Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne kadar güzel degilmi mersacigim insanin kendini sevmesi???
evet bende bugün acaip güzelim..zemuszemus
cok yürüyor cok kosturuyorsun oraya buraya mersacigim.. yediklerinede dikkat edince iste böyle afet-i-devran hanimlar cikar ortaya .... valla biri beni korkutana kadar ben vazgecmem bu diyetten. tam bana göreymis.. hic zorlanmadim diyebilirim su yasadigim heyecan ve mutluluk birazcik karin mide gurultusuna degmezmi? bence dünyalara deger.. sagol candycigim cok güzel bir diyet getirdin bize .. allahtan katildim size kallisimede cok tesekkür ederim.. o yapmasaydi benide sürüklemeseydi valla niyetim yoktu baslarda ne yalan söyliyeyim. sok diyetlere cok karsiyim ben cünkü. ama baska türlü gidermi bu kilolar bu göbek bu gerdan .:umursamaz:

günaydin kilzar canlentis türkce alt yazili egzersizi buldum su malum zayiflama sitesi varxya orda link var ordan indirebilirsiniz hemde tak link halinde part indirmenizede gerek yok ben suan indiriyorum sizede haber vereyim dedim :)

günaydin kilzar canlentis türkce alt yazili egzersizi buldum su malum zayiflama sitesi varxya orda link var ordan indirebilirsiniz hemde tak link halinde part indirmenizede gerek yok ben suan indiriyorum sizede haber vereyim dedim :)

günaydın canım ayy bende istiyorum o egzersizi hangi siteden indirdin özelden mesaj atarmısın canım rica etsem bende indireyim ve başlayayım arkadaşlar çok heyecanlandırdı benide baya bir incelme oluyormuş çünkü guclubacismile

günaydın ablacım çok sevindim adına tebrik ederim bende bu hafta 2 kilo verdim ancak ama çok şişim malum regl dönemim ve şişlik var inşallah haftaya yine böyle gider ve hafta sonu almayız verdiğimiz kiloları çok daha mutlu başlarız yeni haftaya ablacım tekrar tebrikler opuyorumnanaktan

canım ya nerden buldun banda atsana özelden tabi mümkünse çok sevinirim.

sagol canim benim. iste benimde korkum bu bende sislik falan kalmadi. yani su icsem kilo yapacak saniyorum o haldeyim su an.. ve herhafta böyle gitmez diye düsünüyorum.. ama gittigi yere kadar.. saglik olsun gerisini halledeceiz insallah. banada yazin o sitenin ismini lütfen

ben de istiyorum ben de istiyorum siz inceleceksiniz ben böyle dobiş mi kalacam bana da yazıversin özelden birileri inşallah bu sefer açılır
merhabalarr bu arada
sabahtan beri elektrşkler yok burda daha yeni açabildim bilgisayarımı hemen merakla bakındım adres veren link veren var mı diye
reyhan ablacım tebrik ediyorum bak hiç güvenmiyordun vücuduna ben veremem diyordun bu kadar ama ne güzel vermişsin bravo sana emeklerinin karşılığını alıyorsun

sagol tombisim.. valla bukadar beklemiyordum acikcasi.. okadar sevindimki görsen deli oldum..
ve bugün serbest günümüz ya? kahvaltida yedigim her lokmada basim döndü inanirmisin okadar actim.. insallah cok abartmamisimdir. iki günde basa dönmiyeyim allahim neolur

selamlar canlarım erken bir saatte istanbula gelmemize rağmen gelip bakamadım ama sağ salim geldik eşimle ve hemen işe başladık :)) öpüldünüsssss

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN......

