- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.341
Yok canım ne salması. Ben çok azimliyim de yüzden diyorum. 1 sarı kart daha almak istemiyorum ramazandaki modum düşmedi. Hergun 6000 adımın üstünde tempolu yürüyorum spordan saymıyorum. Bu kilolar gidecek zorla da olsa...yok yok bırakma ortim izne çıkarsan daha çok salarsın bende olduğu gibi asılıyoruz bak hergün menü yaz ben kontrol edicem tamam mı
hahah niye kız ben çok beğeniyorum fahriyeyiaman fahriye de iyice kezban ne o öyle eveeet diye bağırma. magazin izliyom da şimdi de. burakla fahriye evlenmişler.
hahah niye kız ben çok beğeniyorum fahriyeyianam ördekle sana evde tv izlemek iyi olmuyo çalışın anacım siz
Evet mantıklıymış o bahane :) Yarın bi çıkalım bakalım bebe mağazalarına o zaman :)valla izin vermezlerse iade sürem var de, azıcık zorla şansını, iade ettirmeyin deneyelim ona göre alayım de :)
Çocuk yetiştirmemiş gibi konuşma kız, duruyor mu sanki arabasındabence gereksiz bu sıcakta pişiyo bebek içinde hem kendi sıcaklığım hem bebeğin sıcaklığı 1000 derceye çıkıyo en güzeli güzel bi araba yatır içine buz gibi hem uyusun hem etrafa baksın benim düşüncem tabi gereksiz şeyler almakta üstüme yok yani
Aynen wendicim o 3 kiloyu 1 haftada nasıl vermiş bilemiyorum. Birinciler sırlarını açıklıyor'dan okuruz artık :) Şu anda kurallara uygun olmayan bi şey yok gibi...2. hafta olsa anlıcam da, ilk haftadan ne o öyle ya, takımın yüzdesi %2 olmuş yani.
Hahah sen de mi evdesin ya bu hafta? Aynı durumdayız vallahi, Neslihan Atagül'e özenmiş sanırım, gelinliği saçı falan da aynısı olmuş. Orjinal bi şey beklerdim ben kendisindenaman fahriye de iyice kezban ne o öyle eveeet diye bağırma. magazin izliyom da şimdi de. burakla fahriye evlenmişler.
Ben hala lohusayım çalışamam bu haldehahah niye kız ben çok beğeniyorum fahriyeyianam ördekle sana evde tv izlemek iyi olmuyo çalışın anacım siz
Aynen wendicim o 3 kiloyu 1 haftada nasıl vermiş bilemiyorum. Birinciler sırlarını açıklıyor'dan okuruz artık :) Şu anda kurallara uygun olmayan bi şey yok gibi...
Hahah sen de mi evdesin ya bu hafta? Aynı durumdayız vallahi, Neslihan Atagül'e özenmiş sanırım, gelinliği saçı falan da aynısı olmuş. Orjinal bi şey beklerdim ben kendisinden
Kimse inanmaz diye resmini de koymuş demek :) o zaman yapacak bi sey yokvalla şöyle bi hafiyelim yaptık, resimli falan kilo bildirimi. aynen okuycaz napalım
Ya gene mi nota aldık***5. Takım 524. Etap***
servey (69.8/ / /% ) bildirim yapmadı izne ayrılmak istiyor (2017 1. izin hakkı)
0zlem (73,2/ / /% ) sabit
moni (91,5/ / /% ) sabit
fancynancy (76/ 75,9/0,10 /%0,13 )
Cikilatacanavari (77,7/77,3/0,4/%0,51)
lydznp (83,8/ / /% ) sabit
hedef38beden (81,2/80,8/0,4/%0,49) izne ayrılmak istiyor (2017 1. izin hakkı)
5. Takım Ortalama: %0,161
nilsub (77,5/77,6/-0,1/-%0,12) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
morordek (70,5/69/1,5/%1,06) geçen hafta bildirimde bulunmadı, kilosu 2'ye bölündümezun olan üye.
wendigo (66,3/ / /% ) sabit 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
matilda34 (65,9/ / /% ) 512. etapta 65,5 ile izne ayrıldı.
toplight (70,4/ / /% ) 514. etapta 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
inatettimolacak (60,8/ / /% ) 519 etapta 60,8 ile izne ayrıldı.
