Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım hele bu adetini de ol, sonra olmazsa yine hemen başlarsın Doğum kontrol hapına, o zaman tam öncesine denk geliyo sanki. Dur bakalım hele bi regl Ol.

Bu arada rüyan da hayır olsun, ördekimden etkilendin heralde :) doğru bi rüya ama doğuştan tripli bebekler :) nişanlında alemmiş :)

kızlar menüm...

kahvaltı 1 yumurta domates salatalık 1.5 kk peynir 2 dilim çok tahıllı ekmek 1 tk kayısı reçeli

ara sade türk kahvesi 2 hurma 3 kuru erik

ara 2 taze kayısı 1 yk lor 2 kupa yeşil çay

akşam 3 kepçe moni çorbası 1 tabak semizotu salatası 4 yk makarna

ara sade türk kahvesi 2 hurma

spor yürüyüş
su 3lt

Hahaha yediklerinede dikkat edeceksin...yoksa bende 60 kilo olurdum 2çocuk emzirdin..

Bence sen de beni bekliyorsun ordekim
Yaaa ben bu hale düşecek ördek miydim yaaa Ah Umut ah ne hallere düşürdün beni
ALLAH tekrarlatmasin canım
Amin canım insallah
Sabah aksam burda ben çocuk muhabbeti yapınca bilinç altına girdi di mi cikilatim o değil de benim yüzümden cidden fobi olmasın sende bu çocuk olayları, valla çok üzülürüm. Günden güne daha iyi oluyor, ilk günlerdeki kaos ortamı yok, azıcık güzel seyler de yazayım

Rüyan hayır olsun inşALLAH

Tatlım hurmalar çift sayı yenmez. Şekere dönüşür derler bilim adamları da. Tek sayı yemen gerek. 1,3,5....
Ayrıca kuru meyvaların şeker miktarı ve kalorisi tazesine göre daha fazladır. Seniki biraz fazla mi olmuş? 1 ara öğünde kuru diğerleride de ayran taze meyva tuketsen. Hatta naneli ayran süper olur. Dereotluda. Acayip tokluk veriyor.
Gerçi sen kahve yanı tuketicisisin ama sayılara dikkat et bence

Senin yazdıkların bir yandan, servey fancy benim minnoşlar diğer yandan. bazen ben tıp ilerlediyse aldırsam mi diye düşünüyorum ama sonra vazgeçiyorum
Dünyanın en güzel şeyi çocuk. Benim yaşım geçmiş olmasaydı ben 3-4 çocuk yapardım cıvıl cıvıl olsun ev
Çocuklar kardeşi olunca anne babaya sarmıyor. Kendi aralarında takiliyorlar

Su ara biri cocuk mu dedi bir sure adada yasamak istiyorum tek basima mumkunse ufaklugi aksam dr a goturduk dayanamayip kriptik tonsillit olmus kafayi yiycem yaa dr ant basladi yine aksam 9 dan beei atesi yoktu az once yukselmeye basladi calpol verdim inun yaninda yatiyordum hertarafim tutulmus jendi yatagimuza gectim arkasindan nazli bebe de geldi sonuc 10 dk sonra kustu yatak yirgan temizle yaa
Ben sabah ise gidecem ne halt edecem offf anne olmak cok zor be yaww

ALLAH yardımcın olsun kaptanım. O neymiş? Eskiden bir kızamık su çiçeği faranjit anjin olurduk. Türlü türlü hastalıklar ve mikroplar türedi. Bazen aklıma biyolojik silah mi acaba diye düşünmüyor değilim.

Sağlık getirsin inşALLAH
Servey mode on
Bir ben kalmistim takimda bende oldum servey modunda tam oldu

Eki Görüntüle 2010869
Hayırlı sabahlar herkese gün aydın olsun inşallah...
Pazartesinin ilk bildirimi benden gelsin..77.2
Ooo... dönmüşüz 76 sınırına
Ben yürüyüşe çıkıyorum kızlar gelince görüşürüz..
Ben de işe gidiyorum canım. Sana iyi yürüyüşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…