Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hımmm.Canım çok kırılmışsın.Anlıyorum seni.İnsanların yeme alışkanlıkları ile ilgili yapılan bütün araştırmalarda duygusal yönden tatmin olmayan insanların yemeye düştükleri tesbit edilmiş.Eşinden beklediğin ilgiyi şu anda yiyeceklerden alma .Dayan arkadaşım.Dayan dayan dayan:1hug:Bugün birşey yeme isteği duyarsan hemen bize yaz.Sakın yeme dayanolumunekankayizsmile

tombilim tombilim ben seni dinlerim sen bana anlat .Diyetini bozduğunda ne kadar vijdan azabı çekeceğini hatırla.hadi şimdi bi sıcak su iç:):)

dağıttın beni mersacım ya neymiş bu böyle kim yazmış özellikle hiçbir tebrik almadığım gün için çok acı geldi bana

sana çok güzel senaryo yazıcam tombilim öğle arası eklicem anneler günü hediyem olsun a.s.

teşekkür ederim arkadaşım ama geç kaldın dün ne kadar yemek varsa evde yedim gitti kaynuşlar geldiklerinde onlara yiyecek yemek kalmamıştı bile kahvaltılık bişeyler çıkardılar yetmedi bana oturdum onlarla da yedim bir güzel sığışamadım bile kendi içime öldüm rahatsızlıktan ama olan oldu bu ara çok motivesiz buluyorum kendimi sizlerin de motivasyonunu etkilemeyim diye yazmadım ama sen sorunca söyledim işte

canım benim inan gözlerim doldu çok duygulandım herhalde hiç unutmam bu hediyeni annelik hayatım boyunca aldığım en anlamlı hediye olacak çok sevindirdin beni Şeniz

canım benim.. uzuuun uzuuun yazıcam.. umarım beğenirsin fakat sezon finali olacak :1shok: ben bir iki ay kadar sanırım foruma giremicem mafoldumben çünkü çok işim var aksatırsam eğer mesaiye bırakacaklar.. haziranın başına kadar süre verdiler bitirmem için ama mümkün değil bitiremem sanırım haziranın sonuna sarkar.. kalliste gelsin izin isticektim ondan ama buralarda değil :sm_confused: ben bişey mi kaçırdım.. otele falan mı gitti yine CADIARZU

tombili arkadaşım sen eşini çok seviyosun ki bukadar etgilenmişsin değmez ama erkeklere değmez çünki onlar yaptıklarını farketmiyolar bile sen o sinirle dağları devirirken o unuttu bile herşeyi değmez bacım değmez:)

benbugün şu 5 günde 5 kilo diyetine başladım sabah haşlanmış patatesimi yedim bakalım sonuç nolucak...hrs kolay gelsinn..

candy_candy sende bu dyeti yapıyosun sanırım nasıl gidiyor senin kaçıncı haftan ben çok ümitliyim kaç kilo verdin kaç günde sen olucak inş.. gidicek yağlarrr:)
a e oll...

değmezkardeşim haklısın valla bugün de bi güzellik yapıp gönlümü alacağı falan da yok olan bana oluyor valla yedim yedim durdum ben de 2 hafta yaptım 5 gün 5 kiloyu ama artık kendimde o motivasyonu bulamıyorum ama güzel kilo vermiştim ben devam et sen yapabiliyorsan

olsun napalım bu kadar ara verince daha güzel senaryolar üretirsin sen
ama gruba ara vermeni beğenmedim her gün en azından 1-2 mesajla katılsan bırakmazsın kendini bırakacaksın diye korkuyorum hem biz de özleriz seni kız

candy_candy sende bu dyeti yapıyosun sanırım nasıl gidiyor senin kaçıncı haftan ben çok ümitliyim kaç kilo verdin kaç günde sen olucak inş.. gidicek yağlarrr:)
a e oll...

ben bi süre ona ara verdim.. ama iyi kilo verdiriyor sen ümidini kaybetme.. en az üç hafta yap ve tatil günlerinde kilo almamaya çalış.. ben bu pazartesi başlıyordum yeni haftaya ama başlayamadım.. haftaya da regl var.. bu arada elma diyetini yapabilirim.. yapabilirsem eğer.. denicem.. ben sürekli bozmak durumunda kaldım o diyeti o yüzden sağlıklı bilgi veremicem sana.. canım da sıkıldı ondan.. bi hafta bi değişiklik yapıp dönücem yine diyetime opuyorumnanaktan oruç da tutmam lazım ama tutamadım bugün

Şeniz

akşam eve dönünce bakarım o zaman.. rapor veririm.. zaten 21 mayısta 95 olmam lazım.. kaçarı yok reyhan ablama söz verdim.. kendimi bırakmamam lazım.. be de sizi özlicem :kedi:

iş yerinde hiç bakmicam ama okumicam bile.. çünkü denedim olmuyor takılıyorum bırakamıyorum.. hiç açmamak en iyisi.. bakalım becerebilicem mi.. ama bu işi bitirmem lazım :çok üzgünüm: mecbur :çok üzgünüm: Neyse senaryoyu yazayım sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:

çok güzel ...
gözlerim yaşla okudum bu kadar güzel anlatılmaz bu kadar güzel yaşatılmaz teşekkür ederim paylaştığın için tek kelimeyle muhteşem söyleyecek başka bir söz bulamıyorum ...

merhaba arkadaşlar öncelikle geçmiş anneler gününüz kutlu olsun dün gelemedim biraz geç oldu kutlama kusura bakmayın tüm annelerimizi sevgiyle kucaklayarak öpüyorum ...

benim moralim çok bozuk geçen hafta negüzel 2 kilo vermiştim ama haftasonu abartığım için verdiğim 2 kiloyu 3 kilo olarak geri aldığımı gördüm hatta bir yanlışlıkmı var diye 2 kez çıktım tartıya ama yok doğru görmüşüm tam 3 kilo sadece tek umutlandığım şey regl dönemim oluşu onun şişkinliği var birde yine tuvalete çıkamadığım için onunda şişkinliği olması ama yinede çok utanıyorum ve çok pişmanım haftasonu kendimi kaybettim bir önceki hafta almadım tatil günlerinde diye yedimde yedim iştahımda açıkta maşallah bütün hafta boşa kürek çekmiş oldum çok sinirlerim bozuk bugün yine patatesle başladım öyleki aç olmama rağmen yemek istemiyorum açta kalmamam gerekiyor off napıcam ...

calleni indiren var mı kızlar olmuyor yine bir türlü ya hasretimin verdiği linkden de indiremedim ben

canım özelden mesaj atmayı tam bilmiyorum.kalıste bana mesaj atmış ancak onun mesajını cevapladım link verdim.Ah elimdekini atmayı bir bilsem.hemen başlamanızı ne kadar istiyorum.malum mutluluk hormonu olan endorfin en çok çikolata yiyince,sex sırasında ve spor yaparken salınıyormuş.spor yapalım mutlu olalımhihoyyyt

yazdım senaryoyu.. bir part yazdım ama.. sezon finali öteki partta bu değil.. sezon finali sana hediyem olacak a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…