- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.301
Hayırlı yolculuklar ve iyi tatiller kaptan. Arada tartıl unutma.Canım eline sağlık listeyi eklemissin ben bugün yola çıkıyorum haftaya pazartesiye kadar kampa gidiyorum fırsat buldukça girerim kendinize iyi bakin
wendy Canım hergun ayni listeyi mi uygulayacaksınız? Bende yarın baslayim. 3 gundur sporda yapamadim. Yarın hem siZin listeye hemde sporuma baslarım insallah..
uslu duruyonuz mu bakiiim......
Ben cuma diye kaçamak yaptım dondurma yedim :)
InşALLAH canım
Yazık evde boş boş durmasın sen kullan başına da bir huni
Ayrıca başlamak bitirmenin yarışıdır. Dr da olacaksın inşALLAH. Ama durmak yok 2. Çocuğa doç. 3.ye prof. luk bekliyorum
canım tartiyi bulsam tartilacam temizlik diye sordum kaldırdığı yeri hatırlayamadi bende arayamadim kosturmadanHayırlı yolculuklar ve iyi tatiller kaptan. Arada tartıl unutma.
SormaOlur kuzucum, kombinasyonları işte aynısı değil.
Ben gözaydına geldim, profiterole dokunmuyorum valla.
Aferin hakkettiydin sanki
Hahah, harikasın. Bugün cidden tam formundasın.
Hadi bakalım kolay gelsinSorma
Bugün eski sefim ile 21 günlük şeker orucuna başlamaya karar verdim. Yarından itibaren başlıyoruz. Bu arada yarın evlenme
yıldönümümüz pasta falan beklemiyorum. 21 gün boyunca işlenmiş herşey tam buğday ekmegi dahil yasak. Hazır gıdalar, raf ömrü olan gıdalar, rafine şeker. Bakalım sonuç ne olacak
aaaaa tabi hakettim o kadar ilaça seruma yinede eksi geldim hem hiç kaçamakta yapmadım akşamada bırakmadım kaçamağımı şimdi de yürüyüşeOlur kuzucum, kombinasyonları işte aynısı değil.
Ben gözaydına geldim, profiterole dokunmuyorum valla.
Aferin hakkettiydin sanki
Hahah, harikasın. Bugün cidden tam formundasın.
Tv2 mi teve2 mi nedir orada da Yaprak Dökümü var. Sabah Güllerin Savaşı, öglen bu. Ögleden sonraya da bi şey bulsam tüm gün geçecek
Sadece tv izleyebilen umutsuz ev hanımı Şeyma kendini dizilere vermişti
21 gün yemeyince vucud yeniden programlıyomuş kendini canın istemiyomuşSorma
Bugün eski sefim ile 21 günlük şeker orucuna başlamaya karar verdim. Yarından itibaren başlıyoruz. Bu arada yarın evlenme
yıldönümümüz pasta falan beklemiyorum. 21 gün boyunca işlenmiş herşey tam buğday ekmegi dahil yasak. Hazır gıdalar, raf ömrü olan gıdalar, rafine şeker. Bakalım sonuç ne olacak
aaaayy çok güldüm çikilatacımÇeneniz kopsun inşallah11den beri geçmişi okuyorum
tebrik ederim canıımmmm77.3/76.7/0.6/%0.77
Iyi yolculuklar kaptanım, biz burayı idare ederiz :)Canım eline sağlık listeyi eklemissin ben bugün yola çıkıyorum haftaya pazartesiye kadar kampa gidiyorum fırsat buldukça girerim kendinize iyi bakin
Haha iyiymisInşALLAH canım
Yazık evde boş boş durmasın sen kullan başına da bir huni
Ayrıca başlamak bitirmenin yarışıdır. Dr da olacaksın inşALLAH. Ama durmak yok 2. Çocuğa doç. 3.ye prof. luk bekliyorum
valla süpersin ayşecim.Ah ah daha dün gibitoplight kaptanım çağırmıştı beni takıma ardından @inatettimolacak. 9 kilo vermişim o günden beri
vay be, maşallah canım,
benimde toplamda 13,8 yani %14,23
Dünden sotem vardı wendicim onu yedim bende.harika kızlar,lydznp seninki de çok güzel, bende haşlanmış gögüs yedim yoğurtla. aferin bize. fancynancy sen naaptın?
ben kesin tartısı bozuk diye düşündüm. hamilelikte güzelmiş nerden geldi aklına.
Bende cuma kaçamağı olarak portakallı kek yedim birazcık.uslu duruyonuz mu bakiiim......
Be kampına gidiyorsun kaptanım?Canım eline sağlık listeyi eklemissin ben bugün yola çıkıyorum haftaya pazartesiye kadar kampa gidiyorum fırsat buldukça girerim kendinize iyi bakin
Sorma
Aman bişi yokmuş sende kaptanım, onun 1 kilosu da ödemdir, al sana fazladan 1/1,5 kilo. O da normaldir.Hadi bakalım kolay gelsin
Bu arada şimdi buldum tartiyi ve tartildim normalde sabah aç kar na harici tartilmazdim izne ayrıldığım kg 'dan 3 kg fazlayim sabah aç kar na olsam 7-8 yüz gr daha aşağısı olurdu korktuğum kadar olmamış demekki
İyi hadi affettim.aaaaa tabi hakettim o kadar ilaça seruma yinede eksi geldim hem hiç kaçamakta yapmadım akşamada bırakmadım kaçamağımı şimdi de yürüyüşe
Dünden sotem vardı wendicim onu yedim bende.
Bak gördün mü kaptanım korkacak birşey yok. Bir karikatür vardı bulursam paylaşırım. Kadın tartılmaya gidiyor tartı aleti kadını görünce eyvah yine geliyor diye kaçıyorduHadi bakalım kolay gelsin
Bu arada şimdi buldum tartiyi ve tartildim normalde sabah aç kar na harici tartilmazdim izne ayrıldığım kg 'dan 3 kg fazlayim sabah aç kar na olsam 7-8 yüz gr daha aşağısı olurdu korktuğum kadar olmamış demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?