- 23 Ağustos 2012
- 14.792
- 39.119
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.181
Piisss, bende yapcam artık evde ama herşeye yetişemiyorum anacım. Şu veletler acık büyüsün bakarım. Bu arada kızlar sek marka çiftlik yoğurdu çıkarmış, ben bayıldım, tam benlik. Yoğurt böyle taş gibi, birde lezzetli. Denk gelirseniz deneyin derim.
iyi bari bu sefer yaparlar düzgünceBenim eliptiği götürdüler bugüngıcırdayıp duruyordu nilgüşüm, yapıyorlar yine aynı. Bakalım kendi yerlerinde bakacaklar bu defa.
sen yeme eski dukancılardan kim kaldıacımıcam yaa, cidden bende yoldan çıkıyorum bunlar yüzünden, medusa ayşem olsaydı yeme derdi, hepimiz caymaya meraklıyız ya.
ya takımlarda hep bi eksiklik var, yazamıyorum ondan, yoksa davet etçem de, bizde mi yazsak gelen olursa yönlendirebilir misiniz diye??
ben denerim o zaman, sek'in çiflik olanı. bulabilirim inşallah. şokta olur heralde.
bırak bebeyi kocayı bulmam lazım önce deseneeeee olcek o kadar.... saksıdaki çiçek bile emek istiyo bebe tabi yorcak :)) olsun olsun güzel şeyler bunlar :))
2012 yılında 9. takımdaydım en son sonra bi ayrılıp gene orda girdim listeye bi daha da beni almadılar zaten :)))
Çıkma kuzum, sen bunlara bakma. Onlar yapmıyolarsa yapmasınlar ama sen yılma bari :)acımıcam yaa, cidden bende yoldan çıkıyorum bunlar yüzünden, medusa ayşem olsaydı yeme derdi, hepimiz caymaya meraklıyız ya.
Ben takibe aldım katılmak isteyenler konusunu ama şu ara pek katılmak isteyen de yok gibi... Olsa da ben görene kadar biri kapmış olabiliyor. Arada 1 kişi alsak o kadar göze batmaz aslında.ya takımlarda hep bi eksiklik var, yazamıyorum ondan, yoksa davet etçem de, bizde mi yazsak gelen olursa yönlendirebilir misiniz diye??
neden almadılar acaba2012 yılında 9. takımdaydım en son sonra bi ayrılıp gene orda girdim listeye bi daha da beni almadılar zaten :)))
iyi bari bu sefer yaparlar düzgünce
sen yeme eski dukancılardan kim kaldı
bırak bebeyi kocayı bulmam lazım önce desene
2012 mi, ohoooo. neyse sen böle devam et, listeye girmesen de kilo ver inşallah.
Antibiyotik alıyorlar, inşallah iyi olcaklar nilgüşüm. Sende antibiyotik alıyormuşsun, inşallah sıkıntısız atlatırsın ama o 20lik dişi bir an önce çektir. Başına daha çok iş açmasın sonra kuzucum.oğluşun nasıl oldu şimdi
neden almadılar acaba
dadundan yenmiyon ondandırdimi beni yani ben beeen tatlişko bir insanım
Çıkma kuzum, sen bunlara bakma. Onlar yapmıyolarsa yapmasınlar ama sen yılma bari :)
Ben takibe aldım katılmak isteyenler konusunu ama şu ara pek katılmak isteyen de yok gibi... Olsa da ben görene kadar biri kapmış olabiliyor. Arada 1 kişi alsak o kadar göze batmaz aslında.
ay iyi olsun kuzucuk ilaçları kullanayım gidince bakalım ne diyecek dişçiAntibiyotik alıyorlar, inşallah iyi olcaklar nilgüşüm. Sende antibiyotik alıyormuşsun, inşallah sıkıntısız atlatırsın ama o 20lik dişi bir an önce çektir. Başına daha çok iş açmasın sonra kuzucum.
Delı gıbı bırakasım varrrr
Yıldım yemınleee
Belkı de olmuyordur
Benım bunyebboledırr nıye zorluyorum kı
Canım ben Migros'tan aldım ama orda da vardı herhalde.acımıcam yaa, cidden bende yoldan çıkıyorum bunlar yüzünden, medusa ayşem olsaydı yeme derdi, hepimiz caymaya meraklıyız ya.
ya takımlarda hep bi eksiklik var, yazamıyorum ondan, yoksa davet etçem de, bizde mi yazsak gelen olursa yönlendirebilir misiniz diye??
ben denerim o zaman, sek'in çiflik olanı. bulabilirim inşallah. şokta olur heralde.
Canım ben Migros'tan aldım ama orda da vardı herhalde.
ay bu sabah bende öyleydim olmuyo yapamıyorum diye ama şimdi biraz geçti karamsarlığım olsun yapıcaz salma kendini bugun yapamadıysak yarın yaparızDelı gıbı bırakasım varrrr
Yıldım yemınleee
Belkı de olmuyordur
Benım bunyebboledırr nıye zorluyorum kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?