- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.341
Ah monican ah... atın beni denizlere
bende biraz hesap sorayım bakem.
bu hafta spor listesi :
Özlem: 4 saat 56 dk + 1210 mekik vb @0zlem
Fancy: 7 saat 39 dk
Lydznp: 1 saat 6 dklydznp
Wendigo: 45 dkwendy
cık cık cıkkk.. nerde spor yapanlar? diyetinizi sporla destekleyiniz efem, sarkmayın, sarkıttırmayıntatlıyı yiyip görüyorsunuz ki eşekler gibi sporumu yapıyom 1 tatlı kaşığı reçel ne hallere düşürdü beni
Işlenmiş ve katkı maddeli. Buğdayı alıp köy değirmeninde öğütüp evde yaparsak gidebiliyoruz galiba
Canım bizim işyerinin tatil kampı 1 haftalık side kizilot ta çocuklarla deniz havuz olayı eşimin işi olduğu için gelemedi bende annemlere söyledim işyerinden arkadaslarla kalabalık bir ekip gidiyoruz
Spor yapamadığını için vücudun sikiligi gitti sanırım ondan kg aldım gibi hissettim demekki
Maşallah kuzum ne spor oyle
manzara muhteşem canim
Ben hedefimi hep 58 sanıyordum, 57ymiş. 9 kilo ne yaaa.
Gerçi tutsam 2 ayda verdiydim yine veririm de azim gitmez inşallah.fancynancy lydznp beni motive ediyorsunuz kızlar.
Amacımız motivasyon hadiGerçi tutsam 2 ayda verdiydim yine veririm de azim gitmez inşallah.fancynancy lydznp beni motive ediyorsunuz kızlar.
Ama sen her öğüne koyuyordun daha haketmedin kaçamağı
Tebrik ederim fancycim harika spor
Biz şeker orucu diyelim millet kek yesin. Aman ye ye de bi yerin şişmesin. Heryerin şişisşişisin
Valla mı kız? Bende başliyim mi sizinle AyşecimAma sen tatlıyı şekeri kesersen kilo veremeyebilirsin
Şaka bir yana 21 günde 3-4 kilo diyor yapanlar
Hiiiççç kıskanmadıkkk monican hiiiççç
Ay ne güzel, iyi tatiller Şahnurcum. Güzelce stres atın, bol bol yüz sıkılaşırsın, bir yandan tatil bir yandan spor oh mis. İyi yolculuklarrrrr.Canım bizim işyerinin tatil kampı 1 haftalık side kizilot ta çocuklarla deniz havuz olayı eşimin işi olduğu için gelemedi bende annemlere söyledim işyerinden arkadaslarla kalabalık bir ekip gidiyoruz
Spor yapamadığını için vücudun sikiligi gitti sanırım ondan kg aldım gibi hissettim demekki
Maşallah kuzum ne spor oyle
manzara muhteşem canim
Heee, di mi amaHahah, aferin kız bana bunlarla gel, kilo verdin mi verdin konuş :)
Ay bizde seni seviyoruz kiGerçi kimsenin hakkını yemeyim tüm takımım motivem için neler yapıyo, seviyorum sizi.
3. çocuk mu? Yok artık daha neler, şu an 2.ye bile tereddütle bakıyorum
Bunlar böyle şekerim, dillerine düşmeye gör. Bana da zamanında neler neler dediler :) Sanki kendileri sütten çıkma ak kaşık :)bende biraz hesap sorayım bakem.
bu hafta spor listesi :
Özlem: 4 saat 56 dk + 1210 mekik vb @0zlem
Fancy: 7 saat 39 dk
Lydznp: 1 saat 6 dklydznp
Wendigo: 45 dkwendy
cık cık cıkkk.. nerde spor yapanlar? diyetinizi sporla destekleyiniz efem, sarkmayın, sarkıttırmayıntatlıyı yiyip görüyorsunuz ki eşekler gibi sporumu yapıyom 1 tatlı kaşığı reçel ne hallere düşürdü beni
Yaa ne güzel, keyfini çıkar monican. Biz de burda kıskançlıktan çatlayalım
10. takım kapanıyor canım, o yüzden öyle bu hafta10. Takıma ne olmuş öyle? 1 mezun 1 üye diğerleri izin. Yazık kızcağıza yanlış kalacak?
Olur kuzucum, kombinasyonları işte aynısı değil.
Ben gözaydına geldim, profiterole dokunmuyorum valla.
Aferin hakkettiydin sanki
Hahah, harikasın. Bugün cidden tam formundasın.
Bende cuma kaçamağı olarak portakallı kek yedim birazcık.
Bende seviyorum siziGerçi kimsenin hakkını yemeyim tüm takımım motivem için neler yapıyo, seviyorum sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?