- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.201
Ya birde bim de dost marka tava yoğurdu var o da çok güzel kızlar. @wendigodeniyeyim bende hangi marka yoğurdu yesem diye her seferinde başka bir marka alıyorum yaa :)
Ya birde bim de dost marka tava yoğurdu var o da çok güzel kızlar. @wendigo
Bende çok yoğurt denerim bu ikisi son favorilerim
İnşallah, kaldım mahmutsuziyi bari bu sefer yaparlar düzgünce
sen yeme eski dukancılardan kim kaldı
bırak bebeyi kocayı bulmam lazım önce desene
Valla şimdi baktım onların listesi geçen etap 5 kişi kalmış ve birkaç yeni üye gitti onlara. Şimdi bizim liste de 5 kişi kalıyor galiba. Kimse yadırgamaz. Denk gelirsek profile uygun biri, çağıralım ama gelen yok işte :) Denk gelirsek artık, kısmet...ya bende takibe aldım, görüyorum da ama mesela 3. takım yazmış yönlerdirebilir misiniz diye, onu göre göre yazamadım. bi de kaptanım az kilo ile geleni alma demişti, dişe dokunur biri de dediğin gibi yok.
Valla şimdi baktım onların listesi geçen etap 5 kişi kalmış ve birkaç yeni üye gitti onlara. Şimdi bizim liste de 5 kişi kalıyor galiba. Kimse yadırgamaz. Denk gelirsek profile uygun biri, çağıralım ama gelen yok işte :) Denk gelirsek artık, kısmet...
Serveyim vazgeçme, sabır sabırDelı gıbı bırakasım varrrr
Yıldım yemınleee
Belkı de olmuyordur
Benım bunyebboledırr nıye zorluyorum kı
bu durumu değerlendirip sana yetişeyim bariİnşallah, kaldım mahmutsuz
1 lt + 1 maden suyusular içildi miiiii?
gün ortası su raporu verin bakalım
daha benim 1 lt olmamış abboooo :))
bu durumu değerlendirip sana yetişeyim bariİnşallah, kaldım mahmutsuz
bu durumu değerlendirip sana yetişeyim bari
yılın olayı kaçırmayın bu fırsatı alın bu hatunu listeyeekle beni madem
yılın olayı kaçırmayın bu fırsatı alın bu hatunu listeye
Spor yapmıycam demedim Mahmut yok dedim.bu durumu değerlendirip sana yetişeyim bari
Minder koykaç dk biniyon bende bisikletle sana katılayım gerçi totomu acıtıyo selesi ama olsun :)
45-60 dk arası benimki selesiz ayakta kullanıyorumkaç dk biniyon bende bisikletle sana katılayım gerçi totomu acıtıyo selesi ama olsun :)
değilimemin misin bacım
Spor yapmıycam demedim Mahmut yok dedim.Leslie ablayla takılıyorum birkaç gündür, geçende Jessica ula kickbox yaptım
Bugünde power walk yaparım iki defa bi de ağırlık çalışırım.
aferin sanapazartesiden beri hiç abur cubur yemedim aferim bana beee
Minder koy
Seni mi? Yok hayatta eklemem, yarına kaybolmayacağının garantisi yok :)ekle beni madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?