Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

wendy Canım hergun ayni listeyi mi uygulayacaksınız? Bende yarın baslayim. 3 gundur sporda yapamadim. Yarın hem siZin listeye hemde sporuma baslarım insallah..

Olur kuzucum, kombinasyonları işte aynısı değil.

uslu duruyonuz mu bakiiim......

Ben gözaydına geldim, profiterole dokunmuyorum valla.

Ben cuma diye kaçamak yaptım dondurma yedim :)

Aferin hakkettiydin sanki

Hahah, harikasın. Bugün cidden tam formundasın.

Sorma
Bugün eski sefim ile 21 günlük şeker orucuna başlamaya karar verdim. Yarından itibaren başlıyoruz. Bu arada yarın evlenme
yıldönümümüz pasta falan beklemiyorum. 21 gün boyunca işlenmiş herşey tam buğday ekmegi dahil yasak. Hazır gıdalar, raf ömrü olan gıdalar, rafine şeker. Bakalım sonuç ne olacak

Hadi bakalım kolay gelsin
Bu arada şimdi buldum tartiyi ve tartildim normalde sabah aç kar na harici tartilmazdim izne ayrıldığım kg 'dan 3 kg fazlayim sabah aç kar na olsam 7-8 yüz gr daha aşağısı olurdu korktuğum kadar olmamış demekki

aaaaa tabi hakettim o kadar ilaça seruma yinede eksi geldim hem hiç kaçamakta yapmadım akşamada bırakmadım kaçamağımı şimdi de yürüyüşe

21 gün yemeyince vucud yeniden programlıyomuş kendini canın istemiyomuş

Canım eline sağlık listeyi eklemissin ben bugün yola çıkıyorum haftaya pazartesiye kadar kampa gidiyorum fırsat buldukça girerim kendinize iyi bakin
Iyi yolculuklar kaptanım, biz burayı idare ederiz :)
Haha iyiymis
İnşallah canım, once bi doktor olayım, bi yerde kadro bulayım doçentlik-profluk da olur bi gün inşallah :)

Ay bende istiyorum yaaa, bende mi başlasam. Ekmek neden yasak?

Aman bişi yokmuş sende kaptanım, onun 1 kilosu da ödemdir, al sana fazladan 1/1,5 kilo. O da normaldir.

aaaaa tabi hakettim o kadar ilaça seruma yinede eksi geldim hem hiç kaçamakta yapmadım akşamada bırakmadım kaçamağımı şimdi de yürüyüşe
İyi hadi affettim.
Dünden sotem vardı wendicim onu yedim bende.

Afiyet olsun bol eksi olsun canım.

Bak gördün mü kaptanım korkacak birşey yok. Bir karikatür vardı bulursam paylaşırım. Kadın tartılmaya gidiyor tartı aleti kadını görünce eyvah yine geliyor diye kaçıyordu o korksun bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…