Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben foto paylaşamıyorum ama adalet yürüyüşü icmelere kadar gelmiş. Istanbula geliş kapalı polis asker yol kesmiş çok kalabalıklar. Insanlar yolda kalmış ve cayirovadan sonra kaçış yok kmlerce trafik duruyor. Bu sıcakta hdp ye adalet, yolda vatandaş beklesin. Şehit öğretmenlerin, askerlerin adaletini kim savunacak? Süleyman babanın dediği gibi yürüsünler yürümekle yollar aşınmaz

Hahah, aferin kız bana bunlarla gel, kilo verdin mi verdin konuş :)

Işlenmiş ve katkı maddeli. Buğdayı alıp köy değirmeninde öğütüp evde yaparsak gidebiliyoruz galiba

Oldu. Nerde yapçaz ya.

Yaaaaaaaaaa

Kaptanım kası yağa dönüştürmüş olabilirsin, bende o işi ilk bıraktığımda yaşadım, kontrolü ele al dışı. Kötü olur yoksa.

Ay ne güzel, iyi tatiller Şahnurcum. Güzelce stres atın, bol bol yüz sıkılaşırsın, bir yandan tatil bir yandan spor oh mis. İyi yolculuklarrrrr.
Spora gelince günde en az 55 dk yapıyorum, bu hafta 75, 85 yaptım hep ondan oldu öyle.

Hahaha asıl huniyi 3.çocuktan sonra geçirir o zaman kafaya morordek
3. çocuk mu? Yok artık daha neler, şu an 2.ye bile tereddütle bakıyorum Yeterince huniliyim bence, 3 olursa kapatın beni tımarhaneye
Ben orda profluklara doçentliklere takılmışım, çocuk kısmını es geçmisim lydznp :))
Bunlar böyle şekerim, dillerine düşmeye gör. Bana da zamanında neler neler dediler :) Sanki kendileri sütten çıkma ak kaşık :)
Ama bak sporun iyi ki cumaları eksi geliyorsun
Yaa ne güzel, keyfini çıkar monican. Biz de burda kıskançlıktan çatlayalım
10. Takıma ne olmuş öyle? 1 mezun 1 üye diğerleri izin. Yazık kızcağıza yanlış kalacak?
10. takım kapanıyor canım, o yüzden öyle bu hafta

Ayşemmmm bende istiyorum amaaa yaaaa
Bu sene tatil bize hayal ama araştırayım da istanbulda güzel denize girecek yer kaldı mı gerçi eskiden florya sahil vardı ama geçen tvde gösterdiler Suriyeliler oraya dadanmış hatta kadınları mayolu çektıkleri ortaya çıkınca toplu halde dayak atılmış hee her milletin iyisi kötüsü var ama o haberden sonra bizimki hayatta gitmez oraya

bu günkü menüm

sabah
3 kaşık lor
1 büyük domates
5 - 6 yeşil zeytin

öğlen
2 salatalık
6-7 sarı erik
1 ufak salkım siyah üzüm

akşam yarım paket altın başak form hani şu suntalardan

su 2 lt biraz daha falz
2 bardak yeşil çay
1 b. form çayı

şimdi de kuşburnu içiyorum

spor
30 dk bisiklet
400 ip
40 mekik
bacak hareketleri vs...

bacaklarım bile terledi :))) bi maşallahınızı alırım....

aslında akşam yemeğim daha düzgün olacaktı ama bazı aksilikler oldu geçe kalınca çokta acıkınca geçiştirdim ve üstüne bir şey yemek istemedim.... aksilik derken iş yoğunluğu yani :) Allah başka dert vermesin Amin :)

zaten saatte 10 oldu yatar dinlenirim gayrı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…