- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.401
nilgunum senden bisey rica edicem tatlim 1 hafta boyunca agzina attigin her lokmani bir kenara yaz bize degil yalniz bunlarin icinde yemek pisirirken bile tadina baktiginin tatlim sende benim gibisin ana ve araogunlerde bisey yok ama farkina varmadan surekli biseyler gidiyo mideye bak banuyla ayseye regli de bile catir catir veriyorlar haa bunlari sana yaziyom da kendim yapmiyom benim hatalarim bunlar su aralar gerci okuz gibin yiyom bu hafta tartiya da cikmadim pazar aksami tartilmistim en son midem dolu gene de yedim o derece kotu durum anlayacaginneyse moralim bozuldu ya akşama gelirim işlerimi yapayım
Yaa kaptan gecen hafta paylasima eklemeyi unutmus ev tasirken sonrasi kiyamet olmus neyse kizlar kendimize iyi bakalim gerci biz kardes gibi olduk ama resmen ortalik karisti boyle olmasin bizim takimAyy evet 2 günde neler olmuş meger, ben de simdi okudum. Asıl olay orda dönmüş :)
Kaptanım gerçekten bence de bizim takım kardeş gibi, ben buradaki herkesi çok seviyorum, her şeyimi anlatıyorum neredeyse. Her şeyi kaptana yüklememek lazım tabi ki, insanız sonuçta, hiç hesapta olmayan şeyler çıkıyor. Biz de 2 hafta önce neredeyse listeyi yükleyemiyorduk amaYaa kaptan gecen hafta paylasima eklemeyi unutmus ev tasirken sonrasi kiyamet olmus neyse kizlar kendimize iyi bakalim gerci biz kardes gibi olduk ama resmen ortalik karisti boyle olmasin bizim takim
Yaa kaptan gecen hafta paylasima eklemeyi unutmus ev tasirken sonrasi kiyamet olmus neyse kizlar kendimize iyi bakalim gerci biz kardes gibi olduk ama resmen ortalik karisti boyle olmasin bizim takim
Bende merakımdan son 4 sayfayı okudum, sanırım birkaç kişinin arasındaki gerilim takıma yansımışKaptanım gerçekten bence de bizim takım kardeş gibi, ben buradaki herkesi çok seviyorum, her şeyimi anlatıyorum neredeyse. Her şeyi kaptana yüklememek lazım tabi ki, insanız sonuçta, hiç hesapta olmayan şeyler çıkıyor. Biz de 2 hafta önce neredeyse listeyi yükleyemiyorduk ama0zlem ve wendy hemen listeyi son haline getirmişler sağolsunlar, işte her takımın bu şekilde olması gerek aslında. Paylaşım alanındaki o tavrı ben de yersiz buldum.
hic bulasmayayim dedim ama dayanamayip paylasima sahurda yazdim yaziyi kizlar hakkinizi helal edin valla ne diyeyimKaptanım gerçekten bence de bizim takım kardeş gibi, ben buradaki herkesi çok seviyorum, her şeyimi anlatıyorum neredeyse. Her şeyi kaptana yüklememek lazım tabi ki, insanız sonuçta, hiç hesapta olmayan şeyler çıkıyor. Biz de 2 hafta önce neredeyse listeyi yükleyemiyorduk ama0zlem ve wendy hemen listeyi son haline getirmişler sağolsunlar, işte her takımın bu şekilde olması gerek aslında. Paylaşım alanındaki o tavrı ben de yersiz buldum.
Olur mu öyle şey kaptanım, çok doğru demişsin zaten :)hic bulasmayayim dedim ama dayanamayip paylasima sahurda yazdim yaziyi kizlar hakkinizi helal edin valla ne diyeyim
Aynen ferah cim mesela sabah tosoya msj attin geri donus yapmadi tel acmaya korkuyorum acaba oglu gene rahatsizlandi mi diye sizler benim olmayan kizkardeslerimsinizBende merakımdan son 4 sayfayı okudum, sanırım birkaç kişinin arasındaki gerilim takıma yansımışdediğiniz gibi liste paylaşmak sadece kaptanın görevi olmamalı, herşey insanlar için diye boşuna demiyorlar. Biraz bahaneleri olmuş sanki.
Ayy ben bu takımda olduğum için çok mutluyum gerçekten, herbiriniz çok çok samimisiniz ve herkesi bende çok seviyorum burada. Misal dün marketteydim moni'ye benzeyen bir kadın gördüm hemen aklıma monicanımız Ayşe geldi. İnanın girip size yazmadığım zaman kızlar ne yapıyor acaba diye merak ediyorum.
