Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

işte yine geldim burdayımsempatiksalakcinnihe he nasıl kaldırdım amalülülülülülüaz uyuyun az uyuyun yat yat nolacak.Anam bu kahve bana iyi gelmiyor.hiperaktif çocuklara döndüm delikafaduldenönüme gelene çatıyorum.Kaptan sana iyi yolculuklar hadi sen yat kıyamamopuyorumnanaktanreyhan abla ay sana da kıyamam napıyım sen de yat hadi de artık yarın konuşalım napalım:1hug:

ah ablacım çok seviiyorum bende biraz spor yapabilsem çok az yapıyorum yürüyeceğim dedim 2 kez çıkabildim oturdum iş yaptım akannehir olmadı yani yapsam bende fark edeceğim aslıda ama sanki kilo alıyorum gibi hissediyorum bu çok oturup bunalmamdan kaynaklanıyor :hulya:

bu hafta ayarlıcam işte belki bir belki iki gün yaparım çorbayı mutlaka yapıcam bide bihter artık yerleşti otele yürürüz teyze dedi akşamları deniz kenarına filan olumunekankayizsmile belki bende bu sefer çok neşeli gelirim bayanssulusmile

ŞenizŞeniz bende sana kiyamam cok yorulmussun bugün sende yat dinlen..
böyle gec saattede kahve icme şakkıdı

sempatiksalakcinnidelikafaduldenya reyhan abla ben kendime pek eziyet ederim zayıflayacam diye bakıyorum yalnız değilmişim.lahana çorbası falan

isleri yoluna koydunuz yavas yavas canim kafadengi blan var yegenin var insallah neseli gelirsin .. kimseye neseni kacirmasina izin verme. blana selamlarimizi götür .. gelinimede cok cok selam delikafadulden.. ha enisteyede selam :))

leyscim yarın arabada uyurum canımzemuszemuszemuszemus eşimde sinir olur bende uyuyacam der kaydirigubbakcemile3 bakalım o zaman ne olaak deyip dururkaydirigubbakcemile3
yolculuk dileğin içinde teşekkür ederim canım hayırlısıyla gidip dönelim inşallah:Saruboceq:

leyscim bende kahve hastasıyım da bu gün onu bile yapacak vaktim olmadıCADIARZU ama gece yarısıda içmem doğrusuakannehir

sempatiksalakcinnidelikafaduldenya reyhan abla ben kendime pek eziyet ederim zayıflayacam diye bakıyorum yalnız değilmişim.lahana çorbası falan

kesinlikle yalniz degilsin.. hepimiz ayni durumdayiz.. ben aylardir kis uykusundaydim ama 3 haftadir kendime geldim. aklima ne gelirse ne yatarsa yapacagim su yüklerden kurtulacagim. inan üzülüyorum haftasonu gelince. ya abartir kilo alirsam diye..:uhm:

ŞenizŞeniz bende sana kiyamam cok yorulmussun bugün sende yat dinlen..
böyle gec saattede kahve icme şakkıdı

ablam yaaolumunekankayizsmileabla dediğin böyle olur.Sen tutu gece vakti bağıra çağıra kaldır sonra çek git o da sana anlayış gösterip izin versin.opuyorumnanaktanöpüyorum yanaklarından.Birdahaki zayıflama günün beraber olmak dileğiyle size iyi zayıflamalar,sevgili kaptanıma iyi yolculuklar temennisiyle esen kalınlaelaelaelaelaekafamçokkarıştıa.s.

isleri yoluna koydunuz yavas yavas canim kafadengi blan var yegenin var insallah neseli gelirsin .. kimseye neseni kacirmasina izin verme. blana selamlarimizi götür .. gelinimede cok cok selam delikafadulden.. ha enisteyede selam :))

ablamla kaç gündür konuşamadım bugünde aradım aradım şarjımı bitti nedir açılmadı hiç telefonu farketmemiştir yorgunluktan...ne yaptılar çok merak ediyorum bihterle konuştum temizlik yapılıyor teyze dedi...bakalım bize ne iş düşecek..

ablacım orda neşemi kaçıracak kimse olmaz pekolumunekankayizsmile kakara kikiri kaydirigubbakcemile3 yapar geliriz inşallah selamda söylerim ablacım zaten ablamda meraklandı ben anlattıkça sizi sorar oldukaydirigubbakcemile3

coktur isleri kallisim.. yardimcilari vardir mutlaka ama yinede organizasyon ister isleri düzenlemek siraya koymak ister cok az vaktiniz var.. insallah emeklerinizin karsiligini alirsiniz

reyhan ablam bende yatayım eşim bekliyor sabahta işe gidecek erken kalkarım bende onunla .. sabah işlerimi bitirince gelirim inşallah..

hadi huzurlu geceler ablacım...

coktur isleri kallisim.. yardimcilari vardir mutlaka ama yinede organizasyon ister isleri düzenlemek siraya koymak ister cok az vaktiniz var.. insallah emeklerinizin karsiligini alirsiniz

ay inşallah ablacım inşallah uğraştığımıza değer.. kışa dek borcu harc kapasa allah deriz sonrası gelir zaten.. zemuszemus

mrb lar 5 .takım bu takım benlik galiba herkes benim gibi gece kuşu..bir an öce bir takıma girip vermem lazım bu kiloları takım kaptanım bekliyorum yanıtını...
tşkler... a e olun
....:)

günaydinnnnnnnnnn..
uykucular uyanin.. bakin ne güzel bir gün bugün.. ben bile erkenden firladim yataktan.. gerci acliktan uyuyamadim ama neyse onu gecelim.. 1,8 kilo vermisim ben bu hafta.. tam 84 kilo oldum..
bugün ben ne yiyecegim ya korkarim birsey yemege hemen kilo yapar diye..eyvahedigeldismile
mersacigim seni görüyorum günaydinnnnnnnnnnnnnn..

leys bende istiyorummm.kalisim vermişti ama bende açamadım.

harik ya bu tam benlik .tm benim aradığım.iç bacaklara taktım şimdi yazın nasıl salınacam havuzun başında denizde.zayıfladık zayıflamaya dıştan gören herkes bayılıyor ne güzel olmuşsun diye ahhhh bide içini görseler..ee yazın bir kısmını görecekler acilen toplamam lazımmm.

yalnız biz işten çıkıp akşam yağlanırsak birilerinin aklına güreş tutmak gelmesin şimdi o da var kaydirigubbakcemile3

amanınn tombilim .zayıflama uğruna sporun her türünü destekliyoruz.güreşte ata sporumuz dimi amaaakaydirigubbakcemile5

ne yapalim haftaya yapabilecekmisin bu diyeti?
ben birakmak istemiyorum pek.. baska yerimi bilmemde kallisim .. en sorunlu bölgem yani karnim göbegim gitti cok bir beter güzel oldum..kaydirigubbakcemile3

ayyy ablam zaten güzeldin .artık yanından geçemeyiz bu gidişle.manken olacan bu gidişleee.

ablacım tebrikler .ne güzel vermişsin.hala azimle devam ediyorsun bu diyete ben bıraktım çünki çok kötü oldum.az yiyorum bende bir öğünde abartsam öbür öğünde telafi ediyorum.ben nasıl başardım bilmiyorum ama vücudumun sıklaştğını düşünüyorum bacaklarım hariç.kilomda çok büyük oynama yok ama gören herkes şaşırıyor .dün yine 2 aydır görmediğim arkadaşlarımla beraberdim inanamadılar .nasıl yaptın kesin bişeyler kullanıyosun dediler.çok havaya girdim çokkkk. kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…