- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.981
Sabit değilim kaptanım. Sabah ödemin oluyor ya benim. Şimdi -1 çıktımKizlar yaa durum cok kotu eksi olacagiz sanki
-1 miii? Vaay super. 100 gr beklerken - 1 mi gördük yani :)Sabit değilim kaptanım. Sabah ödemin oluyor ya benim. Şimdi -1 çıktım
Ben heasplayayim dedim ama hesap mak. bulamadım. Ben jessica ya gider. Yüzdem bizi kurtarmaz ama***5. Takım 523. Etap***
servey (69,1/ 69.8/ -0.70/ % -1.01)
0zlem (73,2/ / /%)sabit
moni (91,7/91,5/0,2 /% 0,22 )
fancynancy (75,8/76/-0,2/% -0,26)
Cikilatacanavari (77,9/ 77.7/0.2 /%0.25)
lydznp (84,8/ 83,8/ 1/%1,18)
hedef38beden(81,8/ 81,2/0,6 /0,73%)
TopaLsoLucaNn (66/ / /%) bildirim yapmadi izne ayrilmak istiyor (2017 2. Izin hakkini kullaniyor)
5. Takım Ortalama: %-0.009
nilsub (79/77,5/1,5/%1,90)
morordek (70,5/ / /%)
wendigo (66,3/ / /%)
BuRCuCuKkK (53,0/ / /%)
matilda34 (66,9/ 65.9/1 /%1.49)
Ben şimdi hesaplayacagım canım, artıya cıktık ama nota alıyoruz. Olsun yine de senin için super :)Ben heasplayayim dedim ama hesap mak. bulamadım. Ben jessica ya gider. Yüzdem bizi kurtarmaz ama
Sağol canım. Sabah 1 1.5kg ödemim olduğunu biliyorum artık. Bunu kabul ettim. Ama bugün hiç beklemiyordum 1kiloyu. Hem regliyim hem ödem süper oldu. 1aydir sayıyordum yerimdeBen şimdi hesaplayacagım canım, artıya cıktık ama nota alıyoruz. Olsun yine de senin için super :)
Sagol canim. Aslında 2gundur spor yapıyorum sadece. Hatta dün akşam komşum muhallebili güllaç yapmış ondan bile yedim. Sabitim ne alıyorum ne veriyorum diye takılmıyordum ama demekki yaptığım kilo korunma gibi olmuş. 2 gün spor yapıncada vücut şaşırdı. Bundan sonra durmak yok. Hep bayram sonrası diye diye bayram süprizi bile oldu. Hadi bakalımlydznp canım tebrikler, takımı eksiden kurtardın, napıosan öyle devam :)
Bravo canım çok iyiSabit değilim kaptanım. Sabah ödemin oluyor ya benim. Şimdi -1 çıktım
Sen naptın wendicim yazmamışsınİlk kez eksi gördüm sanırım, olmuş muydu kaptanım?toplight
Evet sabit olunca senin de moralin bozuluyordu, iyi oldu, motive etmistir seni :)Sağol canım. Sabah 1 1.5kg ödemim olduğunu biliyorum artık. Bunu kabul ettim. Ama bugün hiç beklemiyordum 1kiloyu. Hem regliyim hem ödem süper oldu. 1aydir sayıyordum yerimde
Ödemin çoksa çaylar fayda etmiyor mu canım onları denesenSağol canım. Sabah 1 1.5kg ödemim olduğunu biliyorum artık. Bunu kabul ettim. Ama bugün hiç beklemiyordum 1kiloyu. Hem regliyim hem ödem süper oldu. 1aydir sayıyordum yerimde
Teşekkürler mathildaBravo canım çok iyi
Sen naptın wendicim yazmamışsın
Benim bildirilerim normal kilomdan hep fazla oluyor zaten. Yine aynen devam.Evet sabit olunca senin de moralin bozuluyordu, iyi oldu, motive etmistir seni :)
Ee sabahları odemin varsa ramazan sonrası ne zaman tartilacaksin?
Ramazandan dolayı ben ay sonuna sabit geleyim istiyordum çok şükür 1 kilo vermişim. Spor düzenli beslenme olmayınca olmuyor. Ödem için ananasa başlamıştım. O iyi geliyor. Ramazandan so ra devam. Olgun ananslarda çıktı piyaspiyasayaÖdemin çoksa çaylar fayda etmiyor mu canım onları denesen
Hayırlısı ile gidin kaptanım. Aylardır takıma bir faydam yoktu üzülüyordum. İşe yaramadi ama en azından ekşi değil. Haftaya notayı da sildiririz inşALLAHKizlar tel cekmiyordu listeyi elinize saglik kurtarmisiniz eksiden ayse sayesinde neyse kizlar ne uzak memleket yaa yaa git git bitmedi bugun yol 80 km var daha
Teşekkür ederim canım.kilo veren herkes mükemmel 100 gram bile olsalydznp tebrik ederim mukemmelsin :)
Sana da canımListe için girdim paylaşmışsınızgeçmişi eve gidince okurum hayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?