Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öyle zannettim gerçekten ördekcim.
Zor valla işiniz.
Anne olmak zor iş.
Pek çocuk düşüncemiz yok.
Üsttekilerin çocuk hiç saat dinlemeden ağladıkça üzülüyorum kadına.
Böyle şeyler düşünüp çocuk planını ertelemeyin. Gençlikte herseye gücü yetiyor insanın. Ben 26 yaşında anne oldum. Oğlum boyum kadar bana arkadaş (ergenlikte onlar bizi düşman gibi gorselerde) Zeynep için aynı şeyleri düşünemiyorum ama. 2.yi 40 yaşında doğurunca... 50 kusur yaşımda ergen kaprisi çekebilecekmiyim? 30 yaşında evlenmek isterse düğününü görebilecekmiyim diye düşünüyorum. Bence bir kadın 30 dan önce anne olmalı. Bu benim fikrim tabiki. Ilk evlilivim berbattı buna rağmen keşke daha erken evlenip daha erken anne olsaydım diyorum. Emeksiz hiçbirşey olmuyor. Bebek bu ağlayacak. Bazen sende onunla ağlayacaksın. Ama hayat hep boe değil ki. Insanlar genelde yaşadıkları zorlukları anlatır. Güzellikleri kendimize saklarız. Paylasabilirsem bugün bir spor videosu paylaşacağım. Belki fikriniz değişir. :)

Günaydın şekerler..
Herkes için güzel bir gün olması dileğiyle..
Günaydın
Erkencisin.

Herkese benden de günaydın. Çok güzel bir gün olsun. Kalbimizden gerçek herşey gerçek olsun.
Bu gece Kadir gecesi. Günahlarımız affolsun, dualarımız kabul olsun. Ben regl olduğum için sadece dua edebileceğim. Hepimiz için. ALLAH kabul etsin InşALLAH

Gunaydiiin
Öyle zannettim gerçekten ördekcim.
Zor valla işiniz.
Anne olmak zor iş.
Pek çocuk düşüncemiz yok.
Üsttekilerin çocuk hiç saat dinlemeden ağladıkça üzülüyorum kadına.
Cocuk tercih meselesi tabi, çünkü gerçekten zor bi seymis annelik. Maalesef saat dinlemiyorlar aglarken :)
Ben de genç anne olanlardanım o zaman ama gücüm yetiyor mu yetecek mi emin değilim
Şaka bi yana da büyüdükçe sanki biraz daha oturuyor bazı seyleri Umut'un, o ilk günlerdeki gibi ne yapacagimi bilememe durumu yok gibi. Alıştım ya da, bilmiyorum :)

Ya bu arada sabah Umut'u kucağımda tutarken, hareketinden dolayı bıngıldagını ceneme carpti, cok hafif icine çöktü. Aglama falan olmadı, cok sert çarpmadı yani ama şu an hafif içeri göçük kısım var. İnternette araştırdım, cok sert bi darbe almadıkça sorun olmaz yazıyor ama olmaz di mi cidden? Düzelir yani? cocugun kafası ice göçük kalmasın...

Gunaydinlarr
cnm zamanla duzelur cok elastik onlarin bibgildagi endise etme
Atesimiz dustu allaha sukur ama burnu falan tikandi gribal enfeksiyon gibi oldutoparlar insallah bayrama gitmeden

Bilemedim canım ama bişey olmaz Allah'ın izni ile :)

geçmiş olsun ördekcim, merak etme hiç bişicik olmaz, yattıklarından kafaların arkası da düzleşiyo, oturunca o da geçiyo, kaptanımın dediği gibi elastik daha kemikler oluşmadı.

Atesimiz dustu allaha sukur ama burnu falan tikandi gribal enfeksiyon gibi oldutoparlar insallah bayrama gitmeden

sevindim kaptanım, iyi olsunlar. büyük oğlan nasıl ameliyat yeri falan iyileşti mi? sizin yıllık izin nasıl gidiyo? dinlenebiliyo musun bari??

geçmiş olsun ördekcim, merak etme hiç bişicik olmaz, yattıklarından kafaların arkası da düzleşiyo, oturunca o da geçiyo, kaptanımın dediği gibi elastik daha kemikler oluşmadı.
Iyi bari ya hep derler ya bıngıldaga dikkat edin diye oyle olunca endiselendim ister istemez :)

yok canim nerde dun migrenim tutmustu iptaldim
Insallah bugun dinlenecegim
Buyugunde yarin dr kontrolu var bakalim ne diyecek bugun banyosunu yaptirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…