- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.441
Kaptanım geçmiş olsun demeyi unuttum ben sanırım, insallah iyilesir hemen. Bence silmekten bi sey olmaz yani sonucta direkt suyla temas ettirmemissincnm elone saglik sen halletmissin ordegim tasimis ben anca buyuk oglanin sacini yika islak bezle sil yeni isimi bitirmistim
Kizlar dr 5 gun banyo yasak dedi pazar aksami yapmisti banyosunu ergen oglan ter koktu gibi geldi bana islak bezle sildim valla ameliyat yerine gelmeden bisey olmaz dimi
Sabah kahvaltıda 2kupa içtim canım ama bir kupa daha içerim birazdan olar mı
cnm elone saglik sen halletmissin ordegim tasimis ben anca buyuk oglanin sacini yika islak bezle sil yeni isimi bitirmistim
Kizlar dr 5 gun banyo yasak dedi pazar aksami yapmisti banyosunu ergen oglan ter koktu gibi geldi bana islak bezle sildim valla ameliyat yerine gelmeden bisey olmaz dimi
toplight kaptanım ben simdi fark ettim de 2. takımın bu haftaki listesinde 16 kişi var? 15 üzeri olması icin oylamaya sunmak gerekmiyor mu, yanlış mı biliyorum? Ya da oylamaya sunuldu da ben mi kaçırdım?
Bence de bir şey olmaz, dikiş falan var mı bilmiyorum ama müdahele kısımlarını silmediysen sorun olacağını sanmıyorum.cnm elone saglik sen halletmissin ordegim tasimis ben anca buyuk oglanin sacini yika islak bezle sil yeni isimi bitirmistim
Bende 45 dk eliptik yaptım, akşama kol ve karın çalışcam bir aksilik olmazsa. Çocukları parka çıkaracağım mert uyanınca, peşlerinde dolanırken de yakarım azıcık kalori, akşam da avm ye gideceğiz, orda da biraz yakar bugün yediklerimi eritirim inşallah.fancynancy 45 dk eliptik 60kol direnç lastiği ile 51 ip ile atlama... Çıkıyorum şimdi yumurtalarımı alıcam mecburen yürürüm sen ne yaptın..
Halsizlik ve keyifsizlik var canım ondandır sessizligim..0zlem sende sessizsin bu ara kuzucum, daha sık gelirdin.
15 e kadar normal fazlasi icin oylama gerekiyor iyi farketmissin cnmtoplight kaptanım ben simdi fark ettim de 2. takımın bu haftaki listesinde 16 kişi var? 15 üzeri olması icin oylamaya sunmak gerekmiyor mu, yanlış mı biliyorum? Ya da oylamaya sunuldu da ben mi kaçırdım?
3 tane yerden girmisler 3 dikis var cnmBence de bir şey olmaz, dikiş falan var mı bilmiyorum ama müdahele kısımlarını silmediysen sorun olacağını sanmıyorum.
Benim bildiğim haftalık listede maksimum 15 olabilir şeklinde yani izne ayrıldıktan sonra eklemeleri lazım, doğrusu bu bence ama karar defterinde o kısım yine muğlak kalmış olabilir.Hakkaten ne ara o kadar kişi olmuşlar :) ben hiç öyle bi onay görmedim ama kaptanım daha iyi bilir. Acaba izne ayrılanlar olunca o durum gözardı mı oluyo?
Ben önce sana danışmak istedigimden yazmamıştım kaptanım, malum birkac gün giremedim falan. Sen simdi yazmışsın, izne ayrılacaklar var diye öyle yapmışlar ama bence izne ayrıldıktan sonra yeni üye eklemelilerdi. Sonucta bu hafta 16 kişinin ortalaması alınıyor. Neyse kimse itiraz etmezse sorun yok zaten :)Ordegim oylama falan olmadi tatlim paylasima sen yaz istersen bende yazabilirim bu hafta gerci 2 uye izne ayriliyor ama haftaya alsin yeni uyelerini dur ben yazayim
Ay kıyamam ya tekrar geçmiş olsun15 e kadar normal fazlasi icin oylama gerekiyor iyi farketmissin cnm
3 tane yerden girmisler 3 dikis var cnm
kesin sorar o sormazsa ben sorarım gidiptebozma moralini, regl dönemi oluyo, pazartesi bildirimin güzel olcak işte :)
gidemiyosak @moni ablacım sorar bizim için; sorarsın dimi moni ablacım, nolur nolur sor.
evet çocuk doğurupHadi bakalım, haftaya güzel bir rakam bekliyorum senden. Öyle boş atıp tutmak yok, icraat görelim
benim listeye girmemem takımın hayrınaSenden de bekliyoruz valla Nilgüncüm, şu listeye gir artık kuzucum amaaaa
yok kaptanım liste dışında pişirdiğim yemeklerin bile tadına bakmıyorum çözemedim vallanilgunum senden bisey rica edicem tatlim 1 hafta boyunca agzina attigin her lokmani bir kenara yaz bize degil yalniz bunlarin icinde yemek pisirirken bile tadina baktiginin tatlim sende benim gibisin ana ve araogunlerde bisey yok ama farkina varmadan surekli biseyler gidiyo mideye bak banuyla ayseye regli de bile catir catir veriyorlar haa bunlari sana yaziyom da kendim yapmiyom benim hatalarim bunlar su aralar gerci okuz gibin yiyom bu hafta tartiya da cikmadim pazar aksami tartilmistim en son midem dolu gene de yedim o derece kotu durum anlayacagin
sana bi haller oldu x ortimBenim seni geçmeme gerek kalmayacak. Baksana sen mehteran takımı gibisin 2 ileri 1 geri. Ayrıca oruçla bu kadarı na şükür. 9 a çeyrek kala sofraya oturuyoruz canımın içi
tuzu azalttım yağı azalttım wc sorunum yok atın beni boğazdan en iyisiEki Görüntüle 2009542nilsub sinrlendin kendini temizliğe vurdun di mi çatlak rakibim. Bak yeşil çay demledim gel içek
Hadi hadi moral bozmak yok, hepimizin oluyor böyle. Kaptanımızın dediği gibi her lokmanı yaz bir kenara bakalım kendin için. Çözmeye çalışalım neden böyle oluyor. Belki de sana yiyeceklerinin içinde bir şey ödem falan yapıyordur. Tuz kullanımın nasıl? Wc her gün sorunsuz mu kuzu?
yok düzenli yiyiyorum canımÇok aç kalmıyorsun degilmi? Biliyorsun 1000- 1200 kalorinin altına düşmemen gerek.
Benim kilolardan giden yok hala, ümitsizliğe kapılıyorum :)evet çocuk doğurupemzirmeyi düşünüyorum o zaman gidiyo kilolar icrata gel
bir öncesi sonrası fotom bile yok hep aynıAy ne delisin Nilgüncüm ya
Sen yeşil çaydan haber ver, demledin mi?
Fotoda öncesi sonrası bekliyorum bendeee, valla ya paylaşsanıza kızlar. 70 olim ben bi daha paylaşıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?