• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

57 nedir yaa
Bu arada dun ki alıntılar bugün cikti

Canım bende sınavı turbo bender var buz kiricili 50 tl ye almış tüm memnunum çok yoğun kullanmayinca guzel

Monim ne zaman donecen özledik seni

Canım 2013 te Cibuti ye gitmiştim şu kaynakları araştırması için 10 gün kalmıştım oranın resimleri çok vahim durumdalar terör falan yok ama susuzluk çok fena açlık da öyle o zaman küçük oğlan 2 yaşına bile gelmemişti ama düşün ordaki çocukların halini gördükçe oğlum aklıma bile gelmemişti ne kadar zor durumdalar

valla bu tost makinası böyle yapınca bir araştırdım sinboyu evi yakıyodum bir daha sinbomu töbe diyen yorumlar okudum ve tırstım açıkçası.... ki bende yangın çıkıcak sandım bir patlamalar çatlamalar fişi de kısacık çıkarmak için dibine girmem gerekti... kabus gibi...

İnsanoğlunun istekleri hiç bitmez di.....
:KK48::KK48::KK48:

ama napiim daha kocam yok... zayıflayınca ona hak kazanırım diye düüşünüyorum :))) koca olur çocuk derim , çocuk olur ev derim derimde derim yani... ölsemde kurtulsam mı kendimden bıktım bee :))) hiç bitmiyor valla isteklerim....

ama napiim daha kocam yok... zayıflayınca ona hak kazanırım diye düüşünüyorum :))) koca olur çocuk derim , çocuk olur ev derim derimde derim yani... ölsemde kurtulsam mı kendimden bıktım bee :))) hiç bitmiyor valla isteklerim....
:KK48::KK48::KK48:
neyse sen istemeye devam et. Zaten bir kocası olan dertli, bir de olmayan :KK70::KK70::KK70:

günaydın beybiler

biri beni durdursuuun gidip gidip göbüşüme bakıyorum.... bu hani yanlardaki kaslar olur ya onlar belirginleşti ama şu yağlar yok mu şu yağlar her şeyi mahvediyor.... ama geçen haftaki pörtlekliği yok artık hafif düzleşti karnım.... ama o yanlardaki çizgilere ben aşık olduuum :KK37:

55 kg olayaım başka bir şey istemiyorum olduktan sonra isterim yine başka şeyler :rolleyes: şimdilik 55 olayım yeter...
Bende bakiyorum surekli oyle:rolleyes:

Ayyyy.... ne ayııııppp... Hemencicik yüzmeye başla bakim :KK48:
25 dakika yuzdum ortim az dinlenim tekrar yuzerim yuzebildigim kadar. :KK6:

aynen yaaa et kesmişliğinden bahsetmeye lüzum dahi görmüyorum zaten jillian bu olmazsa olmaz...

şimdilik kararlıyım Allah yardımcım olsun çokta zor geliyor var yaa....

aaaa çocuğun hakkı o kendi bırakır nasılsa daha vakti değil demek ki....

Günaydın beybiii

dün jillianda başım döndü isveç yaparsam bir de ölürüm herhalde :))
zor geldiği için burdayız ya bacım:KK76:
günaydın beybiler

biri beni durdursuuun gidip gidip göbüşüme bakıyorum.... bu hani yanlardaki kaslar olur ya onlar belirginleşti ama şu yağlar yok mu şu yağlar her şeyi mahvediyor.... ama geçen haftaki pörtlekliği yok artık hafif düzleşti karnım.... ama o yanlardaki çizgilere ben aşık olduuum :KK37:

55 kg olayaım başka bir şey istemiyorum olduktan sonra isterim yine başka şeyler :rolleyes: şimdilik 55 olayım yeter...
kız ben 60 bile razıyım:mad:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: herkes aynı canım:KK19:
tuşu suyu gibi diyosun içenin midesi bulanır içmeyenin ağzı sulanır :))
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:delii yaaaa

dondurma yesek olar mı:dondurma:

sopa var yin mi.... bizimde dolapta çilekli soda var gidip taciz ediyorum.... insan dükkana niye çilekli soda alır ki düşman mısınız beyaa :) 44 kaloriymiş baya bi bakıştık alime aldım sevdim okşadım içene yar olmıcak acayip gözüm kaldı :))) akşam haberlerinde çilekli soda içerken başına bişi geldi diye bi haber duyarsanız faili benimdir :)))

Back
X