- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.921
Kendimi kesmeme ramak kaldı......
Kilo bildirimini yapicaktim listeyi goremeyince duzenleyip paylasim dedim Kaptan'ım.Hepimiz bu takımın parcasıyız.Müsait oldukça ilgilenmemiz lazım.Canim eline saglik listeyi eklemissin cnm
Eline saglik cnm aslinda bu isi tum uyelerin ogrenmesi lazim ama cepten zor olur girenler varsa diye ben size zahmet olmasin demistim ama acikcasi hosumada gitti cnmKilo bildirimini yapicaktim listeyi goremeyince duzenleyip paylasim dedim Kaptan'ım.Hepimiz bu takımın parcasıyız.Müsait oldukça ilgilenmemiz lazım.
Kendimi kesmeme ramak kaldı......
Biz de gelelim mi düğüne kız?
Gunaydin herkese
Gunaydinlar ciklat cim cok zarif davetiyeler hadi bakalim az kaldi
Kizlar az sonra memlekete gitmek icin yola cikacagiz liste ile ilgilenemeyebilirim haber vereyim dedim hayirlisi ile sali gun donecegiz
InşALLAH bayramdan sonra daha azimli olacağızBu haftam cok dengesiZ gecti.Dikkat etmem lazım.Yoksa verdigim kiloları geri alabilirim.Spordan uzak kaldım.Bayramdan sonra yuzme,yürüyüs ve eliptikle sporuma devam edicem insallah.
ALLAH korusun. Ne oldu?Kendimi kesmeme ramak kaldı......
Takım ruhu bu yaa ...Kilo bildirimini yapicaktim listeyi goremeyince duzenleyip paylasim dedim Kaptan'ım.Hepimiz bu takımın parcasıyız.Müsait oldukça ilgilenmemiz lazım.
ALLAH hayırlısiyla tamamına erdirsin inşALLAH
Günaydın ordekimGunaydin herkese
Aleyküm selâm Banu. Sana ve herkese hayırlı cumalar. Âmin güzel duaların içinSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim bugünün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn
Çok kibar davetiyelerin canımRabbim ömür boyu mutlu huzurlu ve sağlıklı yıllar nasip etsin ....Aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?