- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.941
Günaydın kaptanımGunaydinlar ciklat cim cok zarif davetiyeler hadi bakalim az kaldi
Hayırlı yolculuklar kaptanımKizlar az sonra memlekete gitmek icin yola cikacagiz liste ile ilgilenemeyebilirim haber vereyim dedim hayirlisi ile sali gun donecegiz
Iyiyim çünkü 2 saate kadar gitmiş olacaklar. Annemin ne kadar bizde olacağı meçhul, kendimi ne zaman yalnız bakmaya hazır hissedersem o zamana kadar bizde sanırım :)Günaydın canım, iyi misin şimdi? Annen ne zamana kadar sende?
Iyi yolculuklar kaptanım, ben nispeten artık rahatlarım bugün. Umut çok mizmizlanmazsa bakarım listeye :)Kizlar az sonra memlekete gitmek icin yola cikacagiz liste ile ilgilenemeyebilirim haber vereyim dedim hayirlisi ile sali gun donecegiz
Iyiyim çünkü 2 saate kadar gitmiş olacaklar. Annemin ne kadar bizde olacağı meçhul, kendimi ne zaman yalnız bakmaya hazır hissedersem o zamana kadar bizde sanırım :)
Evet ya çıkıp gezmek istiyorum zaten ama ramazan boyunca da havalar sacma sapandi, sürekli yağmurlu. Güneş acsa da bizim evin orası cok esiyor yüksekte olduğu icin, üşütürüm çocuğu diye korkumdan çıkaramadım. Artık daha rahat çıkarız havalar da güzelleşir insallah :)iyi çok sevindim, artık toparlandınız, çıkıp çıkıp gezin ramazan da bitiyo :) umutta açık havada uyur zaten. tam evdesin, annen yanında, bebiş yanınızda daha ne olsun :)
umutun sünneti iyileşti mi annesi? o nasıl şimdi?
Kızlar günaydın 76 çıktım ya+200 gramım, kusura bakmayın.
Benim bayram alışverişi bugüne kaldı, koşturucam artık. Çocuklarla eğlenceli bir gün beni bekliyor
Günaydın herkese.. Bende çok yoğunum bugun işyerine badanacı geldi temizlik yapıcaz eşimle opuldunuz 77.5 çıktım sabah ekleyin lütfen benide listeye öpüldünüz herkese hayırlı günler :)
Cok guzeller canım.. Az kalmis heyecan doruktadır..
iyi yolculuklar Kaptan..Kizlar az sonra memlekete gitmek icin yola cikacagiz liste ile ilgilenemeyebilirim haber vereyim dedim hayirlisi ile sali gun donecegiz
insallah..InşALLAH bayramdan sonra daha azimli olacağız
Günaydın ortim kolay gelsin..Günaydın herkese.. Bende çok yoğunum bugun işyerine badanacı geldi temizlik yapıcaz eşimle opuldunuz 77.5 çıktım sabah ekleyin lütfen benide listeye öpüldünüz herkese hayırlı günler :)
Bak gittiler sayIyiyim çünkü 2 saate kadar gitmiş olacaklar. Annemin ne kadar bizde olacağı meçhul, kendimi ne zaman yalnız bakmaya hazır hissedersem o zamana kadar bizde sanırım :)
Iyi yolculuklar kaptanım, ben nispeten artık rahatlarım bugün. Umut çok mizmizlanmazsa bakarım listeye :)
davetiyrn çok şık canım
hayırlı yolculuklar kaptanımKizlar az sonra memlekete gitmek icin yola cikacagiz liste ile ilgilenemeyebilirim haber vereyim dedim hayirlisi ile sali gun donecegiz
Evet ya çıkıp gezmek istiyorum zaten ama ramazan boyunca da havalar sacma sapandi, sürekli yağmurlu. Güneş acsa da bizim evin orası cok esiyor yüksekte olduğu icin, üşütürüm çocuğu diye korkumdan çıkaramadım. Artık daha rahat çıkarız havalar da güzelleşir insallah :)
Sünneti iyileşti artık, sürekli terramycin sürdük 4-5 gün, artık terramycin katmanı olusmustu resmensunnetten sonra ilk kez banyo yaparken acaba acır mı orası diye su dökerken bi tereddüt ettim ama baktım bizimkinde tık yok, dedim iyilesmis bu
toplight kaptanım ben napıyım bilemedim pazartesi yazlığa gidiyorum ne kadar kalacağım meçhul o anki duruma bağlı 10 günde olabilir uzayabilir de.arabayla gitmediğim için tartımı götüremiyorum orada tartılma imkanım da yok.izine mi ayrılayım yoksa bir hal çaresine bakabilirmiyim bilemedim
2 ya da 3 cuma olmam bunu biliyorum sadece
tatlım bizimki ufak bir köy eczane yok,bir önceki köyde var ama tartı değişikliğinden ne kadar doğru olur ve ben bildirim günü gidip tartılabilirmiyim bilmiyorum çünkü arabasız gidiyorummaşallah canım kuzucuguma.
yazlıkta eczane yok mu moni ablam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?