Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sevindim canım eşinle aranı düzeltmene üzülme her ailede olur bu tarz şeyler sen eşiniin gönlünü eşinde senin gönlünü hoş tutttuktan sonra hepsi yerine oturur güzel olur inşallah Allah sana çocuğuna eşine uzun ömür sağlık sıhhat versin ve sizi hiç ayırmasın inşallah kaydirigubbakcemile3 çalışmadan olmuyor bu zamanda herşey para herşey maddiyata dayalı tabi eşine destek olmalısın herkez bunu yapmalı en doğrusuda bu zaten yarın çocuk büyük okul masrafı çıkar daha şimdiden birde kreş bakıcakmışsınız destek olmadan yürümüyor malesef Allah kolaylık versin inşallah ...

spor salonuna yazılmana çok sevindim ahh bende bir atak yapsam salona falan yazılmak için annem diyorki akşamları yürürüz ben geliyorum işten yorgun argın annem kardeşim üşeniyor aman geç oldu diyor ne yürüyüş ne spor sen bari git canım salon insana disiplinde kazandırıyor üstelik diyetten çok sıkılaştığını hissediyor insan dinç oluyor önceden giderdim arkadaşlarla beraber çok eğlenceli halede geliyordu bildiğim şey ne aç ne tok spor yapmak birde spordan sonra aşırı yememek hafif şeyler yemek olduğu ben öyle yapıyordum yani tavsiye ederim tabi bilen arkadalarda vardır seni bilgilendirirler canım ...opuyorumnanaktan

sen işine bak kallisim kimsecikler yok zaten.. takım bekçisi yine yerinde.. çok yorma ama kendini Şeniz

:mymeka::mymeka:

misafiriz ama bi halta benzetemedin galibaklava:

nasılsın baken özledim vallah hepiniziopuyorumnanaktan

dayağın üstüne öpücükte güzel gidiyor hani:roflol::roflol::sm_cool:

zalimi merhaba ben sen yokken girdim gruba.geçmiş olsun sanırım zor bir ameliyat geçirdin.Allah iyilik versin.dediğin gibi kilo falan hiç önemli değil Allah sağlık versin.Nasılsa verirsin kiloları

hoşgeldin cnm

kendi günlüğüm var orada bir kısmı yazıyor

baya ağır bir ameliyat geçirdim hemde

ameliyat sonrası süreçte zorlayıcıydı

iyileşmeye çalışıyorum işte

dil kökünden başlamışlar dikişe

bilimum kanaan yerlere dikiş doldumuşlar

yıkanmak yasak

boynumu oynatmam yasak dikişleri patlarım diye

çıldıracaktım

14 gün sonra dün yıkanabildim çok şükür

bide yemeye rahatça geçebilseydim

çok kabarık olmayan bir canın çekme listesi yaptım

pek zararlı yok içinde olsada tadına bakardım sadece

daha fazla almamak için

onları yapıp yicem ilk olarak yemeye başlayınca

kabak kavurması gibi masum şeyler yani

ha bide eriği sevmem ama cnm çekti böyük böyük ne güzel duruyorlar

bu arada adını sevmedim sevdimde sinir oldum leys diyince aklıma cips geliyor:mymeka:

selamlarrrrrrrr..
ben bugün ögle yemegi bile yiyemedim. tam ögle paydosunda resim cektirmeye gittik kizim ille sende ol dedi. kambersiz dügün olurmu hemen gittim bir yigin resim cektirdik kaanla kameraya baktirmiyor zaten yaramaz yakalamis burnumu cekiyor bana bak diye :)) resimden sonra yine ise gittim yemegimi daha yeni yedim..ama doymadim.. simdi iki bardak cay icer kendime gelirim . nihayet yagm,ur durdu. arada günes bile cikiyor.. azicik bahcedeyim ben bakayim ciceklerim nasil olmus :)9

:mymeka::mymeka:

misafiriz ama bi halta benzetemedin galibaklava:

nasılsın baken özledim vallah hepiniziopuyorumnanaktan

dayağın üstüne öpücükte güzel gidiyor hani:roflol::roflol::sm_cool:

sen ağzımı burnumu kır sonra öp oldu mu yani ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3

canım ben o mesajı yazarkene yoktu.. sen de yoksun uzun zamandır.. geçmiş olsun.. toparlan da dön çabuk Şeniz

ferihan teşekkürler cnm

cnm ne dersin bilmiyorum ama öncesinde sıvıyı iyi tüket suyu toksinlerini atmana yardımcı olsun çıkışında da süt portakal suyu iç su iç ben böyle yapıyorum en az 500cc su içiyorum başlamadan önce bide yüzme çok vakit ayırmanı tavsiye ederim tüm sporların en iyisi

candycim canım benim mesajı yazdım gönderdim diye kapattım şimdi farkına vardım göndermemişim
okudum tabi sabah gelir gelmez hediyemi çok güzel olmuş kalemine sağlık hayatım ve kendim için de ayrıca teşekkür ederim Şeniz
ama hikaye burda bitmez tam tersi yeni başlamış bence önder girdi araya umuta takılan kızlar olacak entrikalar olacak olacak da olacak hadi bakalım işlerin bitsin devamını da bekliyoruz ona göre

