- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.781
Bak buna Amiiiin derim.Yaaaa etmesin o zaman, irademizi güçlendirsinnnn.
Olsun canım. Fazla kacirmadiktan sonra ...Yap yap, bende yemek yok bugün. Vaktim kalmadı, akşam kahvaltısı yapcaz, tost yumurta zeytin fln. Bişi olmaz di mi?
Böyle şeyler düşünüp çocuk planını ertelemeyin. Gençlikte herseye gücü yetiyor insanın. Ben 26 yaşında anne oldum. Oğlum boyum kadar bana arkadaş (ergenlikte onlar bizi düşman gibi gorselerde) Zeynep için aynı şeyleri düşünemiyorum ama. 2.yi 40 yaşında doğurunca... 50 kusur yaşımda ergen kaprisi çekebilecekmiyim? 30 yaşında evlenmek isterse düğününü görebilecekmiyim diye düşünüyorum. Bence bir kadın 30 dan önce anne olmalı. Bu benim fikrim tabiki. Ilk evlilivim berbattı buna rağmen keşke daha erken evlenip daha erken anne olsaydım diyorum. Emeksiz hiçbirşey olmuyor. Bebek bu ağlayacak. Bazen sende onunla ağlayacaksın. Ama hayat hep boe değil ki. Insanlar genelde yaşadıkları zorlukları anlatır. Güzellikleri kendimize saklarız. Paylasabilirsem bugün bir spor videosu paylaşacağım. Belki fikriniz değişir. :)Öyle zannettim gerçekten ördekcim.
Zor valla işiniz.
Anne olmak zor iş.
Pek çocuk düşüncemiz yok.
Üsttekilerin çocuk hiç saat dinlemeden ağladıkça üzülüyorum kadına.
Bravo sanaBugün kızımı 11 de, oğlumu da 11:35 te uyutmayı başardım, bu da bir gelişme
GünaydınGünaydın şekerler..
Herkes için güzel bir gün olması dileğiyle..
Cocuk tercih meselesi tabi, çünkü gerçekten zor bi seymis annelik. Maalesef saat dinlemiyorlar aglarken :)Öyle zannettim gerçekten ördekcim.
Zor valla işiniz.
Anne olmak zor iş.
Pek çocuk düşüncemiz yok.
Üsttekilerin çocuk hiç saat dinlemeden ağladıkça üzülüyorum kadına.
Ben de genç anne olanlardanım o zaman ama gücüm yetiyor mu yetecek mi emin değilimBöyle şeyler düşünüp çocuk planını ertelemeyin. Gençlikte herseye gücü yetiyor insanın. Ben 26 yaşında anne oldum. Oğlum boyum kadar bana arkadaş (ergenlikte onlar bizi düşman gibi gorselerde) Zeynep için aynı şeyleri düşünemiyorum ama. 2.yi 40 yaşında doğurunca... 50 kusur yaşımda ergen kaprisi çekebilecekmiyim? 30 yaşında evlenmek isterse düğününü görebilecekmiyim diye düşünüyorum. Bence bir kadın 30 dan önce anne olmalı. Bu benim fikrim tabiki. Ilk evlilivim berbattı buna rağmen keşke daha erken evlenip daha erken anne olsaydım diyorum. Emeksiz hiçbirşey olmuyor. Bebek bu ağlayacak. Bazen sende onunla ağlayacaksın. Ama hayat hep boe değil ki. Insanlar genelde yaşadıkları zorlukları anlatır. Güzellikleri kendimize saklarız. Paylasabilirsem bugün bir spor videosu paylaşacağım. Belki fikriniz değişir. :)
cnm zamanla duzelur cok elastik onlarin bibgildagi endise etmeYa bu arada sabah Umut'u kucağımda tutarken, hareketinden dolayı bıngıldagını ceneme carpti, cok hafif icine çöktü. Aglama falan olmadı, cok sert çarpmadı yani ama şu an hafif içeri göçük kısım var. İnternette araştırdım, cok sert bi darbe almadıkça sorun olmaz yazıyor ama olmaz di mi cidden? Düzelir yani?cocugun kafası ice göçük kalmasın...
Insallah toparlar kaptanım sen de rahat bi nefes alırsınGunaydinlarr
cnm zamanla duzelur cok elastik onlarin bibgildagi endise etme
Atesimiz dustu allaha sukur ama burnu falan tikandi gribal enfeksiyon gibi oldutoparlar insallah bayrama gitmeden
Bilemedim canım ama bişey olmaz Allah'ın izni ile :)Ya bu arada sabah Umut'u kucağımda tutarken, hareketinden dolayı bıngıldagını ceneme carpti, cok hafif icine çöktü. Aglama falan olmadı, cok sert çarpmadı yani ama şu an hafif içeri göçük kısım var. İnternette araştırdım, cok sert bi darbe almadıkça sorun olmaz yazıyor ama olmaz di mi cidden? Düzelir yani?cocugun kafası ice göçük kalmasın...
2 gündür dikloron ve muscglex içiyorum bugun artı çıktım dikloranun reçetesinde ödem yapar yazıyo...
İçiyorum canım inşallah kalmaz ..güzel güzel vermeye başlamışken durmak istemiyorumİftardan sonra bol bol su iç canım hatta yeşil çayinşallah cumaya bir şey kalmaz
Ya bu arada sabah Umut'u kucağımda tutarken, hareketinden dolayı bıngıldagını ceneme carpti, cok hafif icine çöktü. Aglama falan olmadı, cok sert çarpmadı yani ama şu an hafif içeri göçük kısım var. İnternette araştırdım, cok sert bi darbe almadıkça sorun olmaz yazıyor ama olmaz di mi cidden? Düzelir yani?cocugun kafası ice göçük kalmasın...
Atesimiz dustu allaha sukur ama burnu falan tikandi gribal enfeksiyon gibi oldutoparlar insallah bayrama gitmeden
Iyi bari ya hep derler ya bıngıldaga dikkat edin diye oyle olunca endiselendim ister istemez :)geçmiş olsun ördekcim, merak etme hiç bişicik olmaz, yattıklarından kafaların arkası da düzleşiyo, oturunca o da geçiyo, kaptanımın dediği gibi elastik daha kemikler oluşmadı.
yok canim nerde dun migrenim tutmustu iptaldimgeçmiş olsun ördekcim, merak etme hiç bişicik olmaz, yattıklarından kafaların arkası da düzleşiyo, oturunca o da geçiyo, kaptanımın dediği gibi elastik daha kemikler oluşmadı.
sevindim kaptanım, iyi olsunlar. büyük oğlan nasıl ameliyat yeri falan iyileşti mi? sizin yıllık izin nasıl gidiyo? dinlenebiliyo musun bari??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?