- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.561
Eki Görüntüle 2010227 kizlar bahce evimiz sonunda ekleyebildim fotoyu bu gecen hafta cektigim resim
Kızlar sunnet için hastaneye geldik bu sefer yaptıracağız insallah :)
Yok yok biz birbirimizi toparlarız canım. Dağılmak yokYok yok bayramdan sonra ALLAH'IN izniyle bomba gibi olacak. Şaka biryana gerçektenmoni beni geçecek diye korkuyorum. Geçsin onun için sevinirim ama benim modum "birşey beceremiyorsun" a döner. Toparlamam diye korkuyorum.
Bence de bence demoni bizi bırakma. Sana bizden daha mi sıcak davranacak başka takım. Hem bak herkes birbirini yiyor. Sen bizi yol boşver başkalarını
Ay çok şirin, güle güle, sağlıkla, mutlulukla kullanın inşallah canım.Eki Görüntüle 2010227 kizlar bahce evimiz sonunda ekleyebildim fotoyu bu gecen hafta cektigim resim
Gunaydinlar
ayy ne guzel olurdu
Kizlar kucuk ateslendi gece artik yeterrr ben emekli oluo evde cocuklara bakayim bari
Kaptan'ım hayırlı ugurlu olsun eviniz cok guzel sakin bir yere benziyor.Allah'ım saglıklı ve mutlu bir sekilde oturmanızı nasip eder insallah..Eki Görüntüle 2010227 kizlar bahce evimiz sonunda ekleyebildim fotoyu bu gecen hafta cektigim resim
Hayırlı uğurlu olsun kaptanım, güle güle oturun insallahKizlar evimizde ilk iftarimizi actik daha bahce duzeni icin cok yolumuz var yaklasik 50 kok domates 10kok salatalik biber vs diktik bakalim becerebilecekmiyizmoni canim bizimki biraz uzun surdu 2 ay gibi celik konstruksiyon olduyaptiracaksan ondan yaptir prefabrikler cok kullanisli degilmis kisin soguk yazin sicak oluyormus
Evet ya kesinlikle küçükken yaptırmak en iyisiymis. Bir daha oglum olsa sanırım dogumda yaptırırım direkt, hic tekrardan ugrasmaya degmez :)
Yok tatlim 4 saatte bir yukseliyor 38.5 a bakalim gecemiz nasil olacakKaptan'ım hayırlı ugurlu olsun eviniz cok guzel sakin bir yere benziyor.Allah'ım saglıklı ve mutlu bir sekilde oturmanızı nasip eder insallah..
Oglusunada gecmis olsun. Atesi düsmüstür insallah.
aa hiç bilmiyordum kaptanım çok güzel bir bilgi oldu benim için zamanı geldiğinde dikkate alıcam çok teşekkür ederimKizlar evimizde ilk iftarimizi actik daha bahce duzeni icin cok yolumuz var yaklasik 50 kok domates 10kok salatalik biber vs diktik bakalim becerebilecekmiyizmoni canim bizimki biraz uzun surdu 2 ay gibi celik konstruksiyon olduyaptiracaksan ondan yaptir prefabrikler cok kullanisli degilmis kisin soguk yazin sicak oluyormus
RABBİM kalbine gönlüne göre versinYok tatlim 4 saatte bir yukseliyor 38.5 a bakalim gecemiz nasil olacak
Kizlar evle ilgili guzel dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim bu bizim esimizle emeklilik hayalimizdi allah yardim etti emekli olmadan sahip olduk allahim her isteyene daha iyilerini nasip etsin bende artik nilgunum gibi tavuk falan alinca resimlerini de eklerim
afiyet olsun ortimMenüm;
Sahur
6 kayısı
Iftar
5 yk yesil mercimekli bulgur pilavı
1 balık ve roka salatası
Ara
15 tane kiraZ
1 t.kahvesi
2 L su
iyi yapmışsınız atın banuşum Allah bir daha bizi o kilolara getirmesin inşallah
kız o 38 beden pantolonunu geri al, içine sığdığın gün önemli giymen gerekmiyor koş kurtar onu çöptenbenimde var bekarlıktan kalma strec kotum ona gireceğim inşallah kız geçen gün konuştuk bu konuyu daha hatırladın mı
ayy ne anarjistliğimi gördün kızzahaha çok güldüm sahi pek bi aykırıyım bu ara he ya popişi kollamak lazım
Aynen canim az ve oz yazip soykenecekleri soylemistoplight kaptanım bahar gerekli cevabı vermiş, sevindim :) Yeni takımı da açtırmazsınız diye düşünüyormuş anında kabul edildi
İyi geceler hanımlar :)
Banum muhtesemsin tek kelime ileSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Ben bu satırları yazarken siz çoktan uyumuş olacaksınız büyük ihtimalle
Görümcemin verdiği iftar yemeğine katıldık ve dönüşte birde onlara çaya uğrayınca ancak 00:30 gibi eve girebildik
Aslında gayet keyifli geçti iftar ve çok şükür hiç kaçamağım yok
Menüde olanlar;
Süzme mericmek ( içtim )
Paçanga böreği ( ağzıma sürmedim )
Ufak İçli köfte ( yedim )
Kızartma ( ağzıam sürmedim )
Ezme salata ( yedim )
Karışık ızgara ( 1 kare tavuk, 1 köfte, 1/2 kebap yedim )
Tatlılardan seçenek olarak triliçe, künefe, kadayıf ve fırın sütlaç vardı ama ben şekersiz çay içtim sadece
İçecek olarak ne istersen o servis edildi ama ben asla kola içmedim ayranda açık diye açıkçası istemedim sadece su içtim
Çok şükür yediklerim ne aç bıraktı ne şişirdiÜzerine birde şekersiz türk kahve misss
Herkes ikramların hepsini yiyince ay şiştik ay midem diyip durdu bende hallerine güldüm
Gelenlerden biri minik çikolara ikram etti onu bile yemem dedim
İnşallah salıda bu istikrarın karşılığını alacağıma eminim
Sorma yaaa gaspa uğramış gibi hissettimgidip gidip boş dolaba bakıyorum
Eşşek adama belli bir üstümü de attıysan seni çöpe atarım dedimnasıl gülüyor sıkıyorsa bir tane o verileceklerden birini geri koy valla bozuşuruz dedi Allahtan o dediğimi koymamış verileceklerin içine
Kız satsam iyi para eder aslındarahat 10 tanesini hiç giymemişim
Millet satıyor valla nette görüyorum ama benim işim olmaz biri giyip mutlu olsun yeter bana
O pantalonu ayırtırmıyorkulağını çekerim yaramaz çocuklar gibi inatlaşma benle nasılsa sen fıstık gibi olunca çok daha güzellerini alacaksın diyor Neyse şimdilik söz dinleyeyim bari şimdi çaktırmadan onu kurtarsam sonra dolapta görünce başlar söylenmeye istifçi mi olacaksın başıma diye
Ben ve uyumak mı? Yok öyle bi seyBen bu satırları yazarken siz çoktan uyumuş olacaksınız büyük ihtimalle
Banum muhtesemsin tek kelime ile
Ben ve uyumak mı? Yok öyle bi sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?