- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.741
canım özelden mesaj atmayı tam bilmiyorum.kalıste bana mesaj atmış ancak onun mesajını cevapladım link verdim.Ah elimdekini atmayı bir bilsem.hemen başlamanızı ne kadar istiyorum.malum mutluluk hormonu olan endorfin en çok çikolata yiyince,sex sırasında ve spor yaparken salınıyormuş.spor yapalım mutlu olalımhihoyyyt
canim neden olmadi,yardimci olmak isterim
merhaba arkadaşlar öncelikle geçmiş anneler gününüz kutlu olsun dün gelemedim biraz geç oldu kutlama kusura bakmayın tüm annelerimizi sevgiyle kucaklayarak öpüyorum ...
benim moralim çok bozuk geçen hafta negüzel 2 kilo vermiştim ama haftasonu abartığım için verdiğim 2 kiloyu 3 kilo olarak geri aldığımı gördüm hatta bir yanlışlıkmı var diye 2 kez çıktım tartıya ama yok doğru görmüşüm tam 3 kilo sadece tek umutlandığım şey regl dönemim oluşu onun şişkinliği var birde yine tuvalete çıkamadığım için onunda şişkinliği olması ama yinede çok utanıyorum ve çok pişmanım haftasonu kendimi kaybettim bir önceki hafta almadım tatil günlerinde diye yedimde yedim iştahımda açıkta maşallah bütün hafta boşa kürek çekmiş oldum çok sinirlerim bozuk bugün yine patatesle başladım öyleki aç olmama rağmen yemek istemiyorum açta kalmamam gerekiyor off napıcam ...
senin gönderdiğin link te **** işaretleri var ben onları çözdüm ytahmin ettiğim sitenin adını yazdım açtım yeri dediğin gibi alternatif link 2 den indirmeye çalıştım her seferinde kod yazdığım yere geri döndüm ve sinir oldum :1no2:
canım ben de başladığımda 79.9 dum ve diyet sayesinde 77 ye düştüm ama pazartesi tekrar tartıldığımda 78.5 olduğumu gördüm vu o gün diyete tekrar başlamadım öteki pazartesi tekrar başlıycam diye tartıldım 77.1 dim dönemlik bi değişim olabilir ben de regl olmuştum ve wc problemi bende de var moralini bozma bunlardan kaynaklanıyor olabilir yani
canim ozaman kodu yalnis yaziyor olabilirmisin
yok canım ya açılıyor bir dakika falan süresi ilerliyor ondan sonra ilk baş sayfaya geri dönüyor anlamadım gitti türkçesi de olsa iyi olacak gibime geliyor ingilizcem yok değil ama şimdi hareket mi yapayım o ne diyo onu mu çözeyim o kadar mükemmel değil ingilizcem yani duyar duymaz anlayacak kadar
yok canım ya açılıyor bir dakika falan süresi ilerliyor ondan sonra ilk baş sayfaya geri dönüyor anlamadım gitti türkçesi de olsa iyi olacak gibime geliyor ingilizcem yok değil ama şimdi hareket mi yapayım o ne diyo onu mu çözeyim o kadar mükemmel değil ingilizcem yani duyar duymaz anlayacak kadar
canım bende açamadım bulamadımda o egzersiz videolarını napıcaz incelmek için neler yapabilir başka bir tane adım sayar alıp günde 10000 adım saysammı acaba gerçi bir kaç gün ara verdim ama hergün 1 saat yürüyordum ama 10000 adım olarak yürüsem daha iyi olacak gibi ne dersin ...opuyorumnanaktan
yeşil çay da iç bak o da iyi geliyor ben onu da bıraktım malesef zaten bir yaptığımda istikrar sağlasam
hadi o hareketleri beraber yapalım ferihancım tek başıma benim bi mok yapacağım yok birbirimize karşı sorumlu olalım bari hareket yönünden belli hareketlerim var benim de istersen anlatabilirim de sana sen de anlat bana ne yaptığını ve birbirimizi kontrol edelim her gün spor salonuna yazılacağım da yok nasılsa destek olalım birbirimize
selamlarrrrrr..
ben geldim nasilsiniz biraz keyifsiz gördüm takimi?
tesekkür ederim leyscigim seninde kutlu olsun sekerim..Şenizreyhan ablaaaaaakaydirigubbakcemile3hatta büyükanneler günün de kutlu olsun.mesajını aldım bu arada çok teşekkür ederim:1hug:
seninde kutlu olsun mersacigim.. sende benim gibi öksüz yetimsin anlasilan.seninde anneler günün kutlu olsun ablacım .bende bunu yazdığımda çok kötüydüm.zaten anneler gününü hep kötü geçiririm.gittim mezara ikisinede bir er gül ektim.bide benim için çok özel bir şey vardı annemle ilgili yapmam gereken .nihayet onu bu gün yaptım şu an çok huzurluyum.
seninde kutlu olsun mersacigim.. sende benim gibi öksüz yetimsin anlasilan.
teşekkür ederiz canım.sende inşallah gelecekte bir gün anne olacaksın şimdiden seninde anneler günün kutlu olsun.
rica ederim canim bahsetsene kendinden kaptanimiz bu aksam girmeye firsat bulursa okuyabilir yazdiklarini..zemuszemustşkler reyhancım
hakikaten sıcak ve içtensiniz
inş.. hep birlikte çok güzel kilolar vericez
a e olun...vereliniortak
bozun bozun siz ben bir sey demiyecegim..şakkıdı hafta sonu verdigim kilolari görüp catlayin..naniknanikcandy günaydın canım.okudum yazdıklarınıda cevap yazamadım.sen cumartesi bozmuşsun bende dün bozdum akşam kayınvalidemlere gittik giderken eşim saolsun tatlı ve dondurma aldı.tabi bende bu ikiliyi aylardır görmüyordum.tabi biz karşılaşınca bayağı bir hasret giderdik.çok özlemişiz birbirimiziii.bu buluşmanın bedeli ağır olacak galiba .:sinifsinif:
efferim tisssssss iste böyle Şeniztombilim tombilim ben seni dinlerim sen bana anlat .Diyetini bozduğunda ne kadar vijdan azabı çekeceğini hatırla.hadi şimdi bi sıcak su iç:):)
ay hayret herkes yapiyor bu diyeti.. biz takim halinde yapmaya basladik o diyeti banucuk.. arada dökülenler var ama devam edenlerde var.. kesinlikle cok faydasi oluyor ben gecen cumartesi delirecektim sevincten :))tombili arkadaşım sen eşini çok seviyosun ki bukadar etgilenmişsin değmez ama erkeklere değmez çünki onlar yaptıklarını farketmiyolar bile sen o sinirle dağları devirirken o unuttu bile herşeyi değmez bacım değmez:)
benbugün şu 5 günde 5 kilo diyetine başladım sabah haşlanmış patatesimi yedim bakalım sonuç nolucak...hrs kolay gelsinn..
ben bir ara hergün 10000 adimi doldurmadan yatmadim ferihancigim kendimi cok iyi hissettim arada zorlansamda uzun süre yaptim.. 70 kiloya kadarda düstüm . ama birakinca bogazimin freninide biraktim ve 90 kiloya kadar ciktim. simdi yine yürüyorum ama haftada 3 kerecanım bende açamadım bulamadımda o egzersiz videolarını napıcaz incelmek için neler yapabilir başka bir tane adım sayar alıp günde 10000 adım saysammı acaba gerçi bir kaç gün ara verdim ama hergün 1 saat yürüyordum ama 10000 adım olarak yürüsem daha iyi olacak gibi ne dersin ...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?