L
leys
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.661
canimsin kafamiza göre bir hale yola koyariz bi diyet nedense cok sardi beni.. kesin etkilerini görüyorum ..sabaha tartilip yazarim insallah cok merak ediyorum.. ama corba iyi fikir.. lahana corbasida diyette cok faydali.. birde metabolizmayi sasirtmak arada bir iyi olur .. aylardir ilk defa böyle heyecanliyim..:lepi:
işte yine geldim burdayımsempatiksalakcinnihe he nasıl kaldırdım amalülülülülülüaz uyuyun az uyuyun yat yat nolacak.Anam bu kahve bana iyi gelmiyor.hiperaktif çocuklara döndüm delikafaduldenönüme gelene çatıyorum.Kaptan sana iyi yolculuklar hadi sen yat kıyamamopuyorumnanaktanreyhan abla ay sana da kıyamam napıyım sen de yat hadi de artık yarın konuşalım napalım:1hug:
ah ablacım çok seviiyorum bende biraz spor yapabilsem çok az yapıyorum yürüyeceğim dedim 2 kez çıkabildim oturdum iş yaptım akannehir olmadı yani yapsam bende fark edeceğim aslıda ama sanki kilo alıyorum gibi hissediyorum bu çok oturup bunalmamdan kaynaklanıyor :hulya:
bu hafta ayarlıcam işte belki bir belki iki gün yaparım çorbayı mutlaka yapıcam bide bihter artık yerleşti otele yürürüz teyze dedi akşamları deniz kenarına filan olumunekankayizsmile belki bende bu sefer çok neşeli gelirim bayanssulusmile
sempatiksalakcinnidelikafaduldenya reyhan abla ben kendime pek eziyet ederim zayıflayacam diye bakıyorum yalnız değilmişim.lahana çorbası falan
ŞenizŞeniz bende sana kiyamam cok yorulmussun bugün sende yat dinlen..
böyle gec saattede kahve icme şakkıdı
isleri yoluna koydunuz yavas yavas canim kafadengi blan var yegenin var insallah neseli gelirsin .. kimseye neseni kacirmasina izin verme. blana selamlarimizi götür .. gelinimede cok cok selam delikafadulden.. ha enisteyede selam :))
coktur isleri kallisim.. yardimcilari vardir mutlaka ama yinede organizasyon ister isleri düzenlemek siraya koymak ister cok az vaktiniz var.. insallah emeklerinizin karsiligini alirsiniz
canım bunu yaparken böyle destekle yapmak çok iyi oluyor.sen de başlasan da geriye doğru saysak sonra ölçülürüz:sm_cool:alkisalkisalkisgitsin simitler,incelsin basenlersırnaşık şeybende türkçe dublajlı tam versiyon var 50 dk.siteyi bir kolaçan edeyim nasıl yükleniyormuşCADIARZUolmazsa elimize yüzümüze kapar kaptanımızdan yardım isteriz:lepi:
bel :102 den 84
mide:93 den 81
göğüs:103 den 98
kalça:121 den 102
baldır:71 den 61
kol:34 den 27 ye düşmüştü şimdi yaklaşık 2 şer santim genişledim.diyete başalyalı üç gün oldu üç gündür düzenli yürüyor ve calenitic yapıyorum göbeğimde hemen farkedilir bir toparlanma başladı.Tabi işten gel çocuklarla ilgilen yemek vs.sonra yürüyüş geince terinle cal.yap çok zor.Ama inan bana verdiğin emeğe değer.Genç kızlığımda bile bile bu kadar sıkı olmamıştım.bazen Allahım bu bacaklar benim bacaklarım mı diyordum(iç bacaklarımdan için)hihoyyyt
yalnız biz işten çıkıp akşam yağlanırsak birilerinin aklına güreş tutmak gelmesin şimdi o da var kaydirigubbakcemile3
ne yapalim haftaya yapabilecekmisin bu diyeti?
ben birakmak istemiyorum pek.. baska yerimi bilmemde kallisim .. en sorunlu bölgem yani karnim göbegim gitti cok bir beter güzel oldum..kaydirigubbakcemile3
günaydinnnnnnnnnn..
uykucular uyanin.. bakin ne güzel bir gün bugün.. ben bile erkenden firladim yataktan.. gerci acliktan uyuyamadim ama neyse onu gecelim.. 1,8 kilo vermisim ben bu hafta.. tam 84 kilo oldum..
bugün ben ne yiyecegim ya korkarim birsey yemege hemen kilo yapar diye..eyvahedigeldismile
mersacigim seni görüyorum günaydinnnnnnnnnnnnnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?