Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok yok bırakma ortim izne çıkarsan daha çok salarsın bende olduğu gibi asılıyoruz bak hergün menü yaz ben kontrol edicem tamam mı
Yok canım ne salması. Ben çok azimliyim de yüzden diyorum. 1 sarı kart daha almak istemiyorum ramazandaki modum düşmedi. Hergun 6000 adımın üstünde tempolu yürüyorum spordan saymıyorum. Bu kilolar gidecek zorla da olsa...

valla izin vermezlerse iade sürem var de, azıcık zorla şansını, iade ettirmeyin deneyelim ona göre alayım de :)
Evet mantıklıymış o bahane :) Yarın bi çıkalım bakalım bebe mağazalarına o zaman :)
Çocuk yetiştirmemiş gibi konuşma kız, duruyor mu sanki arabasında 2 dakika bakınıyor sonra feryat figan. Yenidoğanlar sıcağı seviyorlar ve arıyorlar maalesef, ana karnı gibi sıcak yumuş yumuş olmak istiyorlar :) Ben de artık çıplak falan gezerim evde napayım
2. hafta olsa anlıcam da, ilk haftadan ne o öyle ya, takımın yüzdesi %2 olmuş yani.
Aynen wendicim o 3 kiloyu 1 haftada nasıl vermiş bilemiyorum. Birinciler sırlarını açıklıyor'dan okuruz artık :) Şu anda kurallara uygun olmayan bi şey yok gibi...
aman fahriye de iyice kezban ne o öyle eveeet diye bağırma. magazin izliyom da şimdi de. burakla fahriye evlenmişler.
Hahah sen de mi evdesin ya bu hafta? Aynı durumdayız vallahi, Neslihan Atagül'e özenmiş sanırım, gelinliği saçı falan da aynısı olmuş. Orjinal bi şey beklerdim ben kendisinden
hahah niye kız ben çok beğeniyorum fahriyeyi anam ördekle sana evde tv izlemek iyi olmuyo çalışın anacım siz
Ben hala lohusayım çalışamam bu halde

Aynen wendicim o 3 kiloyu 1 haftada nasıl vermiş bilemiyorum. Birinciler sırlarını açıklıyor'dan okuruz artık :) Şu anda kurallara uygun olmayan bi şey yok gibi...

valla şöyle bi hafiyelim yaptık, resimli falan kilo bildirimi. aynen okuycaz napalım.

Hahah sen de mi evdesin ya bu hafta? Aynı durumdayız vallahi, Neslihan Atagül'e özenmiş sanırım, gelinliği saçı falan da aynısı olmuş. Orjinal bi şey beklerdim ben kendisinden

aynen aynen, eğlenceli düğün moda ya, öyle yapmışlar, bence romantik düğün daha güzel. kınada eğlenin düğünde azıcık ağır olun dimi. çakma neslihan olmuş sanki aynı mekan.

***5. Takım 524. Etap***

servey (69.8/ / /% ) bildirim yapmadı izne ayrılmak istiyor (2017 1. izin hakkı)
0zlem (73,2/ / /% ) sabit
moni (91,5/ / /% ) sabit
fancynancy (76/ 75,9/0,10 /%0,13 )
Cikilatacanavari (77,7/77,3/0,4/%0,51)
lydznp (83,8/ / /% )
sabit
hedef38beden (81,2/80,8/0,4/%0,49) izne ayrılmak istiyor (2017 1. izin hakkı)

5. Takım Ortalama: %0,161

nilsub (77,5/77,6/-0,1/-%0,12) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
morordek (70,5/69/1,5/%1,06) geçen hafta bildirimde bulunmadı, kilosu 2'ye bölündü mezun olan üye.
wendigo (66,3/ / /% ) sabit 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.

matilda34 (65,9/ / /% ) 512. etapta 65,5 ile izne ayrıldı.
toplight (70,4/ / /% ) 514. etapta 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
inatettimolacak (60,8/ / /% ) 519 etapta 60,8 ile izne ayrıldı.

Oynakbasi34 (102,8/102,4/0,4/%0,39) fahri üye

seni yazmayı nasıl unutmuşum banucum, seni de takip etmeliyiz oynakbasi34

valla şöyle bi hafiyelim yaptık, resimli falan kilo bildirimi. aynen okuycaz napalım
Kimse inanmaz diye resmini de koymuş demek :) o zaman yapacak bi sey yok
Ya gene mi nota aldık 1 sarı kartımız olduuuu

2 kişiymiş ya biri %5 biri %6 vermiş ben sadece birini görmüşüm. şu an naaptılarsa bende yapmak istiyorum, kolunu kes desinler keserim o derece
Ya ALLAH aşkına aç kalsan olmaz o iş öyle tartılayım haftada. Bu ları detoks isveç falan yapmalı lazım bayramda hemde ne yaptılar kendilerini mağaraya mi kapattılar. Ya da biz 1-2 kilk fazladan bildirelim de verdiğimiz kilo çok mu cinsi dediler. Bak bak bende de ne çakal fikirler var.

bence artık asılmalıyız, vermeliyiz kurtulmalıyız. hem karttan hem kilolardan.
Ben pis hırs yaptım. Akşam sızıyorum yorgunluktan tamam Ama saatimi kurup kalkmaya çalışıyorum. Benim lugatta başarısızlık yok. Olacak ALLAH'IN izniyle. Yeter ki iste var. toplight morordek liste 8de en gec yayınlanması lazım değil mi? Ben eve gidince bir daha tartılmak istiyorum. 7.30 7.45 gibi evde oluyorum. Bugün biraz da erken çıkarım. Geçen haftaki gibi 1 kilo bile farkedebilir bekleyebilirmisiniz?

hahah, deli kız, 9. takıma uğradım bi, alıcam tüyoları ordan, takımca bişiler yapsak mı ne dersiniz? bi takım yapmıştı öyle, tüm herkesin yüzdesi %2'lerdeydi, bizim için de çok iyi olur aslında.

Aynen bence de. Herkeste bi salmıșlık var, acilen toparlanmak lazım

yukarıya yazdım, denesek mi ne dersin? birileri bizi gaza getirmeli, hepimiz ödemliyiz, bi verdik mi uçururuz listeyi. bu arada birilerini davet edeyim dedim ama tüm takımlarda eksiklik var sanırım, herkes bize yollayın yazıyor.

ay heyecanlandırma beni yayınlansa bile düzeltilebiliyo 8'den önce, sen bildir düzenlenir olmazsa. gerçi bu hafta liste uçmuş, sonunculuktan kaçamıcaz gibi ya.

Ben o saatler için kesin girerim ve listeyi düzeltirim diyemiyorum. Ne olur ne olmaz listeyi paylaşalım eğer o saatlerde biri burada olursa listede düzeltme yapalım diyorum ben? Çünkü çok riskli saatler, listeyi paylaşmayı unutmayalım
Olur valla, ben eskisi kadar sıkı sıkıya ilgilenemiyorum ama elimden geleni yapmaya çalışırım canımcım, sen bi araştır bakalım :)

topu bana attın yani :) dinlerler mi beni sence?

dinler misiniz kızlar? izinli listede olan herkes ama? biri de bana yardımcı olup sporları listelesin mesela fancynancy bende menülere el atayım, sıfıra yakın kh ile bi hafta deneyelim ne dersiniz??

Valla dinlemeyen haftaya eksi gelme sözü versin madem ben arkandayım, tam destek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…