- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.681
günaydin kilzar canlentis türkce alt yazili egzersizi buldum su malum zayiflama sitesi varxya orda link var ordan indirebilirsiniz hemde tak link halinde part indirmenizede gerek yok ben suan indiriyorum sizede haber vereyim dedim :)
günaydinnnnnnnnnn..
uykucular uyanin.. bakin ne güzel bir gün bugün.. ben bile erkenden firladim yataktan.. gerci acliktan uyuyamadim ama neyse onu gecelim.. 1,8 kilo vermisim ben bu hafta.. tam 84 kilo oldum..
bugün ben ne yiyecegim ya korkarim birsey yemege hemen kilo yapar diye..eyvahedigeldismile
mersacigim seni görüyorum günaydinnnnnnnnnnnnnn..
günaydin kilzar canlentis türkce alt yazili egzersizi buldum su malum zayiflama sitesi varxya orda link var ordan indirebilirsiniz hemde tak link halinde part indirmenizede gerek yok ben suan indiriyorum sizede haber vereyim dedim :)
yoladim kizlar özel msj size.,
günaydın ablacım çok sevindim adına tebrik ederim bende bu hafta 2 kilo verdim ancak ama çok şişim malum regl dönemim ve şişlik var inşallah haftaya yine böyle gider ve hafta sonu almayız verdiğimiz kiloları çok daha mutlu başlarız yeni haftaya ablacım tekrar tebrikler opuyorumnanaktan
yoladim kizlar özel msj size.,
tamam sizede yolladim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?