- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.741
InşALLAH. Bak emeklerinin karşılığınkarşılığını almaya başladın. Daha da iyi olur inşALLAH
Maşallah Ferah iyi yiyorsun ve iyi spor yapıyorsun
Aleyküm selâm Banu. Harika gidiyorsun
Daha ne kaçamak istiyorsun Ferah. Akşam tarhana ve makarnayı beraber yetmişsin. Çorba k.h makarna tahil ama o da k.h ayrı ayrı yenmeli bence. Yada sebze çorbası ile makarna olabilir.
Aman kuzu yapma öyle şeyler. Demle yeşil çayını, kahveni otur iç mis gibi. Bayram da geliyor, zaten cısslar büyük ihtimalle bir olacak aralarda. Bari şimdi yapmayalım.Ay kızlar çok fenayım başım boynum kopuyor canım çok sıkkın her işim duruyor...herşeyi bırakıp cıslara saldırasım var acill yardım...
yemedim canım ...Aman kuzu yapma öyle şeyler. Demle yeşil çayını, kahveni otur iç mis gibi. Bayram da geliyor, zaten cısslar büyük ihtimalle bir olacak aralarda. Bari şimdi yapmayalım.
Tabi, kuru kayısı, erik, incir hep bağırsakları çalıştırır canım. Bende kızkardeşimdeyim, kek yapcam çocuklara diyor, yememeye çalışcaammmyemedim canım ...yaptım sade türk kahvemi aldım 3 hurma 3 kuru erik kesti şükür birde kuru eriği pazardan aldım tatlı değil ekşi mayhoş birde küçüçük üzüm gibiler 3 tane diyince çok geldi gözüme resmen sert kabuk gibi olmuşlar kuruyunca diyetisyen ayça kaya kuru erik yiyin diyo bağırsakları çalıştırıyo diye
Bana da kargo yapıversene nilgüşümfancynancy ferahcığım sorma bende cumartesi günü iyileşirsem balkonda saçta katmer yapıp komşularıma dağıtmak istiyorum arefe günü olduğu için yaparsam yerim ama
bayramda tatlısız olmaz bilemedim
zaten ikimiz yanyana bi gelsek 1 ayda 100 kiloya çıkarızBana da kargo yapıversene nilgüşümbayramı nasıl atlatcaz valla bilmiyorum. Eşimde evde olcak, şunu bunu yiyelim dedikçe salyalarımı akıtacak Allah iradelerimize kuvvet versin inşallah.
Ahahahaaaaa bence deeeezaten ikimiz yanyana bi gelsek 1 ayda 100 kiloya çıkarızuzak olalım kızzz
Ben de o mantıkla yaparız dedımHadi yaa onu atlamisim bi ciklat kaldi o da sorun degil yapar o zaman ben oyumuzu olumsuz kullanayim bayramda iyice salmayalim degil mi cnm
Mens oldum
İstemem ama olursa da kısmet artık hesaplara göre gelirse düğün günü bitecek inşallah zaten o beklediğim son gün gelmessen geciktiriciye başlarım :)gözün aydın canım. yazz'a devam. düğüne denk gelmeden olursun tekrar. ama dikkat et düğün yumurtlama dönemine denk gelirse ilk aydan hamileyim dersin
Gecmis olsun ya, zor tabi o halde cocuklarla ilgilenmekBacım boynum tutuldu ya kıpırdayamıyorum ona sıkılıyorum...çocuklar sürekli bir şeyler istiyor yatamıyorum
Sinir sistemim çökmüş durumda
Gözün aydın :) wendicim de uyarmış, hemen ilk aydan hamile kalayım deme bak cicim aylarında benim gibi uykusuz gezersin sonraMens oldum
İstemem ama olursa da kısmet artık hesaplara göre gelirse düğün günü bitecek inşallah zaten o beklediğim son gün gelmessen geciktiriciye başlarım :)
kaptanım aynen dediğin gibi çıktı 200 gram artıdayım ama 1 kg yağ dan gitmişbence sibelen guzel haber gelecek yagdan kg vermis olcan cnm icime dogdu
Tencere dibin kara. Benimki senden kara. Akla gelince diyetisyen gibiyim maşallah. Ama uygulama dersen sınıfta kalacak olan tembel tavuk gibiyim. Ben sana diyorum ama.... bana kim ne desin. Kendimi ALLAH'A havale edip hadi bu seferlik olsun diyorum.Sütlüyüm jokerimi kullanabilir miyim Ayşecim ya valla çok acıkmıştım, çorbaya niyetim yoktu aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?