çok sevindim canım beğenmene

hihoyyyt

cuma günü fragman eklicem :roflol: ferihanın fikri olumunekankayizsmile

geçmiş olsun zalimicim sana da hayatım ne sıkıntılar çektin ya basit bademcikten inşallah bu son olur en kısa zamanda kalan sıkıntıların da geçer
her gün gitmeyi planlıyorum ben kulübü ilk bir saat aerobik veya fitness sonraki 1 saat yüzme yaparım ve duşumu alır çıkarım dedim inşallah en kısa sürede meyvelerini toplarım bu ay bi 70 e insem ama hayal gibi belki patatese tekrar başlarsam olmayacak iş değil

reyhan nasıl aldın kilo diyorsun 21 tane kiloluk serum yedim

ilaçlar biri sabah 6 da ikisi sabah 10 akşam 10

neler olduğunu takımıma yazmıştım

dur burayada yaziim bari

bu nasıl olmuş anlitiverim bari

kızlar sonunda evimdeyim

14.günüm ameliyatımın

10 gün hastanede kaldım

ve toplam 21 tane kiloluk serum bitti

kesmişlerdi tekrar taktılar sonra

nese yani şu an 85 kiloyum

napalım ya bi çözüm acil

izinli olarakmı idare etsek biraz

askito gibi çıkıp sonra gerimi gelsem

şimdide hiç gücüm yok biraz yemem kendimi ve bünyemi ve kendimi toparlamam lazım

ortadaki 20lik kadar dolduruyorlardı

sabah akşam 10da damardan veriyorlardı

sonuna kadar dolu iki tane seruma tekıyorlardı

ellerim şükür morarmadı

ama 5 yerinden büyük boy damar yolu açtılar pembe uçlu

şu pembe kapaklı var o koca iğneyi soktular kollarıma herkesinki mavi

ama onlarınki pek kullanılmıyordu

benimki habire dolu ama şükür artık azıcıkta olsa yutmaya başladım

bu arada diyetisyenimle konuştum

kimi kullanılan ilaçlar kilo aldırıyor

bunu sağlığın için önemseme dedi

önemli olan önce iyileşmen

zaten 2 haftadır hiç bişi yiyemediğim için

metabolizman bozulmuştur

1 ay kendini toparla

et sebze meyve ve almadığın ekmekteki vitaminleri iyice al

sonra gel tekrar başlayalım

zaten toparlanma kilosu olacak haftada 2-3 kilo verebilirsin o zmn dedi

yani aldığım ve alacağım tüm kilolar

1, 1buçuk ayda gidecek diyetle

önce metabolizmanı eskiye döndürelim

yoksa zaten dayanamıyorsun yememeye dedi

bana da mantıklı geldi

şimdi günde 4 dilim ekmek vercem ölüyorum diye gelcen

ye şimdi güzelce bünyeni toparla yine günde 12-13 dilim ekmekle

yine eski listene benzer listeyle yeniden başlayalım dedi

peki dedim

kendimi toparlayıp

eski kiloma dönene kadar takımdan ayrılıyorum

Son düzenleme:
biraz anlaşılıyor sanırım nasıl kilo aldığım

normal yiyebilseydim kilo verimi oluyordu

allahtan bu kadar la atlatmam iyi

biraz anlaşılıyor sanırım nasıl kilo aldığım

normal yiyebilseydim kilo verimi oluyordu

allahtan bu kadar la atlatmam iyi

hep o serumlar aldırıyor kiloyu bir de düzenli şekilde yiyememkdiyetisyenin dediği de doğru metabolizman bozulmuştur kolay değil zor bir ameliyattan çıktın ama sözünü dinle diyetisyeninin önce sağlığını bir düzelt ondan sonra çok kolay gider kilolar yiyerek almadın sonuçta

slm kızlar yine geç kaldım ama evde çok işim oluyor ben bu hafta da patates diyetiyle devam ediyorum haftaya edecekmiyim bilmiyorum ama ederim herhalde artık başka diyetler pek dikkatimi çekmiyor bu diyeti sevdim,bu gün et günüm ama canım hiç birşey istemiyor,zalimi geçmiş olsun canım,ben yeniyim neden hastaneye yattın bilmiyorum ama umarım bi,r daha bu sıkıntıları yaşamassın,bende gebeliğimde 28 serum yedim koca koca çok zordur bilirim artık damarlarım çürümüştü mosmor çıkmıştım hastaneden Allah tüm hastalara şifa versin en önemlisi sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…