- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.801
yok canim nerde dun migrenim tutmustu iptaldimgeçmiş olsun ördekcim, merak etme hiç bişicik olmaz, yattıklarından kafaların arkası da düzleşiyo, oturunca o da geçiyo, kaptanımın dediği gibi elastik daha kemikler oluşmadı.
sevindim kaptanım, iyi olsunlar. büyük oğlan nasıl ameliyat yeri falan iyileşti mi? sizin yıllık izin nasıl gidiyo? dinlenebiliyo musun bari??
Yapma nilgunum o zaman yeme sendebu bayram tatlı yapmak istemiyorumevde oldumu dizginleyemiyorum kendimi mutfağa girip çıktıkça yerim diye korkuyorum
bu bayram tatlı yapmak istemiyorumevde oldumu dizginleyemiyorum kendimi mutfağa girip çıktıkça yerim diye korkuyorum
Aman kaptanım tek kendim olsam yapmam eşim ne yapcan şekerpare yap diyo şimdiden ..Yapma nilgunum o zaman yeme sende
Kızz irade kim ben kim hiç sevmeyiz birbirimizi...irade nilgüncüm, gayette yapıp yemeyebilirsin. yemicem dersen yemezsin, güvenmiyosan kendine az yap ki gelene yetsin diye yiyeme.
Kızz irade kim ben kim hiç sevmeyiz birbirimizi...
Zamanla daha kolay ve eğlenceli gelecek. Keşke daha önce olsaymış diyeceksinGunaydiiin
Cocuk tercih meselesi tabi, çünkü gerçekten zor bi seymis annelik. Maalesef saat dinlemiyorlar aglarken :)
Ben de genç anne olanlardanım o zaman ama gücüm yetiyor mu yetecek mi emin değilim
Şaka bi yana da büyüdükçe sanki biraz daha oturuyor bazı seyleri Umut'un, o ilk günlerdeki gibi ne yapacagimi bilememe durumu yok gibi. Alıştım ya da, bilmiyorum :)
Bilemiyorum ki... o kadar basit bir çarpma ile zarar görmemesi gerekir diye düşünüyorum ama. Dr.unu ara bir sor iatersen.Ya bu arada sabah Umut'u kucağımda tutarken, hareketinden dolayı bıngıldagını ceneme carpti, cok hafif icine çöktü. Aglama falan olmadı, cok sert çarpmadı yani ama şu an hafif içeri göçük kısım var. İnternette araştırdım, cok sert bi darbe almadıkça sorun olmaz yazıyor ama olmaz di mi cidden? Düzelir yani?cocugun kafası ice göçük kalmasın...
InşALLAH kaptanım. Çok geçmiş olsun tekrardan.Gunaydinlarr
cnm zamanla duzelur cok elastik onlarin bibgildagi endise etme
Atesimiz dustu allaha sukur ama burnu falan tikandi gribal enfeksiyon gibi oldutoparlar insallah bayrama gitmeden
Insallah dediğin gibi olur :)Zamanla daha kolay ve eğlenceli gelecek. Keşke daha önce olsaymış diyeceksin
Ay kuzucum Allah korusun öyle hafif bir çarpmayla çökme falan olmaz kız, sen evham yapmış olabilir misin canım biraz? Zaten hafifçe dokunduğun zaman dümdüz değildir o kısım, esnektir. Merak etme bebişlerimiz inan bizden daha dayanıklılarYa bu arada sabah Umut'u kucağımda tutarken, hareketinden dolayı bıngıldagını ceneme carpti, cok hafif icine çöktü. Aglama falan olmadı, cok sert çarpmadı yani ama şu an hafif içeri göçük kısım var. İnternette araştırdım, cok sert bi darbe almadıkça sorun olmaz yazıyor ama olmaz di mi cidden? Düzelir yani?cocugun kafası ice göçük kalmasın...
Canım ya, ters bir hareket mi yaptın yoksa cereyanda falan mı kaldın? Gerçi söylemiştin akşam birşey yoktu sabaha ağrım vardı diye. O zaman soğuk aldın farkında olmadan. Geçmiş olsun, çabucak geçsin inşallah2 gündür dikloron ve muscglex içiyorum bugun artı çıktım dikloranun reçetesinde ödem yapar yazıyo...
Ay ne bileyim bi anda kafasını atınca çenem löp diye o yumusak kısma dokundu. Sonra baktığımda sanki iceri çökmüş gibi geldi. Belki de benim evhamım bilemedim ki takip edicem birazAy kuzucum Allah korusun öyle hafif bir çarpmayla çökme falan olmaz kız, sen evham yapmış olabilir misin canım biraz? Zaten hafifçe dokunduğun zaman dümdüz değildir o kısım, esnektir. Merak etme bebişlerimiz inan bizden daha dayanıklılar
Enerjiim sıfır,hep bir halsizlik var uzerimde. Canımı sıkan biseylerde olunca telefonu elime alıp bakamadım 2 gündür buraya.0zlem çok mu yoğunsun? çok uğrayamıyosun sanki bu ara?
Enerjiim sıfır,hep bir halsizlik var uzerimde. Canımı sıkan biseylerde olunca telefonu elime alıp bakamadım 2 gündür buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?