- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.461
ay severim ben onu bakarımBenim kilolardan giden yok hala, ümitsizliğe kapılıyorum :)
Emzirmek istiyosan gel Umut'un süt annesi ol, bazen memeden inmiyor, yardımcı olursun banaama dogurmadan süt nasıl gelecek di mi, tüh
Ooo bebek aşkın gelmiş senin Nilgunum, üçüncüyü yap bariay severim ben onu bakarımkız ay sevesim geldi kız merakta ediyoruz azcık daha büyüsün foto at bak
yok Umutu sevesim göresim geldi merak uyandı içimde birdenOoo bebek aşkın gelmiş senin Nilgunum, üçüncüyü yap bari
Aaa o zaman bak cok duygulandım şimdi, Umut'a özel bi sevgi demek, biz de seni cok seviyoruz Nilgun teyzesiyok Umutu sevesim göresim geldi merak uyandı içimde birdenay yok ancak büyüttüm sıpalarımı
ay canım tabi görmesekte sürekli konuşuyoruz beynimizde yer edindi paşaAaa o zaman bak cok duygulandım şimdi, Umut'a özel bi sevgi demek, biz de seni cok seviyoruz Nilgun teyzesi
çık monicanselam kızlar
ayy yine çok yorgunummm
yürüyüşe çıkmam gerek yürüyebilecekmiyim diye düşünüyorum
napsam off
yaktın başımı nilgünnnçık monicanhava misss enerji dolarsın
kaşınıyorum canım bende yenilmeye meraklıyım bir sen geçmediydin beni bu gidişle oda olacakyaktın başımı nilgünnntam yatıyodum mesajını okudum
ayy şimdi nası yürümeyeyimmm
Aminnnnnay canım tabi görmesekte sürekli konuşuyoruz beynimizde yer edindi paşarabbim analı babalı büyütsün Umutcuğu kimseyi evlatla sınamasın RABBİM
oy anam anam ölüyorum nilgünnnkaşınıyorum canım bende yenilmeye meraklıyım bir sen geçmediydin beni bu gidişle oda olacak
Ohh sporda yapilmis iyi gecelerevet moni uyur
hayırlı geceler şirineler
Teşekkür ederim cnm tozumda mi boğuldu birilerifancynancy Cikilatacanavari kızlar size de kocaman tebrikler, nilgünü de geçmişsiniz şişşttt duymasın
Ayy gıybet var neresi orasıAyy evet 2 günde neler olmuş meger, ben de simdi okudum. Asıl olay orda dönmüş :)
İyi ki emziriyorum valla gitmezdi böyle menülere bu kadar kilo kuşum ya. Gerçi kiloları da hamişliklerimde aldım o da ayrı. Neysem ben bıraktırmayayım memeyi 2 yaşına kadar iyisi mievet çocuk doğurupemzirmeyi düşünüyorum o zaman gidiyo kilolar icrata gel
benim listeye girmemem takımın hayrına
Ay kıyamam yaaaa. Olacak olacak. Kaçamak yapmıyorsun değil mi bizden habersiz kız? Yaptığında da yaz ok?bir öncesi sonrası fotom bile yok hep aynı
Valla menü gayet güzel kuzucum. Öğle ile akşam yemeğinin yerini değiştirseydin daha da iyi olurdu. Acaba sen dukancılardan mısın kız? Biraz proteine ağırlık versen, gerçi sabah akşam 2şer yumurtadan 4 yumurta yemişsin. Karatay teyzeme göre sıkıntı yok ama belki senin bünye sevmiyordur yumurtayı. Sabah 1 tane ye, öğle yemeğini de işte çorba salata veya sebze salata yapsan akşam da ızgara köfte veya kırmızı et veya tavuk, balık yapsan? Biraz kendini denesen Nilgüncüm. Bak mesela süt bana anormal kilo yapıyor, geceleri uyumadan önce süt içerdim, seneler önce bıraktım. Kahvelerimde falan da yarım yağlı kullanıyorum.kızlar menümü paylaşayım yanlışlık gördüğünüz yerde söyleyin çözemedim ben bu işi
kahvaltı 2 haş yumurta yarım salatalık domates 2 kk peynir 3 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği bir tutam maydanoz 2 kupa yeşil çay limonlu
ara sade türk kahvesi
öğlen 2 taze kayısı 1 kepçe yoğurt 1 yk chia biraz tarçın
ara yarım salatalık yarım yk lor (tuzsuz kendi yaptığım)
akşam 2 yumurtadan 1 tabak menemen 1 kupa ayran(çok az zeytinyağı kullandım)
su 2,5 lt bitti yatana kadar içerim birazdaha
spor 45 dk eliptik 60 direnç bandı ile kol 50 ipli ip atlama
Cnm gecti artik ortalik durulduTeşekkür ederim cnm tozumda mi boğuldu birileri
Ayy gıybet var neresi orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?