Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aşkolsun :)) eylülde tatile gitcem o zaman kadar 65 in altına inmem lazım ama sen biliin :)) haklısın aslında :)))
aaa hedef büyükmüş aslında, tatil diyince belki bi gaza gelirsin :)
O degil de ben de 69 kiloyum kız, beni geçmişsin bak helal olsun :) Senle kapışacaktık biz zaten, başlayalım mı
morordek yaaa mor ördüük bak bana gülüyooo.....
Ee gülerler tabi, 64'le gittin 71'lere çıkmışsın :)

ayy yabancı dizi izle bari bacım o yaprak dökümü ne öyle yaa hayattan soğutur insanı.... gün de 5 problemden aşağı kurtarmıyo onlarda....

hadi kapışalım da sen beni havada karada yersin ama neysee gel gel kapışalım biz :))

ayy yabancı dizi izle bari bacım o yaprak dökümü ne öyle yaa hayattan soğutur insanı.... gün de 5 problemden aşağı kurtarmıyo onlarda....
Ya izlicem de alt yazısını takip edemiyorum, hatta ben dizileri de takip edemiyorum ki bebeyle uğraşmaktan. Öyle arkada fon müziği olsun benimki, arada bakayım :) Yabancı dizi dikkat istiyo, o da bende yok şu an

memede umut, bir elde tel, bi elde kumanda, aynı ben

sonra emzirirken millet verdi ben aldım alla allaa

Ördekcim hep iyilerini almışsındır bakkal emzigi denedin mi şu 1 liralık olanlardan

Cikilatacanavari çiklatım sende ses etmemişsin, koşturmaca ne alem?
Ahh wendi ahh hiç sorma dün nobet çıkışı annemle çarşıya gittim 4e kadar gezdik sonra 6da nişanlım geldi bi de onla gezdim 8e kadar tabi bu kadar yorgunluğa elime geçeni yedim ve pişman oldum ama tartida çok kötü sonuç görmedim belki de vücudum şaşırdı

Ya izlicem de alt yazısını takip edemiyorum, hatta ben dizileri de takip edemiyorum ki bebeyle uğraşmaktan. Öyle arkada fon müziği olsun benimki, arada bakayım :) Yabancı dizi dikkat istiyo, o da bende yok şu an

aman aman öncelik badinin :) ama younger diye bir dizi var eylenceli :)

Yok kız öyle deme, emzirmeme rağmen veremiyorum. Hoş, tatlılar kaçamaklar gırla gidiyor ama senle kapışırsak belki frenlerim kendimi :)

oki kapışıyoz o vakit.....ama sen minik ördükün gıdasına yine dikkat et.... ben zaten şu moddayım abur cubur çukulata dondurma kola asitli içecek vs yemeyerek içmeyerek spor yaparak devam ediyorum.... bunların zaten sana da faydası yok....

Çeneniz kopsun inşallah 11den beri geçmişi okuyorum

sorma çeneler düştü

olabilir canım, bol hareket etmişsin, yakmışsındır zaten.

***5. Takım 525. Etap***

servey (71,6/71,5/0,1/%0,14)
0zlem (73,2/ / /% )
bildirimde bulunmadı, izne ayrılmak istiyor. (2017 1. izin hakkı)
moni (91,5/ / /% )
fancynancy (75,9/75,2/0,7/%0,92)
Cikilatacanavari (77.3/76.7/0.6/%0.77)
lydznp (83,8/83.2/0.6/%0.72)

5. Takım Ortalama:

nilsub (77,6/77/0,6/%0,77) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
morordek (69/ / /% ) sabit. Mezun olan üye.
wendigo (66,3/65,9/0,4/%0,60) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
matilda34 (65,9/ / /% ) 512. etapta 65,5 ile izne ayrıldı.
toplight (70,4/ / /% ) 514. etapta 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
inatettimolacak (60,8/ / /% ) 519 etapta 60,8 ile izne ayrıldı.
hedef38beden (80,8/ / /% ) 524. etapta 80,8 ile izne ayrıldı.(2017 1. izin hakkı)
betulbtl (71,2/68,8/2,4/%3,37) etap raporları bulunamadı. arşivden isteriz artık
Oynakbasi34 (102,4/ / /% ) Fahri üye

memede umut, bir elde tel, bi elde kumanda, aynı ben

sonra emzirirken millet verdi ben aldım alla allaa

Evet aynen o moddayım wendicim, işte bi de yediklerime dikkat etsem süper olcak
Ördekcim hep iyilerini almışsındır bakkal emzigi denedin mi şu 1 liralık olanlardan
Ya sorma valla emziğe verdiğimiz paraya acır olduk, aldığımız emzikleri de düğününde 5'i 1 yerde gibi takıcam boynuna sıpanın.
Bakkal emziğini nerden bulucam, adı üstünde bakkaldan mı
Ben spor yapamıyorum malum.. Zaten faydalı şeyler yemek lazım minik ördek için de... Aynen dediğin gibi o dediklerinin kimseye faydası yok, ben de onları kessem emzirme de spor yerine geçse belki veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…