Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hosbuldum canim.
güzel bir karar vermissin insallah umdugun kiloya inersin bu hafta.. ay bir görün 2li rakamlari bakin nekadar güzel birsey.. ve bu diyeti yapin kesinlikle ise yariyor. ben yine yapiyorum bu hafta. artik canim baska yemekleri falan cekmiyor. hangi yemek benim kilo verdigimi yada giyemedigim bir kiyafete girdigim zaman duydugum mutlulugu ve gururu verebilir?
üstelik yememem gereken bir sey yedigim zaman nekadar mutsuz oluyorum.. yok artik kilo vermem durana kadar bu diyeti yapacagim.

reyhan ablam bana küsmüş senağlama niye ki

Son düzenleme:
reyhan abla sen bana küstün mü mafoldumben

ay bir tanem hayir niye küseyim yerim bak simdi seni.. hayir tatlim ne alaka?
canimsin cok zor diyet yapmak okadar zorki ben yillardir ugrasiyorum. demin ferihana yazdim en son asagi indim bir bardak cay alayim tatlandirici ile diye.. bir indim allahim ne kokular.. bir an beynim döndü. sofra hazir hersey masada benim en sevdigim seyler bilsem hayatta inmezdim. inan bir dakika icinde yüzlerce sey gecti kafamdan birtanecik yesem dedim... ekmeksiz biraz atistirsam dedim.... kimseye söylemesem dedimmm sadece salata bari yesem dedimmmmmmmmm.
ve son anda kendimi bahceye attim hizli hizli sallanip geldim cayimi aldim yukari ciktim.
ben sana nasil küserim güzel yavrum. ben kendime sahip olmayi zor basarirken.
seker kizim benim ben kiyamiyorum sana yoksa kizmak küsmek diye birsey sözkonusu bile olmaz.. ama sen simdi takimdan uzaklasirsan ne olur biliyormusun?? biliyorsun tabiki..
tombisin dedigi gibi günde bir selam yazsan sana faydasi olur kendini tutmanda ve her haftada hic inmesende kilonu yaz listeden cikma bu senin kilo almani engeller en azindan..ŞenizŞeniz

tamam ablacım hergün bi kerecik de olsa mutlaka uğricam.. listeden izin de istemicem.. küsmeyin yeter ki :kedi: patates diyetinden sıkıldın bir hafta elma ile ara vermek istiyorum.. sonra patatese devam.. ama elmayı yumuşattım biraz.. öyle işte boshayallersmile

kolay gelsin tatlisim insallah elma diyetinden daha kazancli cikarsin.. hem o nasil oluyorki? sadece elmami yeniyor?
candycigim ben hergün sana dua temenni ediyorum canim, bu diyeti getirdin takima diye bir yildir durmus kilom oynadi sayende. hemde ne oynamak paldir küldür asagi yuvarlaniyor.. 80in altina inince parti var kanalda haberin olsun.kaydirigubbakcemile5

yarina yemeklerimi hazirladim..
brokoli hasladim azicik limonlayip sabahleyin yiyecegim ögle ve aksamada taze fasulye brüksel lahanasi yemegi yptim .
bir sogan iki sivri biberi dogradim teflon tavaya az cevirdim.. bir cay kasigi biber salcasi üzerinede az taze fasulye ve lahana koyup karistirdim üzerine bir domates rendeledim birazda tuz kapagini kapattim cok kisik ateste pisirdim. bence cok güzel oldu. kac haftadir akil edememistim böyle pisirmeyi. sebzeyi haslayip limonluyordum sadece. böyle yemek gibi oldu .zemuszemus

slm arkadaşlar ben patates diyetiyle devam ediyorum geçtiğimiz hafta az kilo verdim( 1.7) bu hafta telafi ederim ıNŞALLAH ,hepimize kolay gelsin

ii geceler kızlar 5günde 5 kilo diyetimi elimde olmayan sebeplerden dolayı başlatmadım yarın başlıyorum ama patatesim hazır nasılsa
hrs kolay gelsin
nolur ya lütfen şimdilik 5 kilo versem bile rahatlatacak beni
dua edin kızlar hep birlikte eritelim şu yağları

..........

günaydın canlarım umarım herkes iyidir hiç mesaj okuyamadım eve dönünce okurum inşallah..

kaç gündür gelip gittim ama buraya uğrayamadım paylaşım alanında sorun vardı ....

bende iyiyim herkes son sürat bir şeylerle uğraşıyor çok komik bir halimiz var görülmeye değer...
bu gün eşim kırklareline gitti ablamlarda alışverişe çıkacak yeğenim promosyon şirketlerine gidecek ben yalnızım belki boş kalırsam gelebilirim..

selam arkadaşlar pek kimecikler yok bugünde bu hafta herkez için baya yoğun geçiyor sanırım .

