- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #246.841
Kola değilde reflor düzeltti galiba beni, karnımdan henüz ses yokSelaaam,
Umut 'un uyumama sinyalleri verdigi bir gecede daha birlikteyiz
Hahah ille de şeker olsun diyor demek
Gecmis olsun canım, kola iyi gelir belkişaka bi yana cidden cırcır oldugumda annem bana gazoz falan verirdi gazlı içecek diye, bakarsın sana da kola iyi gelir :)
Insallah Ozlemcim, sanki kırdın kilo verememe durumunu, masallah. Ramazan yaradı sanırım :)
Aa sen de bilişim sektöründeymissin hedefcim :)
Gece yatmaz sabah kalkmazlar nerdesiniz...:)
Bizimki de açılsa da bende yüzsem azıcık. Bence şekillenirsin, açıkçası çokta iyi bilmiyorum ama ağırlık kolları daha iyi sıkılaştırır diye düşünüyorum tatlım.Kızlar havuz sezonumuz acıldı haftada 4 gün 30 dakika yuzsem kol ve sırt bölgemin ilcelip sekillenmesini saglar mı acaba?
Oh ohhh maşallah canın, yani iyi gibiyim çok şükür. Mert'i uyutunca bende eliptik yapıp sonra kendimi bir duşa atcam inşallah. Karın egzersizi de yapmadım kaç gündür onu da yaparım diye düşünüyorum. Ya da lesli mi yapsam hiç uyuyacak gibi görünmüyor canavar.45 dk eliptik eliptiğin üstünde 60 kere direnç bandı ile kol çalıştım sonrada 10 köprü hareketi
fancynancy kız x rakibim sen ne yaptın miden nasıl oldu uyanmadın mı daha kalk geçerim seni bak
ay kemiklerim açıldı resmenşimdide kahvemi yapıp içeyim ohh missss
Sagol sekerim, bence de cok zorbence dünyanın en zor işi bebek bakmakALLAH kolaylık birde bol bol sabır versin datlum
Reflor da cırcıra birebir, o iyi gelmistir. Gece iyiydi Umut, bakalım bugün neler bekliyorKola değilde reflor düzeltti galiba beni, karnımdan henüz ses yokmide bulantım da epey hafifledi. Şimdi kahvaltı yaptık gerçi sonrasında ne olurum bilmiyorum.
Ne yaptınız, uyudu ve uyuttu mu Umut?
Ne zaman ne zamanmorordek artık umutcuk büyüyor yakındır seninde uyuyacagin zamanlar yakındır.
seni bilmem ben o çiklat canavarına yenilmeyeceğimBu gidişle öyle olacak çikilatacım ya
Ooooo süpersin Özlemcim, tebriklerrr.
Selaaam,
Umut 'un uyumama sinyalleri verdigi bir gecede daha birlikteyiz
Hahah ille de şeker olsun diyor demek
Gecmis olsun canım, kola iyi gelir belkişaka bi yana cidden cırcır oldugumda annem bana gazoz falan verirdi gazlı içecek diye, bakarsın sana da kola iyi gelir :)
Insallah Ozlemcim, sanki kırdın kilo verememe durumunu, masallah. Ramazan yaradı sanırım :)
Aa sen de bilişim sektöründeymissin hedefcim :)
hedef38beden Canım bu ara bir halsizlik keyifsizlik var bende.Normalde musait olmasamda 1-2 dakika vakit ayirir bakınırdım.Her gun buraya gunaydin yazan ben 2 gundur gunaydin mesaji bile yazmamisim!!
Bak isteyince oluyormuş. Menü güzel
bugun daha iyi olmuş düne gör canım
Kızlar havuz sezonumuz acıldı haftada 4 gün 30 dakika yuzsem kol ve sırt bölgemin ilcelip sekillenmesini saglar mı acaba?
