- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.961
Kizlar az sonra memlekete gitmek icin yola cikacagiz liste ile ilgilenemeyebilirim haber vereyim dedim hayirlisi ile sali gun donecegiz
toplight kaptanım ben napıyım bilemedim pazartesi yazlığa gidiyorum ne kadar kalacağım meçhul o anki duruma bağlı 10 günde olabilir uzayabilir de.arabayla gitmediğim için tartımı götüremiyorum orada tartılma imkanım da yok.izine mi ayrılayım yoksa bir hal çaresine bakabilirmiyim bilemedim
2 ya da 3 cuma olmam bunu biliyorum sadece
toplight kaptanım ben napıyım bilemedim pazartesi yazlığa gidiyorum ne kadar kalacağım meçhul o anki duruma bağlı 10 günde olabilir uzayabilir de.arabayla gitmediğim için tartımı götüremiyorum orada tartılma imkanım da yok.izine mi ayrılayım yoksa bir hal çaresine bakabilirmiyim bilemedim
2 ya da 3 cuma olmam bunu biliyorum sadece
Canim zaten bu hafta bildirim yapcan eger haftaya farkedersin duruma gore bi miktar eksi yazariz ya da sabit geceriz ayrilma izne istersentatlım bizimki ufak bir köy eczane yok,bir önceki köyde var ama tartı değişikliğinden ne kadar doğru olur ve ben bildirim günü gidip tartılabilirmiyim bilmiyorum çünkü arabasız gidiyorum
izne ayrılmak da hiç istemiyorum ya da şöyle yaparım her hafta bir miktar eksi yazarım sonuçta kilo veriyor olucam böylece kaçamak şansım da ortadan kalkar
oynakbasi34 banucum harikasın bitanem
bana liste henüz yollamadı sibelcik
ben yerimde sayıyorum hala şişim atamadım şu ödemi ve yorgunluğu üzerimden bi türlü
ama sıkıntı yapmıyorum zaten yazlıkta bir ton iş beni bekliyorneyse ki ödül olarak deniz kum güneş var en sevdiğim üçlü ve bol bol yürüyüş
bugün iftarda annemdeyizkızkıza, annem, ablam, ben ,yengem, yeğenim öncesinde ablamla annemde yemek ve temizlik yapıcaz öğlen gibi giderim ben
Yaa herkes bayram hazırlığında, ne güzel. Biz bu bayram Ankara'da kaldık mecburen, Umut beyler henüz uzun yolculuğa hazır değil bence ya da ben hazır değilim, bilemiyorumBurada da hiç akraba yok, nasıl bi bayram olacak merak ediyorum. Artık arkadaşlarla bayramlaşırız
ben hazırlanıp çıkıyorum kızlar gece gelirim anca
koşuşturmada liste aklıma gelirse bakarım ama söz vermiyim
cepten dürterseniz bakarımkaptanda ve banuda numaram var
Haha sen de baya iyiymissin ya ciddenKolay gelsin Ayşeciğimbende bir yandan evle uğraşıyorum zorlada olsa :) büyük prenses hala uyuyor kötü kaynana gibi gürültü de yaptım uyansın biraz yardım eder diye amaa nerdeeee tembel gelin gibi hala uyuyor
Neyseki fazla iş kalmadı ama onada ufak bir görev kakalarım bayram hazırlığına alışsın ki ileride oda kendi evinde bayram telaşı yaşasın
Kız ben büyük kızı almanyada doğurup 12 günlüktü uçağa binip evime döndümufaklığı desen daha doğuralı 12 saat olmamıştı hastaneden çıkışta kendi evime gideceğime eşimin rahmetli Anannesine çaya gitmiştim
Kadın ben hamileyken yatalak olduğu için ay artık çocuğu ne zaman görürüm Allah bilir falan diyince bende söz kız Ananne doğumdan sonra direk sana geleceğim çaya demiştimşaka sanmış ama beni kapının eşiğinde görünce ay deli kız dediğini yaptı diye kahkahalarla gülmüştü Ölene kadar da hep onu söyledi sen beni kırmadın getirdin de ilk ben gördüm bebişi diye
Büyük kızda 1 haftalıkken Annemle alışverişe çıkmıştım
Anammm bende valla bir yolda doğurmadığım kalmış şimdi anlatınca ikisinide peş peşeama gezmelerde büyüyen çocuk iyidir boşver
Merak etme Ayşem ben seni sık sık dürterim zaten sapık gibi arayıp elindekini sakince yerine bırak derim
Haha sen de baya iyiymissin ya ciddenaslında gitmeye gidilir de iste benim tembelliğim biraz da :) cocuk dedigin arabada uyur zaten
Canım sabah sabittim. Ben 5dk da jessica kickbox hiit yaptım. Şimdi yoldayım eve gidiyorum. Bir duş biraz dinlenme öyle tartılayım belki 100gr veririm2
