuva olusuyor resmen ve bu yuva sanki benim elimden çıkıyor. Akşam aldığım herşeyi kutuladik aldıklarıma bakıp bakıp bir çocuk gibi sevindim yineiçim içime sığmıyor sanki bir de bugün aylardır almaya çalıştığımız arabayı alabiliyoruz sonunda nisanlimla çifte mutluluk yaşıyoruz
Haha ya inşallah bizimki de sorun çıkarmaz bakalım :)merak etme ördeğim bişecik olmaz bizim bebiş kaç aşı oldu ateş bile yapmadıyeni nesil bebişler çok farklı her şeye adapte olmuş olarak doğduklarından aşı da neymiş pehh havalarındalar minik adamlar uykusuzluğa dayanıyolar daha ne olsun,bebeksin sen uyusana yok
Doktor bu aşı ates yapmaz dedi ama bakalım :) bi de en iyi ağrı kesici anne sutudur dedi doktor, dayarım memeyi artık napayımBence baktin biraz mizlaniyor hemen daya ağrı kesici ateş dusurucuuyu
Ne güzel ya tatlı telaslar, her sey gonlunuzce olsun canımKızlar bugün ceyizlerimı tasiyacaz çok heycanli orda minik bir yuva olusuyor resmen ve bu yuva sanki benim elimden çıkıyor. Akşam aldığım herşeyi kutuladik aldıklarıma bakıp bakıp bir çocuk gibi sevindim yineiçim içime sığmıyor sanki bir de bugün aylardır almaya çalıştığımız arabayı alabiliyoruz sonunda nisanlimla çifte mutluluk yaşıyoruz
heh işte al senin kini vur benimkine yoko kadarda değilse bile yakın hemen hemenSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün 05:00de uyandım ne işim varsa artıktabi bizim takımda in cin top oynuyor haliyle Kızlar Ramazanda pek uğrayamıyor tabi benim tuzum kuru oruçsuz olunca
Kuzum hani biraz argo olacak ama Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın diye bir laf varkendini de yırtsan mide fesatı geçirene kadar da yesen o kaynana gelecek
Önüne geçemeyeceğiniz açıkça ortada zaten ama sen aksine ona sinirlendikçe kendini stres atmak için spora verirsen belki faydası bile olur
Emeğine yazık etmeKız benim KV gibi fena olmasın hatun senelerce boşatmak için elinden geleni ardına koymadı hatta evime gelip yüzüme bile bağırdı boşa benim oğlumu diye normalde o dönem ota çoka sinirlenip çıldıran ben o gün peygamber sabrı derler ya o hesap bir sakinim anlatamam yaktım bir çigara Allah aşkına Anne senin benle derdin ne, hayır boşanınca oğlun mutlu mu olacak sanıyorsun ( ki o ana kadar ben ciddi ciddi boşanmayı düşünüyordum hatta o dönem bir tek o konuda eşimle anlaşıyorduk ) adam boşanmayı bile benle konuşurken ayrı eve çıkmaktan söz ediyor sanıyormusun yanına gelecek tekrar dedim hatta boşanmayı ben istiyorum ve oğlun sırf vazgeçeyim diye Türkiyenin öbür ucuna Antalyaya bile taşınmayı teklif etti dedim kadın tabi hala saydırıyor küfürün biri bin para en son en sakin halimle valla boşacaktım ama sırf sana inat boşamıyorum oğlunu dedim kadın tabi şok söylene söylene evine gitmişti hatta bir daha adim atmayın evime oğlumuda istemiyorum senide diye
Hee ne oldu hatun baktı o uğraştıkça biz birbirimize daha çok bağlandık, kötü gününde de benden başkası yanında olmadıanladı hatasını ve inan kaç sene oldu o günden sonra bir daha o oldu bana git öte demeyi bırak Kızım diyor başka bir şey demiyor ( eskiden benden şu diye bahsederdi )
Şimdi 1 hafta aramadığım an hemen arar kızım iyimisin diyeo güne kadar iğne almamış olan hatun çıkarır harçlık verir dursun lazım olur hem sen her yere beni arabayla götürüyorsun araba su yakmıyor der hatta geleceği zaman bile önce eşine bir danış der oğluna müsaitmi bak emrivaki yapma eşine der
Ama inan o hale gelene kadar çok sabrettimhem hak etmediği halde iyilik yaptım ( anlamıyordu ilk zamanlar ) hemde yeri geldi duracağı yeri söyledim terbiye sınırları içinde Şimdi eşim hep diyor senin yerinde başkası olsaydı çoktan çekip gitmişti, Allah razı olsun Anneminde doğruyu görmesini sağladın hakkını asla ödeyemez diye
Taşınma muhabbetti olduğunda çaktırmadan lafını söyleay niye rahatsız olayım sonuçta herkesin kapısı ayrı gibilerinden senin sinir olduğunu anlarsa daha çok üzerine gelir iş mi söylüyor ay benim şu an şu işim var sana zahmet sen asıver de bak bir daha as diyormu sana üzerine kalacak diye
Az yüzsüzlüğe bağladığın an aman yine yukarı çıkarsam iş kitleyecek der gelmezYemekleri ayrı yemek konusunda eşine ısrar et yoksa daha beter olur hee baktın birlikte yemek muhabbeti yapıyorlar ay ne olacak Anam yapar bende yıkarım bulaşıklarını yukarı çıkmadan ne olacak de bak 3 - 4 kereden sonra çağırıyormu ha bire bende yiyecekler korkusundan
Allah yardımcın olsun canımhuysuzluk bugün farz o zaman kuzuya :) bu arada zaten doktorda söyler de hafif ateş yaparsa panik yapmayın genelde aşıdan sonra mutlaka o gece hafif yapar
hemen hemen senin kine yakın diyelimSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
tatlı telaş bunlar ceyizini evini arabanı sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kullan inşALLAHKızlar bugün ceyizlerimı tasiyacaz çok heycanli orda minik bir yuva olusuyor resmen ve bu yuva sanki benim elimden çıkıyor. Akşam aldığım herşeyi kutuladik aldıklarıma bakıp bakıp bir çocuk gibi sevindim yineiçim içime sığmıyor sanki bir de bugün aylardır almaya çalıştığımız arabayı alabiliyoruz sonunda nisanlimla çifte mutluluk yaşıyoruz
hemen hemen senin kine yakın diyelimama bende fenayım çok azcık tırsar yinede benden ay yok bacım ne beraber yemesi hiç öyle bir konu bile yok eşim hep der gitme moralin bozuluyo sana git diyen mi var kv gelin niye gelmiyo derse vardır darıldığı bişey diyomuş hiç alttan almaz oda hakkını yiyemem o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?