DÜNYANIN TÜM ANNELERİNE SAĞLIK,MUTLULUK VE EVLATLARIYLA UZUN VE HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUM........a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

kızlar ben dün diyetimi bozdum.. çok geçerli bi sebebim olmasına rağmen hiç bi sebeple bozmayacağım dediğim için yeminimi de bozmuş oldum.. o yüzden pazartesi salı çarşamba yemin kefaretimi ödeyeceğim.. diyete de cumartesi başlarım tekrar.. cumartesi meyve günü yapıp patates sebze et yumurta olarak devam edicem.. pazar günü yapacağımız anneler günü yemeğini cumartesi yaptık annemin morali çok bozuk diye o sebeple ben de bozmak zorunda kaldım.. hafta içi oruçlu da olsam dikkat etmeye çalışıcam.. tek öğün yerim zaten sahura kalkmam.. böyle işte.. ben meyve gününü yapamayacağım galiba :) neyse meyveyi de ilk güne aldım riske girmemek için :) tam 103,7 yi görmüştüm çok hevesliydim.. biraz moralim bozuldu ama.. bakalım haftaya kaçla başlıcaz diyete cuma günü anlicaz artık..

bu arada anneler gününüz kutlu olsun.. muhtemelen bugün buraya pek uğramazsınız :)

öncelikle anne olamayanların,annesi olmayanların , yeni anne adaylarının ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.
bende birazdan annemi ziyarete gidecem ona en sevdiği hediyeyi götürecem .çiçekleri çok severdi annem gül fidanı götürüp ekecem .babamda çok severdi çiçekleri bir gülde ona ekecem.ve ikisini birbirine emanet edip gelecem....

canım annemeeee.....

Baba, Anneme İyi Bak Olur Mu ?
Baba,
Anneme iyi bak olur mu?

Benden sana evlat vasiyetidir
Baba, anneme iyi bak! ...

Akşam en heyecanı...yla televizyon izlerken,
Sen anneme bak.
Yaşanmışlıklarını göreceksin çocuksu bakışlarında;
Yaşattıklarını, yaşatamadıklarını,
Sana adanmış koskocaman bir ömrü göreceksin bakışlarında

Akşamları geç geldiğinde
Yiyemediği lokmaları göreceksin,
Boğazına dizilen...

Sen kızmayasın diye,
Uyurken komşulara gidişlerini,
Bizim ağzımızı kapatmalarını,
Yüreğinin ağzına geldiği zamanları göreceksin.

Baba, anneme iyi bak!...

-‘'Hanım ben gidiyorum ‘' dediğinde,

Sen merdivenleri inene kadar
Ardından bakan insana bir kez durup,
Merdivenin 5. ci basamağında,
Sen bak!

Gözlerinde sen daha gitmeden
Seni özleyen bir kadın göreceksin.

Sokakta gördüğün arkadaşının sıktığın eli gibi bir kez olsun sarıl ona.

Sıkıca!

Sevgiyle!

Saatlerini harcadığın kahve sandalyesinde,
Yudumlarken bardağından çayını;
Hiç birinin tadının
Annemin çayının tadına benzemediğini fark ederek;
Evde, senin için yemek yapmanın telaşında olan
O kadını düşün.

Koyarak üç beş kuruş
Yarım bıraktığın bardağın yanına, En hızlı adımlarınla koş baba.

Seni terk eden annen gibi,
Ardından bıçaklayan dostların gibi,
Senin kıymetini bilmeyen evlatların gibi değil...

Ne zaman düşsen,
Canın acımasın diye düştüğün yere çimen olan,
Her bayramda senin elini
‘'evimin direği ‘' diyerek öpen o kadına iyi bak baba...

Ne kadar usulca çıksan da merdivenleri
Senin geldiğini daha ilk basamakta anlayan kadına,
Yüzün asıksa, Mutfağında sessizce ağlayan
Ama sana soğanın ne kadar acı olduğunu söyleyen kadına,

Sen hastaneye yattığında;
Ağlarken uyuyan, uyanınca ağlayan;
‘'bu ev çok büyük geldi bana ‘' diyen
Anama iyi bak baba.

Sarıl bu anneler gününde boynuna.
Tut ellerinden, öpüver.

Ve deki ona;

‘'Siyah saçlarımın terk ettiği yıllarımdan geriye,
Bir sen kaldın ve ben
Bir tek sana kaldım.!''

Anama iyi bak baba
Onun gözlerinde sana adanmış

Koskocaman bir ömür göreceksin !!!!

mahvettin beni mersacigim.. eline saglik canim cok duygulandim.
anneler gününüz kutlu olsun güzellerin takimi. hepinizi cok seviyorum.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…