- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.241
Evet tatlim bakkallarda olması lazım yeni nesil bakkallarda var mıdır bilmem ama eskilerde vardı :)
Evet aynen o moddayım wendicim, işte bi de yediklerime dikkat etsem süper olcak
Ya sorma valla emziğe verdiğimiz paraya acır olduk, aldığımız emzikleri de düğününde 5'i 1 yerde gibi takıcam boynuna sıpanın.
Bakkal emziğini nerden bulucam, adı üstünde bakkaldan mı
Ben spor yapamıyorum malum.. Zaten faydalı şeyler yemek lazım minik ördek için de... Aynen dediğin gibi o dediklerinin kimseye faydası yok, ben de onları kessem emzirme de spor yerine geçse belki veririm
Evet tatlim bakkallarda olması lazım yeni nesil bakkallarda var mıdır bilmem ama eskilerde vardı :)
3kg değil herhaldeBu mesaji simdi gordum canim..
Evet coook artıdayım malesef. Bir tahminde bulunun ne kadar artida olabilirim sizce?
kız öpmek ne demek yirim onu ben senin içinay kuzuuum, öp yerime akşam.
Öyle deme ciciko. 100gr 100gr dır. Geçen haftayı düşün eksideydik yaa... en azından bu hafta iyi olacak kırmızı kart görüp yarışmadan atılmayacağızPes dıyorum baskanda bısey demıyorum
71,5
100 gr ıcın ıgrasmaya degmezdı
Kauçuk olanlarsa Nuk'un hala var kauçuk emzigi. Onu da deneyelim diyorduk aslında. Bi o kaldı çünkükauçuk olanlar dimi?
ah anacığım bütün takım izinli biz niye çalışıyoruz. Bize de idari izin yazın bari***5. Takım 525. Etap***
servey (71,6/71,5 /0,1/%0,14 )
0zlem (73,2/ / /% ) bildirimde bulunmadı, izne ayrılmak istiyor. (2017 1. izin hakkı)
moni (91,5/ / /% )
fancynancy (75,9/75,2/0,7/%0,92)
Cikilatacanavari (77,3/ / /% )
lydznp (83,8/83.2/0.6/%0.72)
5. Takım Ortalama:
nilsub (77,6/77/0,6/%0,77) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
morordek (69/ / /% ) sabit. Mezun olan üye.
wendigo (66,3/65,9/0,4/%0,60) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
matilda34 (65,9/ / /% ) 512. etapta 65,5 ile izne ayrıldı.
toplight (70,4/ / /% ) 514. etapta 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
inatettimolacak (60,8/ / /% ) 519 etapta 60,8 ile izne ayrıldı.
hedef38beden (80,8/ / /% ) 524. etapta 80,8 ile izne ayrıldı.(2017 1. izin hakkı)
betulbtl (71,2/68,8/2,4/%3,37)
Oynakbasi34 (102,4/ / /% ) Fahri üye
Ah ah daha dün gibiÇıkma kuzum, sen bunlara bakma. Onlar yapmıyolarsa yapmasınlar ama sen yılma bari :)
Ben takibe aldım katılmak isteyenler konusunu ama şu ara pek katılmak isteyen de yok gibi... Olsa da ben görene kadar biri kapmış olabiliyor. Arada 1 kişi alsak o kadar göze batmaz aslında.
Saçmalama senin çektiğin çile az mı gece uyuma gündüz uyuma. Hava sıcak bir yandan ödemdir o atamamışsındır. Ananas çayı yap çok iyi geliyor. ben ne zaman yapsam rahat 1kg gidiyorDelı gıbı bırakasım varrrr
Yıldım yemınleee
Belkı de olmuyordur
Benım bunyebboledırr nıye zorluyorum kı
Rapor isteyene bak 1t su içmemiş rapor istiyor. sabahtan beri 1,7lt su 1kupa kahve, 1 kupa yeşil çay, 1 kupa açık çay, 1 büyük ayran, 1fincan sade kahve içildi. İçim löngür löngürsular içildi miiiii?
gün ortası su raporu verin bakalım
daha benim 1 lt olmamış abboooo :))
maşallahpazartesiden beri hiç abur cubur yemedim aferim bana beee
Oboop one gııı öyle yürürken guluk guluk ses çıkıyordur sendenRapor isteyene bak 1t su içmemiş rapor istiyor. sabahtan beri 1,7lt su 1kupa kahve, 1 kupa yeşil çay, 1 kupa açık çay, 1 büyük ayran, 1fincan sade kahve içildi. İçim löngür löngür
Akademisyen Şeyma... Doktor Şeyma... Dizikolik Şeyma...Tv2 mi teve2 mi nedir orada da Yaprak Dökümü var. Sabah Güllerin Savaşı, öglen bu. Ögleden sonraya da bi şey bulsam tüm gün geçecek
Sadece tv izleyebilen umutsuz ev hanımı Şeyma kendini dizilere vermişti
memede umut, bir elde tel, bi elde kumanda, aynı ben
sonra emzirirken millet verdi ben aldım alla allaa
ah anacığım bütün takım izinli biz niye çalışıyoruz. Bize de idari izin yazın bari
Evet cnm git en ucuzdan alkauçuk olanlar dimi?
Aynen daha dün gibi 13.3 kilo vermişim ben de baslangicimdan bu yana 16.8 kilo verdim yani %17.9 verdimAh ah daha dün gibitoplight kaptanım çağırmıştı beni takıma ardından inatettimolacak . 9 kilo vermişim o günden beri
Rapor isteyene bak 1t su içmemiş rapor istiyor. sabahtan beri 1,7lt su 1kupa kahve, 1 kupa yeşil çay, 1 kupa açık çay, 1 büyük ayran, 1fincan sade kahve içildi. İçim löngür löngür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?