Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ismimin üstüne tıkla orda tombili kullanıcısına özel mesaj gönder var ordan özel mesaj gönderebilirsin canım bi dene bakalım yabancısını buldum ama türkçesi vardı sende herhalde inşallah öyle olur bi deneyelim bakalım

canim neden olmadi,yardimci olmak isterim

senin gönderdiğin link te **** işaretleri var ben onları çözdüm ytahmin ettiğim sitenin adını yazdım açtım yeri dediğin gibi alternatif link 2 den indirmeye çalıştım her seferinde kod yazdığım yere geri döndüm ve sinir oldum :1no2:

canım ben de başladığımda 79.9 dum ve diyet sayesinde 77 ye düştüm ama pazartesi tekrar tartıldığımda 78.5 olduğumu gördüm vu o gün diyete tekrar başlamadım öteki pazartesi tekrar başlıycam diye tartıldım 77.1 dim dönemlik bi değişim olabilir ben de regl olmuştum ve wc problemi bende de var moralini bozma bunlardan kaynaklanıyor olabilir yani

delikafaduldentombili.özelden mesaj attım bir baksana .olmazsa başka bir şey daha göndereceğimolumunekankayizsmile

canim ozaman kodu yalnis yaziyor olabilirmisin

teşekkür ederim canım bende öyle tahmin ettim regl ,wc problemi bunların etkisi var ama haftasonuda abarttığım için çok pişmanım işte neyse artık yapıcak başka şey yok daha dikkatli yapıcam bu hafta sağol canım opuyorumnanaktan

canim ozaman kodu yalnis yaziyor olabilirmisin

yok canım ya açılıyor bir dakika falan süresi ilerliyor ondan sonra ilk baş sayfaya geri dönüyor anlamadım gitti türkçesi de olsa iyi olacak gibime geliyor ingilizcem yok değil ama şimdi hareket mi yapayım o ne diyo onu mu çözeyim o kadar mükemmel değil ingilizcem yani duyar duymaz anlayacak kadar

canım bende açamadım bulamadımda o egzersiz videolarını napıcaz incelmek için neler yapabilir başka bir tane adım sayar alıp günde 10000 adım saysammı acaba gerçi bir kaç gün ara verdim ama hergün 1 saat yürüyordum ama 10000 adım olarak yürüsem daha iyi olacak gibi ne dersin ...opuyorumnanaktan

him anladim canim,bisey diyemiycem ozaman ama hani linki aldigin sitede nasil inderecegine dair linkde vermisler orayida okudunmu

ben ingilizcesinden deneyecem bakalım biraz tabi bi de laptopa yüklemeliyim orda açar mı bilmiyorum inşallah açar da yaparım 10000 adımı reyhan ablam çok güzel tamamlıyordu faydası olur tabi canım olmaz mı yada ben ilk başlarda kendim hareketler yapıyordum çok iyi geliyordu ilk ay ben çok güzel incelmiştim devam etsem ona o da olur hem callen teyzeden daha rahat olur benim için

yeşil çay da iç bak o da iyi geliyor ben onu da bıraktım malesef zaten bir yaptığımda istikrar sağlasam

yeşilçay içiyorum bir kaç fincan içiyorum günde zaten onuda içmesem iş yerinde kahveye saldırıcam kahveyide kestim geçen haftadan beri selülit yapıyormuş kafein sayesnde zaten şekersiz içiyordum ama selülit yaptığı için onuda cumartesi bir fincan içmeye kaarar verdim o yüzden iş yerinde bol bol yeşil çay form çayı mate çayı içmeye çalışıyorum zayıfladıktan sonra bunları ömür boyu tüketmesem hiç özlemem gibi :umursamaz: bu hafta bol sıvı ve bol hareket 100 ün altına inmem lazım :kedi:

