- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.321
Hahaha asıl huniyi 3.çocuktan sonra geçirir o zaman kafayaInşALLAH canım
Yazık evde boş boş durmasın sen kullan başına da bir huni
Ayrıca başlamak bitirmenin yarışıdır. Dr da olacaksın inşALLAH. Ama durmak yok 2. Çocuğa doç. 3.ye prof. luk bekliyorum
evet öyle diyorlar bakalım zaten çok aram yoktu. bakalım 21gün sonra ne olacak21 gün yemeyince vucud yeniden programlıyomuş kendini canın istemiyomuş
al beni vur sanaBende cuma kaçamağı olarak portakallı kek yedim birazcık.
He yaaaaaal beni vur sana
tebrik ederim canıımmmm
Teşekkür ederim cnm ama bunu hep birlikte başardıkvay be, maşallah canım,Cikilatacanavari sana da kocaman bir maşallah, süpersiiniz.
Senin kacamaklar hiç bitmedi zatenBende cuma kaçamağı olarak portakallı kek yedim birazcık.
Yaa nolur basar 21 gün dayanmaya eğer gerçekten harika sonuç alırsan ki alacağına inanıyorum ben de düğünden sonra başlayacamevet öyle diyorlar bakalım zaten çok aram yoktu. bakalım 21gün sonra ne olacak
Ay niye öyle diyorsunuz aşkolsun. Bu haftam gayet güzeldi, öyle şekerli kaçamaklarım olmadıTeşekkür ederim cnm ama bunu hep birlikte başardık
Senin kacamaklar hiç bitmedi zaten
Yaa nolur basar 21 gün dayanmaya eğer gerçekten harika sonuç alırsan ki alacağına inanıyorum ben de düğünden sonra başlayacam
Ama sen her öğüne koyuyordun daha haketmedin kaçamağıAy niye öyle diyorsunuz aşkolsun. Bu haftam gayet güzeldi, öyle şekerli kaçamaklarım olmadı
Ayşe de diyor senin gibi ama menülerine bakmıyorsunuz herhaldeeee. Diyetisyenler bilem izin veriyor haftada 1-2 kaçamağa. Adım çıktı diye böyle oluyo di mi di mi
Tebrik ederim fancycim harika sporbende biraz hesap sorayım bakem.
bu hafta spor listesi :
Özlem: 4 saat 56 dk + 1210 mekik vb0zlem
Fancy: 7 saat 39 dk
Lydznp: 1 saat 6 dklydznp
Wendigo: 45 dk @wendigo
cık cık cıkkk.. nerde spor yapanlar? diyetinizi sporla destekleyiniz efem, sarkmayın, sarkıttırmayıntatlıyı yiyip görüyorsunuz ki eşekler gibi sporumu yapıyom 1 tatlı kaşığı reçel ne hallere düşürdü beni
Biz şeker orucu diyelim millet kek yesin. Aman ye ye de bi yerin şişmesin. Heryerin şişisşişisinBende cuma kaçamağı olarak portakallı kek yedim birazcık.
Işlenmiş ve katkı maddeli. Buğdayı alıp köy değirmeninde öğütüp evde yaparsak gidebiliyoruz galibaAy bende istiyorum yaaa, bende mi başlasam. Ekmek neden yasak?
Aman bişi yokmuş sende kaptanım, onun 1 kilosu da ödemdir, al sana fazladan 1/1,5 kilo. O da normaldir.
İyi hadi affettim.
Afiyet olsun bol eksi olsun canım.
Banuş az kaldı hadi maşallah***5. Takım 525. Etap***
servey (71,6/71,5/0,1/%0,14)
0zlem (73,2/ / /% ) bildirimde bulunmadı, izne ayrılmak istiyor. (2017 1. izin hakkı)
moni (91,5/91,0 /0,5 /%0,55)
fancynancy (75,9/75,2/0,7/%0,92)
Cikilatacanavari (77.3/76.7/0.6/%0.78)
lydznp (83,8/83.2/0.6/%0.72)
5. Takım Ortalama: 0,517
nilsub (77,6/77/0,6/%0,77) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
morordek (69/ / /% ) sabit. Mezun olan üye.
wendigo (66,3/65,9/0,4/%0,60) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
matilda34 (65,9/ / /% ) 512. etapta 65,5 ile izne ayrıldı.
toplight (70,4/ / /% ) 514. etapta 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
inatettimolacak (60,8/ / /% ) 519 etapta 60,8 ile izne ayrıldı.
hedef38beden (80,8/ / /% ) 524. etapta 80,8 ile izne ayrıldı.(2017 1. izin hakkı)
betulbtl (71,2/68,8/2,4/%3,37) etap raporları bulunamadı. arşivden isteriz artık
Oynakbasi34 (102,4/ 101,8 / 0,6 / 0,59 % ) Fahri üye
Ama sen tatlıyı şekeri kesersen kilo veremeyebilirsinTeşekkür ederim cnm ama bunu hep birlikte başardık
Senin kacamaklar hiç bitmedi zaten
Yaa nolur basar 21 gün dayanmaya eğer gerçekten harika sonuç alırsan ki alacağına inanıyorum ben de düğünden sonra başlayacam
Bilmeme bilmemeAy niye öyle diyorsunuz aşkolsun. Bu haftam gayet güzeldi, öyle şekerli kaçamaklarım olmadı
Ayşe de diyor senin gibi ama menülerine bakmıyorsunuz herhaldeeee. Diyetisyenler bilem izin veriyor haftada 1-2 kaçamağa. Adım çıktı diye böyle oluyo di mi di mi
Afferin kız sana.bende biraz hesap sorayım bakem.
bu hafta spor listesi :
cık cık cıkkk.. nerde spor yapanlar? diyetinizi sporla destekleyiniz efem, sarkmayın, sarkıttırmayıntatlıyı yiyip görüyorsunuz ki eşekler gibi sporumu yapıyom 1 tatlı kaşığı reçel ne hallere düşürdü beni
Canım bizim işyerinin tatil kampı 1 haftalık side kizilot ta çocuklarla deniz havuz olayı eşimin işi olduğu için gelemedi bende annemlere söyledim işyerinden arkadaslarla kalabalık bir ekip gidiyoruzBe kampına gidiyorsun kaptanım?
Spor yapamadığını için vücudun sikiligi gitti sanırım ondan kg aldım gibi hissettim demekkiBak gördün mü kaptanım korkacak birşey yok. Bir karikatür vardı bulursam paylaşırım. Kadın tartılmaya gidiyor tartı aleti kadını görünce eyvah yine geliyor diye kaçıyorduo korksun bizden
Maşallah kuzum ne spor oylebende biraz hesap sorayım bakem.
bu hafta spor listesi :
manzara muhteşem canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?