- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.621
Kaptanım cocuklar büyüyünce dertleri de büyüyor sanırım cidden. Cok geçmiş olsun ve sana da kolay gelsinSu ara biri cocuk mu dedi bir sure adada yasamak istiyorum tek basima mumkunse ufaklugi aksam dr a goturduk dayanamayip kriptik tonsillit olmus kafayi yiycem yaa dr ant basladi yine aksam 9 dan beei atesi yoktu az once yukselmeye basladi calpol verdim inun yaninda yatiyordum hertarafim tutulmus jendi yatagimuza gectim arkasindan nazli bebe de geldi sonuc 10 dk sonra kustu yatak yirgan temizle yaa
Ben sabah ise gidecem ne halt edecem offf anne olmak cok zor be yaww
Bence de döktür bir an önce, dertler gitsin başından insallahBugun ayarlayabilirsem aksama kursun dokturecehgim bayram sonu demistik ama olmayacak tuz da aldim onu da verecegim allahim artik duzenli beslenmek spor yapmak istiyorum spor yapamiyorum ama kosturmacadan acaip bir yorgunlugum var ilaclarimi duxenli kullanamayinca kabizligim nuksetti gene
Umut paşa ışık sensörü gibi gün agarinca ayakta ama benim o kadar dayanma gücüm olmuyor tabi, annemle dönüşümlü bakıyoruzUmut pasa da uyuyor heralde ordegim de ugramamis
hahaha bunlar daha iyi günlerinYaaa ben bu hale düşecek ördek miydim yaaaAh Umut ah ne hallere düşürdün beni
Amin canım insallah
Sabah aksam burda ben çocuk muhabbeti yapınca bilinç altına girdi di mi cikilatimo değil de benim yüzümden cidden fobi olmasın sende bu çocuk olayları, valla çok üzülürüm. Günden güne daha iyi oluyor, ilk günlerdeki kaos ortamı yok, azıcık güzel seyler de yazayım
aslında dün akşama kadar baş ağrısı çektimTatlım hurmalar çift sayı yenmez. Şekere dönüşür derler bilim adamları da. Tek sayı yemen gerek. 1,3,5....
Ayrıca kuru meyvaların şeker miktarı ve kalorisi tazesine göre daha fazladır. Seniki biraz fazla mi olmuş? 1 ara öğünde kuru diğerleride de ayran taze meyva tuketsen. Hatta naneli ayran süper olur. Dereotluda. Acayip tokluk veriyor.
Gerçi sen kahve yanı tuketicisisin ama sayılara dikkat et bence
ay yok o kadar çocuk düşünemiyorum benSenin yazdıkların bir yandan, servey fancy benim minnoşlar diğer yandan. bazen ben tıp ilerlediyse aldırsam mi diye düşünüyorum ama sonra vazgeçiyorum
Dünyanın en güzel şeyi çocuk. Benim yaşım geçmiş olmasaydı ben 3-4 çocuk yapardım cıvıl cıvıl olsun ev
Çocuklar kardeşi olunca anne babaya sarmıyor. Kendi aralarında takiliyorlar
aman valla üzüldüm bencede dünyanın en zor mesleği annelikSu ara biri cocuk mu dedi bir sure adada yasamak istiyorum tek basima mumkunse ufaklugi aksam dr a goturduk dayanamayip kriptik tonsillit olmus kafayi yiycem yaa dr ant basladi yine aksam 9 dan beei atesi yoktu az once yukselmeye basladi calpol verdim inun yaninda yatiyordum hertarafim tutulmus jendi yatagimuza gectim arkasindan nazli bebe de geldi sonuc 10 dk sonra kustu yatak yirgan temizle yaa
aferin banaaEki Görüntüle 2010869
Hayırlı sabahlar herkese gün aydın olsun inşallah...
Pazartesinin ilk bildirimi benden gelsin..77.2
sanada hayırlı işler ortimSağlık getirsin inşALLAH
Ooo... dönmüşüz 76 sınırına
Ben de işe gidiyorum canım. Sana iyi yürüyüşler
Su ara biri cocuk mu dedi bir sure adada yasamak istiyorum tek basima mumkunse ufaklugi aksam dr a goturduk dayanamayip kriptik tonsillit olmus kafayi yiycem yaa dr ant basladi yine aksam 9 dan beei atesi yoktu az once yukselmeye basladi calpol verdim inun yaninda yatiyordum hertarafim tutulmus jendi yatagimuza gectim arkasindan nazli bebe de geldi sonuc 10 dk sonra kustu yatak yirgan temizle yaa
Servey mode on
Bir ben kalmistim takimda bende oldum servey modunda tam oldu
Eki Görüntüle 2010869
Mikroplar da mutasyona uğradı geliştirdiler yapılarını ilaçlarda fayda etmiyorayy allah sağlık versin kaptanım, sağlıklı çocuğa bakmakta ne var, ben engelli annelerine çok üzülüyorum.
bu arada ortada kriptik çok yaygın demiştim sana götür diye, artık penisilinler bile etki etmiyoçok geçmiş olsun.
hahaha, herkes bi gün servey olacak
gözün aydın nilgünüm, hadi cumayı merakla bekliyorum.
Mikroplar da mutasyona uğradı geliştirdiler yapılarını ilaçlarda fayda etmiyor
Ay inşallah canım bi bakarsın 75 bi rakamla gelirim cumaya..
Ortimiyizsanada hayırlı işler ortim
daha dur cuma'ya 76 diyorum
Herkesı kaptanı bıle kendıme benzettımServey mode on
Bir ben kalmistim takimda bende oldum servey modunda tam oldu
canım ya ne diyeyim bilemedim,çok çok geçmiş olsunSu ara biri cocuk mu dedi bir sure adada yasamak istiyorum tek basima mumkunse ufaklugi aksam dr a goturduk dayanamayip kriptik tonsillit olmus kafayi yiycem yaa dr ant basladi yine aksam 9 dan beei atesi yoktu az once yukselmeye basladi calpol verdim inun yaninda yatiyordum hertarafim tutulmus jendi yatagimuza gectim arkasindan nazli bebe de geldi sonuc 10 dk sonra kustu yatak yirgan temizle yaa
oo nilgüncük maşallah sana aferin kızEki Görüntüle 2010869
bir daha isyanOrtimiyiz
dedim ya hem kel hem fodul olmayayımcanım ya ne diyeyim bilemedim,çok çok geçmiş olsun
oo nilgüncük maşallah sana aferin kız
sorma bacım boynum tutulmuş kıpırdatamıyorumdün nasıl yorulduysam sabah uyandıktan sonra 2 saat daha yataktan çıkamadımkahvaltım çok geçe kalmasın diye sürüne sürüne çıktım resmen
oyy canım benim ,geçmiş olsun fenadır osorma bacım boynum tutulmuş kıpırdatamıyorum
günaydın çıtır hatuncuklar
yepyeni bir hafta,ortası kadir gecesi bitimi arefe ve cuma, sonu bayramhepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah Rabbim tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin hakkımızda her şeyin hayırlısını versin inşallah vücudumuza sağlık sıhhat versin hepimiz fıstık gibi olalım inşallah aminn
Sorma moniciğim çok fena oluyor..oyy canım benim ,geçmiş olsun fenadır o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?