Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

güzel hafta sonları şekerler
akşam yemeklerim bu hafta hep geç saate kaldı iftarda yemek durumunda kaldım,bugünde dışarıda iftar yapacakmışız
bu salı hayal oldu 89 zaten çok isteyince olmuyor nedense.kendimi çok ta kasmıyorum zaten hedefim bayramdı

harikasın şekerim
biz bu akşam ailecek dışarıda iftardayız,aileme eşlik edip azar azar da olsa yemeyi düşünüyorum bu salı sibelde 500grm bile giderse mutlu olucamzaten ramazan bitiyor yemek ve uyku saatlerim düzene girecek

89 mu??
Monicim sen ne yapıyorsun öyle?
3'lü rakamlardan indim diye sevinmen daha dündü.
Aman nazar değmesin maşallah.

ALLAH tekrarlatmasin canım

Kaptanım mikrobik birşey olabilir. Bu kadar sık ateşlenmesi... acaba terliyor falanmı diyeceğim ama bu aralar havalarda çok sıcak değildi

Peki düğünüme denk gelecek olursa geciktirici veya 1 hafta önceden tarlusal kullansam sıkıntı olur mu?

Kuzucum düğünde sonuna mı denk gelecek başına mı? Yani eğer son günlere denk gelecekse tarlusal olur. Yoksa çokta hormon almanı istemem, akışında kalsın.

Düğün tarihi neydi kız senin, sinemi evlendirdik sıra sende :)

Gelinlikli foto istiyoruz ona göre.

Valla başına mı sonuna mi gelecek ben de bilmiyorum çok düzenliydi jazz bozdu 22-23 temmuz düğün de tabi ki yollucam paylasmassam çatlarım
Bugün alışveriş yaptım hep 40-42 beden şeyler aldım nasıl mutluyum anlatamam
Ayy ben size rüyamı anlatayım benim bir bebegim olmuş cinsiyeti kız emziriyordum sonra biberon verdim sonra dedim ki Ayy emme refleksi azalır kolaya alışmasın diye memeden emzirmeye çalışıyorum zorla 1-2 çekti kafasini kaldırdı ama bu süt soğuk dedi ne yapayım içimden soğuk geliyor demek ki dedim burun kivirdi rüyamda 2 günlük bebeden trip yedim ya sabah nişanlima anlattım hiç tepkisinı bozmadan anasına çekmiş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…