Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bizde seni özledik sekerparem.. yarinda gidiyorsun iyice özliyecegiz..Şeniz

sorma ablacım bu saat oldu ancak bitti işim ... 21 parça olmuş yaptıklarım bu gün kızlarda yaptılar tabiki yardım ettiler .. 21 parça diyorum ama bazıları zaten kendi içinde 2 yada 3 parça... tek tek sayarsam 30 dan fazla olmuş bayağı olmuş ama bir o kadar daha ister sanırım gidip bir yerleştirelimde bakalım.. çok yoruldum bu saatten sonrada çamaşır atıp toparlanıcam hiç eve bakamadım çünkü... sabahta valiz hazırlayıp gelirim öğlen sonrası gideceğiz kısmetse....

şu bahsettiğiniz videoyu birbirinize yollamayı başaraildinizmi buradan yapamazsınızda msnden yapabilirsiniz ancak...

hayirlisi ile git gel kallisim selamimizi söyle canim..
amma hamaratsin ne cok yapmissiniz masallah.
yok tatlisim seni bekliyorduk yardim icin demek ancak msnden olur? öyle yapalim ozaman
ay kallisim 40 dakika yürüdüm ter su icinde kaldim cokta yoruldum

yaaaaaa nerdesiniz arkadaşlaralsanaalsanasmileben geliyorum siz gidiyorsunuz:umursamaz:Yarın misafirim var pasta temizlik derken canım çıktı.Bu arada pastayı fırına atıp bir mesaj,kremayı yap bir mesaj şekliyle öğleden sonrayı geçirdik.Tam çocukları yatırıp,1 saat yürüyüşümü yapıp,ardından callenitic yapıp kabak lifiyle ovulup geliyorum:roflol:kimse yok.Anacım şurda rahat rahat hava atıp yorgunluk bile çıkaramıyoruz.Kalkın çabuk yataklarınızdan ne çabuk yattınızsempatiksalakcinniben şimdi kiminle konuşacammafoldumben

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni kalktım geldim yatağımdan hadi konuş:roflol::roflol:

leyscim ben cumaları zaten gündüz pek bakamıyorum bugün de pek bir kötü oldu yarın malum yolculuk aklım sizde kaldı ama ancak yetiştirdim işlerimi...

senin ikizlerin vardı değil mi kaç yaşlarındalar kızmı erkekmi belkide yazdı ama kaç gündür kafamı toparlayamadım ben kusura bakma canım birde yenisiniz ya karıştırıyoruz...

leycim mail adresi vereyim sana özelden mail ile yollamayı bir dene canım boş olduğunda olur mu egzersiz programını...

iletilere ek yapabilirsin eğer hotmail kullanıyorsan üstte ekle var fotoğraf veya dosya eklemek var dosya eklemeyi seçip bir denersin canım olmazsa başka şekilde bakarız

ne bagiriyorsun ya yataktan düsecektim az kaldi.. ahanda geldim.. masallahin vr yürüdün sporunu yptin temizligini hepsi tamam.. nasil rahat oluyor degilmi insan?
bende yürüyüsümü yptim geldim bende kimseyi bulamadim..yerimseniben

kallisim nekadar kalirsin ablanda?
ha birde esin almanyaya gelirse hangi sehre gelir? seninde gelme ihtimalin yokmu?

ablacım bizi kaldırdı yataktan kendi gitti :roflol:

ablam ne kadar kalırız bir şey konuşmadık eşimle ama bir hafta çıkmış izine hafta sonu olmadan eve geliriz diye tahmin ediyorum ordanda yazarım zaten karar verdiğimizde.

eşim nereye geleceğini bilmiyor ablacım henüz bildirilmemiş ama benim gelme ihtimalim olmaz sanırım çünkü onlar çok yoğun çalışıyorlar gittikleri zaman yurt dışına, makineyi sökmeleri tanımaları filan derken 3-4 güne sığdırmaya çalışıyorlar çok zaman sabaha kadar kalıyor böyle düzensiz bir gezi olunca beni götüreceğini sanmameyvahedigeldismile

valla canim a bizi uyandirip kendi uyudu.. bi daha cagirirsa gelmiyelim .kaydirigubbakcemile5
ya güzelim onlar calissin sen bende kalirsin ne zaman isleri biterse gelip seni alir yada ben getiririm opuyorumnanaktan

ne yapalim haftaya yapabilecekmisin bu diyeti?
ben birakmak istemiyorum pek.. baska yerimi bilmemde kallisim .. en sorunlu bölgem yani karnim göbegim gitti cok bir beter güzel oldum..kaydirigubbakcemile3

valla canim a bizi uyandirip kendi uyudu.. bi daha cagirirsa gelmiyelim .kaydirigubbakcemile5
ya güzelim onlar calissin sen bende kalirsin ne zaman isleri biterse gelip seni alir yada ben getiririm opuyorumnanaktan

ablacım çok isterim ama bir bakalım duruma kaç kişi gidecekler ne kadar kalacaklar biraz yalvarıp yakarmak belki işe yararbilmiyorumkismile kilodada hedefimize gelemedik ki ne istersen iste demişti oysa zayıflayınca :roflol: reyhan ablamı istiyorum derdim:roflol:

ne yapalim haftaya yapabilecekmisin bu diyeti?
ben birakmak istemiyorum pek.. baska yerimi bilmemde kallisim .. en sorunlu bölgem yani karnim göbegim gitti cok bir beter güzel oldum..kaydirigubbakcemile3

a-a-a-aa çok sevindim ablacım ben bu gün biraz bozdum ayaküstü çocuklarla atıştırdım aceleden yedim ama abartmadım sonra düzelttim hemen...
bu hafta yapacağım ablam söz vereyimde sana geçen sefer ki gibi olmasın bu haftada yapalım sonra duruma bakalım biraz halsiz hissediyorum bazen kendimi 2-3 gün biraz ara veririz yeriz filan metabolizmayı şaşırtrız sonra yine devamopuyorumnanaktan

ablam bir de bir gün çorba yapıcam ben bu hafta hani şu benim meşhur lahanalı bol soğanlı çorbamı belki orda meyve günü yapmamda böyle çorba yaparım oda değişiklik olur...

ah benim güzelim .. hayal ettim bir an boshayallersmile
gönüller bir olsun ne yapalim..

reyhan abla glör soğanlarım 30cmden fazla oldu seninkiler nasıllar...
jelapano biberlerim bir sürü çıktı ama diğeri vardı ya meksika biberimi ondan sadece 2 tane çıktı numunelik :))

döner dönmez hemen her şeyn fotosonu çekip göstericem sardunyalarım filan toparlandı çünkü...

canimsin kafamiza göre bir hale yola koyariz bi diyet nedense cok sardi beni.. kesin etkilerini görüyorum ..sabaha tartilip yazarim insallah cok merak ediyorum.. ama corba iyi fikir.. lahana corbasida diyette cok faydali.. birde metabolizmayi sasirtmak arada bir iyi olur .. aylardir ilk defa böyle heyecanliyim..:lepi:

benim gladiolelerde 15 cm kadar oldular ama sorma canim ya bugün kar yagdi burada inanmazsin simdi.. 10 gündür yagmur rüzgar ve soguk vardi bugünde kar yagdi.. bende bir biber ciceklendi ama unuttum ne biberiydi bakalim ciksinda anlarizlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…