Zalimi arkadaşım çok geçmiş olsun hastaneden çıkmışsın Allah acil şifalar versin inşallah...

benim bugün sebze günüm sabah patlıcan biber közledim kabak haşladım havuç vs menüm baya çeşitli ama ben yinede sık sık acıktığım için pek hoşlanmıyorum sebze günümden ama mecbur yapıcaz artık herkeze kolay gelsin öpüyorum hepinizi ...

gecmis olsun canim benim cok cektin allah beterinden esirgesin..:Saruboceq:

teşekkür ederim cnm doğru söylüyosun basit bademcik dendi

ama doktorumda zor oldu diyo

3 saat ameliyatmı olur ya mümkünmü bu

yarın kontrole gideceğim

15.gün daha bişey yiyemiyorum

çok kilo aldım ama önemli deil

allah sağlık versin

kilo hiç önemli deilmiş:1hug:

slm millet bugün başladım patatesle 5günde 5 kiloya..
acaip acıkıyo insan..hrs iimi ben gelip gidip 2 3 çatal patates atıyorum..
bakalım nolucak bu diyerti yapmak isteyen gezmeye falan gitmeyecek :)

zalimi merhaba ben sen yokken girdim gruba.geçmiş olsun sanırım zor bir ameliyat geçirdin.Allah iyilik versin.dediğin gibi kilo falan hiç önemli değil Allah sağlık versin.Nasılsa verirsin kiloları

slm millet bugün başladım patatesle 5günde 5 kiloya..
acaip acıkıyo insan..hrs iimi ben gelip gidip 2 3 çatal patates atıyorum..
bakalım nolucak bu diyerti yapmak isteyen gezmeye falan gitmeyecek :)

canım ilk kez başladıysan alışana kadar olur öyle benimde ilk haftam çok acıkarak geçmişti bu hafta 3 üncü hafta acıksamda patates görmek istemediğim için yiyemiyordum yemeye niyetlendiğimde aç hissetmiyordum kaydirigubbakcemile3 ama patates zaten açlık hissi yapar o yüzden az az sık sık yemeni tavsiye ederim sen zaten 2 3 .çatal alıyrum demişsin doğirusunu yapıyorsun kaydirigubbakcemile5

kızlar ben de geldim
geç kaldım biraz ama bilgisayarım bozuktu sabahtan anca hallettik bi ara girdim ama ne okuyabildim ne de cevap yazabildim sizlere
eşimle arayı düzelttik çok şükür annesinin babasının yanında konuşmalarıma daha dikkat etmemi istedi tamam dedik anlaştık ama diğer taraftan kaynuş biraz bişeyler yumurtlamış galiba aslında dediklerinde haksız değil ve hatta ben de onlara tam onu hissettirmek istemiştim hareketlerimle ama değişecek bişey olmayacak bakalım nereye kadar devam ederiz kaynım da işten çıktı boş hayaller peşinde koşuyor biraz hiç olmazsa ordan biraz para geliyordu destek oluyordu sülaleye ama artık ordan da para gelmeyecek herkesin yükü yine ikimize kaldı eşim de diyor ki git evine bak çocuğuna ben tek de idare ederim napayım sizin huzurunuz olsun da çocuk güzel yetiştirilsin de önemi değil 5 olacağına 3 olur diyor nasılsa kimsenin umurunda değil bi aptal sen misin diyor ama nasıl bırakayım ben 11 kişilik aile tek eimin üstüne kalıyor yine ben de çocuğumu istediğim gibi yetiştirecem diye eşimi mi kaybediyim yani karıştı yine bizim kafalar azcık daha düzeltsek durumları da kreşe yazdırsak diyoruz ben en baştan kreş demştim karşı karşıya getirme ailenle bizi demiştim yine benim lafıma geldi anlayacağınız neyse hayırlısı olsun bakalım kreş de bakıyoruz bir yandan hiç olmazsa yarım gün bişeyleri öğrenmesine yardımcı olur diye düşünüyoruz
az önce de spor kulübüne gittik yarın istedikleri belgeleri tamamlayıp kaydımı yaptıracaz uygun oldu ayda 50 lira gibi bişeye denk geliyor o kadar bile etmiyor hatta herşey var yüzme aerobik fitness hem de sabah 8 den akşam 10 a kadar istediğim saatte istediğim kadar şimdi bana yardımcı olun kızlar spordan önce ve sonra nasıl beslenmeliyim sizce hangisi uygun olur

düzeltmenize sevindim.. eşine destek olman da hoşuma gitti opuyorumnanaktan hep böyle birbirinize destek olursunuz inşallah Allah sizi birbirinizden ve çocuğunuzdan ayırmasın :Saruboceq:

aaayy ne güzel spora da yazılmışsın.. nasıl beslenirsin bilmiyorum ama bi anda değil azaltarak bırak vakti geldiğinde.. yoksa geri alırsın kilonu üzülürüz boshayallersmile

baktın mı hediyeme :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…