- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #250.301
GünaydınnnnGunaydın guzeller
Ben anladım olsun :)))Aralıkta 2 yaşında oluyormuş aralığa 5ay var daha. 2 ayı nereden çıkardıysam![]()
Günaydın şekerim. Çok kararsız kaldım işte bende Şeymacım, neyse emsin o zaman emdiği kadar, kendisi bırakmazsa artık 2 yaşından sonra ben olaya müdahale ederim bir şekilde. Kızım biberon ve emzik aldığından mıdır bilmem 13 aylıktı zorla veriyordum memeyi baktım istemiyor bende üstelemedim, hiç aramadı da. Arada yine denemelerim oldu ama kafasını çevirince artık dedim bu iş bitti :)Günaydınlar
Tatlıșım eski ben olsam direkt ayır memeden derdim :)
Ama ben nispeten yeniyim ve bu emzirme hakkında da yeni yeni bilgileniyorum. Face'de bi grup var oradan cok sey ogrendim. 18-24 ay arası meme düşkünlüğü artıyormuş galiba. Senin durumunda olan cok anne var yazmışlar hep oraya, tavsiyeleri hep 24 aya kadar sabredin zaten sonrasında bu dönem geciyormus ve birakiyorlarmis memeyi. Annenin mutlu olması da önemli tabi. Hayatını bu denli etkiliyorsa belki kesmek de bi çözümdür bilemiyorum ki :) Hic o yaşlara gelen cocugum olmadığı icin sadece okuduklarımı paylaşmak istedim canım :)
Kızında durum nasıldı? Onu ne zaman kesmistin?
Yok kuzum dikkat ediyorum ya Allah korusun. Burnu falan tıkanır diye sürekli memeyi tutuyorum zaten, o halde de uyumak zor oluyor. Benimki dinlenme amaçlı daha çok, emmesi bitince çekiyorum memeyi öyle uyuyorum. Gece zaten kendi yatağına koyuyorum da gündüz birlikte uyuduğumuz oluyor![]()
Ama bu canavar bu mert

Demek ki :)aaaa çocuğun hakkı o kendi bırakır nasılsa daha vakti değil demek ki....