Sen umut' u bahane et. Gezen geziyor. Baha 20 günlüktü yalovaya kınaya gittik. Zeynep desen herkes 40 uçurtması diye 40.gün gezmeye gider biz değişiklik olsun kız 40 gündür geziyor bugün evde duralım dedim. Üstelik zeynep kış bebeği. Geziliyor canım. Yeterki sen işte. Kimse diyemez ne biçim anne el kadar bebeyle geziyor diye. O eskidenmişYaa herkes bayram hazırlığında, ne güzel. Biz bu bayram Ankara'da kaldık mecburen, Umut beyler henüz uzun yolculuğa hazır değil bence ya da ben hazır değilim, bilemiyorumBurada da hiç akraba yok, nasıl bi bayram olacak merak ediyorum. Artık arkadaşlarla bayramlaşırız
Kizlar yaa durum cok kotu eksi olacagiz sanki***5. Takım 523. Etap***
servey (69,1/ 69.8/ -0.70/ % -1.01)
0zlem (73,2/ / /%)sabit
moni (91,7/91,5/0,2 /% 0,22 )
fancynancy (75,8/76/-0,2/% -0,26)
Cikilatacanavari (77,9/ / /%)
lydznp (84,8/ / /%)
hedef38beden(81,8/ 81,2/0,6 /0,73%)
TopaLsoLucaNn (66/ / /%) bildirim yapmadi izne ayrilmak istiyor (2017 2. Izin hakkini kullaniyor)
5. Takım Ortalama: %
nilsub (79/77,5/1,5/%1,90)
morordek (70,5/ / /%)
wendigo (66,3/ / /%)
BuRCuCuKkK (53,0/ / /%)
matilda34 (66,9/ / /%)
Aslında ben de o dusuncedeyim, cocuk bana ayak uydursun diye ama ilk cocuk tecrubesizligi mi diyeyim ne diyeyim biraz dünyam döndü :) şimdilerde daha iyiyim, o yüzden yavas ve emin adımlarla ilerleyeyim dedim :) ay bi de ne yalan soyleyeyim eşim kv'lere gidelim der diye biraz bahane etmistim ama gene kaçamadım, bu sefer kendileri geldi. Bari bizim tarafa da bayrama mı gitsek :)Eşimin değimiyle '' Gezme dedin mi akciğerim görünüyor ''Çocuklarda alıştı gece 12de adam bizi uyandırıp hadi Tatile gidiyoruz dese bana yarım saat ver hazırlanırım derim küçük kız da direk Anneciğim kıyafetlerim nerde der
Büyükde sever gezmeyi ama uykusuna dokunmayacaksınuyanınca pek bir güler yüzlüdür bir iki saat dadından yinmez
Alıştır valla nasıl başlarsa öyle gidiyorbenim kuzu uyku saati bile gelse gittiği yerde yatar uyur çünkü ona göre normal Benim bir arkadaş vardı 2 sene ne bir yere gitti nede misafir kabul etti neymiş çocuk çay kaşığı sesi de olsa çığlık atarak uyanıyormuş düzeni bozulmasınmış büyük kızımla oğlu aynı gün doğdular 1 sene arayla ( benimki büyük ) hatta bana derdi nasıl sen bencillik yapıp çocuğun düzenini bozdun ben yapamam diye dedim hiççç kusura bakmasın ben tabiki evladım için canımı veririm ama ben ona değil o bana ayak uyduracak yoksa bende yaşam sevinci kalmaz ve ona faydam olmaz diye cidden o arkadaş öyle oldu ve evladıyla dört dörtlük ilgilenen ama hayattan kendini soyutlamış biri oldu bak çocuklar 16 - 17 oldu rahat 3 sene evvel görüşmüşüzdür ( ikinciyi de doğurdu o benden sonra ) ki 1 semt öte oturuyor
Uyusada giydir çık güzelim hava almak bile iyi gelir sanada onada
Yok canım 40'ı çıkmadan dışarı çıkmam düşüncesi zaten yok bende de. Yukarda Banu'ya da yazdım, ilk günlerin telaşıyla birazcık gözüm korktu. Aslında şu anda daha iyiyim ama neyse artık bu bayram da böyle geçsin, biz bize kalalım :) temmuzda Eskisehir'de yakın bi arkadaşımın düğünü var, ona gitmek istiyorum nasipse :)Sen umut' u bahane et. Gezen geziyor. Baha 20 günlüktü yalovaya kınaya gittik. Zeynep desen herkes 40 uçurtması diye 40.gün gezmeye gider biz değişiklik olsun kız 40 gündür geziyor bugün evde duralım dedim. Üstelik zeynep kış bebeği. Geziliyor canım. Yeterki sen işte. Kimse diyemez ne biçim anne el kadar bebeyle geziyor diye. O eskidenmiş
***5. Takım 523. Etap***
servey (69,1/ 69.8/ -0.70/ % -1.01)
0zlem (73,2/ / /%)sabit
moni (91,7/91,5/0,2 /% 0,22 )
fancynancy (75,8/76/-0,2/% -0,26)
Cikilatacanavari (77,9/ 77.7/0.2 /%0.25)
lydznp (84,8/ / /%)
hedef38beden(81,8/ 81,2/0,6 /0,73%)
TopaLsoLucaNn (66/ / /%) bildirim yapmadi izne ayrilmak istiyor (2017 2. Izin hakkini kullaniyor)
5. Takım Ortalama: %-0.009
nilsub (79/77,5/1,5/%1,90)
morordek (70,5/ / /%)
wendigo (66,3/ / /%)
BuRCuCuKkK (53,0/ / /%)
matilda34 (66,9/ 65.9/1 /%1.49)
Kizlar bi ayse kaldi o da bildirince ekleyelim pc basinda olan var mi
Durumumuz cok kotu aysenin sabitti de biraz bekleyecekti eger sabitse sonuc bu arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?