Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok canim nerde dun migrenim tutmustu iptaldim
Insallah bugun dinlenecegim
Buyugunde yarin dr kontrolu var bakalim ne diyecek bugun banyosunu yaptirdim

bu bayram tatlı yapmak istemiyorum evde oldumu dizginleyemiyorum kendimi mutfağa girip çıktıkça yerim diye korkuyorum

irade nilgüncüm, gayette yapıp yemeyebilirsin. yemicem dersen yemezsin, güvenmiyosan kendine az yap ki gelene yetsin diye yiyeme.

Zamanla daha kolay ve eğlenceli gelecek. Keşke daha önce olsaymış diyeceksin

Bilemiyorum ki... o kadar basit bir çarpma ile zarar görmemesi gerekir diye düşünüyorum ama. Dr.unu ara bir sor iatersen.

Ay kuzucum Allah korusun öyle hafif bir çarpmayla çökme falan olmaz kız, sen evham yapmış olabilir misin canım biraz? Zaten hafifçe dokunduğun zaman dümdüz değildir o kısım, esnektir. Merak etme bebişlerimiz inan bizden daha dayanıklılar

2 gündür dikloron ve muscglex içiyorum bugun artı çıktım dikloranun reçetesinde ödem yapar yazıyo...
Canım ya, ters bir hareket mi yaptın yoksa cereyanda falan mı kaldın? Gerçi söylemiştin akşam birşey yoktu sabaha ağrım vardı diye. O zaman soğuk aldın farkında olmadan. Geçmiş olsun, çabucak geçsin inşallah

Ay ne bileyim bi anda kafasını atınca çenem löp diye o yumusak kısma dokundu. Sonra baktığımda sanki iceri çökmüş gibi geldi. Belki de benim evhamım bilemedim ki takip edicem biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…