Geçmiş olsun Seymacigim ALLAH bir daha böyle badirelerlbadirelere sınamasın. Konu ne bilemiyorum ama her aile de sıkıntı olur. Daha iyi olursunuz inşALLAHGünaydın kızlar, biraz daha toparladık, guzel dilekleriniz ve dualarınız icin cok sagolun. Kucuk bir badire atlattık diyelim ve insallah bir daha yasanmaz. Sunneti de artık bugün-yarın yaptıracağız insallah, doktorun uygunluk durumuna göre :)
Sizde ne var ne yok? 2 günde neler oldu bana bi ozet gecin bakalım :)
Benim seni geçmeme gerek kalmayacak. Baksana sen mehteran takımı gibisin 2 ileri 1 geri. Ayrıca oruçla bu kadarı na şükür. 9 a çeyrek kala sofraya oturuyoruz canımın içigeçicen beni yani
Aynen ferah cim mesela sabah tosoya msj attin geri donus yapmadi tel acmaya korkuyorum acaba oglu gene rahatsizlandi mi diye sizler benim olmayan kizkardeslerimsiniz
Aşk olsunGeldim insallah canım, hic hesapta olmayan şeyler çıkıp duruyor işte, hayat.. :)
Neyse sessizliği bozalım o zamanBen gene Umut muhabbetlerine başlar sizi bayarım
Bana avans veriyornilsub nilgünüm tam 76'ya gelicen yeniden 79'a dönüyosun yaa, çok uzun zamandır hep böyle neden acaba? tam diyorum nilgün 75/76 bildirim yapıcak hoop 79
InşALLAH canım ya... AKŞAM geç yiyoruz gece kalk ye. Tamam abartmıyorum ama hiç hal kalmıyor yemekten sonra hemen sızıyorum işte dün akşam zorladım kendimi de 2 hareket ettim. Bundan sonrada yapacağım inşALLAH. Bakarsın bayrama kadar birkaç yüz gr giderlydznp kuzucum şurda son 9 gün kaldı, oruçla kilo vermek cidden zor, bu son günleri sabit atlatsan bile kar, sonra bi başladın mı gidicek hepsi.
Çok aç kalmıyorsun degilmi? Biliyorsun 1000- 1200 kalorinin altına düşmemen gerek.valla üzülüyorum canım ya uğraşmasam tamam ama çok uğraşıyorum açlıktan akşamları karnım gurulduyo
Aman ALLAH korusunYaa kaptan gecen hafta paylasima eklemeyi unutmus ev tasirken sonrasi kiyamet olmus neyse kizlar kendimize iyi bakalim gerci biz kardes gibi olduk ama resmen ortalik karisti boyle olmasin bizim takim
Yaa kaptan gecen hafta paylasima eklemeyi unutmus ev tasirken sonrasi kiyamet olmus neyse kizlar kendimize iyi bakalim gerci biz kardes gibi olduk ama resmen ortalik karisti boyle olmasin bizim takim
Kaptanım gerçekten bence de bizim takım kardeş gibi, ben buradaki herkesi çok seviyorum, her şeyimi anlatıyorum neredeyse. Her şeyi kaptana yüklememek lazım tabi ki, insanız sonuçta, hiç hesapta olmayan şeyler çıkıyor. Biz de 2 hafta önce neredeyse listeyi yükleyemiyorduk ama0zlem ve wendy hemen listeyi son haline getirmişler sağolsunlar, işte her takımın bu şekilde olması gerek aslında. Paylaşım alanındaki o tavrı ben de yersiz buldum.
belliydi zaten tartının böyle çıkacağı çok minik kaçamak sayılmayacak şeyler oldu ama onların etkisi olamaz çünkü yok denecek kadardılarAz az da olsa gidiyor yaa... hem bize de biraz zaman ver Ramazan bitene kadar değil mi ama
bilmem bakalımmoni moni ablacım yine de tebrikler, 0,5'te olsa gitmiş, belki haftaya derece yaparsın :)
kız daha ben örmüyorum sana noluyohiç duymadımay bırakcam ben bu işleri artık yaşlı başlı kadınım oturup kızıma çeyiz öreyim bari
sorarım tatlım tabiikibozma moralini, regl dönemi oluyo, pazartesi bildirimin güzel olcak işte :)
gidemiyosakmoni ablacım sorar bizim için; sorarsın dimi moni ablacım, nolur nolur sor.
umutun teyzeleri umutu yer yerHahah ya sagolun kuzum ne güzel Umut'un koca bir takım teyzesi var
çok şişko değildi dimiBende merakımdan son 4 sayfayı okudum, sanırım birkaç kişinin arasındaki gerilim takıma yansımışdediğiniz gibi liste paylaşmak sadece kaptanın görevi olmamalı, herşey insanlar için diye boşuna demiyorlar. Biraz bahaneleri olmuş sanki.
Ayy ben bu takımda olduğum için çok mutluyum gerçekten, herbiriniz çok çok samimisiniz ve herkesi bende çok seviyorum burada. Misal dün marketteydim moni'ye benzeyen bir kadın gördüm hemen aklıma monicanımız Ayşe geldi. İnanın girip size yazmadığım zaman kızlar ne yapıyor acaba diye merak ediyorum.
tasomuz hayırlı haberlerle dönsün inşallah aminnAynen ferah cim mesela sabah tosoya msj attin geri donus yapmadi tel acmaya korkuyorum acaba oglu gene rahatsizlandi mi diye sizler benim olmayan kizkardeslerimsiniz
Ay aşkolsun değildi tabisi de.belliydi zaten tartının böyle çıkacağı çok minik kaçamak sayılmayacak şeyler oldu ama onların etkisi olamaz çünkü yok denecek kadardılar
ama 2 gündür yemeklerden sonra kendimi mide ameliyatı olmuşta yediklerim çok gelmiş gibi hissediyorum
listemin dışına çıkmadım hatta yiyemediğim için porsiyonlarımı çok ufalttım
ay ne bilim bu hafta da böyle olsun bakalım
bilmem bakalım
kız daha ben örmüyorum sana noluyo
sorarım tatlım tabiiki
umutun teyzeleri umutu yer yer
çok şişko değildi dimi
tasomuz hayırlı haberlerle dönsün inşallah aminn
aynen kaptanım hepimiz burada kızkardeşleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?