Oynakbasi34 (102,8/102,4/0,4/%0,39) fahri üye
seni yazmayı nasıl unutmuşum banucum, seni de takip etmeliyizoynakbasi34
valla bi haftada 4 kilo versem bende resmini çeker cümle aleme yayarımKimse inanmaz diye resmini de koymuş demek :) o zaman yapacak bi sey yok
Ya gene mi nota aldık1 sarı kartımız olduuuu
Ben lohusa halimle veremedim yahu 1 haftada 4 kilo, bunlar napmis acaba iyice merak ettimvalla bi haftada 4 kilo versem bende resmini çeker cümle aleme yayarım
Neyse ki Umut akşamları uyuyor, uyutup yaparım artıksildiremezsek 4 hafta ellerinden öper listeler
Neyse ki Umut akşamları uyuyor, uyutup yaparım artıkama tabi sildirmemiz cooook guzel olur
Ya ALLAH aşkına aç kalsan olmaz o iş öyle tartılayım haftada. Bu ları detoks isveç falan yapmalı lazım bayramda hemde ne yaptılar kendilerini mağaraya mi kapattılar. Ya da biz 1-2 kilk fazladan bildirelim de verdiğimiz kilo çok mu cinsi dediler. Bak bak bende de ne çakal fikirler var.2 kişiymiş ya biri %5 biri %6 vermişben sadece birini görmüşüm. şu an naaptılarsa bende yapmak istiyorum, kolunu kes desinler keserim o derece
Aynen bence de. Herkeste bi salmıșlık var, acilen toparlanmak lazımbence artık asılmalıyız, vermeliyiz kurtulmalıyız. hem karttan hem kilolardan.
Ben pis hırs yaptım. Akşam sızıyorum yorgunluktan tamam Ama saatimi kurup kalkmaya çalışıyorum. Benim lugatta başarısızlık yok. Olacak ALLAH'IN izniyle. Yeter ki iste var.bence artık asılmalıyız, vermeliyiz kurtulmalıyız. hem karttan hem kilolardan.
Ya ALLAH aşkına aç kalsan olmaz o iş öyle tartılayım haftada. Bu ları detoks isveç falan yapmalı lazım bayramda hemde ne yaptılar kendilerini mağaraya mi kapattılar. Ya da biz 1-2 kilk fazladan bildirelim de verdiğimiz kilo çok mu cinsi dediler. Bak bak bende de ne çakal fikirler var.
Aynen bence de. Herkeste bi salmıșlık var, acilen toparlanmak lazım
Ben pis hırs yaptım. Akşam sızıyorum yorgunluktan tamam Ama saatimi kurup kalkmaya çalışıyorum. Benim lugatta başarısızlık yok. Olacak ALLAH'IN izniyle. Yeter ki iste var.toplight morordek liste 8de en gec yayınlanması lazım değil mi? Ben eve gidince bir daha tartılmak istiyorum. 7.30 7.45 gibi evde oluyorum. Bugün biraz da erken çıkarım. Geçen haftaki gibi 1 kilo bile farkedebilir bekleyebilirmisiniz?
Ben o saatler için kesin girerim ve listeyi düzeltirim diyemiyorum. Ne olur ne olmaz listeyi paylaşalım eğer o saatlerde biri burada olursa listede düzeltme yapalım diyorum ben? Çünkü çok riskli saatler, listeyi paylaşmayı unutmayalımBen pis hırs yaptım. Akşam sızıyorum yorgunluktan tamam Ama saatimi kurup kalkmaya çalışıyorum. Benim lugatta başarısızlık yok. Olacak ALLAH'IN izniyle. Yeter ki iste var.toplight morordek liste 8de en gec yayınlanması lazım değil mi? Ben eve gidince bir daha tartılmak istiyorum. 7.30 7.45 gibi evde oluyorum. Bugün biraz da erken çıkarım. Geçen haftaki gibi 1 kilo bile farkedebilir bekleyebilirmisiniz?
Olur valla, ben eskisi kadar sıkı sıkıya ilgilenemiyorum ama elimden geleni yapmaya çalışırım canımcım, sen bi araştır bakalım :)yukarıya yazdım, denesek mi ne dersin? birileri bizi gaza getirmeli, hepimiz ödemliyiz, bi verdik mi uçururuz listeyi. bu arada birilerini davet edeyim dedim ama tüm takımlarda eksiklik var sanırım, herkes bize yollayın yazıyor.
Abovv şimdı okudumservey canım izne ayrılacakmısın ayrılmayacakmısın ayrılmayacaksan kg bildirimini yap tatlım listeyi ekleyeceğim senden haber bekliyorum
Ben o saatler için kesin girerim ve listeyi düzeltirim diyemiyorum. Ne olur ne olmaz listeyi paylaşalım eğer o saatlerde biri burada olursa listede düzeltme yapalım diyorum ben? Çünkü çok riskli saatler, listeyi paylaşmayı unutmayalım
Olur valla, ben eskisi kadar sıkı sıkıya ilgilenemiyorum ama elimden geleni yapmaya çalışırım canımcım, sen bi araştır bakalım :)
Valla dinlemeyen haftaya eksi gelme sözü versin mademtopu bana attın yani :) dinlerler mi beni sence?
dinler misiniz kızlar? izinli listede olan herkes ama? biri de bana yardımcı olup sporları listelesin meselafancynancy bende menülere el atayım, sıfıra yakın kh ile bi hafta deneyelim ne dersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?