- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.281
hadi kolay gelsin sanaNeyse kızlar akşamüstü uğrarım çok çene çalmayın işten kovmasınlar beni
Neden böyle oldu? Kesin başka birşey var. Hamile falanmısın?
Kızlar kilomu ekledim listeye .siz takımın %yi bi kontrol edin cepten yanlış hesaplamış olabilirim
sanada afiyet olsun şekerimharika kızlar,lydznp seninki de çok güzel, bende haşlanmış gögüs yedim yoğurtla. aferin bize. fancynancy sen naaptın?
ben kesin tartısı bozuk diye düşündüm. hamilelikte güzelmiş nerden geldi aklına.
İnsallah daha da cok vereceksin canımAh ah daha dün gibitoplight kaptanım çağırmıştı beni takıma ardından @inatettimolacak. 9 kilo vermişim o günden beri
Doktor olamadım ama Allah mı söyletti acabaAkademisyen Şeyma... Doktor Şeyma... Dizikolik Şeyma...
Bu uçtan da aldık, çok ümitliydim ama bunu da almadı
Biz Zeynep'e bu emzikten kullanıyoruz. Philips Avent freeflow. Gerçi şimdi uyku ilacı olarak kullanıyoruz. Normalde emzik kullanmıyor yani
Tamam canım ekliyorum şimdi, eline sağlıkexcelde hesaplayınca böyle çıktı moni ablacım.morordek müsait olunca eklersin.
Yazları boyle oluyor maalesefbu arada sanırım genelde takımlar 5-6 kişiye düşmüşler. kimsede kalmamış üye.
Canım orijinal meme varken ne yapsın çocuk çakma memeleri..İnsallah daha da cok vereceksin canım
Doktor olamadım ama Allah mı söyletti acaba
Evde 3 farklı uçlu emzik var. Boş boş duruyor öyle
Tamam canım ekliyorum şimdi, eline sağlık
Yazları boyle oluyor maalesef
Evet o da öyle diyip almıyor. Çok biliyor maalesefCanım orijinal meme varken ne yapsın çocuk çakma memeleri..
Canım eline sağlık listeyi eklemissin ben bugün yola çıkıyorum haftaya pazartesiye kadar kampa gidiyorum fırsat buldukça girerim kendinize iyi bakinEvet o da öyle diyip almıyor. Çok biliyor maalesef
Ben cuma diye kaçamak yaptım dondurma yedim :)uslu duruyonuz mu bakiiim......
Ne bileyim birden öyle geldi. Normal olmayan birşey olmalı diye düşündüm.harika kızlar,lydznp seninki de çok güzel, bende haşlanmış gögüs yedim yoğurtla. aferin bize. fancynancy sen naaptın?
ben kesin tartısı bozuk diye düşündüm. hamilelikte güzelmiş nerden geldi aklına.
Ne bileyim birden öyle geldi. Normal olmayan birşey olmalı diye düşündüm.harika kızlar,lydznp seninki de çok güzel, bende haşlanmış gögüs yedim yoğurtla. aferin bize. fancynancy sen naaptın?
InşALLAH canımİnsallah daha da cok vereceksin canım
Doktor olamadım ama Allah mı söyletti acaba
Evde 3 farklı uçlu emzik var. Boş boş duruyor öyle
Tamam canım ekliyorum şimdi, eline sağlık
Yazları boyle oluyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?