Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım, iyi misin şimdi? Annen ne zamana kadar sende?
Iyiyim çünkü 2 saate kadar gitmiş olacaklar. Annemin ne kadar bizde olacağı meçhul, kendimi ne zaman yalnız bakmaya hazır hissedersem o zamana kadar bizde sanırım :)
Kizlar az sonra memlekete gitmek icin yola cikacagiz liste ile ilgilenemeyebilirim haber vereyim dedim hayirlisi ile sali gun donecegiz
Iyi yolculuklar kaptanım, ben nispeten artık rahatlarım bugün. Umut çok mizmizlanmazsa bakarım listeye :)

Iyiyim çünkü 2 saate kadar gitmiş olacaklar. Annemin ne kadar bizde olacağı meçhul, kendimi ne zaman yalnız bakmaya hazır hissedersem o zamana kadar bizde sanırım :)

iyi çok sevindim, artık toparlandınız, çıkıp çıkıp gezin ramazan da bitiyo :) umutta açık havada uyur zaten. tam evdesin, annen yanında, bebiş yanınızda daha ne olsun :)

umutun sünneti iyileşti mi annesi? o nasıl şimdi?

Evet ya çıkıp gezmek istiyorum zaten ama ramazan boyunca da havalar sacma sapandi, sürekli yağmurlu. Güneş acsa da bizim evin orası cok esiyor yüksekte olduğu icin, üşütürüm çocuğu diye korkumdan çıkaramadım. Artık daha rahat çıkarız havalar da güzelleşir insallah :)

Sünneti iyileşti artık, sürekli terramycin sürdük 4-5 gün, artık terramycin katmanı olusmustu resmen sunnetten sonra ilk kez banyo yaparken acaba acır mı orası diye su dökerken bi tereddüt ettim ama baktım bizimkinde tık yok, dedim iyilesmis bu

Kızlar günaydın 76 çıktım ya +200 gramım, kusura bakmayın.
Benim bayram alışverişi bugüne kaldı, koşturucam artık. Çocuklarla eğlenceli bir gün beni bekliyor

Sana kolay gelsin canım inşallah AVMden akşama çıkarsınız gerçi erken gidiyorsunuz okadar olmaz umarım
Benim eşim nefret eder kalabalıkdan daha doğrusu bayram öncesi boş kalabalıktan o yüzden geçen hafta hallettik o işi yalnız benim kıyafetin altına ayakkabım yok uygun adam mecbur bugün yada yarın o hengameye girecek ama sanırım sabah erkenden gideriz bizde ki kalabalığa kalmayalım

***5. Takım 523. Etap***

servey (69,1/ 69.8/ -0.70/- %1.01)
0zlem (73,2/ / /%)sabit
moni (91,7/ / /%)
fancynancy (75,8/76/-0,2/%-0,26)
Cikilatacanavari (77,9/ / /%)
lydznp (84,8/ / /%)
hedef38beden(81,8/ 81,2/0,6 /0,73%)
TopaLsoLucaNn (66/ / /%) bildirim yapmadi izne ayrilmak istiyor (2017 2. Izin hakkini kullaniyor)

5. Takım Ortalama: %

nilsub (79/77,5/1,5/%1,90)
morordek (70,5/ / /%)
wendigo (66,3/ / /%)

BuRCuCuKkK (53,0/ / /%)
matilda34 (66,9/ / /%)

Günaydın herkese.. Bende çok yoğunum bugun işyerine badanacı geldi temizlik yapıcaz eşimle opuldunuz 77.5 çıktım sabah ekleyin lütfen benide listeye öpüldünüz herkese hayırlı günler :)

Sanada kolay gelsin canım son iki gün herkes bir koşturmaca içinde bende sabahın köründe çamaşır sermiştim ki kurusun sonraki posta yıkanana kadar
Bayram öncesi söylenme moduna geçtim sabah sabah büyük kız oruçluyum ayağına bir tane bir şey kaldırmıyor ufaklıkda bütün gün canım sıkıldı dışarı çıkarmayacakmısın beni diye dibimde söyleniyor adamcağız zaten eve gelsede hemen pestilim çıktı modunda hayır dağıtmasalar zaten sıkıntı yok ama hepsi etrafta birşeyler bırakınca benim iş bitmiyor :) hepsini kalayladım sabah sabah rahatladım şimdi az keyif yapıp öyle devam edeceğim temizliğe

Cok guzeller canım.. Az kalmis heyecan doruktadır..
Kizlar az sonra memlekete gitmek icin yola cikacagiz liste ile ilgilenemeyebilirim haber vereyim dedim hayirlisi ile sali gun donecegiz
iyi yolculuklar Kaptan..
InşALLAH bayramdan sonra daha azimli olacağız
insallah..
Günaydın herkese.. Bende çok yoğunum bugun işyerine badanacı geldi temizlik yapıcaz eşimle opuldunuz 77.5 çıktım sabah ekleyin lütfen benide listeye öpüldünüz herkese hayırlı günler :)
Günaydın ortim kolay gelsin..

Bak gittiler say

oynakbasi34 banucum harikasın bitanem
bana liste henüz yollamadı sibelcik
ben yerimde sayıyorum hala şişim atamadım şu ödemi ve yorgunluğu üzerimden bi türlü
ama sıkıntı yapmıyorum zaten yazlıkta bir ton iş beni bekliyorneyse ki ödül olarak deniz kum güneş var en sevdiğim üçlüve bol bol yürüyüş
bugün iftarda annemdeyiz kızkıza, annem, ablam, ben ,yengem, yeğenimöncesinde ablamla annemde yemek ve temizlik yapıcazöğlen gibi giderim ben

toplight kaptanım ben napıyım bilemedim pazartesi yazlığa gidiyorum ne kadar kalacağım meçhul o anki duruma bağlı 10 günde olabilir uzayabilir de.arabayla gitmediğim için tartımı götüremiyorum orada tartılma imkanım da yok.izine mi ayrılayım yoksa bir hal çaresine bakabilirmiyim bilemedim
2 ya da 3 cuma olmam bunu biliyorum sadece

Son düzenleme:
Yaa herkes bayram hazırlığında, ne güzel. Biz bu bayram Ankara'da kaldık mecburen, Umut beyler henüz uzun yolculuğa hazır değil bence ya da ben hazır değilim, bilemiyorum Burada da hiç akraba yok, nasıl bi bayram olacak merak ediyorum. Artık arkadaşlarla bayramlaşırız

maşallah canım kuzucuguma.

yazlıkta eczane yok mu moni ablam?

maşallah canım kuzucuguma.

yazlıkta eczane yok mu moni ablam?
tatlım bizimki ufak bir köy eczane yok,bir önceki köyde var ama tartı değişikliğinden ne kadar doğru olur ve ben bildirim günü gidip tartılabilirmiyim bilmiyorum çünkü arabasız gidiyorum
izne ayrılmak da hiç istemiyorum ya da şöyle yaparım her hafta bir miktar eksi yazarım sonuçta kilo veriyor olucam böylece kaçamak şansım da ortadan kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…