Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Azıcık daha büyüsün annesi uyanma araları da uzayacak inşallah
Geceleri uyanma araları bence cok iyi, tahammül edeceğim düzeyde diyelim :) ama cooook erken uyanıyor resmen güneşin dogușuyla birlikte ayakta cocuk. Gunesin batıșıyla da uyuyor gerci. Isiga hassas mıdır nedir :) tüm bebekler mi böyle oluyor onu merak ettim iste.
İnşallah kaptanım didimdeyim daha.Akşam döncez yarın durum belli olur kaçamaklar oldu tabi ama bol spor yaptım inş kurtarmışımdır:)
Cok kalabalıktır Didim simdi ya :)

Benim ikisi de uykucu çıktılar, yani Mert süt için zırt pırt uyanıyor o ayrı ama öyle sabahın köründe kalkmaları sayılıdır. Allah kolaylık versin canım valla, inşallah geçer o huyu. Benim yeğenler sabah 06:30 da ayaktalar mesela. 3,5 yaşındalar. Çocuktan çocuğa değişiyor işte. Gerçi uyumaları da ayrı dert okul zamanı çok zorlandım

Geçmiş olsun

Azıcık daha büyüsün annesi uyanma araları da uzayacak inşallah

Cuma günü kız, 2 gün var

Bende sabah 76,3 çıktım ya
Ben c.tesileri çalışıyorum ya... onu kastetmiştim ama hatırlattığın iyi oldu ben bugünü perşembe sanmaya başladım öğleden sonra. Neyse ki 1gun daha var cumaya. Iyice beynim döndü benim

Benim oglusum oyleydi. Akşam 8de uydurdu yaz kış farketmez sabah da 5 -5,30 da uyanırdı. 9a kadar oynar sonra yine uyurdu. Bu da hiç değişmedi. Hala erken yatıp erken kalkar.
Kız öyle değil ama. Yatmak için de kalkmak için de beni bekler.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese iyi akşamlar

Bugün yine ayağı yanmış kedi modundaydım sabahtan öğlene kadar tam 7 824 adım atmışım tabi kızlarım ve arkadaşlarıda benimle birlikte
Aslında akşam üzere tekrar eşimle dışarda buluşup biraz daha dolandım ama o arada adım sayar açık değildi ( ilk çıktığımızda da zaten büyük kızım açmış ben bilmeden :) )

Akşam yemeğimide listeme uygun yedim ( öğleni ayranla geçiştirdim ) ve vicdanen inanılmaz rahatım şimdi de bitkisel çayımla bol su eşliğinde az sizlere bakayım dedim

Karıştırıyor olma kaptanım. Bayram boyunca hergun mesaj yazdım. Yaptığım sporları vs. vs...
Benim bugün iş günüm başladı. Onun içindir gün içinde yazamadım
Cnn danny ye de yanlış yazmışım ben devreleri yaktım bugun
aut van un yaa sen deki azmin yarısı bende olsa var ya masallah

Hmm demek ki çocuğun huyuna bağlı. Valla böyle olursa işimiz var ben de hic sevmem erken kalkmayı
Aynen senin oglus gibi bizimki de... Hava kararınca uyuyor, sabah en gec 6'yı gördüm yani bi kere o da. Oynuyo oynuyo sonra 9 gibi bi daha uyuyor. Gün içinde baska derin uykusu yok. Cok nadir bazen ogleden sonra uyursa... Az az memede uyuyor maksimum yarım saat sonra uyanıyor. Aksam karanlığı olsun diye bekliyorum. Gerci ilk 3 ay uyku düzeni oturtmazmis çocuklar, oyle okumustum bi yerde. Degisir mi bilemedim..

Sağ olasın canım kilolar gittikçe şükür çok daha rahat oluyorum eeee gezmeyide sevince kim tutar beni

servey cim yaaa nasıl 3 kg artı olabilirsin? Ödemin falan olmasın? Spor yapmaya başladın mı bu arada kuzu?
Yok canım spora baslamadım hızlıca baslamalıyım
Ramazanı sabıt kapatmıştım
Bayramda da abartmadım yanı
En azından 3 kg alcak kadar
Anlamadım yanı

kızım ben nerdeyse 2 aydır izindeyim 2 kg aldım sen 3 gün bayramda nasıl 3 kg aldın izne ayırırım valla seni eğer 73 olduysan
Valla cuma 73 cıkarsam benı almamak uzere atın
Saka bır yana o gun bıldırımde bulunmayayım yakmıywyım sızı
Haftaya hızlıca toparlayayım olmaz mı

ozlem cim ne durumdasın
Canım sabah tartıldıgımda 1 kilo artıdaydım.
Sabah saglam kahvaltı ettim. Aksamı cok hafif kapattim ve bol bol yurudum.
Yarinıda hafif yiyeceklerle gecistirip bol su ve bitki cayi icerim.Cuma azda olsa eksi gormek istiyorum.

Kaptanım senin yorumlar uçmuş, almış başını gitmiş çok mu acele yazıyorsun şahnurcum
Cnn danny, aut van un yaa. Yaahh bitte bitte. Ahahaaa Almancaya bir yürümüş ama hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…