Bende 40 dk eliptiğimi yaptım kızlar, daha da yapardım da benim eliptik paslanmış salıncak gibi gacur gucur etmeye başladı iyice, çocuk uyanmasın diye bıraktım. Pazartesi yine servis çağıracam, yapsalar gam yemeyeceğim. Bi kere yaptılar güya hepten orası burası ötmeye başladı
Ben reflora devam ediyorum özetle kızlar ve karnım da ağrıyorooooffff
Azimli hatunTekrar Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Yürüyüşe giderken küçük cadı da peşime takıldı
Giderken birde scooterını yanımıza aldık ki yürüyemez okadar diyegerçi değişen bir şey olmadı
Hatun daha ilk turda tutturdu bu kadar hızlımı yürüyeceksin diye
3.cü turda ben yoruldum demeye başladı
5.ci turda önümü kesmeye çalışınca kapıştık küstü hanımefendi
Kızım git parkta oyna ben seni görebiliyorum yürürken dediysemde fayda etmedi5 karış suratla oturdu cadı ama sonra ben dayanamayıp sonraki turda gönlünü aldım ( bir ara vazgeçip eve gidecektim ama sonra ister oynasın ister otursun ben sporumu yapacağım dedim )
Küçük cadıya inat yürüyüşümü kullaklıklarımıda takıp tamamladım
Eve geldiğimde şırp ıslaktımhemen duşumu alıp şekersiz bir Türk kahvesi içim
Gerçekten çok iyi geldiinşallah önümüzdeki hafta daha da güzel devam edebilirim gerçi pazartesi ( kurs günü ) ve salı ( hem sabahtan kuzuyu hastaneye götüreceğim hemde diyetisyen kontrolü var ) çıkamayabilirim ama çarşamba itibariyle her gün yürüyeceğim
Kola içBende 40 dk eliptiğimi yaptım kızlar, daha da yapardım da benim eliptik paslanmış salıncak gibi gacur gucur etmeye başladı iyice, çocuk uyanmasın diye bıraktım. Pazartesi yine servis çağıracam, yapsalar gam yemeyeceğim. Bi kere yaptılar güya hepten orası burası ötmeye başladı
Ben reflora devam ediyorum özetle kızlar ve karnım da ağrıyorooooffff
Helal ortime. Bir daha kimse sana "nilgün herkesi mezun etti kendi kaldi " gibi şeyler söyleyemesin hadi rüzgarın kızıseni bilmem ben o çiklat canavarına yenilmeyeceğim
ohh missTekrar Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Yürüyüşe giderken küçük cadı da peşime takıldı
Giderken birde scooterını yanımıza aldık ki yürüyemez okadar diyegerçi değişen bir şey olmadı
Hatun daha ilk turda tutturdu bu kadar hızlımı yürüyeceksin diye
3.cü turda ben yoruldum demeye başladı
5.ci turda önümü kesmeye çalışınca kapıştık küstü hanımefendi
Kızım git parkta oyna ben seni görebiliyorum yürürken dediysemde fayda etmedi5 karış suratla oturdu cadı ama sonra ben dayanamayıp sonraki turda gönlünü aldım ( bir ara vazgeçip eve gidecektim ama sonra ister oynasın ister otursun ben sporumu yapacağım dedim )
Küçük cadıya inat yürüyüşümü kullaklıklarımıda takıp tamamladım
Eve geldiğimde şırp ıslaktımhemen duşumu alıp şekersiz bir Türk kahvesi içim
Gerçekten çok iyi geldiinşallah önümüzdeki hafta daha da güzel devam edebilirim gerçi pazartesi ( kurs günü ) ve salı ( hem sabahtan kuzuyu hastaneye götüreceğim hemde diyetisyen kontrolü var ) çıkamayabilirim ama çarşamba itibariyle her gün yürüyeceğim
dimi ortim sende çok oyalanma hadi peşime takılAzimli hatun
morordek yakın inan cok yakın inşALLAH
Kola iç
Helal ortime. Bir daha kimse sana "nilgün herkesi mezun etti kendi kaldi " gibi şeyler söyleyemesin hadi rüzgarın kızı
ohh miss
aynen devam şekerim kim tutar bizi
Kızlar, bana bir el atsanız..
2 tepsi poğaça yaptım.(Biraz fazladan olmuş. :))
Biz de evde 2 kişiyiz.
Benim de diyette olduğumu düşünürsek eşim bunları 1 haftada bile bitiremez gibi.
Buzluğa atabilir miyim?
Atabilirsem ne zaman atmalıyım?
Çıkarınca nasıl tüketilmeli?
Şu mutfak engellisine bir yardım etseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?