Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi bakalım banuş bol bol yağ yak...

Mayo bakiyorum ortim hayırlısıyla bir incelseytikte mayolar yakıssaydı.
tabi yakında 69 ları göreceksin inşALLAHdarısı bana
Kızlar havuz sezonumuz acıldı haftada 4 gün 30 dakika yuzsem kol ve sırt bölgemin ilcelip sekillenmesini saglar mı acaba?
olmaz mı çok güzel toparlar birde suda yapılan egzersizler kasları ince ve uzun yapıyomuş plates gibi
çocuklar uyuyo kahvaltımı yeşil çayımıda içtim kimse ayaklanmadan eliptik yapayım birazdan gelirim öpüldünüz

aleyküm selam banuşum
havayı günlük güneşlik görünce ben de şaşırdım
gece yatmam 1 i buldu,bir iki kere de uyandım uykum bölündü sabah gözümü açtığımda saat 6 ydı tekrar uyumuşum 9,15 de kalktım şimdi de sersem gibiyim
dün gece de yürüyemedim
bugün atayım kendimi dışarıya bari de yürüyeyim akşama kalınca iftar çay iş güç vs derken çıkamıyorum gerçi eskiden 12 de olsa çıkar yürürdüm ama artık 11 de uykum geliyor
ay ne güzel etmişsin oh çık bol bol yürü
yaa ben köyüme gidip kumsalda uzun uzun yürüyüp yüzmek güneşin tadını çıkarmak istiyorummm
oğlum bi kaç gün oradaydı bana güzel haberler getirmedi evde su tesisatı ve güneş enerjisi patlak vermiş baya da temizlik işleri varmışboya badana vs .bahçe de adam boyu ot olmuş,zeytinlerde de bir tane zeytin göremedim dedikız
nilsub hemşerim bu sene çok çetin kış oldu demişler balıkesir için öylemiydi gerçekten sizin zeytinler ne alemdebu arada ben balıkesir erdek'liyim

hahahha ist bulda buluşamasakta balıkesirde buluşuruz..
sorma canım kış geç gitti sonra birden ısındı yağmur yağmadı milletin ekinleri vaktinden önce büyümeden sarardı 15 günden beride bir dolu bir yağmur ekinler çürümüş millet toplamadan bu sene (köylülerin) hayvan bakanların işi zor canım otlar mahvoldu tarlalarda tabi o kadar dolu şiddetli yağış ağaçlardaki ürünleride yere dökmüştür bahçelerde fidan kalmadı hepsi doluda parçalanmış

ahaha aynen canım
Allah yardımcıları olsun köylülerimizin,rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
demek o yüzden bizim güneş enerjisi ve deponun boruları gitmiş çatıda oldukları içinoy oy baya iş çıktı başımıza

evet canım benim enerjininde 1 tane camı kırılmış takan adam geldi değiştirdi tanesi 38 tl imiş camın kolay gelsin sana şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…