hadi o hareketleri beraber yapalım ferihancım tek başıma benim bi mok yapacağım yok birbirimize karşı sorumlu olalım bari hareket yönünden belli hareketlerim var benim de istersen anlatabilirim de sana sen de anlat bana ne yaptığını ve birbirimizi kontrol edelim her gün spor salonuna yazılacağım da yok nasılsa destek olalım birbirimize

tabi canım çok hoşuma gider birlikte yapalım bu hafta inmeliyim şu 3 lü rakamların altına benim yürümekten başka yaptığım bişey yok yürüyüşte spor niteliği değil işe geliş gidiişimi yürüyerek yapıyorum adıda yürüyüş oluyor işte günde bir saat oluyor bir kaç gündür yapmıyorum ama rahatsızım diye bıraktım yarın yine sabah yürümeyi düşünüyorum sen nasıl hareketler yapıyorsun canım mesela mekik çeksem akşamları nasıl olur yada başka ne yapabilirim akşamlarıda ayrıca yürüyüşe çıksammı eve gidince yürüyüş yapabilmem imkanım var sayılır opuyorumnanaktan

selamlarrrrrr..
ben geldim nasilsiniz biraz keyifsiz gördüm takimi?

hoşgeldin ablacım pek kimsecikler yok bugün sanırım herkezi pazartesi sendromu etkiledi yada iş yoğunluğu başladınmı bu hafta diyete tekrar geçen hafta iyi kilo vermiiştin ben verdiğim kiloları geri aldım haftasonunda baya üzüldüm bu hafta daha dikkatle yapıcam kesin 100 ün altına inmeyi düşünüyorum bu hafta inşallah olujr bakalım opuyorumnanaktan

reyhan ablaaaaaakaydirigubbakcemile3hatta büyükanneler günün de kutlu olsun.mesajını aldım bu arada çok teşekkür ederim:1hug:
tesekkür ederim leyscigim seninde kutlu olsun sekerim..Şeniz

seninde kutlu olsun mersacigim.. sende benim gibi öksüz yetimsin anlasilan.

tşkler reyhancım
hakikaten sıcak ve içtensiniz
inş.. hep birlikte çok güzel kilolar vericez
a e olun...vereliniortak
rica ederim canim bahsetsene kendinden kaptanimiz bu aksam girmeye firsat bulursa okuyabilir yazdiklarini..zemuszemus

bozun bozun siz ben bir sey demiyecegim..şakkıdı hafta sonu verdigim kilolari görüp catlayin..naniknanik
tombilim tombilim ben seni dinlerim sen bana anlat .Diyetini bozduğunda ne kadar vijdan azabı çekeceğini hatırla.hadi şimdi bi sıcak su iç:):)
efferim tisssssss iste böyle Şeniz
ay hayret herkes yapiyor bu diyeti.. biz takim halinde yapmaya basladik o diyeti banucuk.. arada dökülenler var ama devam edenlerde var.. kesinlikle cok faydasi oluyor ben gecen cumartesi delirecektim sevincten :))

ben bir ara hergün 10000 adimi doldurmadan yatmadim ferihancigim kendimi cok iyi hissettim arada zorlansamda uzun süre yaptim.. 70 kiloya kadarda düstüm . ama birakinca bogazimin freninide biraktim ve 90 kiloya kadar ciktim. simdi yine yürüyorum ama haftada 3 kere

tombisim anneler gününde kirmamasi gerekiyordu seni... seninde hassas oldugun bir gün dolayisi ile.. oldugundan daha kötü yansimis sana kiyamam güzelim. bosver aldirma erkeklerin zaten yüzde 80i odun kalan yüzde 20side yontulmus odun.. bir hanimin inceligi zarafeti ve düsünceleriyle basedemezler.. onun icinde kadini kocaman bir sir olarak görüp cekinirler.. arada seslerini yükseltmeleri, kabalasmalari, hatta sertlesmeleri. kadindan cekindiklerini gösterir... acizliginden bagirir cagirir baska türlü ne yapacagini bilemezde ondan..mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…