Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ama benim karnım gurulduyooooo gerçekten eve geldim, yeğenimde bizle gelmek istedi, çocukları 3'ledim merto uyudu gibi, ayakta kalan veletleride tabletle oyalar sporumu yaparım diyorum. Çok mu iyimserim ne
Ayran mı içsem acaba tokluk versin biraz.

kaptanım aynen dediğin gibi çıktı 200 gram artıdayım ama 1 kg yağ dan gitmiş

kizlar tebrik ederim gordunuzmu ne guzel yagdan gitmis sibelin dedigi gibi takilmayin kg lara biraz suyu az mi ictiniz ne ikinizde de odem var

2 neyine yetmedi Ferahcım?

Bunun züğürtü mu var canım 1kg yağ az mi? Su ödem atılır. Maşallah sana.
Ama bir müddet sonra ister istemez yavaşlıyor kilo vermek. InşALLAH hiç takılmadan gider tüm kilolar.

Evet naneli yada dereotlu nefis olur. Bende akşam y3megin yanına naneli ayran yapayım kız canım çekti bak

diyetisyeninde güzel sonuç dediyse hiç takılma canım. Maşallah valla moni de sende çok güzel gidiyorsunuz.

Ne kadar süre sonra hamile kaldın ördekcim?
2 seneyi bitirdik öyle hamile kaldım hedefcim
Önceki yazdığımı şimdi bi daha okuyunca sanki hemen hamile kalmışım gibi bi anlam çıkabilirmiș, yeni fark ettim :) orada sadece uykusuz olduğumu vurgulamak istemiştim, cicim aylarını öyle geçirmesin diye :)

Öyle zannettim gerçekten ördekcim.
Zor valla işiniz.
Anne olmak zor iş.
Pek çocuk düşüncemiz yok.
Üsttekilerin çocuk hiç saat dinlemeden ağladıkça üzülüyorum kadına.

kizlar tebrik ederim gordunuzmu ne guzel yagdan gitmis sibelin dedigi gibi takilmayin kg lara biraz suyu az mi ictiniz ne ikinizde de odem var

Canım valla ben doğru dürüst su içemedim sonuçta nekadar oruç tutmasamda insanlara olan saygımdan ne dışarda nede evde ( kızım oruçlu sonuçta ) dilediğim gibi rahat suyumu içemedim birazda sanırım önceki günün yorgunluğu da etkiliyor sonuçta hala her yerim ağrıyor ama eminim bir sonraki kontrolde 2li rakamları kesin görmüş olurum ( ayın 7sinde gidiceğiz )

diyetisyeninde güzel sonuç dediyse hiç takılma canım. Maşallah valla moni de sende çok güzel gidiyorsunuz.

Çok teşekkür ederiz canım inşallah bu sonuçlar tartılarada bol eksi olarak yansır bir sonraki hafta

Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Avucumdan biraz büyük pide
Biraz zartar
Şekersiz çay

Ara
Filtre kahve
İşaret parmağım kadar tiramisu (komşum ikram etti, incecik kesip yedim )

2.ara
Sütten nescafe şekersiz
İnce bir dilim karpuz

Öğle
5 İnegöl köfte (actifry yağsız)

Ara
Filtre kahve

Akşam
1,5 kaşarlı tost
Haşlanmış yumurta
6 zeytin

Ara
Maden suyu
Bir avuçtan biraz fazla karışık kuru meyve

Su: 3 lt yi geçtim
Spor: 35 dk eliptik, 3 dk squat, 7 dk karın egzersiz, 8 dk kol egzersiz, 5 dk esneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…