- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.761
Tencere dibin kara. Benimki senden kara. Akla gelince diyetisyen gibiyim maşallah. Ama uygulama dersen sınıfta kalacak olan tembel tavuk gibiyim. Ben sana diyorum ama.... bana kim ne desin. Kendimi ALLAH'A havale edip hadi bu seferlik olsun diyorum.
kaptanım aynen dediğin gibi çıktı 200 gram artıdayım ama 1 kg yağ dan gitmiş
kizlar tebrik ederim gordunuzmu ne guzel yagdan gitmis sibelin dedigi gibi takilmayin kg lara biraz suyu az mi ictiniz ne ikinizde de odem varKızlarrrrrrrrrr selamın Aleyküm kızlarrrrr
Diyetisyenden döndüm hatta birazdan da Parka çıkacağım kuzuyla
Bu hafta biraz tuhaf oldu ölçümüm ama Sibel benden çok memnun kalmış
Şöyle kısaca yazayım;
Tartıda 103.3 çıktım
Sadece 100 gr gitmiş geçen haftaya göre kilodan amaaaa
1,5 kg yağdan gitmiş
1,2 kg kas yapmışım ve
1,5 kg da ödem varmış
Yani ortaya karışık çorba gibi bir şey oldu ama yinede çok iyi rakama takılma ablacığım dedi
Yeni listemi gece paylaşırım kız deli etti sıkılıdım diye diye
Mahalle iftarımızı da yapar geliriz inşallah
Kocaman öpüyorum hepinizi
2 neyine yetmedi Ferahcım?Kızlar ama benim karnım gurulduyooooo gerçekteneve geldim, yeğenimde bizle gelmek istedi, çocukları 3'ledim merto uyudu gibi, ayakta kalan veletleride tabletle oyalar sporumu yaparım diyorum. Çok mu iyimserim ne
Ayran mı içsem acaba tokluk versin biraz.
Bunun züğürtü mu var canım 1kg yağ az mi? Su ödem atılır. Maşallah sana.selam kızlar bir sibel maratonu daha bitti
bayram tatiline giriyorlar ve yaz sebebiyle haftada 3 gün çalışacaklar o yüzden randevu günümüzü cumaya aldık
temmuz 7 ye radevu verdihaftaya da yeni listemizi whatsapp tan yollucak
ama ben büyük ihtimal temmuzun 7 sinde hala yazlıkta olucam,sonraki hafta gidebilirim sanırım sibele ortalama 25 gün kadar zaman oynayacak
bugün düşündüğüm gibi kilo verememişim hatta çok şaşırdım 200 grm da artı geldimkaçamak da yapmadım abartıcak kadar, baya düşündüm neden diye derken sibelcik açıkladı da rahatladım
ödem var bu hafta,su oranım da fazla çıktı ve 0,9 gram da kas yapmışım suçlular bunlar yanizüğürt tesellim kendime
banuşumun sonuçlar aklımda değil gelince yazar zaten
rapor vereyim
geçen salı:91,8
bu salı:92,0
fark: +0,2 gram
giden yağ: 1kg
olan ödem: 1,2
artan kas:0,9
artan su:0,9
listem yine harika
resmini atıcam az sonra
Âmin mi desem. Islah acılı ve çileli olur derler.Allah hepimizi ıslah etsin ne diyeyim
Evet naneli yada dereotlu nefis olur. Bende akşam y3megin yanına naneli ayran yapayım kız canım çekti bakKızlar ama benim karnım gurulduyooooo gerçekteneve geldim, yeğenimde bizle gelmek istedi, çocukları 3'ledim merto uyudu gibi, ayakta kalan veletleride tabletle oyalar sporumu yaparım diyorum. Çok mu iyimserim ne
Ayran mı içsem acaba tokluk versin biraz.
Yaaaa etmesin o zaman, irademizi güçlendirsinnnn.Âmin mi desem. Islah acılı ve çileli olur derler.
diyetisyeninde güzel sonuç dediyse hiç takılma canım. Maşallah valla moni de sende çok güzel gidiyorsunuz.Kızlarrrrrrrrrr selamın Aleyküm kızlarrrrr
Diyetisyenden döndüm hatta birazdan da Parka çıkacağım kuzuyla
Bu hafta biraz tuhaf oldu ölçümüm ama Sibel benden çok memnun kalmış
Şöyle kısaca yazayım;
Tartıda 103.3 çıktım
Sadece 100 gr gitmiş geçen haftaya göre kilodan amaaaa
1,5 kg yağdan gitmiş
1,2 kg kas yapmışım ve
1,5 kg da ödem varmış
Yani ortaya karışık çorba gibi bir şey oldu ama yinede çok iyi rakama takılma ablacığım dedi
Yeni listemi gece paylaşırım kız deli etti sıkılıdım diye diye
Mahalle iftarımızı da yapar geliriz inşallah
Kocaman öpüyorum hepinizi
Yaaa sorma delirdim galibaaaaa2 neyine yetmedi Ferahcım?
Yap yap, bende yemek yok bugün. Vaktim kalmadı, akşam kahvaltısı yapcaz, tost yumurta zeytin fln. Bişi olmaz di mi?Evet naneli yada dereotlu nefis olur. Bende akşam y3megin yanına naneli ayran yapayım kız canım çekti bak
Mens oldum
Gecmis olsun ya, zor tabi o halde cocuklarla ilgilenmek
Gözün aydın :) wendicim de uyarmış, hemen ilk aydan hamile kalayım deme bak cicim aylarında benim gibi uykusuz gezersin sonra
2 seneyi bitirdik öyle hamile kaldım hedefcimNe kadar süre sonra hamile kaldın ördekcim?
2 seneyi bitirdik öyle hamile kaldım hedefcim
Önceki yazdığımı şimdi bi daha okuyunca sanki hemen hamile kalmışım gibi bi anlam çıkabilirmiș, yeni fark ettim :) orada sadece uykusuz olduğumu vurgulamak istemiştim, cicim aylarını öyle geçirmesin diye :)
kizlar tebrik ederim gordunuzmu ne guzel yagdan gitmis sibelin dedigi gibi takilmayin kg lara biraz suyu az mi ictiniz ne ikinizde de odem var
diyetisyeninde güzel sonuç dediyse hiç takılma canım. Maşallah valla moni de sende çok güzel gidiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?