Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

InşALLAH. Bak emeklerinin karşılığınkarşılığını almaya başladın. Daha da iyi olur inşALLAH

Maşallah Ferah iyi yiyorsun ve iyi spor yapıyorsun

Aleyküm selâm Banu. Harika gidiyorsun

Daha ne kaçamak istiyorsun Ferah. Akşam tarhana ve makarnayı beraber yetmişsin. Çorba k.h makarna tahil ama o da k.h ayrı ayrı yenmeli bence. Yada sebze çorbası ile makarna olabilir.

Sütlüyüm jokerimi kullanabilir miyim Ayşecim ya valla çok acıkmıştım, çorbaya niyetim yoktu aslında.

Ay kızlar çok fenayım başım boynum kopuyor canım çok sıkkın her işim duruyor...herşeyi bırakıp cıslara saldırasım var acill yardım...
Aman kuzu yapma öyle şeyler. Demle yeşil çayını, kahveni otur iç mis gibi. Bayram da geliyor, zaten cısslar büyük ihtimalle bir olacak aralarda. Bari şimdi yapmayalım.

Aman kuzu yapma öyle şeyler. Demle yeşil çayını, kahveni otur iç mis gibi. Bayram da geliyor, zaten cısslar büyük ihtimalle bir olacak aralarda. Bari şimdi yapmayalım.
yemedim canım ... yaptım sade türk kahvemi aldım 3 hurma 3 kuru erik kesti şükür birde kuru eriği pazardan aldım tatlı değil ekşi mayhoş birde küçüçük üzüm gibiler 3 tane diyince çok geldi gözüme resmen sert kabuk gibi olmuşlar kuruyunca diyetisyen ayça kaya kuru erik yiyin diyo bağırsakları çalıştırıyo diye

Tabi, kuru kayısı, erik, incir hep bağırsakları çalıştırır canım. Bende kızkardeşimdeyim, kek yapcam çocuklara diyor, yememeye çalışcaammm

Bana da kargo yapıversene nilgüşüm bayramı nasıl atlatcaz valla bilmiyorum. Eşimde evde olcak, şunu bunu yiyelim dedikçe salyalarımı akıtacak Allah iradelerimize kuvvet versin inşallah.

gözün aydın canım. yazz'a devam. düğüne denk gelmeden olursun tekrar. ama dikkat et düğün yumurtlama dönemine denk gelirse ilk aydan hamileyim dersin
İstemem ama olursa da kısmet artık hesaplara göre gelirse düğün günü bitecek inşallah zaten o beklediğim son gün gelmessen geciktiriciye başlarım :)

Bacım boynum tutuldu ya kıpırdayamıyorum ona sıkılıyorum...çocuklar sürekli bir şeyler istiyor yatamıyorum
Sinir sistemim çökmüş durumda
Gecmis olsun ya, zor tabi o halde cocuklarla ilgilenmek
Gözün aydın :) wendicim de uyarmış, hemen ilk aydan hamile kalayım deme bak cicim aylarında benim gibi uykusuz gezersin sonra

İstemem ama olursa da kısmet artık hesaplara göre gelirse düğün günü bitecek inşallah zaten o beklediğim son gün gelmessen geciktiriciye başlarım :)

bozma dengeni, yazzı kullan 28 gün sonra yeniden adet olursun. o da ayın 18ne falan denk geliyo.

ben ilk evlendiğimde yazz içiyodum eşim istememişti daha 4. hapı falan içmiştim. sonra bıraktım haliyle yeniden adet oldum

düğüne yakın bi kaç gün erken boş haplara geçersin olmazsa. adetin bitmiş temizlenmiş olursun düğüne.

selam kızlar bir sibel maratonu daha bitti
bayram tatiline giriyorlar ve yaz sebebiyle haftada 3 gün çalışacaklar o yüzden randevu günümüzü cumaya aldık
temmuz 7 ye radevu verdi haftaya da yeni listemizi whatsapp tan yollucak
ama ben büyük ihtimal temmuzun 7 sinde hala yazlıkta olucam,sonraki hafta gidebilirim sanırım sibele ortalama 25 gün kadar zaman oynayacak
bugün düşündüğüm gibi kilo verememişim hatta çok şaşırdım 200 grm da artı geldimkaçamak da yapmadım abartıcak kadar, baya düşündüm neden diye derken sibelcik açıkladı da rahatladım
ödem var bu hafta,su oranım da fazla çıktı ve 0,9 gram da kas yapmışım suçlular bunlar yanizüğürt tesellim kendime
banuşumun sonuçlar aklımda değil gelince yazar zaten

rapor vereyim

geçen salı:91,8
bu salı:92,0
fark: +0,2 gram
giden yağ: 1kg
olan ödem: 1,2
artan kas:0,9
artan su:0,9

listem yine harika
resmini atıcam az sonra

Son düzenleme:
bugün yine halsizim ve yorgun hissediyorum biraz uzanıcam inşallah uyuyabilirim
iftar için çorba,pilav,salata yapıcam ana yemeğim var markete çıkmam lazım yeşil çayım bitti kiraz ananas alıncak
kaçtım ben görüşürüz şekerler

Kızlarrrrrrrrrr selamın Aleyküm kızlarrrrr

Diyetisyenden döndüm hatta birazdan da Parka çıkacağım kuzuyla
Bu hafta biraz tuhaf oldu ölçümüm ama Sibel benden çok memnun kalmış

Şöyle kısaca yazayım;

Tartıda 103.3 çıktım
Sadece 100 gr gitmiş geçen haftaya göre kilodan amaaaa
1,5 kg yağdan gitmiş
1,2 kg kas yapmışım ve
1,5 kg da ödem varmış

Yani ortaya karışık çorba gibi bir şey oldu ama yinede çok iyi rakama takılma ablacığım dedi
Yeni listemi gece paylaşırım kız deli etti sıkılıdım diye diye
Mahalle iftarımızı da yapar geliriz inşallah

Kocaman öpüyorum hepinizi

Sütlüyüm jokerimi kullanabilir miyim Ayşecim ya valla çok acıkmıştım, çorbaya niyetim yoktu aslında.
Tencere dibin kara. Benimki senden kara. Akla gelince diyetisyen gibiyim maşallah. Ama uygulama dersen sınıfta kalacak olan tembel tavuk gibiyim. Ben sana diyorum ama.... bana kim ne desin. Kendimi ALLAH'A havale edip hadi bu seferlik olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…