- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.221
aferin sana
hahahaaha çok güldümSeni mi? Yok hayatta eklemem, yarına kaybolmayacağının garantisi yok :)
hadi bende kaçarAy gidiyorum ben kızlar çocukları yedireyim, çayımı yapayım.
Seni mi? Yok hayatta eklemem, yarına kaybolmayacağının garantisi yok :)
aaa hedef büyükmüş aslında, tatil diyince belki bi gaza gelirsin :)aşkolsun :)) eylülde tatile gitcem o zaman kadar 65 in altına inmem lazım ama sen biliin :)) haklısın aslında :)))
Ee gülerler tabi, 64'le gittin 71'lere çıkmışsın :)morordek yaaa mor ördüük bak bana gülüyooo.....
Tv2 mi teve2 mi nedir orada da Yaprak Dökümü var. Sabah Güllerin Savaşı, öglen bu. Ögleden sonraya da bi şey bulsam tüm gün geçecek
Sadece tv izleyebilen umutsuz ev hanımı Şeyma kendini dizilere vermişti
aaa hedef büyükmüş aslında, tatil diyince belki bi gaza gelirsin :)
O degil de ben de 69 kiloyum kız, beni geçmişsin bak helal olsun :) Senle kapışacaktık biz zaten, başlayalım mı
Ee gülerler tabi, 64'le gittin 71'lere çıkmışsın :)
Ya izlicem de alt yazısını takip edemiyorum, hatta ben dizileri de takip edemiyorum ki bebeyle uğraşmaktan. Öyle arkada fon müziği olsun benimki, arada bakayım :) Yabancı dizi dikkat istiyo, o da bende yok şu anayy yabancı dizi izle bari bacım o yaprak dökümü ne öyle yaa hayattan soğutur insanı.... gün de 5 problemden aşağı kurtarmıyo onlarda....
Tv2 mi teve2 mi nedir orada da Yaprak Dökümü var. Sabah Güllerin Savaşı, öglen bu. Ögleden sonraya da bi şey bulsam tüm gün geçecek
Sadece tv izleyebilen umutsuz ev hanımı Şeyma kendini dizilere vermişti
Yok kız öyle deme, emzirmeme rağmen veremiyorum. Hoş, tatlılar kaçamaklar gırla gidiyor ama senle kapışırsak belki frenlerim kendimi :)hadi kapışalım da sen beni havada karada yersin ama neysee gel gel kapışalım biz :))
Ördekcim hep iyilerini almışsındır bakkal emzigi denedin mi şu 1 liralık olanlardanEvet farkındayım açlıktan değil, her türlü emzigi denedim almıyor almıyor. Bu durumdan ben de memnun degilim
Valla haklısın kaptanım ama ne yapacağımı şaşırıyorum gerçekten. Her türlü oyalamaya çalışıyorum ama kanmıyor
Ahh wendi ahh hiç sorma dün nobet çıkışı annemle çarşıya gittim 4e kadar gezdik sonra 6da nişanlım geldi bi de onla gezdim 8e kadar tabi bu kadar yorgunluğa elime geçeni yedim ve pişman oldum ama tartida çok kötü sonuç görmedim belki de vücudum şaşırdıCikilatacanavari çiklatım sende ses etmemişsin, koşturmaca ne alem?
Ya izlicem de alt yazısını takip edemiyorum, hatta ben dizileri de takip edemiyorum ki bebeyle uğraşmaktan. Öyle arkada fon müziği olsun benimki, arada bakayım :) Yabancı dizi dikkat istiyo, o da bende yok şu an
Yok kız öyle deme, emzirmeme rağmen veremiyorum. Hoş, tatlılar kaçamaklar gırla gidiyor ama senle kapışırsak belki frenlerim kendimi :)
Çeneniz kopsun inşallah11den beri geçmişi okuyorum
Ahh wendi ahh hiç sorma dün nobet çıkışı annemle çarşıya gittim 4e kadar gezdik sonra 6da nişanlım geldi bi de onla gezdim 8e kadar tabi bu kadar yorgunluğa elime geçeni yedim ve pişman oldum ama tartida çok kötü sonuç görmedim belki de vücudum şaşırdı
memede umut, bir elde tel, bi elde kumanda, aynı ben
sonra emzirirken millet verdi ben aldım alla allaa
Ya sorma valla emziğe verdiğimiz paraya acır olduk, aldığımız emzikleri de düğününde 5'i 1 yerde gibi takıcam boynuna sıpanın.Ördekcim hep iyilerini almışsındır bakkal emzigi denedin mi şu 1 liralık olanlardan
Ben spor yapamıyorum malum.. Zaten faydalı şeyler yemek lazım minik ördek için de... Aynen dediğin gibi o dediklerinin kimseye faydası yok, ben de onları kessem emzirme de spor yerine geçse belki veririmoki kapışıyoz o vakit.....ama sen minik ördükün gıdasına yine dikkat et.... ben zaten şu moddayım abur cubur çukulata dondurma kola asitli içecek vs yemeyerek içmeyerek spor yaparak devam ediyorum.... bunların zaten sana da faydası yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?